http://3.bp.blogspot.com/-pj7_iJ1co8...RCEAEI2xO.jpeg
Printable View
Βσκ, πάντα μου την έσπαγε λίγο στο Big Bang Theory που είναι κάπως στερεοτυπική υπερβολή η συμπεριφορά του Sheldon.
Ο Bob στο ReGenesis και, προφανώς, ο πρωταγωνιστής στο Adam είναι πολύ πιο ακριβή παραδείγματα.
αράζω σε μαγαζί για ρακές με χρήστη griffith, κατεβαίνει αναρχογκόμενα από τη διπλανή πολυκατοικία με τρεμάμενη φωνή "εεε φοβάστε τις κατσαρίδες;", σηκώνομαι με ύφος duke nukem -σκοτώνω και στα καπάκια γαμάω- και πάω να βοηθήσω
και όπως κυνηγάω την καριόλα την κθουλού να τη ζουλήξω με ένα ρολό χαρτί ανάμεσα στα πιάτα της κουζίνας, ακούω την έτσι να μου λέει "μήπως θες αυτό;"
ήταν ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ
το mlr πάει στο ότι περάσαμε το επόμενο μισάωρο στο ρακάδικο κλάνοντας στα γέλια με το σκηνικό από shawn of the dead (tl;dr η κατσαρίδα πέθανε, η κοπέλα μου γλύτωσε αλλά μάλλον έσωσα και τα νεφρά μου)
σε 1,5 ώρα
Spoiler
Σε 4 ώρες
Spoiler
Σε 2 ωρες
Spoiler
:pink::pink::pink: Είμαι στην Θεσσαλονίκη :pink::pink::pink:
μέχρι πότε θα είσαι εδώ αρχηγέ...,θα προλάβουμε να σε δούμε?
Από Φλώρινα γύρισα ... αν δεις ένα κοτόπουλο που το τρώει ένας Σκύλος ήμουν μάρτυρας ...
Θα είμαι 99% μέχρι Κυριακή πρωί με μια καταδρομική Σάββατο να δω τα αλάνια των Σερρών <3
Αύριο πουρνό θέλω να περιφέρομαι , είμαι ανοιχτός για όλους και για όλα.
Σήμερα θα κινηθώ δυτικά :)
Ωραία, εγώ αυριο μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα μαι κέντρο, οπότε παίζει και να τα πούμε αν κατέβεις προς τα κάτω καθόλου.
Να περάσεις καλά στην πατρίδα αγάπη!