αφού υπέγραψες χωρίς συνέντευξη μέσω σκαιπ πριν και χωρις να εξακριβωσουν τα φίδια, μη σκας, καλα να πάθουν
Printable View
Πιστευω θα ηταν πανευκολο να εξακριβωσουν τα φιδια στο βιογραφικο απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
στην ανατολική γερμανία να δεις
Χαζογελάω με το κόνσεπτ ότι Ικόνοκλαστ και Φίξερ πάνε για να κάνουν κολλητιλίκια στο απώτερο μέλλον :touched:
(μπράβο ρε)
Γιατί όχι? :)
Μπράβο Ικονοκλάστ πάντως :)
δεν υπονόησα καν ότι είσαι κακός ρε, απλά αν σου έκαναν παράπονα για τα αγγλικά σου ή τεχνικούς όρους στα αγγλικά ή ό,τι άλλο σε προβλημάτιζε στο προηγούμενο ποστ, δε θα έπρεπε.
ψιψερ, αν στο βιογραφικό μου έγραφα ότι ξέρω c++ και java, δε μπορούν να το εξακριβώσουν; (δεν πάει προς ικονοκλαστ αυτο)
σε ποια μεριά του Βερολίνου βρίσκεσαι;
Spoiler
και στις δυο εδω και κατι μέρες
Spoiler
Proton, den kseroume ti akrivos fidia evale o ikonoklast. An as poume evale proypiresia stin tade mikri etairia tou theiou tou tou Xaralampou Anakin, tote trexa gyreve. An evale C++ kai Java xoris na kserei kai otan tou zitisoun na kanei kati aplo aytos de mporei, KAI ti douleia tha xasei, KAI rezili se OLO TO DELAWARE tha ginei. Triton, oxi, de mporoun na to eksakrivosoun ektos an tou zitisoun na programmatisei kati. Me dedomeno oti ton proselavan, profanos den tou zitisan tipota pou na theloun kai autos na mi mporei na to kanei. Ase poy logika tha kserei na ta kanei ola osa xreiazontai, den einai xazos o anthropos na grapsei oti exei nobel se Biochemistry.
Phtoggon, einai ola sxedio. Vlepeis tora yparxei panta o kindynos na erthei Ameriki o ikonoklast. An omos erthei mia fora, kai OLOS TYXAIOS meta apo anonymi pliroforia gia akroaristeri epanastatiki drasi kai pithani tromokratiki energeia kata tou amerikanikou laou tou kanoun ena sosto nomimo deport piso sti xora tou, tote de tha mporei na xanaerthei pote
Παντού παίζουν assestments, συνεντεύξεις ή έχεις συστάσεις/ξέρουν τη δουλειά σου. Όταν λέμε φίδια εννοούμε πράματα που εγώ και φίλοι-συνάδελφοι ξέρουμε ότι είναι φίδια και κανείς άλλος, δε σε παίρνει ποτέ να πεις πολλά ψέματα και τελοσπάντων τι συζητάμε τώρα.
ικονοκλαστς γιορλαιφροξ
τελος
Αυτό θα το πούμε όταν Αυτή Καταλάβει και Γυρίσει...