Μπραβο,πολυ πνευματωδες!
Σπρωχτε καμμια θυληκια καλυτερα γιατι εχει πηξει το μυαλο σας
Spoiler
Printable View
Μπράβο για το σεξιστικό σχόλιο. Έτσι Vidna καλυτερεύουμε το περιβάλλον μας και τον εαυτό μας; Έτσι διορθώνουμε τις κοινωνικές ανισότητες; Θες καμιά καρτέλα που μας έχει περισσέψει;
Μαθε πρωτα τι ειναι σεξισμος και μετα πουλα πνευμα και ειρωνειες του κωλου.
Την συμπεριφορα μου και τη σταση μου και τη φαση μου οσοι με γνωριζουν την ξερουν και την εκτιμουν.
Το σχόλιο «Σπρωχτε καμμια θυληκια καλυτερα γιατι εχει πηξει το μυαλο σας» είναι ξεκάθαρα σεξιστικό και σε παρακαλώ πολύ να ανακαλέσεις μπροστά σε όλους.
Σεξισμος ειναι η διακριση/προσβολη βασει του φυλου, τι το προσβλητικο εχει η παραπανω φραση? Τιποτα παρα μονο στο μυαλο πολιτικα ορθων ή απλα καποιου που ψαχνεται να την πει, οπως εσυ στην περιπτωση σου.
Το μονο προσβλητικο που εχει ειναι προς εσας, ως ανταπαντηση στα προσβλητικα σχολια περι κουμπιων και χορτου λες και ειμαι ντιλερ η πολυτοξικομανης
Και για να μην ξεχνιομαστε
Ikon o αντισεξιστης
Βρωμάς ρατσισμό και πατριαρχία φίλε μου. Σταματάω την κουβέντα εδώ.
Για κουνα το κεφαλι σου.
Μια χαρά άντρες είστε.
Σοβαρολογείς ότι δίνεις ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το τι συνέβη; Φίλε, θες ψυχίατρο, σοβαρά τώρα.
Και η Χ.Α. θέλει ψυχίατρο στην προκειμένη, μπορεί να θαυμάζει τον Μεταξά για όλους τους αυτονόητους λόγους, αλλά σίγουρα όχι για το "Όχι".
ακομα τρεχουν τα φασιστακια.ξυλο στην παρελαση,ξυλο και στο νοσοκομειο.
οι μπατσοι-αφου προσπαθησαν ανεπιτυχως να μας συγκρατησουν και να μας κοψουν τον δρομο-κρυφτηκαν πισω απο την εξεδρα των επισημων γιατι χωρις δακρυγονα μας κλανουν τ'αρχιδια.
χανια 28/10/2011
αυτοι ειμαστε κυριοι