ypothetw gia Jacob's Dream kai King's Ransom prepei na grapsw egw.
Printable View
ypothetw gia Jacob's Dream kai King's Ransom prepei na grapsw egw.
M83 ?
Sapthuran kai to neo E.P. Nachtmystium
Eternal Kingdom, Cult of Luna
Kανενας ρε μλκες; Προσθέτω και το Ereb Altor, όποιος το έχει ακούσει να γράψει δυο λόγια γιατί δεν ξέρω Χριστό γι' αυτούς.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
tha kana ego, alla de gnorizo ta tou xwrou kai ntrepomai.
Ναι, γιατί ξέρουν πολλοί τα του χώρου εδώ πέρα και θα σε κράξουν. Γράψε λοιπόν! :twisted:Quote:
Originally Posted by iskra
oriste. me anagkases na ektetho! to krima sto laimo sou.
Έχω σκοπό να γράψω για τα Jacobs Dream κ Exciter, αλλά πρέπει να τα ακούσω καλύτερα. Σε μερικές μερούλες ίσως 8)
Καντε για ντιστερμπντ, γιατι ΓΑΜΑΕΙ το ιντιστρακτιμπολ.
Μαλακία μου φάνηκε εκτός από κανα δυο κομμάτια.
Ξανακουσε το πιο δυνατα, σπερνει λεμε το αλμπουμ.
Όντως βάλτο πιο δύνατα γιατί μετά το The Night παρατηρούνται συμπτώματα θανατηφόρας υπνηλίας.
Βαριεμαι ακομα και να μπω στον κοπο να σου αποδειξω επιστημονικα οτι λες βλακειες, οταν μετα το The Night σκανε Perfect Insanity, Haunted στα καπακια. Και για να μην αναφερω το τελευταιο, το Facade.
ψοφω να διαβασω review απο καποιον απο τουw "ειδημονες" περι peste noire
eimai eidimonas sto black metal. vgike kainourio peste noire?
μπα, έχουμε μείνει στο Folkfuck Folie.
Ψηθειτε να κανετε για το Scars On Broadway του Malakian. Τα σπαει και ειναι επιεικες αυτο που ειπα!
:dfinger: :PQuote:
Originally Posted by FIXXXER
ντιστέρμπντ γαμεί καθότι δεν εχει πιθηκισμούς.
καντε για το χόντιντ το καινούριο.
Οσοι κατεβάσατε το Helstar γράψτε κανά review για μένα που αντιστέκομαι και λέω να μην το ακούσω μέχρι να κυκλοφορήσει.
Και Evergrey όποιος δεν βαριέται. Αν τα κάνετε, θα κάτσω να γράψω για το άλμπουμ των Mindwarp Chamber, αλλιώς όχι.
Eπίσης, αν και δεν με ενδιαφέρει ο νέος δίσκος των Venom, αναμένω πωρωτικό review από Witchkiller!
Helstar ψήνομαι χαλαρά, το σκεφτόμουν άλλωστε, απλά χρειάζομαι μερικές μέρες ακόμα.
antilamvaneste oti enas apo tous dyo sas prepei na allaksei nick e.
grafw ena sta grigora. as poume to evergrey
Για να αλλάξουμε μωρέ? Τόσο πολύ μας μπερδεύετε πια? Εξάλλου εγώ έχω κ σταθερό avatar.
evergrey done
το Slipknot, γιατί είναι αρκούντως γαμηστερό, γιατί το wherein lies continue είναι κομματάρα, γιατί το till we die (μπόνους τρακ) είναι :touched:, ε, γιατί έτσι.
are you ready for the time of your life? :dfinger:
Όντως κάντε το κάποιος γιατί έχω να ρίξω κράξιμο από το υπεργελοίο review του Kalt και νιώθω να σκουριάζω.
btw giati ypergeloio re man, den eipe tpt trelo to palikari.
άκουσε κανείς το καινούριο marauder? (λίγο στα γρήγορα στο γραφείο συμπεραίνω ότι κυμαίνεται στα γνωστά - καλά - επίπεδα :dfinger: )
ωρέ,αν κάνεις τη μόντα και μου βρείς το 1821 έχεις λαμπάδα ίσα με το μποϊ σου(ή το μπόυ σου).
το greek revolution begins που είχα ακούσει παλαιά ήταν μιαμ του κερατά και τον δίσκο σε όποιο δισκάδικο και αν πήγα δεν τον έβρισκα.
Ειχε κυκλοφορησει απο μια καμμενη βραζιλιανικη εταιρεια θυμαμαι. Λογικα εχει κλεισει, οποτε δυσκολα βρισκεται.
Quote:
Originally Posted by irreligious
το έχω σε cd, αντιγραφή από το παιδί που έπαιζε μπάσο τότε στη μπάντα (είναι συνάδελφος) πριν κυκλοφορήσει. αν θες στο ριπάρω.
ase ksero giatiQuote:
Originally Posted by Marillion
re malaka AIDS, anti na mou ti mpaineis logw KOMPLAS, de grafeis kana review, na xeis kai dikaioma na paraponiesai?
tempeli
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι
:disco: :disco: :disco:
θα το ανεβάσω σε λίγο σε rapidshare. ανέμενε! :D
Χμ, έχει λικάρει το νέο Cynic, ε. Κάντε κάτι γιατί έχω κολλήσει με Mindwarp Chamber, Holy Martyr, ακούω και Cloven Hoof για το ενδεχόμενο να πάω στη συναυλία, σε λίγο κυκλοφορούν Helstar, Metal Church, οπότε δεν έχω χρόνο να το ακούσω.
Να θυμίσω επίσης ότι
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
o witchie xwris Tony Bray sta drums den asxoleite...
το καινούριο Amon Amarth λέμε!!!
:headbang: :beerz:
αντε ρε μαλακες με τα χέβυ μεταλ και τα πάουερ όλη την ώρα .
καντε και κανα αλλο ριβιού εσεις που λετε ότι το χετε! εχω βαρεθεί να βλέπω κριτικές για χεβυ μεταλ. αστοκαλο!