τι εννοείς ανεξάρτητα από το νικητή των τελικών;
Printable View
Αν το πάρει το τσίρκο του ΛεΠρου, θα πάρει κι αυτός δαχτυλίδι ως μέλος της ομάδας μέχρι τον Φλεβάρη.
θα παρει και ο Μπλατ δηλ; :grin:
δεν πρεπει ναναι σιγουρο αυτο με το ring αν θελει στο δινει η ομαδα
θυμαμαι ο Butler ειχε παρει στο Νταλας και ειχε τραυματιστει δεν πρεπει ναχε παιξει καθολου στα πλευοφ αλλα ηταν στο ροστερ
καλα σιγα και τα PG πουχε το Μιαμι Τσαλμερς και Νορις Cole
Σχετικά εύκολα το 1 - 0. Γενικότερα τα φετινά PlayOffs είχαν πολλά blow-outs, κάτι που στερεί λίγο από την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η κρισιμότητα των παιχνιδιών.
Kyrie Irving και ΛεΠρος εντελώς εκτός παιχνιδιού, παρόλο που όλη την εβδομάδα δήλωναν έτοιμοι για το μεγάλο challenge. 4 - 1 το πολύ 4 - 2 βλέπω τη σειρά.
"Υπερεκτιμημενοι οι Warriors"
"Δεν κερδισαν και καμια φοβερη ομαδα περυσι"
"Επαιζαν χωρις Love, Irving οι Cavaliers"
"Ελα μωρε μπασκετ ειναι αυτο, μονο τριποντα"
:touched:
Νέος Bill Simmons :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Άντε και 50 πόντους διαφορά στο επόμενο.
Ρε, σταματήστε επιτέλους με τις ειρωνείες.
Φέτος το ΝΒΑ ασχολείται με το μεγαλύτερο σύγχρονο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος κατάφερε να πάει 6 συνεχόμενες χρονιές στους τελικούς.
Spoiler
Ναι, τα πιτσουνάκια μου :pink:
καλό το πορνό χτες, νομίζω πως η σκούπα είναι πολύ πιθανή
απο ότι φαίνεται θα είναι ευκολότερο απο πέρυσι
τσοντουλα το 2
^ Τσοντουλα ηταν και το τριτο, αλλα αναποδα.
Ευτυχως τωρα εγινε το 3-1 και θελουμε μια νικη ακομα για να γελαμε με τον εμετο που παλι τσαμπουκαδες εκανε.
Και τι τσαμπουκάδες... Που δεν πείθουν καν... ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΤΙ.
Για την ΚΟΥΠΑ δεν έχει καμία ελπίδα, οπότε τουλάχιστον αν το παίξει μάτσο, μπορεί να γαμήσει κάνα γκομενάκι. Τέρμα καραγκιόζης.
τωρα τοδα το περιμενα φιεστα :P
τρελο ματς ιρβινγκ τζειμς και 3-2
Ναι, ήταν ο τρίτος τελικός στον οποίο έπαιξε ο ΛεΠρός, στην καριέρα του. Άντε να τελειώνει η φάρσα μέσα στο σπιτάκι τους το γαμημένο και να τελειώνουμε, να δούμε και πάλι αυτά τα επικά μούτρα:
https://images.duckduckgo.com/iu/?u=...00%26c%3D1&f=1
career top 5 perfomance για lebron, απίθανο πάντως να πάρουν το πρωτάθλημα. πολύ κακή ομάδα οι cavs, πλην kyrie και thompson δεν αξίζει κανείς από τους υπόλοιπους να παίζει τελικούς nba.
Nα ρωτήσω πάντως αν τα 43 τρίποντα που βάρεσαν οι warriors συνιστούν ομάδα ή τσιρκο?
Γιατι να θεωρειται τσιρκο οταν η ομαδα απο τα 43 αυτα τριποντα, στα 30 (τουλαχιστον) εχει αλλαξει τη μπαλα μεχρι να βρεθει καποιος ελευθερος να σουταρει απο το τριποντο?
Ειναι πιο φυσιολογικο το isolation game τυπου ριχνω 24 contested σουτ και βαζω τα 17 γιατι μου ανοιξε?
Η αποσταση σε πειραξε δηλαδη? Αμα εκαναν τα ιδια συστηματα οι Warriors και τα εριχναν απο τα 5.5-6 μετρα θα ησουν οκ με αυτο?
Πρώτον 43 τρίποντα δεν υπάρχουν πουθενά.Ούτε στο 2k ούτε και αν οι άλλοι παίζουν με 3, δεν τίθεται καν υπό συζήτηση αυτό.
Δεύτερον μπέρδεψες τα παιχνίδια.Στο game 4 λόγω των τραγικών αλλαγών των cavs και της πολύ καλής κυκλοφορίας των warriors βαράνε ο curry και ο thomson ελεύθεροι όλο το βράδυ.Προχτές το 80% των περιπτώσεων είναι είτε σε 1 on 1 καταστάσεις υπό τραγικές προυποθέσεις είτε σε off screen του klay στο φτερό με 2 παίκτες κρεμασμένους πάνω του.
Τρίτον κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι είναι είναι καλή ομάδα οι cavs ή ότι παίζουν ορθολογικά.Όταν έχουν όμως σαν τέταρτο καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή τον ρίτσαρντ τον τζέφερσον, έχεις να προτείνεις εσύ κάτι διαφορετικό?
Γιατί να μην υπάρχουν πουθενά 43 τρίποντα από μία εκ των πιο εύστοχων ομάδων του πρωταθλήματος στα τρίποντα; Παίζουν χωρίς Green, αποχωρεί ο Bogut και είναι ultra small ball το παιχνίδι τους κι έχουν μείνει πίσω στο σκορ. Για ποιο λόγο να μη σουτάρουν δηλαδή; Δεν είναι οι 76ers.
Το ότι έχεις ως 4ο καλύτερο παίχτη τον Jefferson σημαίνει ότι κυρίως δεν έχεις προπονητή (που ΔΕΝ έχεις) και δευτερευόντως σημαίίνει ότι παίζεις άσχημο μπάσκετ και πως οι υπόλοιποι παίχτες σου είναι απλά κότες.
Αλλον αγωνα ειδες. Στην τεταρτη περιοδο εχαναν το ενα ελευθερο τριποντο μετα το αλλο, ολα στημενα απο screens και plays.
Δε μου ειπες ομως, οταν εριχναν 45 τριποντα οι Cavaliers στον αγωνα με την Ατλαντα, ο οποιος μαλιστα ειχε κριθει 1 περιοδο πριν τελειωσει, αυτο φανταζομαι δεν ηταν τσιρκο?
Το οτι εριχναν μεχρι να φτασουν τα 25 ευστοχα που αποτελουν ρεκορ? Αυτο ειναι να φανταστω ευγενης αμιλλα?
31-11 σκορ πρώτης περιόδου...
Και το οποιο θα ειναι το καθοριστικο σημειο αυτου του ματς. Το μειωσαν μεχρι και τους 8, αλλα οσο κυμαινεται μεταξυ 8-15 ποντους διαφορα, δεν υπαρχει ελπιδα.
Εγω το εκλεισα το ματς, αλλωστε μετα το 3-2, το ειχα σιγουρο το 3-3. Ελπιζουμε σε σοβαρη εμφανιση Warriors στο 7ο παιχνιδι και να τελειωνει αυτο το θεατρο του παραλογου.
Δε γινεται να χανει 3 ματς με τσαμπουκα και ψυχολογια η καλυτερη ομαδα της λιγκας (και μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων).
Ξεφτιλικια. Θεωρουσα λιγακι "αστειο" το να λεει κανεις οτι το ΝΒΑ τιμωρησε Green για να παραταθουν οι τελικοι και για το χρημα, αλλα πλεον το πιστευω ανετα. Απιστευτα πραγματα εναντιον Warriors και Steph Curry, τα 3 απο τα 6 φαουλ κατα του ηταν ανυπαρκτα. Ο Λεμπρον ο καριολης δεν εφαγε τεχνικη ποινη φυσικα για το taunting, και απολαυσε την πληρη προστασια της διαιτησιας επι 48 λεπτα (εκανε και 4-5 φορες βηματα οπως καθε φορα). Ντροπη πραγματικα, μετα λεει ο αλλος τσιρκο την ομαδα που ριχνει 43 τριποντα, αυτο το τσιρκο που ειδαμε σημερα δεν τον πειραξε :touched:
Δεν μου αρέσει ο Λεμπρόν και γενικά δεν τον πάω.
Δεν μου αρέσει να ξεκινάω φλέημς σε φόρουμ και θέλω να τα έχω καλά με όλους γιατί είμαι καλό παιδί.
Είστε όμως τόσο αθεράπευτα κομπλεξικοί, που μα το θεό, θα το ευχαριστηθώ να το σηκώσει ο ΛεΜπρόν.
Αναδημοσιεύω από εδώ:
Spoiler
http://sports.yahoo.com/news/lebron-...medium=twitter
προσυπογράφω 100%.
αμπελαλέ για ονιμπότσο btw
Τα αυτονόητα απ' τον υπερσυντέλικο, μεταξύ άλλων αυτό που ζούμε φέτος είναι αντίστοιχο του Μουντιάλ του Ζιντάν το 2006. Τα δυο τελευταία ματς του Λεμπρόν είναι *αδιανόητα*, ο τύπος είναι πρώτος στη σειρά των τελικών σε πόντους, assists, rebounds, blocks, steals και απ' τις 2 ομάδες, κυριολεκτικά αν βάλει στο 7ο ματς 0 πόντους και μετά αποσυρθεί είναι ήδη στη συζήτηση για #2 all time και υπάρχει σοβαρά κουβέντα για το αν "αξίζει το σεβασμό", εντάξει παιδιά!
Στηρίζω προφανώς να το πάρει (αν και δεν το βλέπω) νικώντας μια απ' τις 3 καλύτερες ομάδες της 10ετίας, δεν υπάρχει πιο ταιριαστό story για να φτάσει στο peak της η καριέρα του σημαντικότερου μπασκετμπολίστα που έχουμε ζήσει όσοι δεν προλάβαμε σε καλή ηλικία τον Jordan.
Δεν κερδίζουν οι αριθμοί τον σεβασμό, λυπάμαι.
Ρε μαν, αφου εισαι καλος χρηστης και καλο παιδι οπως λες, γιατι γραφεις αυτη τη χαζομαρα? :P
Πρεπει να ειμαστε κομπλεξικοι για να ΜΗ θελουμε να το παρει ο Λεμπρον? Προσωπικα δινω μεγαλο βαρος στην προσωπικοτητα ενος αθλητη προκειμενου να αποφασισω αν "θελω να το παρει" ή οχι, και ακομα κι εσυ θα συμφωνησεις οτι ο Λεμπρον, σε αντιθεση με σενα, ΔΕΝ ειναι "καλο παιδι". Ειναι η αποθεωση του τραμπουκισμου και του entitled person, που απλα νομιζει εδω και 10 χρονια οτι του ανηκουν τα παντα, πολυ πριν κατακτησει το οτιδηποτε. Αρα αμα θελεις να κανεις οντως σοβαρη κουβεντα, τοτε δε χρειαζεται να μας λες κομπλεξικους. Κανενας δεν αμφισβητησε την προσφορα του στην ομαδα του σε αυτους τους τελικους (ή στους προηγουμενους).
Απο κει και περα, δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει με το ζορι να κατσουμε να προσκυνησουμε αυτην την περσονα. Μια τελευταια ευκαιρια εμεινε δυστυχως στους Warriors να αποκαταστησουν αθλητικη δικαιοσυνη. Και οχι, το σεβασμο μου δεν τον κερδιζει κανενας με νουμερα, οπως εγραψε κι ο Μπλιτζερ για το Λεμπρον. Το σεβασμο τον κερδιζει με το συνολικο πακετο.
Θέλω να το σηκώσει ο λεμπρόν γιατί έχω σπαστεί πολύ άσχημα με την ηλίθια γυναίκα του curry :)
πηγαν να συλλαβουν τον πατερα της :P http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ba...200834085.html
τον μπερδεψανε με ενα τσαμπατζη που μπουκαρει σε ματς κλπ
στηριζουμε milf μαμα curry
\
τρελα νουμερα
αντε να δουμε κυριακη
αρχικα να πω οτι θεωρω το λεμπρον 0.7 κριστιάνους στο ψωνιο αλλα 20 κριστιάνους στο ποσο δουλευει (εντιτ, ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ/συμβολη στο ματς, οχι σε φυζικαλ προπονηση), η "παικτικα" τελος παντων
αφου λοιπον λογω ωρας δε μπορω ουτε να δω τα ματς ουτε να αποφυγω τα σποιλερ, καταφευγω παντα να διαβαζω στα φορουμς τι εγινε.
Ε ενιωσα λιγο "γαμωτο", γιατι να χτυπανε με διαιτησια τετοια ομαδαρα, παμε ρε ταπεινοι τιμιοι γουοριορς, παει να τους κλεψει το κεφαλαιο, κλπ.
Μετα ειδα το ματς ετοιμος να δω καποια αδικια η αποφασεις που σημαδεψαν το ματς και απλα μπουκωσα γιατι ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΠΕΗΣ ΤΖΑΜ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
https://www.youtube.com/watch?v=Yy6OD7_Fv0c
ακομα κι οι δηλωσεις λεμπρον στο τελος ειναι αλλος λεμπρον απ αυτον που θελουμε να νομιζουμε οτι ξερουμε
Ρε παιδιά που είναι ο ονιμπότσο,ξέρει κανείς?
Αύριο ο λεμπρόν πάντως όπως και να χει γράφει ιστορία.Είτε παίρνει το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωτάθλημα όλων των εποχών (μαζί ίσως με αυτό των μαβς το 2011),φέρνει τη κούπα στο οχάιο,ανακηρύσσεται αυτόματα ως το νο.2 όλων των εποχών κλπ είτε γίνεται ο πρώτος μετά τον west νομίζω που παίρνει finals mvp ενώ έχει χάσει η ομάδα του.
Πιστεύω πάντως ότι είναι το πιο πολυαναμενόμενο ματς των τελευταίων 20 ετών γιατί ακόμα και στο έβδομο του 2013, ξέραμε όλοι ότι αφού είχαν χάσει με αυτόν τον τρόπο το έκτο ματς οι σπερς, δεν είχαν τύχη στο έβδομο.
Btw θα μαι με kelldorain και yanqui ναύπλιο για 1000mods και έχουμε ψάξει όλα τα ιντερνετ καφέ του ναυπλίου για να βρούμε καλό wifi
Λογικό να γουστάρεις τον πιο overrated παίχτη όλων των εποχών και να πηγαίνεις σε live της πιο overrated μπάντας στο αιλάντα. Makes perfect sense.