θενκς :pink:
Printable View
Γιατί θυμάμαι να διαβάζω κάπου πως έλειπε ένας ολόκληρος πλανήτης; Επίσης, όταν αναφέρθηκα στις τελευταίες ώρες, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν κάποιες σκηνές που δεν έβγαζαν νόημα και τα συνεχή battles (όταν λέμε συνεχή εννοούμε κενό 2 δευτερολέπτων μεταξύ των μαχών που το βρήκα απαράδεκτο). Υπέθεσα πως το έκαναν αυτό για να 'τραβήξουν' το φινάλε όσο περισσότερο μπορούσαν.
Έλειπε ο πλανήτης στον οποίο υπήρχε το Droid Factory, από όπου βγήκε ο ΗΚ47. Δεν ήταν "ολόκληρος πλανήτης" με την έννοια του chapter, αλλά ένα side quest, ίσως ούτε ώρα.
Για το τέλος έχεις δίκιο, ιδίως η φάση με τον Darth Sion ήταν λίγο αρτσούμπαλα βαλμένη, αλλά περισσότερο ήταν βιαστικό αποτέλεσμα, παρά παράταση της διάρκειας, από την οποία ούτως ή άλλως παράπονο δεν υπήρχε.
^ Μαλακιες γραφεις, οπως παντα.
Σε κατι πιο ενδιαφερον ομως, Steam Summer Sale.
Τσιμπησα Mass Effect Collection (που εχει φυσικα τα 2 πρωτα, οχι το 3ο δυστυχως) με $8.74
Παιζει πολυ πραμα, μπερδευτηκα παρα πολυ, θα ηθελα να ξοδεψω καπου $200 αμα επαιρνα οσα μου γυαλισαν.
Και μετα θα σαπισουν ολα στο library βεβαια, αρα δεν τα παιρνω.
Τερμάτισες το Sith Lords και ήρθες να πεις την αηδία σου; Ή ξύπνησες με κατουρόκαυλες;
:moutza:
Τσίμπησα AoE2 DE με ένα δεκάρικο, όποιος ψήνεται να στήσουμε καμιά παρτίδα, ας κοπιάσει
υποθέτω λόγω σκανδάλων όπως αυτό
https://digitalunderground.net/g2a-game-key-scandal/
γενικά η μεταπώληση κατ' εμέ είναι κάτι εντελώς θεμιτό, αυτό που περιγράφεται βέβαια στο άρθρο είναι λίγο πρόβλημα
σήμερα παίξαμε την πρώτη παρτίδα με ζαρού και τώρα ψήνω και τη lady. ANTE KANENAΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ.
Από βδομάδα (10 - 17/12) το Epic δίνει Pillars of Eternity και Tyranny.
Το πρώτο το έχω παίξει αρκετούτσικα, σε XBOX Pass και οκ, ίσως είναι ότι πιο κοντινό σε κλώνο του Baldur's Gate, αυτό όμως δεν το κάνει απαραίτητα ΚΑΛΟ παιχνίδι. Ναι, σε κρατάει, βγάζει νοσταλγία με όμορφο τρόπο, αλλά η μάχη είναι ένα χάος, η ατμόσφαια κάπου χάνεται και κάποια στιγμή βρίσκεις τον εαυτό σου με δεκάδες side quests που μπορεί να σου φάνε άπειρο χρόνο και καμία σύνδεση είτε μαζί τους (για να βρει λόγο να τα κάνει ο χαρακτήρας) είτε με την βασική ιστορία. Με άλλα λόγια, καλό για να το δει κανείς, δύσκολα να μείνει όμως. Έμαθα ότι στο Pillars of Eternity 2 διορθώθηκαν αρκετά πράγματα.
Για το Tyranny έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά το έβρισκα ακριβά κάθε φορά που έλεγα να κάνω την κίνηση. Ε, ίσως ήρθε η ώρα :)
κάποιος έπρεπε να τα πει για το Pillars. δε με κράτησε.
το tyranny ήταν το λιγότερο καλό απ' όλα αυτά πάντως
αν είστε φαν του κλασικού ισομετρικού αρ πι τζι, περάστε από δω (pathfinder: kingmaker)
https://store.steampowered.com/app/6..._Plus_Edition/
γενικώς δυσκολεύομαι να αφιερώσω πάνω από 10ωρο σε παιχνίδι πλέον αλλά αυτό εδώ είχε με διαφορά τις πιο δύσκολες μάχες.
διαβάζω ότι είναι γενικά ένα μπαγκαρισμένο diamond in the rough όσο είδα πάντως αξίζει ένα βλέμμα
Επίσης ως προς τα isometric RPG's, τα Wastelands 2 και 3 είναι πολύ ενδιαφέροντα!
το 3 το άγγιξα και τρόμαξα με το πόσο καλό ήτανε οπότε το μετέθεσα για μετά το πτυχίο το 2 είναι κι αυτό έρμαιο των bug του αλλά πολύ καλό