:fear:
Printable View
Ε καλά στο κροσόβερ ποδοσφαίρου και ράγκμπυ που παίζει η Στόουκ καλός είναι ρε παιδιά!
καλα σας ριχνει τσο και λο η στοουκ.
γουιγκανς , στοουκς, μπολτονς φουλαμς ας πεσουν κατηγορια να ερθει καμια σοβαρη ομαδα πρεμιερ (βλεπε νοττιγχαμ, σαουθαμπτον κλπ)
συμφωνώ για όλες εκτός από stoke, η οποία νομίζω ότι ορίζει την τίμια αγγλική τσεκουρομάδα
θέλω ν'ανέβει και η leeds
εδιτ ε ναι και φούλαμ πάνω εννοείται, υπάρχουν και κάτι blackburn, westbrom ακόμα που πρέπει να φύγουν
west brom ontws .. kai leeds panw profanws
milwall k louton
η μπόλτον επί κόυλ είναι διαφορετική και πολύ πιο συμπαθητική ομάδα από την μπόλτον επί αλλαρντάις (και των αλλαρντάισιζ μετά τον αλλαρντάις).
και μέτρα τα λόγια σου για τη φούλαμ.
αν ανεβει η Κοβεντρι την επομενη δεκαετια θα βγω στο δρομο ντυμενος καρδιναλιος.
Εγώ λέω να πέσει η Γιουνάιτεντ μπας και γλυτώσουμε από διάφορους κομήτες που έχουν άποψη ΚΑΙ για την πρεμιερ.
πεος, αθλια πισω Τσελσι.
παμε μωρη Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, καταπολεμαμε τον ελιτισμο ΚΑΙ στην πρεμιερ λιγκ για παρτη σου
0
όχι θα κάτσω να σκάσω!
Ανταλλαγη τωρα!
http://static.guim.co.uk/sys-images/...odgson-002.jpg
http://static.guim.co.uk/sys-images/...enitez-001.jpg
Α, μας προλαβε ο λεο =\
μιας και θα παρακολουθείτε κανένα φόρουμ/μπλογκ της λίβερπουλ, το παραπάνω βίντεο είναι ενδεικτικό του τι πιστεύει ο κοσμάκης ή μπα; η γενικότερη επιχειρηματολογία θέλω να πω, όχι απαραίτητα η προοπτική ενός Φατίχ Τερίμ λολ.
nothingman ποια είναι αυτή στο avatar σου? :oops:
Σανιν Σοσαμον αν θυμαμαι καλα τη λενε
εντιτ: ναι δικιο ειχα, παρε ωραιο λινκ!
Αν και μενα δε μαρεσει καθολου :P
δεν υπάρχει οπαδός λίβερπουλ που να θέλει Ρόι, όλοι μα όλοι φωνάζουν για απόλυση. Μπήκα χθες μετά από καιρό σε φόρουμ από περιέργεια να δω σχόλια, και για 11 σελίδες έβριζαν όλοι το Ρόι (άχρηστος, δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα, μόνο εμπειρία σε μικρές ομάδες, απαράδεκτο σύστημα που δεν του βγαίνει, δεν κάνει για μας κλπ). Τουλάχιστον επί Ράφα γίνονταν φλέημ επειδή υπήρχαν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του (οι οποίοι τώρα - με ανάλογα άβαταρ και σιγκς - φωνάζουν για την επιστροφή του φυσικά). Τώρα είναι όλοι ενωμένοι και εναντίον του προπονητή. Χθες την ώρα του αγώνα έδειχνε πλάνα απ'την κερκίδα (κυρίως φεησπαλμς). Όταν έβγαλε Ν'γκογκ για να βάλει Μπάμπελ, έδειξαν έναν τύπο να έχει σηκωθεί όρθιος και να ωρύεται βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες. Αυτό ας πούμε είναι ενδεικτικό της κατάστασης, αφού οι λίβερπουλς θεωρούνται από τους πιο ανεκτικούς οπαδούς σε σχέση με τους προπονητές τους. Α επίσης ήταν το μόνο ματς μετά το τέλος του οποίου δεν τραγουδήθηκε το ynwa
oxi oti thelo na gino iperaspistis tou roy(an k ton simpatho akoma),alla pxios proponitis lete oti tha mporouse na dgiaxeiristei epitixos se sintomo xroniko dgiastima to skoupidargio pou eksipiretouse to plano k ti taktiki tou rafa?ego to vrisko olo afto anamenomeno k to gnorizame pos eprokeito gia kammeni xronia.mi xoloskate
Γι αυτό φέτος δεν εχουμε μεγάλες απαιτήσεις, στηρίζουμε τη ΜπλακΠουλάρα και τα ξαναλέμε από την επόμενη σεζον :!:
http://www.arsenal.com/assets/_files...yaichi_ryo.jpg
poustides.thelo :pink:
Λατρείας.
τσελσουλα
Παραπαίει η Λίβερπουλ με πρώτο το Κυργιάκο...
ο γαύρος στο εμιρέιτς είχε παίξει πιο επιθετικά.
Ο Σαμάκ στα τελευταία γιατί δεν παίζει καθόλου; Δεν λέω ότι φταίει αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση να προτιμάει τον Μπέντνερ πχ.
Στα δικά μας, απελπισία, δεν βλέπω να τη γλιτώνει ο Αντσελότι μετά το σημερινό, αν και η μεγάλη ευθύνη είναι καθαρά της διοίκησης.
γιατί αν είναι καλά ο φανΠέρσι μπροστά έχει το προβάδισμα. σήμερα μπήκε αλλαγή ο Μπέντνερ γιατί τον έβαλε στα πλάγια όπου έχει κάνει κάμποσα καλά παιχνίδια σε αντίθεση με το Σαμάκ που δε νομίζω να έχει παίξει ποτέ του εκεί.
ξενερωτικο χ.
για west ham: Woeful is an inadequate word to describe their opponents' performance. [BBC]
Woeful ήταν τα σχόλια του Γκραντ μετά.Δεν κατάλαβε τι δεν πήγε καλα λέει.
Ο Απσον τουλαχιστον παρα το εκτεταμένο του ντεφορμάρισμα,που θυμίζει αυτό του Ντιόγκο,είχε την τσίπα να απολογηθεί.
μπαλαρα παλι ι σιτυ. κατενατσιο κ αγιος ο θεος.
κατι γουλβς κ γουιγκαν με περισσοτερη αξιοπρεπεια παιζουν.
αλλα ειχε πιο ποιοτικους αμυντικους κ μια κωλαρα νααααα κ μας πηρε κ βαθμο.
σκατα