Μόλις ξύπνησα, το ψυγείο μου είναι άδειο και ο φούρνος κλειστός και πεινάω. Γαμιέται το γουωτ άη ητ νάου.
Printable View
Μόλις ξύπνησα, το ψυγείο μου είναι άδειο και ο φούρνος κλειστός και πεινάω. Γαμιέται το γουωτ άη ητ νάου.
Quote:
Originally Posted by Kalki
Πάρε σουβλάκια man..μεσημεριανό ξύπνημα και σουβλάκια είναι έπος λέμε.. :headbang:
ton rwtas an exei lefta?
Aς ζητήσει αν δεν έχει..
"Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ??Για σουβλάκι το θέλω..ΑΛΗΘΕΙΑ!!"
:D
xwriatiko santouitsaki apo FEP :dfinger:
άντε να έρθουν τα σουβλάκια (ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, όχι γύρο - σκατοαθηναίοι ;Ρ), έχω πεθάνει στην πείνα. η κοιλιά μου κάνει πρωτόγνωρους ήχους.
soublaki me gyro re MOUNIA
Μας έχετε σπάσει το μπούτσο με τα γαμημένα μπουγατσοσουβλάκια σας.
On Topic, Club Sandwitch με λουκάνικο από Grill Academy. Αλλά δεν παλεύεται ολόκληρο.
:shock: :shock: :shock: αυτό με τη θείλα flyer;;; φοβάμαι να παραγγείλω απαυτόνανε. Η γλώσσα τση πεθεράς.Quote:
Originally Posted by carheart
μόλις έφαγα τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ μου
ΣΟΥΒΛΑΚΙ σου
Είναι γνωστό οτι ξέρεις από μπάλα. Το flyer τα σπάει. Το φαγητό όχι εξαιρετικό, αλλά για βρωμιά της στιγμής και ΠΟΣΟΤΗΤΑ, είναι gg. Αν και λίγο ακριβούλι. Μέσα στη συσκευασία είχε και extra χαρτομάντηλα κάτω από το φαγητό, ώστε να τραβάει το λάδι και να μην λαδώνει εξευτελιστικά το κουτί. Έπος.Quote:
Originally Posted by VirusXI
ok, ευχαριστούμε που υπήρξες το πειραματόζωο της υπόθεσης.
Next time θα παραγγείλω ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΣΕΦ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΙΒ - ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ) + ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΠΟΜΠΑΚΙΑ!
Αυτά είναι.
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
soublakia me kreas legontai