Ότι λέει ο Spiritcrusher. 4 δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Έπαιρνες death, έβγαζες 10 βαμπίρια και αφάνιζες τα πάντα μόνο με αυτά..
Printable View
Ότι λέει ο Spiritcrusher. 4 δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Έπαιρνες death, έβγαζες 10 βαμπίρια και αφάνιζες τα πάντα μόνο με αυτά..
Ντάξει μωρέ, είναι διαφορετικά απλά :D.
Αυτό που εξηγώ στο προηγούμενο ποστ μου ρε Γκάρντιαν είναι ότι δεν είναι απλά διαφορετικά τα παιχνίδια (άλλωστε διαφορετικά είναι και τα 3 και 5 αλλά αν και μπορεί να με πουν ιερώσυλο είναι σχεδόν ισάξια), αλλά ότι το 4 είναι ίμπα και έχει τόσο κακοφτιαγμένο γκεϊμπλέι που έκανε τότε όλους εμάς τους φανς της σειράς να ξεγράψουμε το ενδεχόμενο συνέχειας. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μετά την δικαιολογημένα τεράστια αποτυχία του, η 3DO πούλησε την σειρά στην UbiSoft (να ναι καλά η τελευταία που όχι μόνο την διατήρησε στη ζωή αλλά μας προσέφερε και το 5). Λίγο παραπάνω μόνο να είχαν προσέξει το Tribes Of The East ρε γαμώτο...
Etsi.Quote:
Originally Posted by H.
Pou to eides?To zaxarono sto play alla grafei currently unavailable gamotoQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Re H., eixes kanei mia protasi gia Heroes3 alla aprolo pou sou apantisa, den edoses simeia zois. Ante! Mazefteiete na to kapsoume (to mialo mas)
Εγώ τώρα που τελείωσα μια και καλή απο μαθήματα κι έτσι είμαι αιωνίως δικός σου να σε διδάξω την τέχνη. Όπως και όποτε θες για ατέλειωτο κάψιμο, αρκεί να έχεις χώρο.
Eisai Thessaloniki? Xoro exo, alla skeftomoun gia hamachi meria, kathos panta ta hot seats kataligan se ateloioto xavale, me apotelesma na min iparxei nikitis
Σκοπός μας ποιος είναι ακριβώς? :P
e na teliosoume kai kana game :oops:
Κοίτα, εγώ από Χαμάτσχια και άλλα τέτοια σατανιστικά δεν ξέρω. Αλλά μου φαίνεται μαλακία από το νετ. Αν είναι εύκολο μου μαθαίνεις βέβαια.
Ti na se matho re, mia mlkia einai.Tespa, tha paro to ptyxio san kalo paidi kai meta tha didakso tet a tet
Τερμάτισα σε 4 μέρες το God Of War II και το Resident Evil 4 στο Νόρμαλ.
Γαμώ τα παιχνίδια και τα δύο.
Τζα!
Τις τελευταίες 7 ημέρες τερμάτισα Assassin's Creed, Devil May Cry 4
και Uncharted: Drake's Fortune. Όλα στο PS3.
Τώρα έπιασα το Eye of Judgement. Aυτοί που ασχολούνται με
tcg πρέπει να του ρίξουν οπωσδήποτε μιά ματιά.
じあ又ね。
Ας τον πνίξει κάποιος..
Τον πέρνεις μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. :x
Edit:
Όχι ο απο πάνω ε.
うるせい。馬鹿物。
今ばん私の内であいましょか。
aka: Τον παίρνεις, τα λέμε το απόγιομα.
Τι είναι αυτές οι γραμμούλες? Με μπαρκόουντ μιλάτε?
Κάνει μαθήματα ιαπωνικών. Ναι, ειναι τόσο καμμένος. :P
Παίζετε κάνα αρ-πι-τζι ρε εκεί πάνω ή πίππες?
πιπππππες.... :?
Killer instinct 1
Killer instinct 2
Donkey Kong
Sonic 1+2+3
Εγώ έχω κολλήσει στο λίγο χρόνο που έχω για να παίξω παιχνίδια στο pc με Heroes 5. Τελείωσα το κανονικό κ τώρα Hammers of Fate :)
Mainstream πράματα.
Crysis
World in Conflict
Imperium Romanum
Lost: Via Domus
PES 2008
Hitman 4 Blood Money
και που και που παίζουμε και καμιά DotA.
http://contra.classicgaming.gamespy....r-gb_front.jpg
apo ta kalytera games ever
ΑΧΑΧΑΧΑΑ PROBOTECTOR!
Αλλά εγώ ήρθα να σας σβήσω απο τον χάρτη για λίγο:
http://i131.photobucket.com/albums/p...astercover.jpg
to paiza kai gw auto, paixnidara, polles wres kapsimoQuote:
Originally Posted by Tribe
jimid μία ερώτηση: υπάρχει κακοφτιαγμένο ιαπωνικό παιχνίδι? όχι καλό ή κακό, κακοφτιαγμένο? αν ναι πόσα? 4 ας πούμε? απο 80ς και μετά...Quote:
Originally Posted by jimid
Όντως, η τελειομανία που διακρίνει τους Ιάπωνες δεν λείπει και απόQuote:
Originally Posted by asimoulis
τα games τους. Ένα σου λέω, περίμενε να δεις τι έχει να βγει μέχρι το
τέλος του έτους για το PS3. Kανένα από τα υπάρχοντα παιχνίδια
δεν εκμεταλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας. :wink:
Όπως πχ το Assassin's Creed που κολλάει; LOL.
Το Assassin's Creed: 1.Είναι καναδέζικο, 2.Δεν κολλάει.
On topic: Το Σάββατο πήρα το Heavenly Sword (PS3) και την Κυριακή το τερμάτισα σε 8 ώρες περίπου... Περίπου 9 ευρώ η ώρα παιχνιδιού δηλαδή. Κάτι δεν πάει καλά...
Όταν το είχα δει σε μία φίλη σε 720p, έκανε σπασιματάκια (έχανε frames ή όπως αλλιώς προτιμάτε) διαρκώς στις ταράτσες των πόλεων.Quote:
Επειδή το έχω στο PS3 όπως καταλαβαίνεις έχω περάσει αρκετό χρόνο
παίζοντάς το. Δεν παρατήρησα, παρά σε 2-3 περιπτώσεις, να κάνει έστω
και μικροσπασίματα που δεν επηρεάζουν το επίπεδο του gameplay.
μεγάλη κουβέντα a.k.a και το crysis δεν χαλάει το gameplay σε 7300GS αλλά χαλάνε τα μάτια σου...Quote:
λίγη σχέση με την περίπτωση σας αλλά λέω τον πόνο μου...
Κοίτα... λογικά μετά από κανένα δίωρο παιχνιδιού, εάν υπάρχει όντως
πρόβλημα με το fr θα το καταλάβεις λόγω συσσώρευσης κούρασης
των ματιών η οποία μεταφράζεται σε πόνο. Με δυό λόγια, μια δοκιμή
θα σε πείσει; :ρ
Με 2 λόγια αν όντως το Ασσασσιν'ς Ψρεεδ δε χρησιμοποιούσε πολλούς από τους πόρους του συστήματος δε θα έπρεπε να έχει ούτε αυτά τα 2-3 μικροσπασίματα :!:
Δεν χρειάζεται να εξαντλήσει όλους τους πόρους του συστήματος για
να "σπάσει" ένα παιχνίδι. Μπορεί, απλά, να κάνει κακή διαχείριση των
πόρων. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έιχε και το Oblivion στο XBOX360
όπου έπρεπε να αδειάζεις χειροκίνητα την cache με το που εκκινούσε
το παιχνίδι ώστε να μην έχεις κολλήματα. :wink:
Σώπα :!:
Ναι σου λέω:!:
Η λογική των .forge αρχείων του Assassin's Creed είναι τελείως ηλίθια και τελείως λογική ανάπτυξης παιχνιδιού κάπου το 88-89.
Penumbra: Overture
Penumbra: Black Plague
Δεν το ήξερα σαν παιχνίδι και είναι ένα πολύ ωραία στημένο adventure. Χεσμεντέν, ατμοσφαιρικό, στα ορυχεία της Γροιλανδίας ψάχνεις να βρεις το μυστήριο του θανάτου του πατέρα σου και το ταξίδι σου συνοδεύουν μεταλλαγμένα κοπρόσκυλα, αράχνες και η ιδέα ότι μπορείς να βρεις κάτι ανθρώπινο εν ζωή. Γρίφοι απλοί και λογικοί χωρίς τις καφρίλες ψαξίματος άλλων παιχνιδιών του είδους...