Αμπρουτζι, για αυτο που λες ειτε φταιει η ωρα, ειτε το γεγονος οτι μαλλον το εχεις κι ο ιδιος πιστεψει οτι για καποιο ανεξηγητο λογο το sideways ειναι το μελλον αυτων που βλεπουμε να γινονται στο νησι, ενω ειναι ξεκαθαρο απο την αρχη οτι ειναι ενα εναλλακτικο συμπαν. Στο οποιο απο οτι φαινεται δεν εσκασε ο Jughead νωριτερα, αλλα εσκασε ακριβως τη στιγμη του 1977 την οποια ειδαμε στο τελος της πεμπτης σεζον. Και στο οποιο εναλλακτικο συμπαν κατι απετρεψε τον πατερα Μπεν και τον Μπεν να μεινουν εκει περα, και απο οτι φαινεται εφυγαν νωριτερα απο οτι στο κανονικο συμπαν. Η μπορει και να παιχτηκε κατι εντελως διαφορετικο που να μην το ξερουμε και να το μαθουμε αργοτερα, αλλο νησι ξερω γω ή οτιδηποτε ασχετο.
Οσο για το επεισοδιο, προφανως και δεν ηταν "τα μυαλα μου πονανε", αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει filler στην εκτη σεζον, η πλοκη εξελισσεται συνεχεια. Τζακ για μια ακομα φορα αυτος με τα μεγαλυτερα αρχιδια. Ρικαρντο για πρωτη φορα ανεξελεγκτος και ελπιζουμε να μας πει πολλα στη συνεχεια (αν και πλεον δε χρειαζεται, εσκασε με το Black Rock ως σκλαβος, πουτανα ολα στο καραβι λογω Jacob, Bacon, χαμος κτλ, Jacob τον διαλεγει ως ισχυρο υποψηφιο, τον κανει και αθανατο, μενει 400 χρονια χωρις να ρωταει πολλα πολλα, χωρις να αναμιγνυεται και τωρα εχει παρει πουλο και δεν εχει ιδεα τι γινεται). Μπεν η πληρης αποκαθηλωση, δηλαδη αν ειναι δυνατον να πεφτει στη σκοτεινη πλευρα ο Sayid και να γινεται Jedi ο Μπεν στο τελος, ελεος. Ο πραγματικος Jedi ομως ειναι ο Bacon απο οτι φανηκε με την αλυσιδα Μπεν, μονο φωτοσπαθο δεν εχει βγαλει. Γουιντμορ στο τελος τι να λεμε, επιτελους σκαει ο αρχοντας στο νησι, αντε να δουμε τι θα γινει. Αναμενουμε Πενελοπε και Ντεσμοντ.
Ερωτηξη 1 για τους εκλεκτους. Εφοσον η Αλανα ξερει οτι ο Λοκ εχει πεθανει, δε θα πρεπε να ειναι πεντε οι υποψηφιοι? Η μηπως ειναι η Κειτ η εκτη? Και ποιο νουμερο εχει η Κειτ στην τελικη? Ειναι μηπως το Τζοκερ?
Ερωτηξη 2 για τους εκλεκτους. Πιστευτε τελικα οτι το Kwon αναφερεται στον Τζιν, τη Σαν ή και στους δυο? Εγω ψηφιζω Σαν και θα το αιτιολογησω αλλη στιγμη.
Ερωτηξη 3 για τους εκλεκτους. Πιστευετε οτι οντως θα μεινει καποιος να προσεχει το νησι? Κι αν ναι, ποιος? Εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο, αλλα αν γινει πιστευω θα ειναι ο Χερλι. Δηλαδη οκ, are you a cyborg? Vampyre?