Blue
Printable View
Blue
Specials - Specials
Gang of Four - Solid Gold
Wire - Pink Flag (LP)
παει και το απο πανω (και τελικα εχουν μεινει καμια εικοσαρια ακομα) παντως 1ακομα εχει και ο Τζο στη ΘεσσαλονικηQuote:
Originally Posted by Pinatero
Frank Black - fast man raider man
Tom Waits - Orphans
phre kaneis to kainourio The red chord na pei kamia gnwmh?? :P
Πετυχα σε ebay το social grace σε βινυλιο...τελικα απο μαλακια μου το εχασα....και μετα μου στελνει αυτος που το πουλαγε οτι εχει μια κοπια ακομα και αν θελω να του πω κλπ κλπ...η ερωτηση ειναι η εξης....παιζει το ενα ή και τα 2 να ειναι μουφα/ες και επειδη ειδε οτι εχει ζητηση να τα κοπιαρει(δεν ξερω αν ειναι ευκολο να γινει σε βινυλιο) ή να το τσιμπισω?
Μια φορά μου έχει τύχει εμένα αυτό το σκηνικό: με το πρώτο Calibos που είναι πανσπάνιο μεν, αλλά ο πωλητής ήταν από Τσεχία και δεν το σκέφτηκα πολύ κι ας ήταν τσουχτερή η τιμή (και όπως αποδείχθηκε έκανα σωστά γιατί το CDάκι ήταν γνήσιο).
Το θέμα είναι άλλο: Ο τύπος σου έστειλε μήνυμα που να λέει ξεκάθαρα ότι "ξέρεις, έχω και δεύτερη κόπια, το θες με το maximum bid σου;" ή έλαβες το τυποποιημένο message από eBay που λέει ότι ο πωλητής σου δίνει second chance offer για τον ένα ή τον άλλο λόγο; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην θέλει να αγοράσει τον δίσκο ο high bidder. Είναι όντως ύποπτο πάντως να σου λέει ότι έχει δεύτερη κόπια του συγκεκριμένου δίσκου και να την πασάρει με second chance offer.
On topic, αξιώθηκα επιτέλους και πήρα από Μετρόπολις (με 12,70 €) το
3 Inches of Blood - Advance and Vanquish
HELLO, I HAVE ONE MORE PW PIC DISC IF YOU WANT FOR YOUR BID OF $45 + $11 S&H
LET ME KNOW
THANKS
ALEX
Ayto akrivws einai to minima....To bid mou itan 45 kai poulithike 46.....Apla kai emena de mou fainetai eukolo to idio atomo na exei 2 kopies autou diskou gia auto kai sas rwtisa
Αν είναι έτσι, τι να σου πω. Κι εγώ θα είχα τον ίδιο ακριβώς προβληματισμό που έχεις κι εσύ. Ζήτα του πάντως στα ίσα να σε διαβεβαιώσει ότι είναι ορίτζιναλ, δεν χάνεις τίποτα. Θα έχεις έτσι ένα στοιχείο υπέρ σου για να διεκδικήσεις αποζημίωση σε περίπτωση που βγει μούφα (και είναι μεγάλο το ποσό ρε γαμώ το...).
Mallon auto tha kanw....kai egw ta 50 kati(mazi me metaforika) dollaria skeftomai gamwto..den einai 15 eurw kserw gw....tha dw ti tha mou apantisei kai vlepoume
The Gathering - Mandylion (2cd) 8 euro
MY NAME ALEX ABERBOM IS IN THE TOUR BOOK (THE PHOTOS WITH AA IS ME) AND LINER NOTES OF SOCIAL GRACE AND I USE TO OWN SUB-SONIC / BLUE MEANNIE RECORDS AND I WAS THEIR FIRST MANAGER AND SOLD MY STORE TO NORM LEGGIO. AS FAR AS I KNOW THESE WHERE NEVER REPRESSED.
Auti einai i apantisi tou otan tou eipa pou kserw oti einai authentiko....
Και μόνο που σου απάντησε και γρήγορα, κάτι λέει. Τι να σου πω, εσύ αποφασίζεις. Δείχνει αρκετά πειστικός πάντως.
Σήμερα το πρωί, εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε ο ταχυδρόμος ύστερα από απουσία 10 ημερών. Και έφερε τα εξής πραματάκια:
Aπό Metal Blade
Riot - Restless Breed 9 €
Riot - Born In America 9 €
Riot - Sons of Society 7 €
Από The End (που γαμιέται, γιατί η παραγγελία με το Doomsword παραμένει άφαντη :evil:)
Chastain - The Voice of the Cult 12 €
Battleroar - Battleroar 8 €
Από eBay και άλλα e-shops
Hellion - Screams In the Night 12 €
Section 16 - Identity Crisis 13 €
Running Wild - Branded And Exiled 13 €
Seventhsign - Perpetual Destiny 9 €
ενδιαφερον :!: απο κανα e-shop της εταιριας να φανταστω ε;Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Ναι ----> http://www.metalbladestore.com
Εχει αρκετά πραματάκια της εταιρείας στις εξαιρετικές τιμές που βλέπεις (τα ταχυδρομικά είναι λίγο τσιμπημένα βέβαια, αλλά έρχονται ταχύτατα -το πολύ σε μία εβδομάδα).