α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....
Printable View
α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....
lol .. pws sto apodeiksame re retzekt, etsi apo periergia
μη μας σιχαίνεστε τόσο πολύ από τώρα μωρέ, την Κυριακή παίζουμε πάλι ΟΑΚΑ μαζί
για την Κυριακή βάλτε 5ευρώ το εισιτήριο να μαζέψετε περισσότερο κόσμο.
παράδοξο που με τέτοια διαστημική μπαλάρα δεν είναι κάθε φορά τίγκα το στάδιο
δεν ξερω αν σιχαινομαι πιο πολυ την στημενη διαιτησια απο την αγνα κακη διαιτησια
μαλλον πρεπει να σταματησω να βλεπω μπαλα αληθινη...εξωτερικου γιατι καλομαθαινω...
θα περασει ο παοκ λογικα αν και η α.ε.κει. ειναι αψυχολογητη φετος!
στο οακα κανει κρυο
http://www.dailymotion.com/video/xhc...si-ivich_sport
http://www.dailymotion.com/video/xhc8cy_kokkini-ston-ivich_sport
:μούτζα: και :αντεγαμηθειτε:
δειξε και εκει που διαμαρτηρεται και βριζει το κορακι ομως
δεν το δείχνω, θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. σε αυτή τη φάση, αντί για φάουλ ή κόρνερ στην ΑΕΚ δόθηκε κόκκινη στον Ίβιτς και άουτ στον ΠΑΟΚ, οπότε ο διαιτητής είναι τέρμα καθυστέρας, συμφωνούμε ή να βρω και τη φάση του Σκόκο με τον Κοντρέρας (έκανα και ομοιοκαταληξία)
ειδες οτι εκανα σχολιο για την διαιτησια
απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα του αν πιστευεις οτι ενας επαγγελματιας μπορει να ξεφυγει η οχι
εγω λεω οτι δικαιολογημενα ξεσπαει γιατι ηταν φαουλ υπερ του
απτην αλλη εχεις ηδη και μια καρτα και κρατιεσαι...περιεργη φαση
oute h 2h kitrinh sto lino einai, boutaei o scocos.....
http://www.dailymotion.com/video/xhc831_kokkini-sto-lino
tou ivic kamia aptis 2. h 1h ena markarisma sto kentro, apo auta pou ginontai kamia 20aria se ka8e match. kai an dinontai etsi eukola 2es kitrines gia diamartyries h' gia anyparkta markarismata, tote exoume megalo problhma.....h' mallon 8a xoun megalo problhma an kateboun 50.000 PAOKtsides sthn a8hna.....
peite mou ligo aegkz,einai egklimatias o manolos,i to na kaneis mnia kali omada,ena tsourmo giomato karampeles einai efkoli ipothesi?
για εχτές δεν μπορώ να σου απαντήσω, μιας και έκατσα να δω το ματς, και 20:55 παρέδωσα πνεύμα και κοιμήθηκα.
Σε γενικές γραμμές όμως εμένα δεν με έχει πείσει, κάνει πράγματα που δεν μου στέκουν, επιλογές στο στήσιμο ελαφρώς αστείες , και μεταγραφικές επιλογές -μπάχα-χα-χα-χα- που θα συζητηθούν.
πιστεύω ότι είναι ο Νίκος Κεχαγιάς της Ισπανίας, συνέχεια αλλαγές, καταστάλαξε σε ένα σχήμα μωρέ μαλάκα, ποιό 4-4-2, ποιός Μπαχά και ποιός Μπερνς, βάλε Μπλάνκο απ την αρχή.
εντάξει δεν είναι επιλογές του οι γιάχιτς και οι έντερς, δε φταίει που δεν έχουμε ακραία μπακ εδώ και 15 χρόνια και δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά, αλλά έτσι όπως πάει θα τα κάνει χειρότερα, πράγμα δύσκολο.
επίσης κάθε βίντεο που ποστάρει πάοκς αποδεικνύει ότι έχει άδικο, ο άλλος πόσταρε καθαρό τάκλιν στη σέντρα και λέει ότι ήταν φάουλ ή κόρνερ :shock:
eh έπρεπε να μη πηδήξει ο Σκόκος να του σπάσει τα πόδια. Άφου δεν είδαμε αίμα, ναι, άδικη η κίτρινη/κόκκινη. Πάτε καλά ρε; τρελή βαρεμάρα το ματς, τον ήρωα ΠΑΟΚ που τον είδανε οι φυλλάδες δεν ξέρω. πιο άθλιος κι απ'την άθλια ΑΕΚ.
μπόνους μιας που τώρα μόνο διάβασα εκείνο το κείμενο του Θέμου (ή οποιουδήποτε ήταν τεσπα): κάποιος να του σφυρίξει ότι ούτε ο Περαίας έχει μετρό.
Λολ, τώρα είδα το αποπάνω, γιατί δεν είναι κίτρινη;
ό,τι να'ναι γράφεις, εγώ είπα ότι στη φάση του Ίβιτς, στη συνέχεια έκανε σουτ ο Σκόκο (ή ο Μπλάνκο, δε θυμάμαι) και απέκρουσε κόρνερ ο Κρέσιτς. και έδωσε κόκκινη στον Ίβιτς και άουτ σε μας.
επίσης o clockwork έγραφε για μπινελίκια του Ίβιτς, για το ότι έπρεπε να συγκρατηθεί ως επαγγελματίας που είναι κλπ
ο καθυστέρας στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι τον απέβαλλε για θέατρο.
η τηλεοραση εδειξε τον ιβιτς να μπινελικονει
τωρα αν ο βλαξ τον απεβαλε για θεατρο...:fear:
dld tou ta dwsame tou sidiropoulou?
οχι ρε...σας εσφαξε με το να μη σας δωσει το μπεναλντι
τιμωρια απο τον κλαρινακη (πουστης) επειδη δεν ριξατε το μπιφτεκακι του στην καλπη
swstos o apo panw....;)
pionia eiste kai seis. kala san tous kitrinomaurous tou borra dyskolo na ginetai, alla pate kai seis me ta psixoula pou sas petane na bgalete tpt.
sth pragmatikothta emeis ftaime omws, pou den exoume "paragonta" proedro.....a re elladara!
"μόνοι σας και όλοι τους" και σεις!
paok eisai pshle
aek einai nomizw
opa katse... dld mas boithise o diaititis giati eimaste pioni tou marinaki enw as poume eseis pou psifisate lefko eiste aytonomoi?
@oioioi mono esy klais gia ti diaitisia 2 selides den eipa gia sfages
Quote:
Ενω εχουμε μια αναταραχη στις κερκιδες του πανθεσσαλικου με το κ.Μπεο να προσπαθει να ηρεμησει τα πνευματα
:( ατρομητος στον τελικό, τα λεγε ο κοιλιας
δικαιοτατα ομως, και στα 2 ματς καλυτερος
Δηλώσεις Αχιλλέα
Και συνέχισε: «Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, ο κάθε παίκτης πωλείται με ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στον Δήμο Νέας Σμύρνης… Βόλου. (σ.σ. μπερδεύτηκε αρχικά).
χαχα, αρε Αχιλλέα ...
ποστ αποχωρησης!
μου αρεσουν πολυ αυτα τα εντυπωσιακα τελειωματα
με βαρυγδουπη δηλωση, ξαφνικο σηκωμα και αποχωρηση
http://www.dailymotion.com/video/xhn5bx_beos-dilwsh-apoxorisis-apo-olympiako-volou_sport
μια λεξη μονο...
ξεφτιλα
ελπίζω να μην έχασα καλό ματς τσαμπιολίγκ για να δω αυτή τη μαλακία
ποσο καυλα ειναι να κοροιδ....