το ζουμί είναι ότι είσαι latent homosexual
Printable View
το ζουμί είναι ότι είσαι latent homosexual
το ξερα οτι επρεπε να γραψω ινμπιφορ, αλλα τετοιο σχολιο περιμενα απο χρηστες επιπεδου καντιρου
πινκαρω παραταυτα, ενα ενα ειμαστε σημερα αλλωστε μετα το big bang theory topic
Στην αυλή του παιδικού σταθμού της γειτονιάς λέει, πάνω σε ένα τεράστιο στρώμα ήμουν μαζί με γκούντσαν και φλούξους και καμιά 10αριά τύπισσες και κάθε λίγο ξενερώναμε γιατί χτυπούσε κουδούνι και βγαίναν τα παιδάκια στην αυλή και μας ρωτούσαν ποιοι ήμαστε κτλ και οι δασκάλες ήταν σα να μη μας βλέπαν και.
Souksou_Mouksou se eida ston ipno mou palio papara
[Phantom Duck] (L)
Souksou_Mouksou . eixes erthei spiti mou
Souksou_Mouksou . kai les na tsekarw kati sto pc
Souksou_Mouksou . kai mou allazes to theme
Souksou_Mouksou . kai to interface
Souksou_Mouksou . kai se evriza
Souksou_Mouksou . kai se lew etsi kai kanw restart kai einai etsi se gamisa
Souksou_Mouksou . kai den htan etsi
Souksou_Mouksou . kai pali to allazes
Souksou_Mouksou . kai se ekraza
Souksou_Mouksou . alla den htan sto spiti mou ola afta
Souksou_Mouksou . htan se mia sofita se ena xwrio
μεγαλο ολισαντεμπε να σκοραρει στον γαυρο σπαζοντας τα αλατα του βουλευτη του Λα.ο.ς
μιας και το 'χω φρεσκο...
Είμαι στο προαύλειο του του 13ου δημοτικού σχολειου Χαλκίδας (αυτό που πηγα), το οποίο για κάποιον λόγο βρίσκεται στην Νορβηγία. Εκεί που κάθομαι χάμω και περνάει η ώρα, ακούω ανθρώπους να 'ρχονται απο πισω μου, μετα απο λιγη ωρα γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω 2 τυπισσες απο το staff της κατασκηνωσης που ειχα παει (στην Νορβηγια). Σηκωνομαι εκπληκτος "Sissel, Elin, τι κανετε, ολα καλα; Σημερα το απογευμα ηρθα και μεθαυριο φευγω, γι'αυτο δεν ειδοποιησα...", "Ναι, δεν χρειαζεται να δικαιολογεισαι, τι κανεις;" και τετοια. Ξεκιναμε να κανουμε μια βολτα γυρω απο το σχολειο, κι εκει που τα λεμε ωραια και καλα ενας τυπος μας ακολουθει, δεν δινω σημασια αλλα να τονισω οτι προχωρουσαμε για καποιο λογο πλαγιως κοιταζοντας ο ενας τον αλλον (με την Sissel). Τελικα κανουμε τον γυρο του σχολειου, συμφωνουμε να μου δωσει τον αριθμο της για να βρεθουμε, ανοιγω κινητο, παω να γραψω τ' ονομα της, πριν προλαβει να γινει αυτο δεχομαι μια κληση απο την κολλητη μου και με πεταει εξω απο τον καταλογο, ξαναμπαινω να γραψω τ'ονομα, γυριζω να την ρωτησω τον αριθμο και την βλεπω να φευγει με τον τυπο που μας ακολουθουσε (ηταν ο γκομενος της) και να μου λεει "τα λεμε!"
Γυριζω παραξενεμενος και βλεπω αναμεσα στα καγκελα του σχολειου και το πεζουλι στο οποιο ειναι καρφωμενα εναν κροκοδειλο που μιλαει με βραχνη φωνη, και για καποιον λογο αυτος ο κροκοδειλος ειναι ΣΟΦΟΣ. Μου λεει διαφορα σοφα που δεν θυμαμαι τωρα, και βλεπω γυρω μου κι αλλους κροκοδειλους να υπαρχουν. Βγαινω εξω απο το σχολειο γιατι μυριζομαι παγιδα, ξαφνικα βρεχει μονο στο σημειο που στεκομαι και μια τυπισσα τρεχει προς τα περα, την ακολουθω και βρισκομαι στην γωνια του σχολειου απ'εξω, γλιτωνοντας απο τον κινδυνο. Προχωραω προς το σπιτι μου (που ειναι 2 τετραγωνα πιο περα) και βλεπω δεντρα πεσμενα στο πεζοδρομιο και ξαφνου απο πισω τους ερχονται οι Routes που κουβαλανε ενισχυτες.
- Έλα ρε μαλακες, τι κανετε, που πατε;
Με κοιταζουν με υφος σαν να θελουν να με αγνοησουν
- Που 'σαι ρε, τι γινεται...
Απο πισω ξεπροβαλλει η κολλητη μου
- ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, Σ'ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟΝ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
- Ρε σορρυ, δεν μπορουσα πριν, δεν μπορεις να πιστεψεις σε τι σουρρεαλισμο εχω πεσει-
Εδώ με ξυπνάνε.
Cool story bro.
All I read
Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
Spoiler
Σήμερα:
Ο διάβολος είχε αποφασίσει να επεκτείνει την κυριαρχία του στη γη και είχε φτιάξει τρεις κρύσταλλους που συμβόλιζαν τα τρία κακά του κόσμου. για να τελειοποιήσει τους κρύσταλλους όμως, έπρεπε να βρεί τους τρεις ανθρώπους που επίσης συμβόλιζαν τα τρία κακά του κόσμου. Ο ένας ήταν ο Χίτλερ (τον οποίο είχε ήδη), ο άλλος ήταν η ξαδέρφη μου μου η Μαριάννα (????), και ο τρίτος ήταν ο Σώτης Βολάνης!!!! Ο Βολάνης μόλις έμαθε το γεγονός πηγε μόνος του στο διάβολο για δημοσιότητα.
Για να αναδείξει τις δυνάμεις του, ο διάβολος έκανε παρουσιάσεις σε κάθε κεντρική πόλη του κόσμου, όπου είχε έναν προτζέκτορα και έβαζε επάνω τον κρύσταλλο. ο προτζέκτορας έδειχνε τις εικόνες που θα έρθουν, όταν κυριαρχήσει ο διαβολος. στον κρύσταλλο του Χίτλερ έδειχνε ναζιστικές παρελάσεις, στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ.
όταν ήρθε η σειρά του Βολάνη, ο διάβολος έβαλε τον κρύσταλο και το βίντεο έδειχνε δυο ανθρώπους να παίζουν ένα γιγαντιαίο sudoku της κολάσεως, δηλαδή κλασσικό sudoku αλλά μεγάλων διαστάσεων (duh!) όπου τα τετραγωνάκια προς συμπλήρωση ήταν τρύπες με λάβα και για να τα συμπληρώσεις έριχνες μέσα τεράστιες κόκκινες πέτρες σε σχήμα αριθμών. Ταυτόχρονα, πιάνει το μικρόφωνο ο βολάνης και πετάγεται στη σκηνή και αρχίζει να τραγουδάει: ΠΟΥ....ΝΑ.....ΣΕ.......ΒΡΩΩΩΩΩΩΝΑΣΟΥΠΩΣΑΓΑΠΩ!!! Ο κόσμος στέκεται μπερδεμένος απο κάτω, με στόμα ανοιχτό από έκπληξη και βλέπω τον διάβολο μπακστέητζ να κάνει facepalm!
όλον αυτό τον καιρό βέβαια ο διάβολος έψαχνε και την ξαδέρφη μου, όμως για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να "νιώσει" την παρουσία της, σε αντίθεση με τους άλλους δυό. Αυτό το γεγονός το είχα αντιληφθεί και πίστευα πως συμβαίνει γιατί είχε γίνει λάθος και η ξαδέρφη μου δεν ήταν το τρίτο κακό. έτσι αποφάσισα να την βοηθήσω να γλιτώσει.
Εδώ το όνειρο έγινε πιο dark και συμμετείχαν πολλά πνεύματα στις καταδιώξεις και εγώ με την ξαδέρφη μου στήναμε παγίδες στα πνεύματα ή παραπλανούσαμε τον διάβολο ως προς το που βρισκόμαστε, και κάθε φορά γλυτώναμε τις οργανωμενες επιθέσεις κλπ, ώσπου μία μέρα έχω γυρίσει σπίτι κουρασμένος και περπατάω τον διάδρομο του σπιτιού πίνοντας γάλα από το κουτί και ξαφνικά πετάγεται ο διάβολος μέσα από το δωμάτιο σε μορφή πνεύματος και μου επιτίθεται και διαπερνάει το σώμα μου. δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό που βλέπω ή αισθάνομαι, αλλά ο διάβολος έρχεται με χτυπά απαλά στην πλάτη και με φίλικο χαμόγελο μου λέει, αυτά έχει η ζωή, πέθανες!
Αφότου πήγα στην κόλαση, αρχίσαν οι τρόφιμοι να έχουν 3ωρες βραδινές εξόδους. Ήταν κόλπο για να βρουν την ξαδέρφη μου ακολουθώντας με. Πήρα επομένως πολύ συνειδητά την απόφαση να μην ξανασκεφτώ ποτέ την ξαδέρφη μου. Μέχρι το τέλος του ονείρου δεν την βρήκανε.
περί εξόδου, μόλις περνάγαν οι τρεις ώρες, αρκούσε να ακουμπήσεις κάτι στον έξω κόσμο με τα χέρια ή το γυμνό δέρμα σου και γύρναγες αυτόματα πίσω στην κόλαση. Σε μία έξοδό μου που μου κάναν ερωτήσεις στην πύλη, "που θα πάς τώρα που θα βγείς;" κτλ, βγαίνει από την κόλαση γκαζωμενος ο Οντονιάν με το παπί, φουλ φέης, γάντια κλπ. το βράδυ ήταν ο μόνος που δεν γύρισε πίσω στην κόλαση...
Το όνειρο συνεχίζει ατελείωτο και έχει συναντήσεις μου με τον έξω κόσμο και ένα σωρό σκηνικά. Νομίζω τα σημαντικότερα περιγράφηκαν...
αν θελεις να πηδηξεις την ξαδερφη σου, μπορουσες να το πεις με λιγοτερα λογια!
...αυτο με το σουντοκου ηταν πολυ μπροστα... γυρνα το σε ταινια παραγωγης Sam Raimi με Αυτολυκο στον πρωταγωνιστικο ρολο
egw apla pisteuw pws pe8ymhse th Xio
Όταν πεθάνω θέλω να πάω στην κόλαση!
κλαίω με "η ξαδέρφη μου η Μαριάννα"
ον τόπικ τις προάλλες έβλεπα ότι ο Ινγκόλεμο έψαχνε δουλειά και σε κάποια φάση πόσταρε, στο ΜΛΡ τόπικ υποθέτω, ότι τον προσέλαβαν σαν κριτή στο Sweden's next top model ? κι ότι θα παίρνει 14.000 το μήνα.
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να του ρίξω ένα τηλέφωνο να έχει το νου του τώρα που θα πάει Σουηδία.
Πριν κάποιες μέρες είδα το πρώτο μου ER όνειρο. Δε θυμάμαι τίποτα άλλο όμως παρά τις φάτσες του Dythor και της Tamagothi.