:puke: :puke: :puke: :puke:
Robben ψοφα
Printable View
:puke: :puke: :puke: :puke:
Robben ψοφα
μεγιστη ξενερα
το επίπεδο χιπστερίλας έχει φτάσει σε σημείο να βλέπετε libertadores αντί για chl από του χρόνου
Επειδη στηριζουμε μια πολυ πιο συμπαθη ομαδα απο την Ολλανδια? Μπραβο, το βρηκες :thumbsup:
προτιμώ κι εγώ το μεξικό από την ολλανδία αλλά δε φτάνω στο σημείο να αποκαλώ σίχαμα έναν από τους 10 μεγαλύτερους παίχτες της ευρώπης, ούτε να τσαντίζομαι γιατί έγινε μια πολύ ωραία ανατροπή ανάμεσα σε ομάδες που δε με πολυνοιάζουν, εκτός αν θέλουμε να πάρει το μουντιάλ ο μαγουλάκιας προπονητής πια.
και στην τελική ολλανδία επειδή σας άρεσε το πορτοκαλί ήσασταν και μεγαλώσατε όλοι με μπέρκαμπ, δε γαμιέστε ξαφνικά (στατιστικός ο β' πληθυντικός!)
Δεν υποστηριζα ποτε Ολλανδια (αν και μου αρεσε το ποδοσφαιρο της σε αρκετες διοργανωσεις) και βριζω τον Ρομπεν επειδη ειναι ΑΡΧΙΔΙ, οχι επειδη δεν ειναι καλος παικτης.
Αυτο που λες σημαινει οτι δε θα πρεπε κανεις ποτε να κοροιδευει/βριζει παικτες οπως οι Μεσι, Κριστιανο Ροναλντο και πολλοι αλλοι, επειδη ειναι στους τοπ 10 παικτες του κοσμου.
Ο Ρομπεν ειναι θεατρινος, κλαψιαρης, ατομιστης σε επιπεδο πολυ υψηλοτερα απο οτι οποιαδηποτε αλλη ντιβα σε τετοιο επιπεδο, συγγνωμη που στον εθιξα.
Κατα τα αλλα ωραιες οι ανατροπες αλλα οχι οταν συμβαινουν ετσι. Τουλαχιστον για μενα. Επισης σταρχιδια μου η Ολλανδια στην τελικη, εγω απλα υποστηριζα Μεξικο μεχρι τελους γιατι εχω πολλους Μεξικανους φιλους εδω περα και τους βρισκω πολυ συμπαθη λαο, αλλα μαρεσει και η κουλτουρα τους πολυ και ο τροπος ζωης τους. Δε νιωθω το ιδιο για τους ορανιε, τι να γινει.
Ολλανδία μόνο το 1988 Phantom, από κει και πέρα ποτέ και κανένας. Αργεντινή/Ιταλία σε κάθε μουντιάλ και φουλ συμπάθεια σε κάθε Λατινοαμερικάνικης ομάδας πλην πουτάνας Βραζιλίας.
Γιατί είναι αρχίδι ο Ρόμπιν; Δε βρίσκω το vine αλλά υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι-σφαγή στο πρώτο ημίχρονο που δεν δόθηκε.
του έφαγε το κούρεμα~!!
1-1!!!
γελάω!
Δυνατή εμφάνιση Γκέκα απόψε.
Ο Νάβας αντάλλαξε φανέλα και πήρε του Βύντρα. Trolled.
Γενικά δε μπορούσαμε ούτε 5 vs 2 σε αντεπίθεση. Ο άλλος στα πέναλτι του τα ρίχνανε απάνω του κι αυτός έπεφτε.
Μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, είμαι φουλ Ολλανδία για το κύπελο και στ'αρχίδια μας για το Μεξικό, που δεν άξιζε καν τη νίκη.
Η Ελλάδα επανήλθε κανά 15λεπτο μετά το γκολ και "σφυροκοπούσε" μέχρι τέλους την αντίπαλη ομάδα, αλλά δεν. Λίγο η τύχη, λίγο ο εξαιρετικός τερματοφύλακάς τους, λίγο η κουλαμάρα των γνωστών-αγνώστων... Και καλά όλα τα άλλα, ρε πούστη, οκ τον βάζεις και αλλαγή, αλλά ποιος γαμημένος αφήνει αυτόν τον παίκτη να χτυπήσει πέναλτι πρόκρισης; 2-3 φορές τον έφτασε η μπάλα μέσα στην περιοχή και ήταν λίγο χειρότερος από τούβλο στην πορεία της.
Φυσικά ακόμα κι αυτό είναι διάκριση, αλλά είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε.
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου. Αφήνοντας έξω κάθε πολιτικό/κοινωνικό λόγο να σιχαίνεται κάποιος την εθνική, αυτή η ομάδα δικαίως βρίζεται γιατί έχει εδώ και χρόνια μια σάπια κουλτούρα για το πώς χειρίζεται τα ματς, πώς εκμεταλλεύεται οριακές καταστάσεις κωλοφαρδίας, πώς (δεν) παίζει όταν δεν υπάρχει πίεση κλπ, γνωστά αυτά τα ξέρετε καλύτερα απο μένα. Παρόλα αυτά, στα δυο τελευταία παιχνίδια φάνηκε έστω και ελάχιστα ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, να παίξει πιο επιθετικά και να πλησιάσει λίγο το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει τυχαία ή λόγω κωλοπιλάλας ή επειδή ευτυχώς την κάνουν σιγά σιγά και οι τελευταίοι καρκίνοι του 2004 από το ροστερ και δίνεται έδαφος σε καλούς παίχτες όπως ο παπασταθόπουλος. Αν πάντως θέλει κάποιος να είναι αντικειμενικός είναι μαλακία αυτό που λέει ο παραπάνω για 5 vs 2 σε αντεπίθεση - και μπορούσε και άξιζε να γίνει το σκηνικό. Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς θα κάνει ο Ρανιέρι αλλά αν σπάσει λίγο η νοοτροπία του 0 σε όλα και δοθεί άλλη κατεύθυνση, τουλάχιστον θα σταματήσει πιστεύω και η κούραση του «βρίζουμε την εθνική σε όλα και για πάντα και κρυφοχαιρόμαστε όταν βγάλει καταλάθος αποτέλεσμα». Ξαναλέω, μιλάω σε πλαίσια καθαρά αγωνιστικά.
Κατατάλλα Ολλανδία και εδώ από το '10. Θα χαρώ να δω να φεύγει αυτή η Σελεσάο στα προημιτελικά από την υπέροχη Κολομβία - δεν ξέρω τι ακριβώς θα καταφέρουν να κάνουν φέτος οι Γερμανοί αλλά μια σωστή εξέλιξη με βάση τα τώρα είναι Ορανιε - Κολομπιάνοι στον τελικό και να χαρεί η μπάλα. Αυτά.
Ειδικα η Ελλαδα αποκλειστηκε επειδη υπαρχουν κι αλλα DNA στον κοσμο με ψυχη, οι 10 Κοσταρικανοι την τελευταια μιση ωρα του κανονικου ματς και οι 9 Κοσταρικανοι με το αφυδατωμενο πτωμα του Καμπελ στην παραταση, οδηγουμενοι απο εναν απ τους καλυτερους τερματοφυλακες του τουρνουα -αν εχετε δει ολα τα κοσταρικοματς- πηγαν το ματς στα πεναλτυ οντας ψυχαρες.
Γενικα η Ελλαδα αποκλειστηκε γιατι πηγε στη Βραζιλια με δυο φορ, τον πιο ανετοιμο σ ολο το τουρνουα και τον Φανη Γκεκα. Και δε το λεω για το πεναλτυ βασικα, οχι οτι ηταν κανα σουπερ χτυπημα αλλα εχουμε δει και κατι τραγελαφους. Αλλα μεχρι το 120' ο Φαναρος εχει καταστρεψει μεθοδικα, με σθενος και πλανο καθε επιθετικη προσπαθεια που πηρε μερος.
Ικονοκλαστ ο Ταρντελλι -ευτυχως- δε θα κανει τιποτα. Ειναι και μαλλον κακιστος προπονητης.
ο Ρανιερι παλι, κατι θα κανει θεωρω. :P
Ωπ, παραδρομής ο άμπαλος μη βαράτε.
Καλά είνα αυτά που λέτε, αλλά εγώ θέλω να μάθω, τι λέγανε οι κοσταρινοί φίλοι του Κωλαράκι Τορνευτό.
σε εκείνη την αντεπίθεση 5v2 φάνηκε πόσο σκέφτονται τι να κάνουν τη μπάλα, καθόλου, μια πάσα και ένα σουτ σε τέτοια αντεπίθεση είναι ψιλοτραγική επιλογή...
anyway δεν έχει νόημα να λέμε για συγκεκριμένες φάσεις, απλά εμένα αυτή μου έκανε αίσθηση
Πιο γενικά, ε μέσα στην όλη κωλοφαρδία που μας διακατέχει σαν εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια, ατυχήσαμε. Αριθμητικό πλεονέκτημα και έχω την εντύπωση πως είχαμε και παραπάνω δυνάμεις στο τέλος από τους Κοσταρικανούς ---> αβάντες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Κακά στημένα επίσης. Κακός Γκέκας (σε όλο το τουρνουά - #πάρεΔημήτρηΠαπαδόπουλορεαγόριμου). Να δούμε και τον Ιταλό τώρα χωρίς Καραγκούνη-Κατσουράνη(?)
Ολλανδία άξιζε να περάσει στο άλλο ξεκάθαρα. Ο Ρόμπεν κάνει καλό μουντιάλ και νομίζω έχει ελαττώσει αρκετά τις ατομιστίες (σε σχέση με μπάγερ :p ). Οτσόα τεράστιος, να δούμε που θα καταλήξει κι αυτός...
^Ρωτησα τον Χορχε και τον Ρεηναλδο και μου ειπαν να βαλεις την αναιτια ειρωνεια σου εκει απο οπου παιρνεις και τις αποψεις σου.
Δε διαφωνω πως ο Φανης Γκεκας ηταν μαλλον οτι πιο περιττο ειδαμε σε αυτο το μουντιαλ γενικα, αλλα ηταν αυτος που εκανε το πρωτο σουτ στο γκολ της ισοφαρισης (διολου κακο σουτ), αλλα και αυτος που παιρνει την κεφαλια πασα προς τον Μητρογλου στην τελευταια μεγαλη ευκαιρια της Ελλαδας πριν τα πεναλτι.
ο γκέκας έσβησε για μένα στο πρώτο ματς όταν μπήκε μαζί με την μπάλα δοκάρι από τα έξι εκατοστά, μπορεί να επιστρέψει στο να σώζει τούρκικες ομάδες από τον υποβιβασμό.
κατά τ' άλλα, η κόστα ρίκα έπαιξε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιμέναμε όλοι να περάσει η Ελλάδα, μπράβο τους.
το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να στηρίξω τώρα γαμώ το σπίτι, και το αστείο είναι ότι μάλλον συμπαθώ ΗΠΑ και βέλγιο :?:
Στο σημερινο ματς δεν εχει νοημα να κραζουμε τον Γκεκα πιστευω. ΟΚ εχασε το πεναλτυ αλλα δεν ηταν τραγικη εκτελεση. Επισης στην φαση του γκολ εκανε πολυ ωραια κινηση και σουτ. Υπαρχει και ενας τερματοφυλακας παντα απεναντι ο οποιος χθες ηταν και εξαιρετικος. Το ματς επρεπε να το ειχαμε τελειωσει στην παραταση. Καναμε ευκαιριες δεν μπηκαν (ιδιως του μητρογλου πολυ κακο τελειωμα για τη θεση στην οποια ηταν). Κοστα ρικα συγκλονιστικη που αντεξε με 10 παιχτες. Ο καμπελ να ειναι μονος στο μισο γηπεδο και να κυνηγαει οτι μπαλια μπορει, επικες μαχες με μανωλα νομιζα οτι θα πεθαινε αλλα τελικα καταφερε και δημιουργησε και 1-2 επικινδυνες καταστασεις παραταση. Τελος παντων καλα ηταν ως εδω, χαθηκε τεραστια ευκαιρια και ειναι κριμα που δεν πηγαμε στους 8.
Τωρα Αργεντινη με παθος. Απο τις αλλες Κολομβια και το νικητη του Βελγιο - USA (που κατι μου λεει οτι θα ειναι USA αν δε σοβαρευτει το βελγιο)
Ξαναδειτε τις φασεις στις οποιες συμμετεχει ο Γκεκας.
Υπαρχουν δυο ειδη καλοκαιρινων ματς σ αυτη τη ζωη, το ενα ειναι τα καλοκαιρινα ματς προετοιμασιας, οπου δικαιουται καποιος βετερανος φορ, να μη μπορει να κανει κοντρολ ουτε απο τυχη. Το αλλο ειδος καλοκαιρινων ματς ειναι τα ματς του Μουντιαλ οπου κριμα ειναι ο φορ σου να μην κανει ποτε ενα κοντρολ ουτε απο τυχη.
Ο Φιξ λεει οτι "ο Γκεκας εκανε το πρωτο σουτ στο γκολ της ισοφαρισης". Εγω λεω οτι ο Γκεκας εχασε το πρωτο σουτ στο γκολ της ισοφαρισης.
Ευτυχως που ο Παπασταθοπουλος σε μια κριση "αντε γαμηθειτε πια", ειχε κατεβει στην περιοχη.
υ.γ. Ο Ναβας θα επιανε ΚΑΙ το σουτ του Παπασταθοπουλου, αν η μπαλα δεν ειχε σκασει τοσο ωστε να περασει ελαφρως απο πανω του.
Ε καλα και εγω μπορω να πω οχι οτι ο γκεκας εχασε το σουτ αλλα οτι ο ναβας το επιασε. Δεν προσπαθω να εκθειασω τον Γκεκα ή οτιδηποτε. Αλλωστε οταν τον ειδα να πηγαινει να το εκτελεσει ειχα απογοητευτει. Αλλα ενταξει πχ δε θεωρω οτι ηταν χειροτερος του μητρογλου χθες (βγαζω το πεναλτυ εξω προφανως).
Το ξεραμε απο πριν οτι οι επιθετικοι μας σε αυτο το μουντιαλ ειναι ανυπαρκτοι. Και ο μητρογλου χθες αστειος ηταν. Για τον σαλπιγγιδη στην ευκαιρια που εχασε δεν μπορω να πω κατι γιατι μια χαρα το εκανε αλλα το εβγαλε ο τερματζης.
μα δε διαφωνω. ειπα αλλωστε οτι γενικα αποκλειστηκε η ελλας-ελ-λας (γουινκ) γιατι πηγε με 0 νορμαλ φορ στο μουντιαλ.
:touched:Quote:
"I'm no tactical expert," writes Jerry Parks, "but it appears that in Gekas and Mitroglu Greece are pioneering the use of a revolutionary double False 9 system, where two players pretend to be footballers in order to distract the defense and free up space for the rest of team. It's a pity Fulham couldn't keep Mitroglu and Berbatov together in order to try it at club level."
Πέρα από αυτό που λέει ο κοιλιάς, που είναι πέρα για πέρα σωστό, ας θέσουμε και μία ακόμη παράμετρο στην κουβέντα. Μιας και αποκαλείται θρυλικό το ΠΡΩΤΟ βίντεο με τον Ογκουνσότο, μάλλον ξεχνάμε το δεύτερο όπου ο μπαγλαμάς δημοσιοκάφρος τον ρωτάει και γελάει μέσα στα μούτρα του με τον τρόπο που μιλάει.
Η Ολλανδία θα μπορούσε και για μένα ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα τότε, να πάρει το Παγκόσμιο του '98. Ο τρόπος που έπαιξε σε όλη τη διοργάνωση τότε και ο τρόπος που αποκλείστηκε από την πουτάνα βραζιλία ακόμα μας πληγώνουν.
Καλά τα λέτε για Γκέκα, Μήτρογλα, Παπασταθόπουλο κτλ κτλ. Ξεχνάτε το χέρι του Τοροσίδη που θα καθάριζε το παιχνίδι, το γεγονός ότι ο Αυστραλός διαιτητής μόνο που δε σούταρε την μπάλλα για λογαριασμό των ελλήνων και ότι για 60 λεπτά οι Κοσταρικανοί έπαιζαν με 10 παίχτες, βγάζοντας και 3-4 φάσεις. Δεν έπρεπε ούτε να βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι η ελλάδα και καλύτερα που αποκλείστηκε, να μην μπουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία της ΕΠΟ που θα φάνε λογής λογής λαμόγια.
το πεναλτυ ειναι πεναλτυ, οι 2 κιτρινες στον κοσταρικανο ειναι δικαιοτατες, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν επρεπε να ειναι στο παιχνιδι η ελλαδα, αφου περασε δικαιως εν τελει ως 2η και εσυ εισαι ηλιθιος.
τεσσερις γενικες αληθειες σε ενα ποστ.
κορνιζαρετε το.
πάντως η φάση με την συμπτωματική κεφαλιά του Γκέκα στην περιοχή της Κόστα Ρίκα, θύμισε αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=0TUM0Ek35og
παραλίγο να πραγματοποιηθεί το υπερεπικό σενάριο, ανατροπή αποτελέσματος με γκολ στο 90 και το 120. είχα φτάσει σε σημείο να το πιστεύω ότι θα παίξει σίγουρα μέχρι που έχασε τη φάση ο μήτρογλας στο τέλος. τεσπα, έπεσε γέλιο χτες και έμεινε μια πικρή αίσθηση στο τέλος που αυτό το γέλιο δε θα επαναληφθεί το σάββατο.
http://db2.stb.s-msn.com/i/BB/EDFFB1...CB15BECE51.jpg
Γερασμένο πολεμοχαρές (τα γάμησε όλα.)
ΠΡΟΣΟΧΗ.
ακολουθεί post με mega spoiler 8ου επεισοδιού της 4ης season του Game Of Thrones:
Spoiler
ουτε ο τσονος.
Αυτό ακριβώς. Δεν τον κράζουμε επειδή έχασε το πέναλτι. Τον κράζουμε επειδή είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και παντελώς άχρηστος. Του ήρθε 2-3 φορές η μπάλα μέσα στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις και ο τύπος ήταν σε φάση "ωχ σκατά, πώς έφτασε εδώ αυτή τώρα και τι την κάνω;" και απλά καθόταν άγαλμα, τον χτυπούσε σαν κούτσουρο και έβγαινε έξω.
Για τον Καρνέζη, ας μη μιλήσω καν.
Ο τερματοφύλακάς τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός.
Επίσης:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms9ko1vo0Uo
ενα ποδοσφαιρικο ματς ειναι ενα ποδοσφαιρικο ματς.
και το Γαλλια - Ελβετια ειδα, και αν μου πεις μπορω να σου πω 2-3 πραγματα για το παιχνιδι που εκανε η ελβετια. Δεν με κοφτει ακριβως η πορεια της στο μουντιαλ.