Με πήραν στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πληροφορικής! Άντε βρες 550 ευρώ τώρα...
Printable View
Με πήραν στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πληροφορικής! Άντε βρες 550 ευρώ τώρα...
Συγχαρητήρια μάναμ. Που είναι αυτό;
εδρα εχει στην Πατρα.
Μπερδεύεσαι με το διεθνές μάλλον, αυτό
http://www.ihu.edu.gr/
ΕΑΠ έχει έδρα Πάτρα αλλα τα μαθήματα γίνονται μόνο εξ'αποστάσεως.
πριν λίγο έμαθα οτι θα παίξω μουσικές πριν βγουν οι παρακάτω κύριοι:Spoiler
:maikl::dfinger:
να παίξεις ροκ να τους εντυπωσιάσεις :)
Κάθε Πέμπτη κάνω μια ώρα μάθημα (ευέλικτη ζώνη) στα πρωτάκια, 19 στον αριθμό, που όποτε μπαίνω στην τάξη ορμάνε πάνω μου ή χοροπηδάνε γύρω γύρω σαν minions, λατρείες, πινκς κλπ
Συνήθως παίζουμε παιχνίδια όπως το κλασικό χιτ "μουσικές καρέκλες", το παραγκωνισμένο πλην όμως τίμιο "πόλεμος και ειρήνη", το underground "μάγισσα μάγισσα τι μαγειρεύεις" που δεν το ήξερα και μου το έμαθαν δείχνοντας μεγάλη κατανόηση στις απορίες μου, ή παίζουμε στον διαδραστικό πίνακα, ή τέλος πάντων πολλά και διάφορα έξω από την τάξη. Ένα από τα 19 minions είναι η Εμμανουέλα που το όνομά της έχει " δύο μου" που έρχεται και με αγκαλιάζει στο διάλειμμα, στην αυλή όταν αυτά έχουν γυμναστική και εγώ πηγαίνω προς το γραφείο, όταν είναι η σειρά της να παίξει, όποτε γουστάρει τέλος πάντων.
Από χθες τα πράγματα έχουν πάει όσο στραβά θα μπορούσαν να πάνε (λολ, θα δούμε), οπότε μόνο για σήμερα είπα να βγάλω από εκείνες τις βαρετές φωτοτυπίες που τις δίνεις και λες στα παιδιά να τις χρωματίσουν κι εσύ περιμένεις μέχρι να τελειώσει η ώρα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα παιχνίδια, οδηγίες, τρέξιμο, φωνές κλπ, όχι σήμερα. Τις μοιράζω, κάποια δεν είχαν μαρκαδόρους, κάποια είχαν διπλούς μαρκαδόρους και δεν ήξεραν με ποιο πράσινο να βάψουν τα αυτιά από το κουνέλι (:touched:), ένας μικρός γλυκός χαμός, ουρλιάζει η Εμμανουέλα "κύριε έλα να σου πω κάτι!". Εγώ ήμουν στην ομάδα στην άλλη άκρη της τάξης, "πες μου από εκεί Εμμανουέλα", "όχι, θέλω να έρθεις εδώ να σ'το πω στο αυτί", ξεκινάω να πάω στην Εμμανουέλα, αλλά στην πορεία (κάπου 3μ) με έκοψε ο Λάμπρος που ήθελε να μου πει ότι η ξαδέρφη του ζει στο Μεσολόγγι, η Ευφραιμία να μου πει ότι την κοροϊδεύει η Μαρία, η Μαρία να μου πει ότι δεν κορόιδεψε την Ευφραιμία αλλά απλά της είπε ότι η ζωγραφία της είναι σαν μουτζούρα, ο Παύλος που με ρώτησε αν έχω μίξερ αλλά το είπε με προφορά και ακούστηκε "έχεις μίξα;" και για λίγο κόλλησα και δεν ήξερα τι να του απαντήσω ακριβώς και όλη αυτή την ώρα η Εμμανουέλα να με περιμένει όρθια μπροστά στην έδρα.
Μετά από 4-5' πάω στην έδρα, "πες μου Εμμανουέλα", "όχι, σκύψε να σου πω", σκέφτομαι άντε να σκύψω να δω τι θα ακούσω πάλι, σκύβω, μου σκάει ένα φιλί στο μάγουλο και τρέχει πίσω στην καρέκλα της.
Ε, ξέρω γω. Κλάμα. :dcontent:
:teddy:
ή μήπως...
Spoiler
τσέκαρε The Hunt αν δεν το έχεις κάνει.
χαχα εγώ σκεφτόμουν "καλά δε μαθαίνουν στα κωλόπαιδα να μιλάνε στον πληθυντικό πια;
???
τι σημασια εχει ρε Λαμπιρη, οταν η ζωη του Σαμπρελα ροκαρει, ροκαρει ολων μας.
/τιγκαπινκς