1.Έχεις ένα σημάδι στα δεξιά σου.
2.Κοιτάς τον καθρέφτη.
3.Το είδωλό σου έχει το σημάδι στα αριστερά του.
4.????
5.PROFIT
Printable View
1.Έχεις ένα σημάδι στα δεξιά σου.
2.Κοιτάς τον καθρέφτη.
3.Το είδωλό σου έχει το σημάδι στα αριστερά του.
4.????
5.PROFIT
Δε θυμάμαι καθόλου εικόνα, αλλά αν είναι όντως τόσο τρίβιαλ, Μπέρνι να σκίσεις όλο το τετράδιο.
έτσι είναι.
μπέρνη, όχι άλλα "εύρηκα", σε παρακαλώ, έχεις διαψευστεί σε ΚΑΘΕ πράγμα που έχεις διαπιστώσει κι επιμένεις.
σωστο αρα οτι βλεπουμε το βλεπουμε απο τον καθρεφτη
τουλαχιστον εγω προσεξα ρε οτι ηταν απο αριστερα η σκωληκοειδητιδα. αν δε σας το λεγα μαλακιες θα λεγατε ακομα
και οσο για τον αν εχω διαψευστει σε οτι λεω μαλλον εισαι αδιαβαστος...
σε ολα μεσα ειμαι
εκτος απο τις μαλακιες που ελεγα στη τεταρτη σεζον
εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς;
δεν εννοείς δηλαδή ότι έκανες λάθος και δεν είδες ότι η τομή φαίνεται αριστερά στον καθρέφτη που κοιτάει ο ΤΖΑΚ;;;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΖΧΑΧΖΑΖΑΧΑ :touched:
Spoiler
Μπέρνιν μάνα μου δεν γίνεται να είσαι τόσο βλάκας. Ασχολήσου με κάτι άλλο, κάνεις με διαφορά τα πιο άχρηστα ποστς εδώ μέσα, ουδέποτε απαντάς σε τίποτα, και λες πως το μυστικό της σειράς κρύβεται στο logo του Lost.
Και ο Ben είχε δύο πληγές, από τον ίδιο πυροβολισμό του Sayid, και βλέπαμε τον Μπεν της ίδιας διάστασης, να είσαι σίγουρος.
Επίσης δεν θέλω να δεχτώ αυτό με τον καθρέφτη, πως το λένε, μην το συζητάς καν.
Στο Λοστ αυτος που λεει τις λιγοτερες μαλακιες για το ποιο ειναι το μεγαλο μυστηριο, ειναι αποδεδειγμενα αυτος που γραφει και τις λιγοτερες υποθεσεις για τη λυση του.
Η μονη εποικοδομητικη/ενδιαφερουσα κουβεντα που θεωρω εγω οτι μπορει να γινει ειναι για μεμονωμενα περιστατικα και δρωμενα και να προσπαθουμε να λυνουμε ερωτηματα τα οποια διαφαινεται οτι θα λυθουν καθε φορα μετα απο 1-3 επεισοδια. Σιγα μην περιμενανε 6 χρονια για να δειξουν τωρα πραγματα με τα οποια κανεις μπορει να βρει ολη τη λυση ρε παιδια. Τοσο καιρο κρατανε επιμελως καποια στοιχεια κρυφα μεχρι να ειναι ετοιμοι να τα δειξουν και τωρα θα τα δειξουν ολα? Ουτε ΕΝΑ ατομο στον κοσμο δεν ειχε προβλεψει ουτε ενα στοιχειο απο τη σκηνη Τζεικομπ-Καπνου στο τελος της πεμπτης σεζον, ουτε τι επαιζε, ουτε παραθυρακι, ουτε στοιχημα, ουτε πληρη ελεγχο Τζεικομπ, ΤΙΠΟΤΑ.
λαθος καταλαβατε
αν κοιταξεις τον καθρεφτη που βλεπει ο τζακ συμπεραινεις οτι η τομη ειναι στην πραγματικοτητα στα αριστερα του. βλακες
ομως προφανως φαινεται ετσι γιατι εμεις βλεπουμε απο τα κατια του τζεικομπ που κοιτα απ οδευτερο καθρεφτη αυτον του φαρου....
ε ναι το λεω αλλα εισαι τοσο κολλημενος και μαλακς που τι να καταλαβεις. ολες τις μαλακιες που λες θελω να δω αν θα τις πεις και μπροστα μουθ. εισαι το πρωτο ατομο και μοναδικο που αν πετυχω θα σπασω στο ξυλο. και θα σε πετυχω. μπας και εξαλειψω τη βλακεια απο αυτο το φορουμ κοπανε
βαριόμουν πολύ να τραβήξω αυτό το screenshot, σε παρακαλώ πολύ μην ξαναποστάρεις επ' αυτού:
http://img706.imageshack.us/img706/4096/bscap0000pz.jpg
Μπέρνιν.....
για δες, χωράει το "Αμπίσιον";
Spoiler