ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΦΡΙΚ ΜΠΡΟ :!:
Printable View
ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΦΡΙΚ ΜΠΡΟ :!:
Καλα κανουν οι ανθρωποι ξερω γω. και γω το ιδιο θα κανα στην θεση τους . Αλλα δεν παυει αυτο το σκηνικο να με ξενερωνει.
εχω fiat 500 και δεν εχω διπλωμα, ουτε καν ξερω να οδηγω.
Δηλαδή σου δώσανε/κέρδισες ένα αυτοκίνητο;
Φακ γιορ λάιφ, κουράγιο ρε μαλάκα, εντάξει, θα περάσει και αυτό, μη το σκέφτεσαι το γαμήδι άλλο, πάει, έγινε, βγες για καμιά μπύρα με φίλους και αύριο μέρα είναι και τα βλέπεις αλλιώς.
Μπορείς να το πουλήσεις και να βγάλεις πολλά λεφτά; Μπορείς να το δανείσεις σε ένα φίλο σου που έχει δίπλωμα αλλά όχι φίατ, μπορείς να μάθεις (επιτέλους ρε γαϊδούρι!) να οδηγείς, δε σκάι ιζ δε λίμιτ!
δε ξερω τι παιζει με το πουλημα και το δανεισμα αλλα να μαθω ψιλοαδυνατο. ειμαι απο αυτους τους τυπους που πασχουν απο ADD :|
Λες σε κάποιον "θες να το αγοράσεις;". Σου λέει "ναι". Του λες "δώσε μου τόσα χιλιάρικα". Στα δίνει. Του δίνεις το κλειδί λέγοντάς του, "κανόνισε και την χαρτούρα".
Πας σε έναν φίλο σου, του λες "το θέλεις;", σου λέει "ναι", του δίνεις το κλειδί και του δείχνεις πού στο ντουλαπάκι είναι η άδεια κυκλοφορίας και η ασφάλεια.
Η αδερφή μου δεν έχει αυτοκίνητο και έχει δίπλωμα. Αν θέλεις τα κανονίζω εγώ:!:
Τελικά θα μας πεις που το βρήκες;
το εψαξα λιγο, ειτε το παιρνω ειτε εχω κατι ΑΛΛΑ προνομοια στη δουλεια. κριμα που θα μεινει εκει. εχει και :thumbsup: πανω
το αμαξι του borat, Great success! I like!
δεν το λες και φακ μαι λαιφ ε? :p
FML που θυμηθηκα οτι δε θα παρω διπλωμα ποτε.
αν μενεις αθηνα καλυτερα να μην παρεις διπλωμα και το αμαξι να το καψεις κανωντας χαρη σε σενα αλλα και σε 5 μ ακομα ατομα!
get a bike!
αυτο ακριβως. εκτος του οτι δεν ειμαι ικανος να οδηγησω δε γουσταρω να ειμαι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ μεσα σε αυτο το μπουρδελο.