το φόρουμ το παρακολουθούν ασφαλίτες... κόψε τα πολλά πολλά ;-)
Printable View
Στο πάρκιν του πολυτεχνείου, έστριβα σε ένα σημείο που έχει κολώνα, και κοιτούσα στο πλάι γιατί μιλούσα με ένα φίλο μου. Όπως πάω να γυρίσω ίσια σκάω πάνω στον κρουνό ο οποίος ήταν στερεωμένος στην κολώνα στο ύψος του κεφαλιού. Από την άλλη μεριά της κολώνας δεν φαινόταν καθόλου. Τυχερός ήμουν, 3-4 χιλιοστά πάνω και μου είχε βγάλει το μάτι.
paizei hdh na to xtyphsan thn porta.
Omg Comte!! Περαστικά σου!
Θενκιου. Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει, σα να χω φάει μπουκέτο είμαι.
Α, και ξέχασα: κόβω λίγο βόλτες γιατί ο οφθαλμίατρός μου άνοιγε στις 5 το απόγευμα και πάω εκεί για να διαπιστώσω ότι λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό και θα γυρίσει σε 10-15 μέρες.
Δεν έσπασε μέσα στο μάτι μου το κρύσταλλο. Μου έφυγαν, τα έπιασα στον αέρα και είδα ότι είχαν ψιλοστραβώσει και ο δεξιός φακός είχε βγει κάπως από την κανονική του θέση. Πήγα να τον βάλω ελάχιστα πιο μέσα για να μην πέσει και με το που ασκώ μια απειροελάχιστη πίεση κάνει ένα "παφ" και θρύψαλα. Κατά τα άλλα το χτύπημα ήταν ακριβώς κάτω από το μάτι, όχι πάνω στο μάτι και ο βολβός δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου, οπότε πιστεύω μπορεί ο γιατρός να περιμένει μέχρι αύριο.
Ναι. Κοιμήσου και βλέπεις αύριο.
Ή μπορει και να μη βλεπεις.
χθες βράδυ, ενώ ήμουν έτοιμος να βγω, τα εφεδρικά γυαλιά κόπηκαν στη μέση. :D
Εχεις σκεφτεί την λύση που ακούει στο όνομα φακοί επαφής ?
Μετά απο πολύ καιρό προσπάθειας, επιτέλους απολύθηκα. Ώρα για τρόμπα τώρα, MLR
Φακούς επαφής είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν την πάλεψα, αυτή τη στιγμή χρειάζομαι οπωσδήποτε γυαλιά, μετά βλέπουμε.
Λοκουστ χαβ φαν.