Δεν είδα όλο το ματς, μόνο το τελευταίο 2λεπτο μπόρεσα.
Δεν ξέρω αν έγινε σφαγή και άλλα τέτοια που διαβάζω αλλά εμένα ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ :!:
Άκου εκεί 0/10 και 1 πόντο στο κρισιμότερο ματς η αρχηγάρα μας (και 7 ασσίστς οκ)
Printable View
και ενα μεγαλο μπραβο στην ελληνικη αστυνομια που ηρθε μεχρι τον ηλεκτρικο στο φαληρο να μας προστατεψει πετωντας δακρυγονα
Εντιτ, ηταν βαρυ :p
Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με: 26/31 βολές, 22/38 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 27 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 8 κλεψίματα και 10 λάθη.
Ο Ολυμπιακός είχε: 12/17 βολές, 22/36 δίποντα, 5/25 τρίποντα, 36 ριμπάουντ, 14 ασίστ και 3 κλεψίματα.
νο κομμεντς
δε σε μούτζωσα εγώ, αλλά ένα κόμμεντ θα το κάνω, στο πρώτο 10λεπτο ο Ολυμπιακός είχε σουτάρει περισσότερα τρίποντα απ'ότι δίποντα.
επίσης συνηθίζεται η ομάδα που κυνηγάει το σκορ να κάνει τα περισσότερα φάουλ, και τέλος πάντων ο Ολυμπιακός έχασε ένα πρωτάθλημα από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων δε-θυμάμαι-καν-πόσο χρόνων επειδή Μπαρτζώκας και παίκτες ηγέτες (λολ) ήταν ΛΙΓΟΙ και δεν μπόρεσαν να νικήσουν ομάδα με 7 παίκτες (δεν εννοώ τους γκρι ρε :razz: ) και προπονητή τον Αλβέρτη (ΛΟΛ). μην τα ρίχνετε στις βολές ξέρω γω, τουλάχιστον όχι για το σημερινό.
Ισχύουν όσα λες, προσωπικά δε θέλω να ξαναδώ τον Σπανούλη να παίζει στον ολυμπιακό. Ας τον κρατήσουν μόνο για ευρώπη ή κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να κάνει ματσάρα (για τα δεδομένα του) το παλτό ο Κόλλινς και ο μούσιας να κάνει λαθάρα στην πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα.
Για την κρεμάστρα ούτε λόγος, ελπίζω να μην γίνει το λάθος να τον κρατήσουν.
Αλλά τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μαλάκες με τα φάουλ, είσαι ο χειρότερος παναθηναϊκός εβερ και σε κάνει μάγκα η διαιτησία;
Τελικά ο βάζελος στο μπάσκετ είναι ό,τι είμαστε εμείς (και πάντα μας βρίζανε όλοι γι' αυτό) στην μπάλα.
Για τον Blackie :touched:
:pink:
Ευτυχώς το γύρισα στο τέννις από ένα σημείο κι ύστερα (που κι εκεί βέβαια αρχίδια, κέρδισε ο Ναδάλ) και έχασα τους Μπαλτάκους με τους Τράκηδες να αγκαλιάζονται και όλον αυτόν τον οχετό τέλος πάντων.
Μάρντυ Κόλλινς, εγώ δε θα σε ξεχάσω.
+1
http://www.redplanet.gr/basket/a1_ba...s.2825659.html
:chinchilla:
σχόλιο από το άνωθεν λινκ
"Bill κλεισε αυτια,μην πας εθνικη το καλοκαιρι για να εισαι ξεκουραστος του χρονου , σιγουρεψου οτι οι προεδροι θα σου κανουν μια ομαδα να ξαναγουσταρουμε ολοι και μονο τοτε κατσε να παμε για το triple crown. ΑΝ ειναι να σου εχουν κολινς,σιμονς,πετγουει κτλ κτλ καντην αγορινα μου να πας να παιξεις μπασκετακι καπου που θα σεβονται τις ικανοτητες σου.Εμεις θα σε εχουμε για παντα ΑΡΧΗΓΟ μας."
^νικ του τύπου που το έγραψε: AnotherBrickInTheWall
Spoiler
:touched:
break to break λοιπόν. φέτος δεν το πίστευα με τίποτα με την ομάδα που είχαμε μέχρι τον τέταρτο τελικό. μόνο το χθεσινό είδα ολόκληρο, δε χανόταν με τίποτα πια. πραγματικά, αν ούτε φέτος, δεν μπορώ να φανταστώ υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσει να επανέλθει ο gayρος στους τίτλους. νομίζω ότι ο οσφπ - παίκτες, προπονητής, διοίκηση, κόσμος, ακόμα και αντίπαλοι οπαδοί - πίστεψαν ότι το σήκωσε μετά το break.
Ματσιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι και Πινγκ τέλος από ΠΑΟ λέει :O
Θέλω Λάσμε με 1000, Μπράμος ή Ματσιούλις μια χαρά λύσεις για αντι-Περπέρογλου.
Τι σκατα συμβαινει με τον ηλιθιο τον τρακη ρε πουστη μου...καταστροφη μια ζωη..πριν 2 χρονια καταστρεφει την ομαδα και τωρα πανω που πας να κανεις κορμο συμβαινει αυτο...WTF?????? τουλαχιστον αχαριστια σε λασμε , ματσιουλις
πρωτη φορα στα χρονια ο ποδοσφαιρικος παο βγαζει περισσοτερο υγεια απτον μπασκετικο..ας οψεται η χολερα...
παρορμησεις ειναι.
λασμε - ματσιούλις ΓΙΑΤΙΙΙΙ?!?!?!?!
γιατι η κόκα έχει κακές παρενέργειες. γαμω το μαλακα που μπλέξαμε
θυμίζει παυλάρα αρχές '90... στο πολύ χειρότερο...
Λάσμε προέρχεται από μετριότατη χρονιά, Ματσιούλις φαντάζομαι ότι θεώρησαν πως δεν ταιριάζει στο πιο γρήγορο στυλ μπάσκετ του Ιβάνοβιτς.
Βαρύτατη "καμπάνα" στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής.
Έγινε γνωστό απαγορεύει στον κ.Γιαννακόπουλο την είσοδο του στα γήπεδα για το διάστημα των δέκα μηνών για "πράξεις του οι οποίες δυσφημούν το άθλημα", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Η απόφαση αυτή του Αθλητικού Δικαστή έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- σκέφτεται περισσότερο σοβαρά από ποτέ την αποχώρησή του από τον αθλητισμό, άρα και το τριφύλλι.
Μάλιστα, σκέφτεται να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας για δέκα μήνες στον ΕΣΑΚΕ. Φυσικά, και η πλευρά του Παναθηναϊκού θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή όπως ενημερώνουν οι πράσινοι.
Μάλιστα, σκέφτεται να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας για δέκα μήνες στον ΕΣΑΚΕ.
Η προεπιλογή για το παγκόσμιο:
Γιάννης Αθηναίου 1.96 27/5/1988 γκαρντ Αρμάνι Μιλάνο
Γιάννης Αντετοκούνμπο 2.08 6/12/1994 φόργουορντ Μιλγουόκι Μπακς
Κώστας Βασιλειάδης 2.00 15/3/1984 γκαρντ Αναντολού Έφες
Ίαν Βουγιούκας 2.11 31/5/1985 σέντερ Ούνιξ Καζάν
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς 2.02 3/3/1990 φόργουορντ Παναθηναϊκός
Νίκος Ζήσης 1.97 16/8/1983 γκαρντ Ούνιξ Καζάν
Κώστας Καϊμακόγλου 2.05 15/3/1983 φόργουορντ Ούνιξ Καζάν
Νικ Καλάθης 1.98 7/2/1989 γκαρντ Μέμφις Γκρίζλις
Κώστας Κουφός 2.13 24/2/1989 σέντερ Μέμφις Γκρίζλις
Βαγγέλης Μάντζαρης 1.95 16/4/1990 γκαρντ Ολυμπιακός
Γιώργος Μπόγρης 2.10 19/2/1989 σέντερ ΠΑΟΚ
Γιάννης Μπουρούσης 2.13 17/11/1983 σέντερ Ρεάλ Μαδρίτης
Κώστας Παπανικολάου 2.06 31/7/1990 φόργουορντ Μπαρτσελόνα
Γιώργος Πρίντεζης 2.06 22/2/1985 φόργουορντ Ολυμπιακός
Κώστας Σλούκας 1.87 15/1/1990 γκαρντ Ολυμπιακός
Μιχάλης Τσαϊρέλης 2.08 23/2/1988 φόργουορντ ΠΑΟΚ
Αν ο Γιάνκοβιτς δεν μπει 12άδα τότε θα είναι ίσως η 1η φορά στα χρονικά που η εθνικη δεν θα έχει ούτε έναν πρωταθλητή Ελλάδας στο ρόστερ της :shock:
Panathinaikos Superfoods
http://cs9.pikabu.ru/post_img/2016/1...5163094746.gif
Ποιο Your Honor;;;;;;
Η αληθινή κατάντια είναι εδώ.