imperium nomiza pos isane gineka kai molis katalava oti gineka einai h impure lol
Printable View
imperium nomiza pos isane gineka kai molis katalava oti gineka einai h impure lol
Ήρθε και η σειρά μου :touched:
Υπερτυχερό Μηχανικό, Ναύπλιο 11/11.
γραμμή υποστήριξης φαντάρου:
αν πήζεις αρκετά, στείλε για ξενάγηση και ξύδια.
προϋπηρεσία: φαντομ ντακς
απέναντι απτην είσοδο στο στρατόπεδο burgerαδικο σωστό..προτείνω να ξεκινήσεις απο εκεί!
γενικά , θα σε πάει ο γκουλ στα καλύτερα (!)
καταταγείτε μας λέγανε, θα γνωρίσετε καινούριες χώρες
και η ευκαιρία αυτή είναι στις 11/11 να φανταστώ ε. (θα τα μάθω κι εγώ σύντομα από πρώτο χέρι)
όποτε κι αν είναι, ψηθείτε να κάνουμε το καμός, αλληλεγγύη στους ψάρακες ηαρίτες
ζωάρα, γαμώ τις εγκαταστάσεις και πιο χαλαρά πεθαίνεις (έχουν άπειρους νεοσύλλεκτους και δεν ασχολούνται καν). το μόνο αρνητικό είναι το φαΐ. αν είσαι υγειονομικό ή διαβιβάσεις ακόμα καλύτερα.
Διαβιβάσεις είμαι.
όλη η παραμεθόριος κολλέγιο.
εγω ημουν το 08 ρε , αν εξαιρεσεις τις μεγαλες αποστασεις , υπερζωαρα και ωραιες εγκαταστασεις , μπορεις να ριξεις τρελο φιδιασμα .
avlona kai diavivaseis 8a einai logika polu xalara den uparxei logos na agxonese
auto pou 8a pai3ei rolo einai pou 8a kaneis thn vasiki sou ekpedefsi to legomeno SPEN ( sxolio prokexorimenis ekpedefsis neosilekton an to kaneis sto kentro kai neotopo8etimenon an to kaneis sthn monada ) h an eisai tixeros na min kaneis ka8olou
an ka8iseis avlona mono gia orkomosia pou einai kai to pio pi8ano einai kapou stis 18 meres me xalaro programma mexri na mpeis sto klima enimeroseis kai teties mpourdes apo agaries kana ka8arisma kai magiria meta vima gia thn parelasi thn mera tis orkomosias kai mia fora toulaxiston voles
an apo thn allh ka8iseis gia ekpedefsi sto kentro tote 3ekinas kai skopies kai tetia pou einai ligo pikra ston avlona logo megalon apostaseon alla kai pali se vlepw na thn glitoneis giati auta ta kanoun sini8os ta te8orakismena
ara logika 8a 3ineis to papari sou kai 8a pineis kafedes
tora gia to fai einai pragmatika a8lio paizei na einai to xirotero se olo ton elliniko strato etixe na mpw stis apo8ikes kai ta psigia kai eida xromata se fagita pou den eixa 3anadei
8a sou figoun ta lefta ston stergiou
kali 8itia
Ευχαριστώ για το ινφο μάγκες.
Αύριο κλείνω δύο μήνες και δευτέρα φεύγω για πρώτο φυλάκιο..Προετοιμαστηκα πλήρως με αγορά PSP + God of War +Assassins creed και βρήκα και θήκη παραλλαγής :touched:
Ζωαρα
ΚΕΣΝ Καρδίτσα.
τσοσμπά;
λουτράκι σχολή μηχανικού για εκπαίδευση στα πλωτά και από μέσα γενάρη σάμο καρλόβασι 79 τμχεθ.
20/1 απολυομαι, 21/1 μπαινει ο αδερφος μου θηβα.
δε τον χαλασε τον ψαρα
κομπλεξικα ξυπνα τον στις 1:45 , οταν ρωτησει γιατι
-ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΨΑΡΑ , ΤΗΝ ΑΟΤ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ??
το πρωι πες του οτι ηταν προβα τζενεραλε και οτι θα τον τεντωσεις μεχρι να απολυθεις .
διοτι στον τοπο συμφερόντων του βρισκομαι ηδη εγω και ως μεγαλυτερος και επισης ειχε κατι τρεξιματα με διπλωματικες και δεν προλαβαινε
τα χειρότερα έχω ακούσει αλλά οκ έχεις ιερό σκοπό
ενας φιλος μου ελεγε οτι ακομα και για φαι τρεχοντας πανε
μετα την εκπαιδευση ειναι κουλ απο τι ειχα δει οταν ημουν λοχο στρατηγειου που ηταν μαζι μας.
Για 8μηνη θητεία , στο άρθρο λέει ότι την δικαιούται μοναδικός αδερφός από τρία αδέρφια..παίζει ρόλο η ηλικία των αδερφών ή τζάμπα με αγχωσαν απτό πρώτο γραφείο ?
μόνο ο μεγαλύτερος ανεξαρτήτως ηλικίας
Σορρυ το έγραψα βιαστικα και δεν το διευκρινισα.. Είμαι το μοναδικό αγόρι , έχω δύο αδερφές και ξέρω ότι κάνω 8μηνο..απτό πρώτο γραφείο μου είπαν ότι επειδή και οι δύο αδερφές μου είναι πάνω από 18 , ίσως κάνω κανονικά 9 μήνες..παπαριες μ λένε?
η βλακεία που είναι μαζεμένη στη στρατολογία πάντα με εκπλήσσει. φαντάρος ή εποπ στο 'πε;
Quote:
Μειωμένη θητεία 8μηνης διάρκειας δικαιούνται
- Ο μόνος ή μεγαλύτερος αδερφός από 3 ζώντα αδέρφια
Εποπ..το ήξερα αυτό που μου παρεθεσες αλλά με αγχωσε αυτός οπότε είπα να το ψάξω..να μην σκάω ε?
για κανένα λόγο, όταν πάρεις τη μετάθεση για τον τόπο σου θα του εξηγήσεις ότι του μένει μια ζωή και σήμερα. καλή θητεία.
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά ήδη είμαι στο τόπο μου , ασσηρο ;-)
125 και σημερα
Μια και καμια.
καλα ξεμπερδεματα στους υπολοιπους
έχει πάρει κανείς αυτή τη δίμηνη αναβολή για "κοινωνικούς λόγους"; τι λόγοι μπορεί να είναι αυτοί ακριβώς; πρέπει να στείλω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο ή αρκεί να έχω απλά μια εκκρεμότητα με τη σχολή (διπλωματική εργασία στην προκειμένη);
μου είπαν ότι πρέπει να υποβάλω μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρω τους "κοινωνικούς λόγους" και σχετικά χαρτιά που να τους τεκμηριώνουν.