πες τα
Printable View
πες τα
Τι λέτε ρε. Επεισόδιο με Cutty, Carver και D'Angelo Barksdale γίνεται να μην είναι καλό;
(Γίνεται, όπως αποδεικνύεται, αλλά λέμε τώρα)
ρε και ο Μακνόλτι να παίξει δεν βλέπεται
Πες τα ντε.
τρελη κοιλια... και το τελευταιο , απο τα πιο βαρετα επεισόδια εβερ .
που λέτε παιδιά, επειδή μιλάτε για κοιλιά από το τρίτο επεισόδιο και επειδή και εγώ γκρινιάζω συχνά, η σειρά γενικά αυτό είναι. τύποι βολοδέρνουν εδώ και εκεί ανάμεσα σε ζόμπι και παθαίνουν περιπέτειες. δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένετε να γίνει.
Πες τα ντε.
Να πω και την αμαρτια μου .Spoiler
καλο το 5
Spoiler
ηθοποιάρες
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Στην επίσημη fb page του WD πριν μια ώρα (δλδ ουσιαστικά μόλις προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ούτε καν ακόμα στη δυτική), δημοσίευσαν ΣΠΟΪΛΕΡΑΡΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Και εννοείται τρώνε το βρίσιμο της αρκούδας από τον κόσμο. Δλδ πόσο μαλάκες μπορεί να είναι;;
Δεν τολμάω να ποστάρω τη συγκεκριμένη φωτο εδώ ούτε σε spoiler tag, τόσο γιωτάδες είναι, απίστευτο.
Χαχαχα την πατησα κι εγω γαμω το κερατακι. Και δεν εχω δει 6 επεισοδια, προχθες επιασα τη σεζον για να τα εχω μαζεμενα.
Μαλιστα δεν την πατησα απο την επισημη σελιδα του WD, αλλα απο μια ακομα πιο ηλιθια φιλη μου, που το εκανε share (...)
Γτπ απλα!
Ε ρε πλάκες.
πρωτο πραγμα που κανα 7 το πρωι , delete απο το wd στο FB .
όλα για το Season 5, Episode 8
Spoiler
^Δε θα διαφωνήσω.
Πέραν αυτού όμως, έχει φτιάξει θεαματικά η σειρά στον 5ο κύκλο.
εχω να το δω απο 4x12 αλλαSpoiler
Mou xoun meinei alla 4 epeisodia prosopika, alla theoro anamfisvitito oson afora tis sezon to: 4>3>2>1 me 3 kai 4 na einai arketa konta se poiotita vevaia.
Kai i 5i einai foveri mexri ekei pou exo dei, ola ta epeisodia gemata entasi kai gamates faseis, me apokorufoma to makeleio stin ekklisia.
Parasight
KoiliaSamprela
τα γραψαν όλα οι άνθρωποι...
Με μπόλικη αγάπη:
Spoiler
Η Μπεθ πεθανε για να επελθει ταξη και ισορροπια παλι στο νοσοκομειο. Οσοι εχουν μεινει πλεον εκει μεσα, ειναι καλοι ανθρωποι.
Κλισε? Ισως. Αστοχο? Οχι. Γαμω τα επεισοδια και ισως η καλυτερη σεζον ως τωρα? Ναι.
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι το ειχε αναφερει και στην σειρα σε προηγουμενη σεζον οτι ο Γιουτζην ειναι απλα ενας δασκαλος και δεν εχει ιδεα?
ΥΓ. Σιχαινομαι την Καρολ.
για γιουτζιν tv δεν νομιζω
αλλιως δεν ειχε νοημα το επεισοδιο αν το ειχε δειξει και πριν
Μπορει να ειχα σποιλεριαστει απο καπου οντως.... αλλα οπως και να χει, το μπουκετιδι που εφαγε μετρησε :p
Αυτη η σειρα εχει μετατραπει απο τις βλακειουλες του Shane στη φαρμα σε ενα απο τα καλυτερα πραγματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην τηλεοραση.
Τα σπασε το 5Χ09
φιλος ΤΙ ΛΕΣ, καλη η 5η αλλα ως εκει
εκανα catch up τις γιορτες λογω peer pressure και παραμενει S2>S1>S3>S5>S4 (με διαφορα)
Ειχε αρκετό κρέας.
Καλή ψυχεδελοσπλατεριά η επιστροφή ε.
σοβαρα υπάρχουν ατομα που το βλεπουν ακόμα αυτο;
καντε μπαν τον νιουμπα να τελειωνουμε και κλειστε τις εγγραφες για παντα .
σιγα μωρέ κυρίες ολες σας χαλασαμε τη ζαχαρένια, ολοι πρέπει να συμφωνούμε δηλαδη;
εχει και μαπα επεισοδια (πχ το 5x09 το βαρεθηκα) και γενικα δεν μπορει να βγαλει σερι πολυ καλα επεισοδια θαχει και φαβες μεσα
Το 5Χ09 εχει λαβει παρα πολυ θετικες κριτικες σε ολα τα νερντογκηκοσαητς, και οχι αδικα κατ'εμε. Εκπληκτικα καλο επεισοδιο, για πολλους λογους.
http://io9.com/the-walking-deads-nev...-it-1684666091 εδω πχ, που τα λεει πολυ ωραια σε γενικες γραμμες
Χειροτερο επ εβερ;
η 5η σαιζον ηταν φοβερη μεχρι το 5χ09 που ηταν μεγαλη μαλακια ενα ολοκληρο επεισοδιο για να
Spoiler
^Δεν ξερω τι παιρνεις, αλλα δωσε και σε μας λιγο, το 5Χ09 ηταν εκπληκτικα καλο επεισοδιο.
Το 10 μας εκανε να βαρεθουμε αρκετα, αλλα το 11 ηταν πολυ καλο. Λογικα στο επομενο θα γινουν σημαντικα πραγματα.