ε αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε!
Printable View
ε αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε!
ασιδέρωτη φανέλα όμως....
ειναι γκοφρε
Προκριματικα για το Παγκοσμιο Κυπελλο σημερα στο Κολοραντο, ΗΠΑ - Κοστα Ρικα το ματς
Spoiler
πινκ στον τελευταιο στη φωτο με μπαντανα και αστερι και τετοιο πουκαμισο
90ς νοτ ντεντ.
Το αστερο ειναι λογω Κοστα Ρικας νομιζω, γενικα θεουλης
Ο Τσάρλι Σιν?
Τί που είναι; Είχε να παίξει 7 μήνες και τον ξεκίνησε βασικό ο Φερναντάου.
Αφού έβαλε 2 γκολ στο μεγαθήριο !
Αυτό που το πας;
Θυμήθηκα το καλοκαίρι που πήρε μεταγραφή για το καμάρι του Πειραιά. Αυτομάτως έγινε και μόνιμο μέλος της εθνικής. Εποχές Πολυχρονίου και Δανιήλ ζήσαμε.
ο γκεκος φαντασιωνεται οτι ΣΠΡΩΧΝΕΙ?
έχω σπάσει το μυαλό μου .... δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματα
Θυμάμαι Ντάνι βρέινς, Γιαννόπουλος (?) , Μηνάς Γκέκος, Κουντουράκης (?) , Κλιντ Ριτσαρτζσον
:thumbsup:
ΑΕΚ λεω και κλαιω εκτος απο Γκεκο και Ριτσαρτζσον δεν θυμαμαι αλλο του 82 αφου
πέρα από τον χαβαλέ, δεν γουστάρω Άρη στη Β, όπως δεν γουσταρα Ηρακλή εκεί που είναι.
Μόνο κέρδος από ομάδες με κόσμο να πέφτουν κάτω έχουν οι παραγκάρχες , και παραγοντίσκοι τύπου κομπότη.
isxyei! kai gipeda me 500 atoma kosmo...
poies omades 8eoreite xeiroteres apo ton ari fetos ? i apla na minei gia ton endokso lao tou ?
Το "ανά επταετία" το κάναμε 8 χρόνια, είναι κάτι και αυτό.
Πέσαμε ρε, τί να λέμε τώρα.
Και ούτε Β, γιατί με τόσα χρέη δε θα σταθούμε ούτε εκεί, εκτός αν γίνει βόρειος και νότιος όμιλος όπως ακούγεται. Αλλιώς στην τιμημένη Γ' εθνική.
Η Καίλή στις δημόσιες σχέσεις της πάοκσπορ, δε θα είμαστε και στην ίδια κατηγορία να βγάλουμε και συνθηματάκι.
αν είδες το σουκού που μας πέρασε τους αγώνες (μόνο τον χτεσινό δεν είδα) πες μου εσύ ποια ήταν καλύτερη.
Γενικά μπορώ να σου πω 1002 λόγους και τρόπους να παίξει καλύτερα μπάλα ο Άρης ,και ο κάθε Άρης. δες τις "μεταγραφές" τις Βέροιας ας πούμε και που αν είχε 10 παιχνίδια ακόμα θα έπαιζε πλέι όφ. ...και δεν λέω για παίχτες :P
Den mporese na kerdisei ton panthrakiko, pou malista epaize xwris ton Papadopoulo pou kanei kalo prota8lima. H veria einai genika arketa kalh omada kai exei xasei va8mous apo apeiria/afelia pio prin kai 8a mporouse aneta na exei perissoterous va8mous kai na exei idi ksemperdepsei. Einai sigoura kalyteroi apo ton ari. Den exw dei ola ta mats tis souperligkas, alla i erotisi itan ilikrinis. Αpo osa exw dei o aris einai apo tis xeiroteres omades fetos, kai sigoura xeiroteros apo pan8rakiko kai veria pou isws exei elpides na ftasei.
Tha mporousan na paizoun kalytera alla den to kanoun, opws to ekane i aek gia paradeigma pou pire kanoniko proponiti kai veltio8ike poly enw sto ksekinima fenotan se xeiroteri katastasi apo ton ari.
Episis den einai cool na mou apantas me erwthsh :p
edit: ka8reftaki http://i.imgur.com/UJ5QljH.gif
έχεις ένα δίκιο για το καθρεφτάκι και την ερώτηση , αλλά σου αρέσουν τα μακαρόνια με κιμά? :)
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο 3ήμερο που πέρασε ο Άρης δεν κέρδισε τον Πανθρακικό που είναι τίμια και φιλότιμη ομάδα, αλλά έχοντας και εγώ μια ομάδα με νέους παίχτες κατανοώ ότι όσο περνάνε οι αγωνιστικές και είσαι στον πάτο , οι πιτσιρικάδες σου είναι πιο επιρρεπής στην μαλακία. Αντίθετα οι "μισθοφόροι" δεν μασάνε από κάτι τέτοια, μιας και απλά παίζουν το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο και το μόνο που τους νοιάζει είναι η επόμενη μεταγραφή.
Δεν θα κάτσω να αναλύσω γιατί θα παίσει (αν θα παίσει) ο Άρης ή να δικαιολογήσω , καταστάσεις , αλλά πρώτων, ναι μετράει ο κόσμος για να μείνει μια ομάδα στην κατηγορία , και δεύτερον σε γενικές γραμμές δεν ήταν μέσα στις 2 χειρότερες ομάδες ο Άρης φέτος για μένα.
ρε δεν θέλω να μου απαντήσει κανένας ΠΑΟΞ απλά απαντήστε το μέσα σας.
Πότε καυλώνεις πιο πολύ? όταν γαμάς ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟ - Άρη , ή όταν γαμάς Βέροια, Πανθρακικό , Ξάνθη?
Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο απ όλα θες να ρίχνεις 6ρες στον Άρη , αν είναι Β εθνική είναι ίδια η καύλα σου?
http://freddos.sport24.gr/wp-content...tasoskakos.jpg
Κάκος και δεν είμαι καλά
τι 20 ευρω ρε φραγκοφονιαδες