:?:
Printable View
:?:
Είναι άξιος να το πιστεύει κιόλας λολ
για να τελειώνουμε με συνομωσιολογίες: ΔΕΝ ΕΧΩ φέηκ ακάουντ, εδώ δεν αλλάζω αβαταρ, user title και σιγκ γιατί βαριέμαι αλλά και γιατί μου αρέσουν, θα κάτσω να ξανακάνω εγγραφή;
Στάχτη στα μάτια, τούτος δω έχει fake account, δε μου το βγάζετε απ'το μυαλό.
ε, ναι, το ομολογώ, έχω το parasight, παρακαλώ τον adnim να το διαγράψει, δεν θα το ξανακάνω. :twisted:
Παραδέχεσαι ότι είσαι σχιζοφρενής λοιπόν :P
What do you call a drummer without a girlfriend?....... Homeless!
How do you know a drummer is knocking on your door?.... The knocking keeps a steady 1/4th rythm.
At what point does a drummer usally get kicked out of the band?..... When he sais.... "Hey guys, why cant we try one of my songs?".
What does the drummer do when the band is in the studio writing new songs?..... He´s at home fucking the guitarist girlfriend.
και...πως κλείνει ένα πλουσίοπαιδο το ρήμα Πεινάω
Εγώ πεινάω?
Εσύ πεινάς, αυτός πεινάει
Εμείς πεινάμε??
Εσείς πεινάτε, αυτοί πεινάνε.....
:|Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Ξέρω είναι λίγο ντεμί
Είναι τώρα σε ένα μπαρ στο φαρ ουέστ, οι γνωστοί θαμώνες και συζητάνε, οπότε σε κάποια φάση μπαίνει μέσα ένας πίθηκος και πάει στον μπάρμαν και του λέει:
- "Πιάσε μια μπίρα."
Τα παίζει ο μπάρμαν, που δεν είχε ξαναδεί πίθηκο να μιλάει, αλλά τι να κάνει, συμφωνεί:
- "Έφτασεεεεεε...."
- "Ευχαριστώ", λέει ο πίθηκος και την πίνει.
Ύστερα ρωτάει το μπάρμαν:
- "Τι σου χρωστάω ρε μπάρμαν;"
- "200 ευρώ."
- "200 ευρώ;; Λίγο ακριβός δεν είσαι ρε φίλε, λέει ο πίθηκος. Τέλος πάντων ας σε πληρώσουμε..."
Και βγάζει 2000 και του τις δίνει.
Ο μπάρμαν, όλος περιέργεια για τον πίθηκο ακόμα, του λέει:
- "Ξέρεις, δεν έρχονται συχνά πίθηκοι στο μπαρ..."
- "Ε, τι περίμενες ρε μαλάκα με τέτοιες τιμές που έχεις;;;"
-----------------------------------------------------------------------
Ένα σαλιγκάρι είναι παντρενένο με έναν κύκλωπα. Πεθαίνει ο κύκλωπας και το σαλιγκάρι στενοχωρήθηκε πολύ, αλλά τελικά το ξεπέρασε και παντρεύτηκε και άλλον κύκλωπα.
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Το καλό το σαλιγκάρι ξέρει κι άλλο μονομάτη.
----------------------------------------------------------------------------
Ένας πιτσιρίκος στέκεται πάνω από ένα πηγάδι και φωνάζει:
- "Ετά, ετά, ετά..."
Ένας περαστικός στέκεται παραξενεμένος και τον κοιτάει.
- "Τι έπαθες, αγόρι μου;", τον ρωτάει.
- "Ετά, ετά, ετά", απαντάει αυτός.
Κάτι θα του `πεσε μέσα, σκέφτεται αυτός και σκύβει να δει. Δίνει μια ο πιτσιρίκος, τον ρίχνει μέσα στο πηγάδι και φωνάζει:
-"Οτώ, οτώ, οτώ...”
-----------------------------------------------------------------
Ένα βράδυ του Σαββάτου η Κλειώ πηγαίνει σε ένα μπαρ με δυο τρεις πελάτες μέσα, και λέει: - "Φέρε μια Amstel." - "Έρχεται!!!", της απαντάει ο μπάρμαν. Την κατεβάζει μονορούφι και πέφτει κάτω λιπόθυμη. - "Ρε μαλάκες, τι λέτε την πηδάμε μια στα γρήγορα;! Δε θα μας καταλάβει είναι ξερή!", λέει ο μπάρμαν. - "Οτι πεις, κανένα πρόβλημα!!!", απαντάνε οι άλλοι. Την άλλη εβδομάδα ξαναπάει η Κλειώ στο μπαρ το οποίο είναι σχεδόν γεμάτο και λέει: - "Μια Amstel." - "Έφτασε...", της απαντά ο μπάρμαν. Πάλι μονορούφι πάλι κάτω η Κλειώ. Χωρίς λέξη την πιάνουν όλη και την ξεσκίζουν στο γαμήσι. Το άλλο βράδυ το μπαρ ξέχειλο από πελάτες καταφτάνει και η Κλειώ. Πριν πει τίποτα της λέει ο μπάρμαν: -"Μια Amstel;" -"Όχι...όχι, πιάσε μια Heiniken η Amstel μου φέρνει τσούξιμο στο μουνί!!!"
----------------------------------------------------------------------------------
Οι γυναίκες το έριξαν στο piercing, χτυπάνε τατουάζ, γεννάνε με ωδίνες, κάνουν λιποαναρρόφηση, τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά, παίρνουν δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν, φορτώνουν σιλικόνες τα βυζιά τους, υπομένουν lifting, αντέχουν αποτρίχωση με λαβίδα η με κερί, βγάζουν τα φρύδια τους, υφίστανται πόνους περιόδου, τρυπάνε τα αυτιά τους κατά συρροή, και κατά τα αλλά αν τους πεις να τις γαμήσεις από τον κώλο, σου λένε ότι πονάει!!!
----------------------------------------------------------------------------
Ένας Κύπριος διηγείται την ιστορία της πόλης του σ` ένα φίλο του:
- "Όταν ήμασταν μιτσιοί, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να παίζουν ε και καυλώναμεν, χώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Aμαν εμεγαλώσαμεν λίαν, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιο τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να σούζουν τα βυζιά τους, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Aμαν εμεγαλώσαμεν πολλάν, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να σούζουν τσου κώλους τους, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Aμαν εγινίκαμεν άντρες, επηέναμεν στην θάλασσαν για μπάνιον τσιε βλέπαμεν τσι κορούες να κάμνουν ηλιθεραπείαν, εκαυλώναμεν, εχώναμεν τους βίλλους μας στην άμμον... τσιε ξεκαυλώναμεν!
Έτσι εφκάλαμεν την πόλην μας Αμμόχωστον."
Μ'άρεσε :shock:Quote:
Originally Posted by Candiru
όχι άλλο κάρβουνο :!:
Το όνομα είναι φανταστικό ή το ανέκδοτο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα; :roll:Quote:
Originally Posted by Candiru
Liberate Tute Me Ex Infernis....
To πιτσιρικι με το ετα εσκισε το συμπαν ολονε.