ποσο θλιψις
καποτες λεγαμε οτι το Σαμγουερ και το 7θ ηταν η ταφοπλακα τους
να χαρω εγω μπεμπεκους
Printable View
ποσο θλιψις
καποτες λεγαμε οτι το Σαμγουερ και το 7θ ηταν η ταφοπλακα τους
να χαρω εγω μπεμπεκους
Ε καλά κανείς δεν είναι ασφαλτος φίλε. Περαστικά. Τι μπεμπέκος ρε 40 φτασαμε. Σε άλλα σχόλια να πω ότι οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, οπότε αυτη είναι η λίστα μου. Τι να κάνω. Αυτά τα γούστα βγάζω. Πραγματικά άσχημα άλμπουμ δεν είναι, απλά δεν έχει τίποτα να μου πει το συγκρότημα στις περισσότερες κυκλοφορίες του τα τελευταία 25 χρόνια. Βαριέμαι αφόρητα τις κυκλοφορίες τους. Το φιαρ ειναι το πρώτο μειντεν που ακουσα και κατείχα και έχει αυξημένη συναισθηματική αξία για μένα, αλλά παραπάνω δεν μπαίνει από εκεί που το βαλα. Ακούω τώρα βασιλιά διαμαντί δισκογραφία να βγαλω το φτυάρι. Που να ποσταρω να το κουβεντιασουμε πως την δεκαετία του 80 ήταν φοβερή μπαντα την οποια βαριεμαι αλλά η δεκαετία του 90 είναι πιο ανεκτή;
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα, Μινώταυρε.
χαχα, εμφανίστηκε ο πρώτος. Οχι ωραίο κομμάτι δεν λέω, αλλά όσο τα χρόνια περνάνε με κουράζει και προτιμώ mercyful fate.
με αγωνια περιμενουμε τους υπολοιπους
Εντάξει, δεν τελειώνουν αυτές οι κουβέντες. Προσωπικές εκτιμήσεις είναι όλα. Για μένα, ακόμα κι αν ο δίσκος σταματούσε στο Infinite Dreams (:p ) θα ήταν ο καλύτερος metal δίσκος της ιστορίας.
Ε τόσο μελάνι έχουμε ρίξει για μαλακίες εδώ μέσα εκεί κολλάς; Χώρος υπάρχει. Ανοιξε θρεντ να το συζητήσουμε όλοι οι μεταλοπατερες (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Εγώ πάντως δεν έχω καταλήξει ακόμα για κορυφαίο. Κάνω μιά επανακρόαση των κυκλοφοριών των τελευταίων 40 ετών και έχω 3-4 χρόνια ακόμα μέχρι να τελειώσω με αυτά για να πάω στα 70ς.
https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE
Smith/Dickinson. Χασμουρητό μου έβγαλε, σα τις μαλακίες που κυκλοφόρησε ο Βρασίδας μετά το ατύχημα.
όχι άσχημο, δεν περίμενα και πολλά. ενδιαφέρον θα έλεγα.
Ακούστηκες φίλε, επόμενη γραμμούλα. :moutza:
Βιντεοκλιπάρα, όλη μας η νιότη εκεί, κάθε φορά που το βλέπω σκάνε καινούργια Easter Eggs, απλά ΓΑ ΜΑ ΕΙ.
Είμαι κάπου στην τέταρτη σερί ακρόαση, ειδικά το σόλο είναι εξωφρενικά καλό. Καλά σας γαμάνε ό,τι έχετε και δεν έχετε οι ΑΡΟΜΕΝΤΕ.
Μην κάνεις quote βρε φίλε, αφού δεν θέλει το παιδί να βλέπει. Δείξε λίγο σεβασμό.
Το βίδεο το είδα για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος και συγκινήθηκα με From Here To Eternity.
Εδώ όλα τα αυγά υποτίθεται, το From Here To Eternity δεν το αναφέρει.
Δεν ξέρω. αναμεικτα συναισθήματα. Το βίντεο δείχνει μετααποκαλυπτικά σκηνικά με τιμωρούς εντις που γλιτώνουν την ανθρωπότητα; Το τραγούδι μια χρυσή μετριότητα. Εγώ με χριστουγεννιάτικα αυγά κλπ δεν ασχολούμαι. Είπαμε, ένα λαιβ ακόμα το βλέπω έτσι για τις παλιές καλές εποχές.
Μπερδεύτηκαν και βγάλανε δίσκο με τίτλο και εξώφυλλο σινγκλ
https://roxx.gr/wp-content/uploads/2021/07/teddy.jpg
Είναι το Senjutsu των Mists of Pandaria;
Σε κάθε περίπτωση, ο νέος Eddie είναι υπέροχος.
Εννοείται πως αγωνιούμε.
Harris, τα 3 τελευταία τραγούδια ~ 34 λεπτά :touched:Quote:
1. Senjutsu (Smith/Harris) 8:20
2. Stratego (Gers/Harris) 4:59
3. The Writing On The Wall (Smith/Dickinson) 6:13
4. Lost In A Lost World (Harris) 9:31
5. Days Of Future Past (Smith/Dickinson) 4:03
6. The Time Machine (Gers/Harris) 7:09
7. Darkest Hour (Smith/Dickinson) 7:20
8. Death Of The Celts (Harris) 10:20
9. The Parchment (Harris) 12:39
10. Hell On Earth (Harris) 11:19
εξωφυλλάρα.-
συμπαθές το καινούριο, η μίξη πολύ κακή βέβαια.
Τα σόλο δεν μου άρεσαν καθόλου και μου κάνει εντύπωση που παίρνουν praise εδώ μέσα.
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.n...6a&oe=6141A5B7Quote:
Originally Posted by Iron Maiden
2/2 μεχ για μενα
Μου άρεσε περισσότερο. Και είναι πιο catchy από το WotW. Ίσως να φταίει η διάρκεια που ενδείκυνται για repeat και το ότι έχει ωραίο ρεφρενάκι.
καλύτερο ιντιντ. Σολάκι και γύρισμα. Εντάξει ο ντιο τραγουδάει συμπαθητικά εδώ και 20 χρόνια...το προηγούμενο βαρετoύλι.
Γάμησε μανούλες το σκάκι των χαζών. Τερατούργημα λέει ο άλλος :touched:
https://www.youtube.com/watch?v=Y9YSHnkbmiA
Πιο κλασσικό δε γίνεται αλλά τουλάχιστον είναι ωραίο.
16 Ιουλίου, ΟΑΚΑ. Η προπώληση ξεκινάει αύριο. Οι τιμές είναι φαρμάκι, 45€ για κερκίδες, 70€ για αρένα Β και 90€ για αρένα Α μπροστά στο stage. Σε όλα αυτά +9€ για την ηλεκτρονική υπηρεσία.
Ε , τα δινεις .
Χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ότι τα δίνεις, τα δίνεις, αλλά:
α. Στα φυσικά σημεία πώλησης θα δίνονται hard copy εισιτήρια; (edit: η απάντηση είναι ναι)
β. Μετά την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας hard copy εισιτηρίου;
γ. Τι 9€ επιβάρυνση ρε μαλάκες.
Δεν είναι 9 ευρώ επιβάρυνση, είναι 10%. Με το ίδιο σετλιστ, άντε με κάνα δυο τραγούδια από το τελευταίο, που παίξανε την προηγούμενη φορά δεν υπάρχει καμμία σκέψη να πάω. Και ας είναι η τελευταία φορά.
για κερκίδα δεν το σκέφτομαι καν. τα άλλα μου φαίνονται ακριβά. έχω δει 5 φορές, δε με νοιάζει
Τα 45 της κερκίδας είναι στο πέταλλο απέναντι απ' το stage. Όταν η πλησιέστερη κερκίδα είναι στα 88, προφανώς και δίνεις τα 90.
το ιδανικο θα ήταν να μπορέσουμε να κατέβουμε τότε. Θα έχουμε κλείσει και 2 χρόνια χωρίς Ελλάδα. Κερκίδα εννοείται, χαλαρά και έτσι για μια τελευταια φορά.. Βέβαια παίζουν και εδώ τον Ιούνιο. Μπορεί να κάνω την καλή και τότε.
Δες τους Δανία, μαρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας.
Spoiler