συμφωνω σε ολα και πινκαρω.
Printable View
συμφωνω σε ολα και πινκαρω.
ουτε εγω γιαυτο εβαλα τα θαυμαστικα :PPP
συγχαρητηρια φρικ το μαγαζι σου ειναι ντεθ μετσαλ. 1:27
http://www.youtube.com/watch?v=ahEfCoWjWnI
Πάγωσε το νερό στους σωλήνες της κουζίνας.
drunk call απο πρωην
- ελα
-ελα τι κανεις?
-καλα , να σου πω , θυμασαι το τηλεφωνο απο κεινο το σουβλατζιδικο που χαμε φαει πριν απο 7 μηνες ?
-οχι
-καλα
τουτ τουτ
μετα απο 10 λεπτα
-ελα τελικα εφαγα απο ενα αλλο πολυ καλο , δεν θα χρειαστω το τηλεφωνο
-οκ!
τουτ τουτ ..
βασικα δεν ειναι μαι λαιφ σακς γιατι χεστηκα αλλα ηταν πολυ σουρεαλ .
αμα σε παρει και αυριο και σου πει οτι εφαγε απο ενα αλλο παλι και ηπιε και μια καινουρια μπυρα που πηρε απτο σουπερμαρκετ μαζι πες της να γραφτει εδω
e.r και γκομενικα δεν συνδυάζονται , εδω ειμαστε μονο για καυτο μεταλ-ο
Κάποιος ξερασε στην είσοδο της πολυκατοικίας , όλοι με κοιτάνε περίεργα :/
dakrysa
τουλάχιστον θυμάσαι πως έγινε;
δεη ημουν εγω , 1 σφηνακι ηπια ολο το σαββατοβραδο , αγνωστο ποιος.. :/ (επισης εχω να ξερασω καμια 10 αρα χρονια)
την τελευταια φορα που ξερασα σπασαν ολες οι φλεβες απο το δεξι μου ματι.. τρου στορι.. το αποφευγω απο τοτες.
φλώροι, σχεδόν κάθε δεύτερο πρωινό το περνάω ξερνώντας :oops:
egw akomakatexw to rekor xerasmatwn sthn patra. kai exw fugei deka xronia apo ekei. alla apla de spaei
νομίζω πως έχασα την κάρτα απεριορίστων διαδρομών την οποία έβγαλα όταν ήμουν 15-16 με μια "τραγική" ψιλοαλητείας φάση φωτογραφία.
ένας κύκλος έκλεισε =(
4 ημερο doom festival 200 μετρα απ το σπίτι μου με αρκετα δυνατά ονόματα που θα θελα να τσεκαρω ...και το θυμηθηκα σημερα.μόνο που ήταν το προηγουμενο ππσκ
200 μέτρα και δεν τους άκουγες? :P
aparadektos. milame giafto e?
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...013+poster.jpg
εγω τα χαλασα στον στρατο μετα απο 2 χρονια σχεσης γιατι τα φτιαξε με τον δασκαλο του χορου της.. μη μασας , σε αυτα ισχυει τιγκα το κλισε , οτι δεν σε σκοτώνει σε κανει πιο δυνατο..:/
ps- κοψε καθε επαφη
ypersyntelikos στ'αρχίδια σου, αυτή έχασε τη φάση με τον παπαγάλο.
palio8ilika
ena aplo kane kouragio i8ela na grapsw alla oi le3is vgikan mones tous
Spoiler
win win η φάση δηλαδή.
σωστό και τεκμηριωμένο το αποπάνω ποστ. γελάω με το μικροποσότητες ναρκωτικών γιατί μου θυμίζει το ανέκδοτο με την μικροποσότητα χαζής που τα συνδυάζει όλα και συμφέρει.
υπερσυντέλικε να προσθέσω και εγώ τα κλισε θα περάσει κτλ και στα αρχίδια σου, αλλά ισχύουν.
Επίσης χωρίσατε και σου ανακοινώνει ότι έχει γκόμενο εδω και ένα μήνα, με τον οποίο το εψηνε απο παλαιότερα το κονέ το μόνο σί,
δηλαδή τη φάση? Κρατάτε επαφή? Να της την κόψεις να σκάσει.
αφου ξερει το παιδι ποιος την φιλαει και την αγkαλιαζει :p
Άντε ας τα πω, γιατί βλέπω ενδιαφέρον. Να ξεκαθαρίσω ότι μου φαίνεται λίγο αστείο που ποστάρω τέτοια πράγματα.
Καταρχάς κολούμπρα δυνατό ποστ, έχεις πέσει μέσα, αν και δεν έχει καλυτερέψει η κατάσταση κ α θ ο λ ο υ.
Spoiler