Μάλλον για ΠΟΥΣΤΗΣ πάει.
Printable View
Μάλλον για ΠΟΥΣΤΗΣ πάει.
I4.. :rofl: όχι πως γελάω μαζί σου, απλώς μετά από τόσα που γράφτηκαν στο thread, κατέληξες στο I4!Quote:
Originally Posted by freak brother
edit: όχι στην Αυλώνα δεν παίζει μεγάλο γαμήσι.
αμα ρθει κανεις απο 302 προς μυτιλινη να παρει μαζι του τα λελεδωνια μου γιατι εχουν αρχισει ηδη και διαμαρτυρωνται
εχω συγγενικη συνοστεωση υποστραγαλικου οστου σορυ κιολας :P εσυ σε ποια εσσο ησουν στην αυλωνα?Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Σε καμία :( Περαστικά με το πόδι.
Basika einai xronio to problhma tou, opote den einai enas traumatismos pou 8a ia8ei sun tw xronw gia na tou peis perastika.
το ποδι δεν περναει γιατι το χω αυτο απο γεννησιμιου :P (ειμαι λιγο κουτσος) . παντως εκανα ενα καλο 2-4 θαλαμοφυλακας με -12 βαθμους την τεταρτη... :|
Freak bro kalo upoloipo, phrate kai kalh adeioula ema8a 2day stas aylwnas...:P
Kai pali kalo upoloipo m8..
θενκς ρε
πηραμε 5 μερες τιμιτικη :D :D :D
meimarakhs??
to i4 glutwnei apo skopeta..kai skopeta einai suckz!
5 μέρες!?? πλησιάζουν εκλογές.
μπαινεις στρατο πας στο ιατρειο και σε πανε σε στρατιωτικο νοσοκομειο.εγω ηξερα οτι εχω ενα κουσουρι στο ποδι αλλα αναγκαστηκα να παω στο νοσοκομειο οταν με τα κωλοαρβυλα και τις προσοχες δεν μπορουσα να το πατησω.Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
To kalutero einai na to paixeis ligo me brogxika (as8ma tespa) kai exeis ena uperoxotato i4 sthn tseph sou.
epishs ka8e eidous psuxologika traumata primodotountai kai auta me giwtomonades (analogws to prob e)
Η μυωπία μέχρι Ι2 σε βγάζει. Επίσης, αν είσαι πολύ χοντρός, χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί να σε βγάλουν Ι3 άοπλο.Quote:
Περαστικά σου. Αν δε βλέπεις, παίρνεις Ι5 απαλλαγή.Quote: