οτι ειπε ο απο πανω
Printable View
οτι ειπε ο απο πανω
χρυσος κανονας δημοσιογραφιας:
συμμετεχοντες σε απεργιακη διαδηλωση=(πραγματικος αριθμος συμμετεχοντων)/4
συμμετεχοντες σε πουτσιλικια του φεησμπουκ=(πραγματικος αριθμος συμμετεχοντων)Χ4
ξέρασα.
είναι αδιανόητο να γίνεται σοβαρότερη συζήτηση στο indymedia από εδώ.
και οι χτεσινοι ρεζιληδες του facebook και οι εργατοπατερες
τις ιδιες ποσοτητες εμετου προκαλουν,δεν ξερω γιατι τοση κουβεντα
αντε με το καλο να στηθουν και live με mc yinka και κιτρινα μοτοποδηλατα
για να ολοκληρωθει το σκηνικο
Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε πάρει μυρωδιά για το τι ζούμε. Χτες ήμουν από τις 8 μέχρι 9και και όντως η φάση πέρα από τον πολύ κόσμο ήταν πανηγυράκι, ΑΛΛΑ κόσμος που έμεινε πιο αργά μου είπε ότι έγινε εξαιρετική ανοιχτή συνέλευση. Στο σύνταγμα. Σε μια συγκέντρωση πάνω από 10.000 ατόμων. Που μαζεύτηκαν αυθόρμητα μέσω φβ, όσο πιο "από κάτω" γίνεται. Βλέπουμε μια κοινωνία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την αυτοοργάνωσή της - τη χειραφέτησή της δηλαδή. Είναι σε εμβρυακό στάδιο; Είναι. Είναι οι περισσότεροι που κατεβαίνουν ακόμα στην κοσμάρα τους (και πολλοί πιθανώς θα παραμείνουν); Είναι. Αλλά πλέον τίθεται εμπράκτως και σε μαζική κλίμακα για πρώτη φορά το αίτημα της άμεσης δημοκρατίας. Μιλάμε για κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο πολιτικοοικονομικό σύστημα. Κανείς δεν ξέρει τι θα βγει από αυτές τις συνελεύσεις, αν θα έχουν κάποια αποτελέσματα άμεσα ή απλά θα είναι ο σπόρος για μελλοντικές κινητοποιήσεις. Το μαζικό κίνημα ωστόσο δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η αριστερά θα έπρεπε να χαίρεται που ο κόσμος την ξεπερνά (και φυσικά πολλοί αριστεροί, πέρα από κομματικές γραμμές, είναι στην πρωτοπορεία αυτών των κινητοποίησεων). Χάρηκα επίσης πολύ με όσο διάβασα από τη συζήτηση στο ιντιμίντια. Πιστεύω ότι μιλάμε σε ένα βαθμό για το θρίαμβο των θέσεων της ΑΚ ("κοινωνική αντιεξουσία", "άμεση δράση", "οι ιδεολογίες το όπλο των αφεντικών"). Ας μη γίνεται συνειδητά αυτό. Γίνεται βιωματικά. Αυτό το κίνημα θα συνδιαμορφωθεί από την αριστερά και η αριστερά έχει να μάθει από αυτό το κίνημα. Βλέπουμε κοινωνίες σε κίνηση και αισιοδοξούμε. Στηρίζουμε, συμμετέχουμε, μαθαίνουμε. Βίβα λα ρεβολουθιόν!
Μουτζώστε όσο θέλετε, αλλά έτσι και δω αντάρσυους στο μέλλον να μιλούν για τις "μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του Μάη 2011" θα σας παίρνω στο κυνήγι! Σύμφωνοι;
Εγώ πάντως που ακόμα κουβαλάω τις αμαρτίες του καπιταλισμού πάνω μου, σκέφτομαι πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ οικονομικά την Επανάσταση.
Από επαναστατικά t-shirts και τέτοια είναι κομπλέ ο κόσμος πιστεύετε;
dragon να χα 50 fake accounts να πινκάρω.
amnesiac, άνοιξε σουβλατζίδικο στο σύνταγμα, προλαβαίνεις.
Βρωμιάρη θα κατέβεις σήμερα;
χόουπφουλη γιες!
Στείλε μήνυμα και ακυρώνω τα πάντα και έρχομαι.
(εκτός από το μπάσκετ φυσικά)
Ετούτος εδώ ο τύπος με φωτογραφίες από τα ελληνικά στρατά και τις τούρκικες παραβιάσεις στο αιγαίο φάτσα-κάρτα, ο πρώτος που γνώρισα μέσω όλης αυτής της μαλακίας στο φέισμπουκ, νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικότατο παράδειγμα του τι επαναστατική μάζα σχηματίζεται 'κει κάτω. Θα πλακώσουν στις μπουνιές και κανά ΣΚΟΥΡΟ μέσα στο σουκου και θα λήξει ωραία η φάση.
Ίσως βέβαια να αρχiσει και κάτι άλλο. Μεγαλειώδες.
Νομίζω ότι παίζει ένα αμοκ με το τι λέει η αριστερά και πόσο κατακρίνει και τα τοιαύτα. Ό,τι γουστάρουμε θα πούμε ρε μαλάκες, και θα βρίσουμε και θα ζητήσουμε εξηγήσεις (έπρεπε να ζητήσετε εξηγήσεις) και αμα δούμε ότι κάναμε και λάθος, θα κάνουμε και κωλοτούμπα και θα μιλάμε για τον μεγαλειώδη Μάη 2011. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν είναι πραγματικά επαναστατικό αν δεν πιάνει τους πάντες (αριστεράς συμπεριλαμβανομένης) απροετοίμαστους. No one expects the Greek Revolution! Πάρτε και γραμμή από τα μουστάκια να χαρείτε: http://on.fb.me/m8fCnK
Στο δια ταύτα, τι ειπώθηκε στην συνέλευση του συντάγματος;
Dythor, σκάσε.