Η αποβολή του Μόττα αποσυντόνισε τη Μπαρτσελόνα.
100 χρόνια μπρόστα ο κυρ Βασίλης.
Printable View
Εδώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και ένα πρόβλημα: Είναι πολύ πιο δύσκολο να δεις και να εκτιμήσεις τη τακτική σε άμυνες και ειδικότερα σε αμυντικογενείς καταστάσεις όπως το χθεσινό ματς. Δεν φαίνεται στο άπειρο μάτι. Εγώ πχ. που είμαι της τακτικής κτλ τα μισά που είπε ο zonalmarking (πραγματικά διαβάστε το λινκ που έδωσε ο Kelldorain να μάθετε μουρινομπαλίτσα) δεν τα πήρα χαμπάρι όταν έβλεπα τον αγώνα αλλα τώρα που τα διάβαζα ήμουν κάπως "ωχ ναι, όντως". Όχι τίποτα άλλο βλέπουμε και τα λάθη του Χάρη Μαρκόπουλου της μπάλας και γελάμε! ( <-- έπρεπε, για να είναι σωστό αθλέτιξ ποστ)
Έχουμε έτοιμη λύση: στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ναι ρε δε διαφωνω..προφανως και μια χαρα στησιμο εξουδετερωσε τα παντα κλπ κλπ.το διαβασα το αρθρο και οντως γαμησε...απλα εμενα δε μαρεσουν γενικα τακτικες κλπ..προτιιμω αναρχο παιχνιδι gung ho και οτι κατσει :P
Ολα καλα και ακομα και εμεις που γουσταρουμε Μπαρτσελονα απο τα 3,5 μας χρονια δεν εχουμε προβλημα να παιζει η Ιντερ στον τελικο και ακομα και να το παρει κιολας, απο τη στιγμη που δεν παιζει το σιχαμα του Μερσισαιντ (οχι η Εβερτον), αλλα καποιος να βγαλει απο το τοπικ αυτους που αντιμετωπιζουν ΚΑΙ το ποδοσφαιρο ως προλεταριατο, δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε να διαβαζουμε για ΜΠΑΛΑ και να διαβαζουμε για το ποσο τρεντι ειναι η Μπαρτσελονα και τι καλα που αποκλειστηκε επειδη την γουσταρει καθε τρεντης, worst λογος εβερ να υποστηριζεις μια ομαδα. Μεταλ φορεβερ γιεα
προφανώς δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει η λέξη "προλεταριάτο" και καλό θα ήταν να μην τη χρησιμοποιείς απλά και μόνο επειδή δε σου έρχεται οποιαδήποτε άλλη με πάνω από πέντε συλλαβές στο μυαλό.
σε ευχαριστώ ε.
Δεν αναφερομανε σε σενα, πρωτον, δευτερον ξερω πολυ καλα τι σημαινει και την χρησιμοποιησα οπως ακριβως ηθελα, παρακαλω ομως!
Και το "αποκλειστηκε" χρησιμοποιησα και ειναι 5 συλλαβες παντως!
καλά ναι προφανώς, το "ευχαριστώ" ήταν σε περίπτωση που συμμορφωνόσουν με τις οδηγίες μου.
εξήγησέ μου σε παρακαλώ τότε γιατί "προλεταριάτο" και όχι "προτεκτοράτο" ή "μπακλαβάς" ή οποιαδήποτε άλλη λέξη.
fixxxer
μιλα μας λιγο για τη καυλα σου για τη barca, 3 χρονων
ετρωγες και το κολατσιο απο κανα φλουφλη στο νηπειαγωγειο με φανελα ρεαλ ?
"εντάξει".
(καλά να πάθω)
Ζιοβάνι: "Χίτλερ ο... Φαν Xάαλ" :touched:
ο ΘΕΟΣ μιλησε
ειμαστε ολοι ιντερ
ιντερ λοιπον
Αύριο λέει έχουν απεργεία τα πρακτορεία γι αυτό πάτε ποντάρετε τα σπίτια σας στην Ίντερ σήμερα ε
milito = jesus