τώρα ναι
Printable View
τώρα ναι
http://www.ncci.net/larry/0364.jpg
Χρονια πολλα Οφφ Τοπικ!!!!
Pousth Kalki, ti h8ela kai sto 8umisa.
:beerz: :beerz:
είναι δύσκολο να είσαι ο μόνος έξυπνος ανάμεσα σε ηλίθιους, συνήθισε τοQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτός (ο DA πχ) έχει μια γνώμη και τη συζητάμε. Όπως συζητάμε τώρα και με σένα και εξηγείς τη θέση σου, κάνουμε συζήτηση, πως το λένε.Quote:
Αυτό που έκανες εσύ, είναι "γροθιά στο κατεστημένο" χωρίς να έχεις κανένα απέναντι σου, προσπαθείς να αλλάξεις μια κατάσταση από το σαλόνι σου, το οποίο είναι, εκτός από βολικό, γελοίο. Γιατί από κοντά δε θα το έκανες ποτέ.
Επίσης, θα μπορούσες να έχεις ξεκινήσει τη σταυροφορία σου ενάντια στο κατεστημένο με κάποιο άλλο θέμα (αν ναι, και ο Ξυδάς δε θα το έκανε με τον τρόπο που το έκανες εσύ, θα το αντιμετώπιζε χωρίς ταμπού, αλλά θα φρόντιζε να μη στενοχωρήσει κανένα, και γενικά δεν ήταν σταρχίδια μου τύπος)
*α, και επίσης γιατί δεν το έκανες πριν 6 μήνες το ποστ; Θα ήταν πιο αστείο
κάποιος μπορεί να είναι και ποιοτικός και μαλάκας.Quote:
Εσύ έχεις σκεφτεί γιατί τώρα όλοι είναι εναντίον σου; μ; (ενώ παλιά δεν ήταν;) Είσαι ο κουλ και είναι οι κομπλεξικοί σοφαροφανείς ηιθκολόγοι; μ;
Επίσης τα θεε μου τα αναφωνούσες και όταν ήσουν Βερολίνο; μ;
προσπαθείς να αλλάξεις κάτι. Με αυτόν τον τρόπο. Που είσαι τόσο σταρχιδια σου που δε θα πήγαινες ποτέ να αλλάξεις κάτι αν έπρεπε να μιλήσεις προσωπικά με κάποιον. Και από εδώ το παίζεις γαμάτος. Απελπίσου και αναφώνησε όσα θεε μου θες τώραQuote:
μπορείς να αποχωρήσεις ηρωικά και να λες στον εαυτό σου, ότι ο κόσμος παραείναι απελπιστικός για να ζεις ανάμεσα τουQuote:
*αυτό προστέθηκε
αχά, δηλαδή όταν συζητάς με τον DA δεν προσπαθείς να αλλάξεις μια κατάσταση μέσα από το σαλόνι σου, μ; και το ποιο ήταν οι αποδέκτες του post ήταν αρκετά προφανές, όλοι όσοι το διάβασαν. και δεν είναι μια "σταυροφορία κατά του κατεστημένου", ήμαρτον, πόσο φτηνότερος σαρκασμός; επίσης, αυτόν τον τρόπο διάλεξα και δεν είμαι ο ξυδάς. απλά τόνισα την ειρωνεία του ότι όλοι ξέρουμε ότι θα έπαιρνε την θέση μου. επίσης, θα μπορούσα κάλλιστα να αστειευτώ για ανάλογο θέμα irl, πράγμα που δεν έχει καμία σημασία γιατί εδώ δεν είναι irl και γιατί, ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι εδώ δεν θα θέλαν καν την παρέα μου irl, πόσο μάλλον να ανεχτούν και τα σστεία μου.Quote:
Originally Posted by enitharmon
ξέρω πολύ καλά γιατί όλοι είναι εναντίον μου, αλήθεια. αυτό που δεν ξέρω είναι το βερολίνο τι σχέση έχει με οτιδήποτε. αν και, ναι, τα αναφωνούσα και στο βερολίνο, αφού έχει τόση σημασία.Quote:
τώρα αυτό πως ακριβώς μπορώ να το αποδείξω; σόρρυ αλλά όσο με ξέρω νομίζω ότι μια χαρά συζήτηση κάνω και από κοντά και εριστικός γίνομαι και αφοριστικός. αν δεν σε πείθω επειδή δεν έτυχε να διαφωνήσουμε από κοντά δεν έχω κάτι παραπάνω να πω.Quote:
μπορώ και να μην το κάνω.Quote:
όχι, δεν θα ήταν. όπως δε θα ήταν αστείο αν το έλεγα στη μάνα του. αν δεν καταλαβαίνεις την διαφόρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.Quote:
α, και επίσης γιατί δεν το έκανες πριν 6 μήνες το ποστ; Θα ήταν πιο αστείο
Μα δεν καταλαβαίνεις το αστείο???Quote:
καμία ελπίδα.
Έχει πλάκα αυτό αν σκεφτείς ότι οι ουρακοτάγκοι αρχίσατε να μου τη λέτε κατά αγέλες λίγες μέρες αφού έγραψα πόσο γιατομπούτσο σάς θεωρώ.Quote:
REVOLUTION CALLINGQuote:
προσωπικά, πριν από το σημερινό, δεν θυμάμαι να "σου την έχω ξαναπεί" στο φόρουμ. αλλιώς, διάψευσε με.
όσο για το δεύτερο σκέλος του ποστ, και 'συ του αθλήματος, ε;
Μαλάκα είναι τραγικό να μιλάς εσύ για ειρωνία. Πραγματικά, όσο φιλικά μπορώ να σου πω κάτι, σκάσε.
έχετε καταλάβει ότι δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνετε τόση ώρα;
προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη ή να τον κάνω να σκευτεί κάποια πράγματα. Η ενέργεια σου με έκανε να σκεφτώ, αλλά τη βρήκα πολύ πιπεράτη για να γελάσω. Σόρρυ που δε μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. (επίσης εγώ είμαι πολιτικαλ κορρέκτ, οπότε θα έπρεπενα περιμένεις εκ μέρους μου την αντίδραση)Quote:
Μλκ ονομάζεις φτηνό σαρκασμό μια παράφραση δικών σου λόγων. Εσύ δεν είπες ότι προσπαθείς να αλλάξεις κάποια ταμπού; Στα φιλολογικά θα πάμε πάλι;
δε θέλουμε την παρέα σου; έχω μαγειρέψει για σένα. Και θα το έκανα τότε ακόμα κι αν δεν ήταν ο σύμπος και η Ίφι μαζί. Σταμάτα να πιστεύεις ότι σε μισεί όλος ο κόσμος και φέρσου ανάλογα. Όσο για το αν θα το έκανες irl αμφιβάλλω. Τις περισσότερς φορές irl δε μιλάς καν.Quote:
Γιατί είναι όλοι εναντίον σου λοιπόν;Quote:
Και αφού απελπιζόσουν και στο Βερολίνο μαζί μου, γιατί δεν είπες κάτι τότε; Έτσι face to face. Αυτό για το πόσο γενναίος είσαι irl και τα λες άμα θες