ας αρχίσουμε με τα βασικά. 1ον δεν τα είχα κάνει εγώ σκατά αυτή έρχεται και φεύγει, 2ον της τα έχω πει και τα ξέρει.
Της έχω δώσει την καρδούλα μου και μου την έχει επιστρέψει ποδοπατημένη αρκετές φορές τα τελευταία 5 χρόνια.
Printable View
ας αρχίσουμε με τα βασικά. 1ον δεν τα είχα κάνει εγώ σκατά αυτή έρχεται και φεύγει, 2ον της τα έχω πει και τα ξέρει.
Της έχω δώσει την καρδούλα μου και μου την έχει επιστρέψει ποδοπατημένη αρκετές φορές τα τελευταία 5 χρόνια.
oloi exoyme apo mia tetoia. se niwthw
Κατ αρχας ας αναλυσουμε ολες τις περιπτωσεις.
η αλλη που στειλε το σμς ποια/τι ειναι?
isos pragmatika einai sosti idea na proxoriseis parakato apo kapia pou se pligonei alla 3erw pos einai diskolo
pantos an exei fer8ei asxima kane mia prospa8ia na ths pidi3eis kamia aderfi h kapio kontino sigeniko prosopo den pa8enei tipota as faei ki auth ligi laspi
kai meta opos eipe kai o mits gia na 3exasteis kiolas apo to paliokoritso pou se pligose 3ekina na paizeis mpalitsa me thn tipisa apo to sms
Χωρισμός μετά από 5 χρόνια και εν μέσω στρατιωτικής θητείας.
φμλ με τα όλα του.
του φανταρου τη γυναικα... μη μασας δεν αξιζε να πα να γαμηθει. παμε γιαλλα
και γω στον στρατο χωρισα... προβλεπε ειναι
γιατι ποτε εφυγες απο τον στρατο?
ακομα εκει ειμαι ... για την σκεση μου λεω
Πάνο, κουράγια, στ' αρχίδια σου.
Όλα τα έχουμε πει. http://luben.tv/web/6220/
Πινκς για τον πόνο του άλλου.Quote:
31 στους 31 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Παρεξηγεις ρε μαν, συμπαρασταση απο fallen comrades ειναι.
Ξεχνα τον υπερσυντελικο και περνα στον συντελεσμενο μελλοντα
http://static.fjcdn.com/gifs/Bros+be...61_1958806.gif
Δεν παρεξηγώ ρε, ίσα ίσα που σημαίνει ότι την καταλαβαίνετε τη φάση.
Έχει και τα καλά του το να χωρίζεις πάντως.
σε πινκαρουν με εκπληκτικα ποσοστα στο ΕΡ. Καποιοι απ τους χρηστες δυσκολα θα ξαναβρουν τετοια ευκαιρια.
Σε κάποια στάση του κτελ, μου κλεψαν απ'τη μπαγκαζιέρα ένα μικρό σακβουαγιάζ. Συνήθως το παίρνω μέσα, αλλά είχε κόσμο και είπα να μην πιάσω έξτρα θέση με τη τσάντα μου. Είχα μέσα φάκελο με ΌΛΑ μου τα έγγραφα, γιατί είχα κατέβει Αθήνα για δουλειές σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ κτλ. Διαβατήριο, άδεια παραμονής, κάρτα ανεργίας, αμκα, αφμ, βιβλιάριο υγείας, εκκαθαριστικο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Συν αγαπημένα ρούχα και νεσεσερ με τα όλα είδη καθημερινής χρήσης. Και κάποιο αρχίδι απλά θα τα πετάξει στα σκουπίδια.
Θέλω να πεθάνω.
εγω εχασα την ταυτοτητα μου πηγα και εβγαλα αλλη.. και την επομενη με πηραν οτι την βρηκαν σε ενα φαρμακειο στο φαληρο...
Δε μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύει κάποιος μια τσάντα. Άλλωστε κατέβηκα τελευταία και δεν υπήρχε πια τίποτα μες τη μπαγκαζιέρα. Στεγνή κλοπή, καμία πίστη.
Είχα μέσα και το εισιτήριο για Warlord....
Μέχρι και μια υφασμάτινη σακούλα με τις γαλότσες μου που είχα δίπλα, πήραν. Ας τις βάλουν στο γκώλο τους.
είχαν κλέψει ένα σακ βουαγιάζ της μάνας μου από το κτελ πριν 2 χρόνια. πήρε αποζημίωση 300 ευρώ. αν ξέρεις κάποιο δικηγόρο να τους κάνει ένα τηλέφωνο να τους πιέσει λίγο, γιατί κανονικά τη δικαιούσαι αλλά στο κτελ το παίζουν τρελλίτσα. ξέρω ότι μερικά ευρώ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα χαρτιά που έχασες, αλλά τουλάχιστο θα πάρεις εισιτήριο warlord και καινούριες γαλότσες.
ρε κ πως το αποδεικνύεις? Και αυτοί δλδ πως θα μπορουσαν να σε προστατευσουν απο τη μερια τους αφου δεν δινουν καμια αποδειξη (ηλιθιωδώς βεβαια)?
δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο δικηγόρος, αλλά το μόνο αποδεικτικό ήταν το εισιτήριο. προφανώς για να γλιτώσουν την αγωγή, έδωσαν μια μικρή αποζημίωση.
συγχιζομαι λιγο στην ιδεα να της απαντησουν "κανας συμπατριωτης σου θα τη βουτηξε, ας προσεχες"
αλλα ρε Χ, μονο εγω κι εσυ τετοια εμπιστοσυνη στην ανθρωποτητα, ευτυχως δε μου χει τυχει κατι αναλογο, οσο κι αν εχω αφησει πραματα σε μπαγκαζιερς και γενικα αφυλαχτα (καποια στιγμη θα ερθει κι η σειρα μου)
Είμαι ένα ξημέρωμα στο σταθμό λαρίσης σε τραίνο επιστροφής, και με έχει πάρει ο ύπνος, και μια ωραία κοπέλα με ξυπνά και μου λέει "ξύπνα, φτάσαμε!" και σηκώνομαι, παίρνω διάφορα μπαγκάζια, και μόλις ανάβω το τσιγάρο στον έξω δρόμο πια, συνειδητοποιώ πως έχω ξεχάσει στο τραίνο το τσαντάκι μου, με ΌΛΑ τα χαρτιά του κόσμου και αρκετά χρήματα. Παθαίνω σπασμούς πετάω τσιγάρα τρέχω σαν μανιακός και βλέπω το τραίνο να ξαναξεκινάει να φύγει, το κυνηγώ στις ράγες, δεν το προλαβαίνω, γυρίζω σε κατάσταση πανικού στον σταθμό, και βλέπω έναν ξεκάθαρα φτωχό άνθρωπο, με σπαστά ελληνικά, να κρατάει το τσαντάκι και να λέει "δικό σου;". Δεν το είχε ανοίξει καν. Μου το έδωσε. Ησύχασα.
Λίγους μήνες μετά ξεκίνησε αυτό το θρεντ, άμα κάτι θέλει να φύγει, θα φύγει, ό,τι και να κάνετε, μην στεναχωριέστε
αυτο ειναι ylr !
μια φορα ειχα ξεχασει βαλιτσα με λεφτα+ρουχα τα παντα φατσα καρτα.. στην πανεπιστημιου για 2 ωρες... γυρισα οταν το καταλαβα οτι ελειπε και την βρηκα ανεπαφη... :shock:
αντε να πω και γω μια ιστορια.
αυτος που παντρεψα ειναι απο τους πιο κωλοφαρδους ανθρωπους (δεν υπαρχει νοημα να παιξεις μαζι του ταβλι που λενε)
εχει αφησει το παπι του στην καμαρα με τα κλειδια απανω. διπλα πρεζακια πινουν κοκακολες, ζηταν ενα ευρω, αραζουν και νταγκλαρουν.
γυρισε μετα απο 2 ωρες και ηταν εκει.
επισης barb δεν καταλαβα αν το κανες, αλλα μιας και υπαρχει πιθανοτητα να την πηρε και καποιος καταλαθος, παρε ενα τελεφωνο στα κτελ αν την επεστρεψε καποιος
Παρόμοιο σκηνικό πριν χρόνια στο Gatwick, δε κοιμόμουν απλά έφτασα και θεώρησα πως δεν είναι απαραίτητο να πάρω τις 2 αποσκευές μου. Το κατάλαβα όταν ανέβηκα τις κυλιόμενες και έτρεξα κάτω την στιγμή που κλείναν οι πόρτες και φώναξα στον τυπά που θα έδινε το ΟΚ στο τρένο να ξεκινήσει να μη το κάνει!
Αν ήσουν Λονδίνο τότε το πιο πιθανό θα ήταν να είχες μπλοκάρει όλους τους κεντρικούς δρόμους, αναστατώσει όλη την αντιτρομοκρατική, και φυσικά να έβλεπες τα πράγματά σου ανατιναγμένα αργότερα στις ειδήσεις.
Πάρε τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ γιατί είναι πολύ πιθανό να την επέστρεψε κάποιος. Χρησιμοποιώ ΚΤΕΛ δυστυχώς χρόνια τώρα και ποτέ δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο πρόβλημα.
Και μια και λέμε ιστορίες.
Πετάω με παρέα από Ρήγα Λετονία Λονδίνο. Καθυστέρηση στην πτήση κανα 3ώρο. Έχουμε χάσει το τελευταίο τραίνο που θα πέρναμε για κέντρο Λονδίνο. Αυτό το λέω για να δείξω πόσο αργά ήταν το βράδυ και το αεροδρόμιο σχεδόν έκλεινε. Περνάμε από έλεγχο και πάμε για βαλίτσες. Πουθενά η δική μου. Περιμένουμε λέμε δεν μπορεί. Με τα πολλά έχουμε μείνει 3 άτομα και 2 βαλιτσες. Η μια αμυδρά να μοιάζει με τη δικιά μου. Δηλαδή είναι βαλίτσα σκουρόχρωμη και έχει ροδάκια. Αρχίζω να ρωτάω τη θα γίνει μια υπευθυνη, η οποία μου λέει κλείνουμε και πρέπει να φύγετε από δω, πάρε ένα τηλέφωνο και βλέπουμε. Αλλά επειδή είναι βράδυ μην περιμένεις και πολλά. Όντως δεν το σηκώνει κανένας και έχουν σχολάσει όλοι εκτός από φύλακες (με αυτόματα), καθαρίστριες κτλ. Το παίρνω απόφαση και λέω τον πούλο. Θα περιμένω το πρωί και βλέπουμε.
Αράζουμε να φάμε αγνλη σαπίλα Burger King και σε μια φάση μου λέει ένας από την παρέα ρε αυτή δεν είναι η βαλίτσα σου που την κουβαλάει εκεινος ο ξανθός? Βλέπω εναν τύπο που ήταν στο αεροπλάνο να γυρνάει με τη βαλίτσα μου. Πάω που λέω τι έγινε κτλ. Μου λέει λάθος μπερδευτηκα γιατί μοιάζει με τη δική μου, εκέινη παραπάνω που έλεγα, και γύρισα πίσω να στη φέρω κτλ.
Ευχαριστώ του λέω τώρα πάρε αυτό το τηλέφωνο και μέχρι το πρωί θα έχεις βγάλει άκρη να σου δώσουν την βαλίτσα σου.
like a boss
Πηγα οδοντιατρο μετα απο ν+2 χρόνια κ χρειαζομαι λεει 7 σφραγισματα.
Δε τη θέλω τη ζωή μου.
πήγαινε σε άλλον οδοντίατρο και ρώτα τον ποια είναι τα εξαιρετικά απαραίτητα από αυτά.
πήγα για σφράγισμα σε ένα δόντι, τελικά μου έκανε σε 3 άλλα, το ένα τώρα με έχει γαμήσει σε δόντι που δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα.
και να μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι οδοντίατροι είναι βασικά ο κθουλού.
η ίδια απο μόνη της μου ειπε οτι τα 3 απο αυτα δεν πρεπει να τα αφησω με τιποτα.
τελικα το νημα κ το λιστεριν ειναι φιλοι μας.
πρησμενο ποδι εδω κ μια βδομαδα. ο ορθοπεδικος ειπε τενοντιτιδα και ξεκουραση. με εστειλε και για τριπλεξ κατω ακρων κ οκ το εκανα ολα καλα αλλα θελει ξεκουραση και αυτο δεν γινεται γιατι αν λειψω απο τη δουλεια κανεις δεν ξερει -εστω να εκδοσει ενα τιμολογιο-και απο την αλλη λυπαμαι την συναδελφο που λειπει με αδεια εγκυμοσυνης και θα την τρεχουν. Σε αλλα νεα στο κατ που πηγα για ολα αυτα ολοι οι γιατροι ηταν στο φεισμπουκ