ε δεν παει ετσι
το ενα ειναι ερτ το πληρωνουμε ολοι οι ελληνες φορολογουμενοι απαιτουμε ριπλευ :twisted:
το αλλο ειναι νοβα το κοβεις αμα δεν σαρεσει
Printable View
pwned
Τι pwned ρε καθυστέρα, όταν τα κάνεις εσύ είναι φυσιολογικό και όταν στα κάνουν κλαψουρίζεις?
δεν ειναι καθυστερας...θυμιος ειναι
σαικοτρον μεγεια τα βυζια
μινμιν θα τα ποστάρω στα υπερθεικά βυζόμπαλα σε πρώτη ευκαιρία.
καρχαρτ σε πίνκαρα. Επιτέλους μία επώνυμη :touched:
meta tis dilwseis apo to sako me skata gia 5-1 kai mlkies, exoume akoma dystyxws pollaaaa na doume...
Ειμαι καθυστερας μα δεν ειμαι γαυρος.
Σώτε, τσίμπησες πινκ :maikl:
Αν και κανονικά έπρεπε να ετοιμάζομαι για το πανηγύρι για τον γιο μου και κυριώς τηρώ εμπάργκο, έρχομαι να φάω το φατούρο. Αφού το θέλετε.
Για το ματς:
ΞΕ-ΝΕ-ΡΑ. ήταν για 3-0 και εξαιτίας 1. των ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ (το 60% του γηπέδου) που διακόπτουν το ματς όταν καίει στο 1-0 και 2. του ΠΑΡΝΤΟ (ελπίζω τουλάχιστον να μην έμεινε κανείς που να τον θεωρεί τέρμα) και 3. του ΕΡΝΕΣΤΟ (ωραίες αλλαγές κόουτς!!!) κατέληξε για Χ.
Για Χ ήταν το ματς, άδικα το πήραμε. Προφανώς κανονικό το γκολ εξώφθαλμα. Πέναλτι τορο δεν υπάρχει, το δικό μας κανονικό. Πέτσινο πρωτάθλημα είναι αστείο, στο +7 είμαστε έτσι κι αλλιώς.
Η μεγάλη ξενέρα είναι ο κόσμος και ο Μαρινάκης. Χειρότεροι από ΠΑΟΚ οι πρώτοι, άθλια εικόνα γηπέδου και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, γιατί τρώνε κοτόσουπα και ψαρόσουπα οι σκατίφλωροι. Ντροπή αυτό που έγινε στο τέλος και γαμώ τον χοντρόπετσο. Ξεκινάει να μας κάνει ομάδα αλλά δεν αποβάλλει την μαλάκυνση του Σώκου. Ξενέρα.
Ο Λέτο ελπίζω να άρεσε στον κάρχαρτ. Ο Νίνης είναι μέγιστος καραγκιόζης. Γαμώ το Τοροσίδη τον μαλάκα, σκατόπαιδο.
Ριέρα ο καλύτερος όλων. Μαντάμ Ντουντού! Βγάζει Ριέρα και Μιραλάς (καλά αυτόν μας τον σακάτεψε ο Σίλβα, άλλος που έγινε αγρίμι) κρατάει Τζιμπούρπου κάνει κακό παιχνίδι και θα μας πρήξουν και για δικαίωσή του.
Αίσχος. Φυσικά και δεν πανηγυρίζω την νίκη.
Φυσικά και πανηγυρίζω το πρωτάθλημα. Αστεία πράγματα αλλά δικαιολογημένα λόγω χτεσινής σιχαμάρας.
Αυτά.
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχα επρεπε να ταν 3-0 αμα ηταν κεκλεισμενων , αμα ειχαμε καλυτερο τερματοφυλακα και καλυτερο προπονητη... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ? ...............
Ford και όλοι οι υπόλοιποι γαύροι προβληματίζεστε καθόλου που αυτός ο ΠΑΟ μπόρεσε και σας κόντραρε και μπόρεσε να έχει βάσιμες ελπίδες να πάρει αυτό ματς;