lol.sa nto mpriz-paok ena prama.asteirefto pathos
Printable View
lol.sa nto mpriz-paok ena prama.asteirefto pathos
Bρηκες και γαμω τα παραδειγματα.. Ε βλεπω περισσοτερη καβλα, δεν ξερω.
Ναι, ειναι ακομα νωρις..αλλα προς το παρον με Τσαμπιο Λιγκ..απλα βαριεμαι.
Δεν ξέρω κατα πόσο θα θέλει να μείνει στην ομάδα ο Σισέ με αυτά που βλέπει.
εχει χτυπησει τατουαζ τριφυλλι, μην το φοβασαι
Τόχουμ πει πολλές φορές οτι για να πας μπροστά στην Ευρώπη πρέπει να έχεις και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αφού τα κάνατε σκατά τόσα χρόνια εσείς και οι άλλοι, μην παραξενεύεστε από τις καρπαζιές που τρώτε στα ευρωπαικά παιχνίδια.
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω αύριο να διαβάσω το τοπικ "αστεία πρωτοσέλιδα"
για τα πανηγύρια
Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα δεν κορόιδεψα γιατί έλεγα "οκ, με τη Μπάρτσα έπαιζαν, πιθανότατα και εμείς τόσα θα τρώγαμε". Σήμερα δεν κοροϊδεύω γιατί ο Panathinaikos ήταν πραγματικά για λύπηση. Τι να πρωτοπείς, ειλικρινά δε νομίζω να έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άνευρα, τόσο άτσαλα και κυρίως τόσο αργά. Δεν πρέπει να έτρεξε ούτε ένας παίχτης του Panathinaikos σε όλο τον αγώνα.
Ήθελα να ήξερα, έχει μείνει έστω και ένας οπαδός του Panathinaikos που να στηρίζει Νιόπλια;
Δε θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα και σε κοουτσάρισμα, και σε ανάπτυξη, και σε φυσική κατάσταση, και σε καθαρό μυαλό, και σε αλλαγές παιχτών, και σε ψυχολογία και παντού, μαζεμένα σε ένα ματς. Με διαφορά το χειρότερο πράμα που έχω δει από το ΣΥΝΟΛΟ της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Μεγάλο respect στη 13 που είχε τα άντερα και φώναζε μέχρι το τέλος σε ένα ματς που έβλεπα κόσμο να αποχωρεί από το 70' (και όχι άδικα). Με τέτοια εικόνα δεν υπάρχει ουτε καν ΥΠΟΨΙΑ για την θέση που οδηγεί στο uefa. Θα αρχίσουμε να φτύνουμε κομμάτια καρκίνου ρε μαλάκες! Ξεκολλήστε γαμώ την πουτάνα μου!
Εδώ που τα λέμε, όσο και αν θέλω να πω πως η διοίκηση ουδέποτε στήριξε έμπρακτα τον Νιόπλια στην μεταγραφική περίοδο αλλά και προτού, ο άνθρωπος τελευταία το παίζει αρκετά άσκημα, και έχει που έχει λίγες επιλογές στο "ανανεωμένο και ισχυρό" ροστερ, το πράγμα γίνεται χειρότερο. Επίσης αν όντως δήλωσε "είμαστε το φαβορί" και το παίζει με ζιλμπέρτο κεντρικό αμυντικό και πάλικατσουράνη και "δεν έχει επιθετικογενή παίκτη ο παναθηναικός αλλά ο Κλέιτον έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φύγει αφού το ρόστερ είναι τόσο γεμάτο και γαμάτο ρε αδερφέ", μάλλον ήρθε η ώρα που ο Νιόπλιας πρέπει να τηγκάνει ψιλοάμεσα.
Ampalos
Σε άλλα νέα,το συμπαθές(; ) σωματείο του Λονδίνου νίκησε,μετά από 3 πέναλτιζ.Γελάει το συμπαν.
ο tyler τα ειπε ωραια...
μηδεν παθος μηδεν νευρο τπτ...γιομες για να βρουμε το σισσε και ο θεος βοηθος...ο οποιος ηταν απομονωμενος ολη την ωρα οι μεσοι μας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...νταξ για αμυνα δεν χρειαζεται να πω κατι..παντα ετσι ηταν...επισης τζορβας δεν ξερω τι σκεφτοταν ... ας κατσει να δουλεψει το μαλακιστηρι γιατι την εχει δει οτι ειναι κραμα μπουφον-λορις...
δυστυχως αν και δε μου αρεσουν αλλαγες προπονητων δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μπορει να βοηθησει την ομαδα ετσι οπως ειναι....
καλα τη γκελα στην κρητη τη θεωρω δεδομενη ε
και ανεβαζω το ποστ καουνt μου και λεω οτι η κοπεγχαγη που δεν εχει καλους παιχτες μια χαρα ειδα να αλλαζει πασουλες και να βγαζει ορθολογικα την μπαλα απο την περιοχη της... ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ?
+τα 2 βασικα συστηματα ειναι τα εξης: α) μπαλια απο τζορβα στον εκαστοτε ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ και γιομα για το σισσε... β) μπαλια απο τζορβα στον ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ αυτος στον αριστερο μπακ ή στον κοφτη που τη δινει στο λετο ο οποιος προσπαθει να περασει ολη την αντιπαλη ομαδα....
α και γκολ λυον ε..το βρωμοσουτο
symfwna me aneksakrivwtes plirofories o entoi exese sto kylikeio tou oaka.
schalke - benfica vasikos o kyriakos papadopoulos se olo to enenintalepto, ntaks poly taklin kai den ton perase kaneis omologoumenws, elegan gia man of the match sti net an den eixan mpei ta goal
se fasi pou o keriakos agkaliazei paixti tis benfica prota me to deksi kai meta me to aristero
Spoiler
Για Κυριάκο διάβασα κ γω ότι έπαιξα πολύ καλά...παιχνίδι δεν είδα χτες, μόνο φάσεις, αλλά στα γκολ πωωω ρε συ Τζόρβα, που πας ρε αγόρι μου.... (κ δε το λέω με εμπάθεια, κακία ή τπτ άλλο, δε χάρηκα που χάσατε χτες κλπ)
μπαμπ!
δυσκολο το ματσακι σημερα...ακομα δεν τρεχουμε οπως πρεπει..και δεν εχουμε και σιλβα...
τεσπα ελπιζουμε
Τι Σίλβα, κανέναν δεν έχουμε.
Καλη τυχη σημερα, για ισοπαλια ελπιζουμε, δε νομιζω να μας χαρισει τοσες χαρες ο ΠΑΟ φετος και να κανει το 3/3
μόλις αποκλειστούμε στο μπάσκετ από την Ρουμπίν Καζάν στη νέα λίγκα του Θανάση, θα σε πάρω τηλέφωνο
001 646 400 2419, knock yourself out
Πρωτον, φετος δεν εχει τη δικη μου ομαδα να κοροιδεψω και να γελασω.
Δευτερον, πρεπει να δικαιολογησω καπως τα καθυστερημενα tags, κριμα ειναι να βρισκοντα εκει χωρις λογο.
tiflothika
Τι κάνει ο Bale ρε
απογοήτευση ρε πούστη,ούτε παντζιτζιφιακός - λύκοι δράμας
ήταν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα 2 προηγούμενα.
σκατά όμως
Ματς σούπα και αποτέλεσμα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Άνευρο παιχνίδι και από τον ΠΑΟ, αλλά πως να μην είναι, αφού το σοβαρότερο αμυντικό χαφ και η τριπλέτα ( Λέτο, Νίνης, Γκοβού) που σχεδιαστηκε να πλαισιώνει τον Γάλλο ψωλαρά, απουσιάζουν χάρη στην τζιγγεροεπιλογή του άχρηστου που παρίστανε τον γυμναστή όλο το καλοκαίρι.Παίζαμε λοιπόν χωρις τα 4/5 των βασικών του κέντρου και το αποτέλεσμα είναι προφανώς ανάλογο. Η ομάδα κουρασμένη και κομμένη στα δύο, είχε να αντιμετωπίσει μια ρωσική εκδοχή του παιχνιδιού που πρόσφερε στην ανθρωπότητα πρώτη Ξάνθη: ταμπούρι και πεσίματα να κυλήσει ο χρόνος. Μέσα σε όλα αυτά είδαμε τον Νιόπλια να κρατάει παγκίτη τον Χριστοδουλόπουλο, (μοναδικό παίχτη όπως αποδεικνύεται τα τελευταία δύο μάτς που κάπως μπορεί να δώσει μια σπιρτάδα και μια "μπούκα" ελλείψει των άλλων) και αντ' αυτού να παίζει βασικός ο Μαρίνος που δημιουργικά δεν το πολυέχει το παλικάρι. Γαρνιτούρα και ανούσιος φραμπαλάς ως τώρα, βλέπω να αποδεικνύεται κι ο έτερος εναπομείνας "δημιουργικός" χαφ, Λουίς Γκαρσία, που αντι να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα βασικού, ακόμη και όταν γυρίσουν οι τραυματίες, έδειξε οτι το έχει το τόπι, αλλά από πρωτοβουλία και δημιουργία 0. Σχετικά με την φάση του γκολ νομίζω είναι πολύ οριακή και δυστυχώς νομίζω οτι είναι ελαφρώς οφσάιντ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέσπα αυτά εν ολίγοις. Νίκη με αεκ και τον Πουτάνας Γιο, και δεν θα θυμώμαστε τίποτα. Εξάλλου, αν δούμε δυό χρόνια πίσω, την τρίτη αγωνιστική του CL, ο ΠΑΟ ήταν με 1 βαθμό και το τελείωμα των ομίλων τον βρήκε πρώτο. Θεωρητικά λοιπόν πάντα τίποτα δεν χάθηκε ακόμη, γιατί ΕΣΥ μωρή ΠΑΝΑΘΑ το έχεις κάνει πράξη.Αυτά.
Μίζερη εμφάνιση.
ΥΓ. Φίξξξερ λες πίπες.
η αμυντικη λειτουργια ηταν καλη γενικα και ο ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ εκανε πολυ καλο ματς..αλλα χωρις ζιλμπερτο(που ηταν αυτος που βοηθουσε να παει σωστα η μπαλα μπρος και να ηρεμει το παιχνιδι) λετο και γκοβου ή νινη το αποτελεσμα ηταν να κλεβουμε μπαλες και μετα να γινεται μια τρυπα στο νερο καθως ο γκαρσια δεν ειναι εξτρεμ και ο μαρινος περισσοτερο βοηθαγε αμυντικα..
ε μετα τις αλλαγες το παιχνιδι εγινε πανηγυρι και δεν υπηρχε κανενα συστημα οποτε εκει αν μας καθοταν το γκολ...
Σαν καλός καμμένος, έκανα το παρακάτω και τελικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι οφσάιντ. Η φτέρνα του Σισέ και ο αγκώνας του Βύντρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι καταλογίσιμα τελικα...
http://i576.photobucket.com/albums/ss202/ER14/goal.jpg
Spoiler
αχχαχααχαχα μαλακες τωρα ειδα τα γκολ τοτεναμ...ο Bale ( :pink: ) για την πλακα τα πεταξε στην ιδια γωνια ε..ιδιως το πρωτο αφου εκανε κουρσα το μισο γηπεδο απο αριστερα
Τάηλερ, ο Σισέ έχει και παίκτη μπροστά του, με τον οποίο παίζει να είναι ίδια ευθεία. Σίγουρα είναι οριακό όμως.
οριακά ΔΕΝ είναι οφσάιντ, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...