σκούροι νέγρουλες! εκτός από καλούς σκλάβους έκαναν και ωραία τραγουδάκια!
Printable View
σκούροι νέγρουλες! εκτός από καλούς σκλάβους έκαναν και ωραία τραγουδάκια!
απ' εδω κατεβαζουμε το αλμπουμ των Maybeshewill, που αποδεδειγμενα πλεον κοιτουν απο ψηλα τους 65daysofstatic.
geiastostomas
καινουριο Cult of Luna, επεισοδιο νουμερο 5.
mia fora t akousa kalo mou akoustike sigoura kalitero ap to proigoumeno. to xw gamisei me ta posts simera
λοιπόν
έβλεπα μια εκπομπή στη τιβί με κάτι πιθηκισμούς χοντρών αμερικάνων
και μπακγκράουντ μουσική έπαιζε ένα συγκροτηματάκι του οποίου ο τραγουδιστής είχε ΙΔΙΑ φωνή με τον Maynard James Keenan μα δεν ήταν μηδέ οι TOOL ούτε και οι A Perfect Circle
έχεται καμια ιδέα ;
ΥΓ,οι Maybeshewill γάμησαν
μπας κι ήταν puscifer;
χμμ τους ξέχασα αυτούς
αλλά δε νομίζω
Τίποτα Chevelle ίσως?
οκ με γράψατε στα αρχίδια σας και έψαξα και βρήκα μόνος μου...Quote:
Originally Posted by wino
με τη βοήθεια του γοογλη που μου έμαθε ο λόκις, αύριο θα ποστάρω στο γνωστό ποζερο-thread
καροτε; σιγουρα ειναι οι 10 years.
μαζι με τους Chevelle, αγαπημενες μπαντες του εητζ μιας και τους ανεφερε.
φχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
όντως σε σημεία μοιάζουν πολύ οι φωνές!
πιθανολογώ ότι άκουσα τους Chevelle στην τιβι,καλή μαλακιούλα ακούγεται
διαβάστε εδώ ποιο είναι το μεγαλύτερο αμερικάνικο συγκρότημα,έβερ
Εγώ παιδιά μαζί με τον καφέ μου αποφάσισα να σερφάρω στο διαδίκτυο και που λέτε πάνω στο σερφάρισμα πέτυχα ένα περίεργο λινκ που υποστήριζε ότι περιέχει τη Scarlett Johansson να διασκευάζει Tom Waits. Απορημένος το πάτησα και μετά από λίγο (broadband motherfucker yeah) είχε κατέβει. Το έβαλα να το ακούσω, έψαξα και λίγο στο γκούγκλ και συνειδητοποίησα ότι όντως ισχύει και ότι μπροστά μου είχα τη Scarlett Johansson να διασκευάζει Tom Waits. Το αποτέλεσμα;
Αναμφισβήτητα έχει κάνει καλή επιλογή κομματιών. Τα περισσότερα απ'αυτά τα λατρεύω στην αυθεντική τους εκτέλεση. Αμέσως, από την πρώτη νότα, το album μου δημιούργησε εικόνες στο μυαλό, όπως π.χ. εμένα να κρατάω τη Scarlett από τα μαλλιά, να της χτυπάω με δύναμη το κεφάλι στο πάτωμα και να της φωνάζω στο αυτί "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ".
Η αγαπητή Scarlett πήρε ορισμένα τέλεια κομμάτια και ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ. Έτσι απλά.
Ωραία πούτσα για κυριακάτικο πρωινό.
""""They've stayed true to themselves. "Instead of selling out with videos and constant press coverage, they pulled back at their height, and focused on the music,"""""Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
ναι, για αυτό και βγάζουν 32 λάιβ σε χάρτινη συσκευασία που κοστιζεί κανα 18εύρο.
αμερικά, φακ γιέα.
εντιτ
οι περλ τζαμ είναι ΣΚΑΤΑ
τελίτσα σ'αγαπω.