πρεπει να εννοει να βαλεις ΕR-condition.
Printable View
πρεπει να εννοει να βαλεις ΕR-condition.
παντως εγω παλι με κουβερτα θα κοιμηθω.
εγκεφαλικα καμμενος 4
κι εδω παπλωμα. Βορινό δωμάτιο που δεν το βλέπει ο ήλιος ποτε, μπροστα δεντρο, ισογειο και αερας κατευθειαν απο το βουνο.
Αντε γειααααααααααα
δεν θελω να πιω ΚΑΙ σημερα... αλλα το ματι μου παει συνεχεια πανω στο ουισκακι στο τραπεζι..:(
χαχαχαχαχ
ΤΣουρουφλήσ!
Η αλήθεια είναι ότι τα νότια βράζουν ομως ε....
βασικά να σου δώσω να καταλαβεις την ανεση που χω, είχα ανεμιστήρα και τον εδωσα σε αλλον που βραζε στο ζουμι του.8-)8-)8-)8-)8-)
Ψησου, εχουμε εξεταστική τωρα αλλα να ξερεις σε ρατζο νανακια και είμαι στριμοκωλα, ενα δωματιο όλο κι ολο. Α και που σαι μαγείρεμα στον κοινόχρηστο, και αμα περναει όλη η φαμίλια απο κει θα θελουν κι αυτοι. Ψήσου να γίνεις η επισημη μαγείρισσα του κτηρίου.
Αμα φερεις και τα ζωντανα να ξερεις θα χουνε παρεα.
erasitexnes ts ts ts
san ton liva tis Larsas pouthena :razz:
apiteyto liosimo leme, gamo tin kolozesti mou gamo
koita 'gw eimai kalovoli
ena grafeio se diastaseis ligo pio megalo apo mia kolla A3 8elw, gia na akoumpaw tis 3ilompogies k ta molivia mou, pera apo ta xartia.
gia ipno den exw provlima, exw kimi8ei sta pio api8ana meri. 8a ferw sako_pos_legete.
oso gia to magirema as er8ei opoios 8elei. arkei na min einai sta podia mou otan magirevw k na min plironw egw ta ilika.
kata ta alla 8a sou ftia3w mia lista me tis specialite k to 3anasizitame.
arkei na min iparxoun skalia.
den tin palevw me tis pateritse to anevokatevasma
edit: einai isogeio.
χμμμχχχμμμμμμμμ
νομίζω ότι όλα είναι οπως τα ζητας.
αμα ψηθείς, πες;)
Εδώ έχει 9-14 και την προηγούμενη Τετάρτη έκανε καλό ψωλόκρυο.
Δενιδρώνω ρε μουνιά, καλοκαίρι και δεν ιδρώνω 8) παράδεισος.
Χοχο. Κατά τι πιο βόρεια, Στοκχόλμη.
Εκει να μεινεις ανθελληνα γαμω τη σκατοψυχια και το μιζερο μπλακ μεταλ σας.
Μια κινεζική οικογένεια δανείστηκε μια γάτα από τους γείτονες για να πιάσει ένα ποντίκι που είχε εισβάλλει στο σπίτι τους - μόνο για να γίνουν καλύτεροι φίλοι.
Ο κ. Li, Changchun στην βορειοανατολική Κίνα, ήταν ενοχλημένος από τα ποντίκια που είχαν τρυπώσει στο σπίτι του μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο.
"Ήταν πολύ πονηρό. Προσπάθησα να το πιάσω με πολλούς τρόπους, αλλά πάντα διέφευγε και στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια σχέση «εκδίκησης» για μένα δήλωσε στην Huashang Daily.
Μετά του ήρθε η ιδέα του δανεισμού της γάτας του γείτονα με το όνομα Da Huang, μετά από μια επίσκεψη στο σπίτι τους!
Για να κάνει τη γάτα περισσότερο ενθουσιασμένη με το «κυνήγι», ζήτησε από τον γείτονα να αφήσει τη γάτα μια μέρα νηστική πριν να τη δανειστεί.
Το επόμενο πρωί, όντως η Da Huang έπιασε το ποντίκι αλλά το άφησε χωρίς να το φάει απλά μυρίζοντάς το και ο Li έμεινε έκπληκτος βλέποντας το ποντίκι στη συνέχεια άρχισε να επιτίθεται στη γάτα!
" Η Da Huang αγνόησε το καθήκον της. Απλά μύρισε λίγο το ποντίκι και μετά από λίγο άρχισε να παίζει μαζί του. Τώρα είναι φίλοι και η γάτα παίρνει το ποντίκι αγκαλιά για να πάνε για ύπνο», είπε.
Πιστεύει η γάτα είχε συνηθίσει τη δίαιτα του κοτόπουλου και βρίσκει πολύ…άνοστα τα ποντίκια!!!
ξυπνημα απο τις 5 για επαναληψη κωλομαθηματος που εχω διαβασει πολυ καλα κ δινω 4η συνεχομενη φορα,
ξερω τα παντα ολα απο τα θεματα που μπαινουν,
γραφω κ κατι ψιλα στο θρανιο μηπως κολλησει το μυαλο βρε αδερφε,
σκεφτομαι ηδη το επομενο μαθημα,
φτανει η ωρα ν αρχισουμε
......
ΩΠ!!___ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ -> ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ -> ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ -> FML
Ειλικρινα πονεσα λιγακι, αλλα ολο το εξαμηνο δεν ειχες παρει πρεφα?! Μαλακια..
ε και το ανανεωμενο προγραμμα εξετασεων το ονομα του παλιου καθηγητη γραφει ... δεν το ψαχνεις παραπανω οταν εισαι 6ο ετος κ το μαθημα 2ου. λες παω να γαμησω...
w parni8aaaa
w parni8aaaa
m'aresei na se kaiw
Έχει κανείς άλλος το Sony Ericsson g700?
Αν βάλεις ξυπνητήρι πχ στις 9 το πρωί, και σου στείλει κάποιος μήνυμα στις 8 για παράδειγμα, και δε το διαβάσεις, το ξυπνητηρι δε χτυπάει. That's a fuckin serious bug.
Έχασα εργαστήριο σήμερα εξαιτίας του. Το τελευταίο του εξαμήνου. Που γράφαμε και πρόοδο. Έχοντας ήδη κάνει τις 2 απουσίες που μπορούσα να κάνω.
Εχω G705 ΚΑΙ δεν μου συμβαίνει αυτό που λες. Έκανες αναβαθμιση?
Όχι, αλλά το πέταξα στον τοίχο.
ούτε καν όμως..
σαν τη γιαγιά μου ακούστηκε αυτό, που έχει τελειώσει δημοτικό το '40
Νο οφφένς προς τον Ντύθορ αλλά οκ αναφέρεστε σε άτομο που πιστεύει στην αξία της βάσης (και είναι και Οικονομικό πανάθεμα τον) και προσπαθεί να βρει λογική εξήγηση για μακροοικονομίες που ούτε οι ίδιοι οι νομοθέτες δεν έχουν ιδέα τι βγάζουν καμιά φορά. Νέος είναι ακόμα, θα μάθει :P
Ρε παιδιά αν κατέχεις δομικά ένα αντικείμενο όπως υποτίθεται ότι πρέπει να το κατέχεις όποιος και να σου βάλει θέματα δεν έχεις πρόβλημα. Στις πανελλήνιες π.χ. γιατί δεν είπε ποτέ κανείς "μου 'βαλε άλλος καθηγητής θέματα";
Τέλος πάντων, αν είναι ν' αρχίσουμε πάλι σύρραξη όπως με τη βάση του 10 γαμήστε το, απλώς να έχετε υπόψη ότι δεν πρόκειται ν' αναθεωρήσω απόψεις που αποτελούν προϊόν κοινής λογικής επειδή πλασάρονται σαν μέρος της "αστικής συνείδησης" από ψευτοαριστερούς.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Μάλλον εννοείς ότι διαφορετικοί καθηγητές προτείνουν διαφορετικές λύσεις, πράγμα λογικό αφού όντως υπάρχουν πολλές και σωστές τεκμηριωμένες λύσεις!
Νταιθορ, στις πανελληνιες κατα κανονα τα θεματα ειναι καλα τεκμηριωμενα και αν οντως εχεις εμπεδωσει το αντικειμενο του μαθηματος μπορεις να τα λυσεις με παραπανω απο εναν τροπους οπως σωστα ειπες. Το τι θεματα μπορει να σου βαλει ενας καθηγητης πανεπιστημιου ειναι αλλο καπελο και περα απο τις ψευτοαριστερες γκρινιες που παντα υπαρχουν γιατι "ο καθηγητης ειναι μαλακας", εχουν υπαρξει καθηγητες που και ο πιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο θελει να τους καψει το αμαξι με τα θεματα τα οποια εχουν βαλει, και τα οποια σε καμια περιπτωση δεν ικανοποιουν την απαραιτητη συνθηκη, δηλαδη να εχεις κατανοησει το μαθημα, αλλα ικανοποιουν σιγουρα τον κομπλεξισμο του εκαστοτε καθυστερημενου μαλακα καθηγητη που θαθελε να ειναι επιστημονας και κατεληξε να ειναι καθηγητης της σειρας. Οσον αφορα την κοινη λογικη, πιαστο στατιστικα το θεμα και καταλαβε οτι οπως υπαρχουν μαλακες φοιτητες (πολλοι δυστυχως), υπαρχουν και μαλακες καθηγητες που παλια ηταν μαλακες φοιτητες και κομπλεξικοι.
Όχι θέλω να πω πως η κυρίαρχη ερώτηση προς τους μαθητές είναι "εύκολα ή δύκολα, αναμενόμενα ή μη αναμενόμενα".
Συν του ότι γι' αυτό τα θέματα των πανελληνίων μπαίνουν από ομάδες καθηγητών κι όχι από ένα άτομο. Είναι πολύ εύκολο σε πολλά γνωστικά πεδία να σε γαμήσει ένας καθηγητής αν το θέλει όσο καλά κι αν το κατέχεςι και γενικα τι συζητάμε τώρα, εννοείται πως διαβάζεις με τα δεδομένα του καθηγητή.
+ φυσικα το τελευταιο που ειπε ο cloud καθως εχω δει θεματα ηλεκτρομαγνητισμου απο 3 διαφορετικες σχολες και αν μπορουσε καποιος να λυσει ολα αυτα θεματα θα επρεπε να διδασκει ηλεκτρομαγνητισμο σε μια απο τις σχολες, σιγουρα καλυτερος θα ηταν απο τους εκαστοτε καθηγητες.