σοβαρα τον θεωρεις δισκαρο? :-?
Printable View
σοβαρα τον θεωρεις δισκαρο? :-?
Όχι, αλλά λέω πως αν έπαιζε ο Einar, θα έβαζα το πρώτο Code πολύ ψηλότερα από όσο είναι, διότι συνθέσεις έχει, παίχτες έχει, αλλά εκεί στα drums κάτι παίζει, είναι περίπου κατάσταση αμυντικής λειτουργίας επί μαλεζάνι και έπειτα.
Δεν τον θεωρώ δίσκαρο! Αντικειμενικά όποιος έχει στοιχειώδη ακοή και έχει έστω και μια φορά ακουσει το Nouveau με ακουστικά από handsfree ακόμα ακόμα, μιλάμε για δίσκο επικών διαστάσεων..
τι να σου πω!
το ξαναβαλα παντως γιατι εχω να το ακουσω απο τοτε που βγηκε (οχι τυχαια βεβαια)!
μονο το brass dogs συμπαθω και αυτο κυριως κβοστ
το γαμησες λιγο για τον hellhammer!
Ναι, και αν ακούγαμε Gamma Ray θα ήταν σκατά. Εστιάζω στο υπαρκτό πρόβλημα των βαρετών τυμπάνων, θα προτιμούσα να έπαιζε ο Einar, αν έπαιζε θα ήταν στα αυτιά μου καλύτερο, και επειδή έχω στοιχειώδη ακοή έχω και δίκιο! Οι Code είναι γαμώ τις μπάντες, αλλά και να μην υπήρχαν δεν θα πέθαινα κιόλας.
Όχι δεν το γάμησα εγώ, αυτός γαμάει τα πάντα! ροφλμαο
κοιτα δεν θελω να μπαινω σε ηλιθιες συζητησεις σχετικα με το ποιος ντραμερ γαμαει η οχι! αλλα για μενα το σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπας ειναι ντραμακλα και το κυριωτερο ξερει ποτε να παιξει τι! και χωρις να θελω να παρω το μερος του καρχαρτ γουσταρεις ντραμερ κοουντ και οχι hellhammer!
Για τους γαμα τα ρεΐ θα συμφωνήσω. Αν έπαιζε ο Ειναρ ΝΑΙ πιθανόν να κόλλαγες και στο ντράμινγκ του δίσκου. Τα τύμπανα του Nouveau είναι πολύ OK αντίθετα στο καινούριο είναι ΣΚΑΤΑ (βασικά όπου παίζει αυτός ο βλαξ πέρα από τους ΑΤG είναι ένα με το βόθρο το αποτέλεσμα)..
Οι Code είναι και γαμώ τις μπάντες και να μην υπ΄ηρχαν δε θα πέθαινα κιόλας, αλλά το πρώτο θα μου έλειπε γιατί έχει φοβερές συνθέσεις, έμπνευση, δέσιμο, ταλέντο και Kvohst!
θα δεχοταν μια ''κακια'' νορβηγικια μπαντα που κανει το κλασικο της avantgarde album εναν μαυρο jazz-ιστα?
επισης ποιος ο λογος μια ''κακια'' νορβηγικια μπαντα να κανει κατι avantgarde?σας επιασε κι εσας οτι και τους επικους με την κλασικια μουσικη?
εδω φανμποις τραλαλι τραλαλο
εγω πιστευω οτι ο τζασιστας του μινμιν ειναι λιγος για το κλασικο avantgarde αλμπούμ της κακιας νορβηγικης υπερμπαντας απο την κολαση!!
Δηλαδή οι Supersilent είναι λίγοι για το τελευταίο Arcturus;;;;;;