<saloth sar> Coloubra κατουρας καθολου η μονο γαμας;
<Coloubra> merikes gomenes tis katouraw einai h ali8ia
Printable View
<saloth sar> Coloubra κατουρας καθολου η μονο γαμας;
<Coloubra> merikes gomenes tis katouraw einai h ali8ia
<menumission> μην ταραζεσαι Νίκο
αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει
<00i00> τι κανει ο πουτσος σου? ξερει να δενει ναυτικο κομπο?
<saloth sar> Θελεις να αρχισουμε να βριζομαστε; Δεν εχω προβλημα, αλλα θα αρχισεις την κλαψα μετα.
<Lyse> 3erei na kanei c/p ?
<00i00> γιατι να βριστουμε?
<00i00> ο δικος μου βγαζει ΛΕΗΖΕΡ...ο δικος σου?
<saloth sar> Τι κανει η μαμα;
meta ap'auto nomizw pos exoume nikiti sthn 3eftila
ntrepome pou uparxeis saloth
Σάλοθ ρε μάγκα μου, είσαι τελικά το ιερό τέρας της ηλιθιότητας, δεν χωράει αμφισβήτηση πλέον.
...σκέψου δηλαδή
Όσο κρετίνος, κακιασμένος, προσβλητικός, προκλητικός, αγάμητος, εμπαθής, προβοκάτορας και υβριστής να υπήρξα, να είμαι, ακόμα και να είμαι στο μέλλον, ε ποτέ δεν θα αναφερθώ με τέτοιο τρόπο σε άτομο για συγγενικό άτομό του και δη ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ που είναι γνωστό ότι την έχασε πριν καμιά βδομάδα. Γιατί είναι ρε παιδάκι μου κάποια πράγματα πολύ πάνω από εμάς, πώς να το κάνουμε.
Λυπάμαι για την άκυρη παρέμβασή σου απλά για να πεις τα γνωστά και προβλέψιμα που πουλάνε εδώ μέσα.
Saloth...πινκαρα Η. Εδώ μας έχεις φτάσει...
Η. κανε κατι με την μνημη σου
περι σαλοθ νταξ τι να πουμε...ας ειναι καλα η πουτσομαζωχτρα
Μην, μην ασχολείσαι.
Λυπάμαι επίσης για την προσκόλησή σου στο να διαβάζεις ΜΕΡΙΚΩΣ τα ποστ αγνοώντας λέξεις κλειδιά μινμιν. Καντήλια με μάνες έχω ρίξει άπειρα, όχι όμως σε άτομα που μόλις την χάσαν, η διαφορά είναι πραγματικά χαώδης. Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις να υποκρίνεσαι ότι δεν κατάλαβες. Άλλωστε με τη μνήμη εσύ έχεις πρόβλημα όπως θυμάμαι από τα "δικά μας".
Σάλοθ Σαρ, κλωτσίδια μαλάκα μου.
σάλοθ είσαι μηδενικό ρε άνθρωπε. ντροπή.
μινμιν συλληπητήρια φίλος. να είναι καλά εκεί που είναι η μητέρα σου.
Η. οι ανθρωποι συνηθως ψοφαν απο αιφνιδιο θανατο ή απο ασθενεια
στην συγκεκριμενη περιπτωσις ειχαμε να κανουμε με μια ασθενεια η οποια τραβηξε 3 χρονια
δε ξερω πως την εχεις δει γενικα στην ζωη σου αλλα οταν χλευαζεις καποιονα και αυτο που περναει ειναι ακομα χειροτερο
καταλαβαινω οτι εισαι ενα απολυτα σκατωμενο ρομποτακι με προκατ αντιληψεις για το καθετι αλλα σου χω μια εκπληξις...η μνημη μου παρα τα 37 τανκερ που εχω πιει δουλευει μια χαρα
και θυματε...οτι εσυ μικρη πασοκικη σκουληκαντερα χλευασες ΚΑΙ το οτι τραβουσε η ΜΑΜΑΚΑ μου αλλα ΚΑΙ οτι εγω
εισαι ο ανθρωπος ο οποιος πεταχτηκες ως μικροσκοπικη τσουτσουνα και σχολιασες με τον ''τροπο'' σου ενα καρδιακο επεισοδιο μου
εισαι ο ανθρωπος ο οποιος εχει πει για μενα οτι περιφερω την υγεια μου για να ψαρεψω συμπαθεια
σου χω νεα...η συμπαθεια εχει αξια αμα ζεις
στην δικια μου περιπτωσις υπαρχει μονο χωμα και σκουληκια
καταλαβαινω οτι εχεις ενα παραπονο περι αντιμετωπισις
το ιδιο ειχα (και εχω) κι εγω...αλλα δεν μπορω να παραπονεθω για τιποτα
εισπρατεις αυτο που σου αξιζει
κι εσυ κι εγω και ολοι
Περνάς τη φάση σου φίλε, καταλαβαίνω και δεν απαντάω σε τίποτα από αυτά, αν και κάποια είναι χοντρά ψέμματα. Να είσαι γερός.
Η. πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτα πιο υπεροχο απο την συγνωμη...οχι την λεξη αλλα την πραξη
αγαπη θες αλλα την φοβασε...συμβαινουν αυτα
εγω δεν σε βαζω στην κατηγορια ''σαλοθ''...εισαι δικια σου κατηγορια
<menumission> re ante gamhsou leme paliomalaka prwiniatika paizeis me ton pono mou skatomalaka
<my_troubled_Mind> ρε μενού,δεν μπορούμε να κάνουμε ένα χωρατό?
<my_troubled_Mind> ένα καλαμπούρι?
<menumission> :moutza::moutza:
<my_troubled_Mind> είναι η γεύση του μένους.
24/10/2012 21:39 <Ra Pariah> menu ti ginesai?
24/10/2012 21:41 <menumission> edw spammarw
30/10/2012 16:24 <_UnHoLy^MaRtYr_> καλκι γιατι ψαχνει το τηλεφωνο σου εναγωνιως το τελευταιο ετος αυτη?
30/10/2012 16:25 <Khalkji> εικαζω επειδη ειναι μουρλη
30/10/2012 16:26 <menumission> emena eipes mourlh malaka?
30/10/2012 16:26 <Khalkji> ε... ναι!
30/10/2012 16:26 <_UnHoLy^MaRtYr_> μη θα σε κανει ιγκνορ!!!
ααααυτο θα πει μουρλια! στον αυτοματο πιλοτο παντα
και μια εικαστικη παρεμβαση σ'αυτο το κομβικο σημειο
http://cdn.ebooks.gr/assets/products...s/b/232491.jpg
θα υπερασπιστώ τον σαλοθ - που ως γνωστον δεν τα βρίσκουμε γενικώς..- αλλά αποκλείεται να το έκανε επίτηδες.
Ούτε γω το ήξερα. Συλληπητήρια.
εν γνωσει του το εγραψε
εγω στον 00ι00 δε συλληπηθηκα γιατι φοβηθηκα μη με βρισει εφοσον στο παρελθον με ειχε κατηγορησει πως ειχα μιλησει ασχημα για τη μητερα του
ο κυβερνογροθιας δεν ξερει δεν φταιει...τον προσπερναμε
για την υπερκαρασαπια αρχισα να γραφω και καποια στιγμη αντιληφτηκα οτι εχω πληχτρολογισει το μεγαλυτερο κειμενο μου στο ΕΡ, γεματος ντροπη πατησα με ΜΑΝΙΑ το backspace για καμποσα δευτερολεφτα και κρατησα μονο αυτο: βαλε μια χειροβομβιδα, απο αυτες τις ναζιστικες στον γκωλο σου και τραβα την περονη...μετα πες μας τι εγινε
καποτες θεωρουσα τον φιξξερς υπερβολικο οταν σε χαρακτηριζε καπως...πλεον τον καταλαβαινω
το προβλημα σου δεν ειναι ψυχολογικο, σκατολογικο ειναι, γιατι εχεις σκατα μεσα σου οχι ψυχη
εντωμεταξυ στο ποστ σου αυτοαναιρησε αλλα οκ, ψιλα γραμματα για σενα αυτα
συνεχισε να ευχεσε εσυ
υπερκαρασαπιος εισαι και φαινεσαι και δε θ'ασχοληθω περαιτερω μαζι σου κακιασμενε
πώς αυτοαναιρουμαι θες να σου δειξω λογκς του σουλσικ να διαβασεις αυτα που πριν κατι μηνες μου'χες γραψει; οπως μου χες γραψει για τον tv killed my lovelife και δεν ξερω ποιον αλλον, γενικα θα πρεπει να χεις καταλαβει πως σ'εχω παρει απο φοβο χρονια τωρα και δε θελω και πολλα πολλα μαζι σου, ας το ληξουμε εδω μην ασχολεισαι μαζι μου εγω οπως βλεπεις και ιγκνορ σε εχω κανει στο τσατ και δεν ασχολουμαι γενικοτερα, αν σ'ενοχλω κανε με κι εσυ ιγκνορ, λυπαμαι που περνας δυσκολα αλλα μην ξεσπας στους αλλους
τελος μη νομιζεις πως θα ανεχομαι τις καφριλες σου για καποιον λογο που νομιζεις πως μπορεις να επιβαλλεις σεβαστηκα το πενθος και τον πονο σου αλλα εσυ χρονια τωρα δε σεβεσαι τιποτα οσον αφορα εμενα, ειναι η τελευταια φορα που απανταω σε ποστ σου
Spoiler
σοβαρα τωρα...ο φασιστας καλα εκανε και σε βαραγε ε?
τι γράφεις ρε μαλάκα, σύνελθε. προσπάθησε τουλάχιστον να μην ποστάρεις τις μικρές ώρες, δεν είσαι τέτοιος.
μινμιν, με τις μαλακίες που γράφεις, να δούμε τελικά αν θα έχει άδικο ο αντιφασίστας όταν βαράει εσένα.
πιο μηδενικό δεν γίνεται.
Μινμιν απέβαλλε πλέον τις εμμονές σου που σε κρατάν πίσω ρε άνθρωπε.
<menumission> pws ton lene auton pou leei to praise me
<Leech> jesus
Today 12:11 <Kaserinos> κανεις εδω/
Today 12:11 <Kaserinos> ?
Today 12:14 <commissar> ναι
Today 12:15 <Kaserinos> τηελς να στειλς σε ενα παλικαρι στην Λαρισσα
Today 12:15 <Kaserinos> το γνησιο τησ θπογρφισ μοθ για να τοθ κανς εκσοθσιοδοτηση, να παει να μαζεπσει κατι χαρτια ποθ τηελς για πτυχιο
Today 12:16 <Kaserinos> μπορς να το κανς ακομη και σημερα μεσς αστυνομικοθ τμηματοσ Η' να πσαχς ΚΕΠ?
Today 12:16 <Kaserinos> katalaves h' na ta grapsw greeklish?
Today 12:16 <commissar> τι θα πω ακριβώς στο τμήμα πες μου
Today 12:17 <commissar> και δεν κατάλαβα τι θες να σου στείλω
Today 12:17 <Kaserinos> oxi esu mwre
Today 12:17 <Kaserinos> thelw na eksousiodothsw enan filo mou gia na paei na mazepsei kati xartia gia mena
Today 12:18 <Kaserinos> paw me thn tautrothta , upografw kai tou ta stelnw?
Today 12:18 <commissar> α, οκ
Today 12:18 <commissar> τώρα κατάλαβα
Today 12:18 <Kaserinos> to gnhsio ths ypogrfis dld
Today 12:18 <commissar> δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά κατάλαβα
Today 12:19 <commissar> το "θελς να στειλς" με μπέρδεψε, νόμιζα ήταν διάλεκτος μινμιν και απευθυνόσουν σε μένα
Today 13:31 <menumission> o ikonoklast paizei sitar?
Today 13:32 <00i00> ασιντ
Today 13:32 <KoiliaSamprela> κριθάρ παίζει
16/11/2012 14:08 <12 stars circle your brow> οποιος εχει προβλημα με την σταυρουλα υπαρχει παντα το ignore
16/11/2012 14:09 <12 stars circle your brow> οποιος εχει προβλημα με τις μουτζες, μπορει ν'απευθυνθει στον dragonlord γι'αφαιρεση του feature.
post of the day
Today 15:55 <Firestorm> to mouni d e milaei
Today 15:55 <Firestorm> ute leksi
Today 15:55 <Firestorm> den ehei na pei t i p o t a
Today 15:56 <Firestorm> to muni dinei mono muni.
Today 15:57 <asimoulis> http://youtu.be/lDpnjE1LUvE?t=38s
Today 15:57 <asimoulis> φαντάσου το με αυτή τη μελωδία
Today 15:57 <asimoulis> "το μουνι δεν μιλάει ουτε λέεεεξη"
Today 15:58 <asimoulis> "το μουνί δίνει μόνο μουνίιι"ι
Today 15:58 <Firestorm> klaiw
Today 15:58 <Firestorm> XAXAXAX
Today 15:58 <Firestorm> prepei na ginei kati tetoio
Today 16:00 <Leech> AXAXAXAXAXAXAXAXAX
Today 16:00 <Leech> AXXAXAXAXAXAXAXAXA
:touched:
Today 01:29 <menumission> ο αλλος ο στοκος που χε μπει κι εγραφε πως πηγα να μπω με τον λογαριασμο του θα χρησιμοποιησουν καθε μεσο γα να πεισουν με ψεματα δολοπλοκιες κτλο ποσο δικαιο και σωστο και αναγκαιο ειναι το να φαω μπαν
Today 01:30 <menumission> μαλακα λετε πως εχω προβλημα και δεν κοιτατε ποσο προβληματικο ειναι αυτο που κανετε μαζικα παλιοσιχαματα
Today 01:34 <Leech> καλά μας γάμησε το kreator
Today 01:34 <Leech> αυτά τα τύμπανα-ραπτομηχανή να μην είχε μόνο
Today 01:37 <menumission> σιχαμενοι ενας προς εναν ολη η ελεεινη κομπανια
Today 01:38 <Leech> όχι, μόνο ο ντραμερ
Today 01:39 <Leech> οι άλλοι είναι οκ
Today 01:40 <menumission> οσο συνεχιζετε τοσο πιο πολυ σας σιχαινομαιο μονο αυτο καταφερνετε αν θελετε να καταφερετε κατι συνεχιστε να σπαμαρετε το φορουμ με την ψυχαναγκαστικη ιδεα που σας εχει καρφωθει σα σφηνοπουτσα στο κοκορομυαλο σας πως πρεπει να φαω μπαν αναλωθειτε στο να με λοιδορειτε ανθρωπακια και μην κοιτατε τα χαλια σας
Today 01:42 <menumission> αυτος ειναι ο δρομος προς την αυτοολοκληρωση συνεχιστε ετσι εχω σκεφτει καποια στιγμη θα ποσταρω αποσπασμα απ'το βιβλιο που σας ταιριαζει γαντι αλλα βαριεμαι ν'ασχοληθω τοσο καιρο
Today 01:42 <menumission> ποσο εγγεφαλικα μαλακας πρεπει να ναι καποιος για να ναι σαν και σας πραγματικα μονο εγω το χω σκεφτει αυτο?
Today 01:43 <menumission> καλα περ'απο σκατοψυχος κομπλεξικος κακιασμενος κουτοπονηρος
σαν τον άνω τερατότρομπα καλή ώρα
<menumission> afou kanernas de grafei edw pera otyan grafw egw kati lete pws spamarw
<BlackiE> tous exeis ignore
<BlackiE> *mas exeis ignore
29/11/2012 12:58 <menumission> ο καραφλομπας το βουλωσε και δεν απανταει? του φαγε τη γλωσσα η γατα ενα πραμα? δεγγιαλ δεν ειμαι ανεπιθυμητη απο ολους απ'την πλειοψηφια ισως αλλα και παλι εφοσον θεωρειτε ενδειξη καντε αλλα 50 φεικ ο καθενας να ψηφισετε
29/11/2012 12:59 <menumission> στο πολλ στοκοικουμενικοι ο αλλος θα μας εκφρασει την εκπληξη του με τη φιλελευθερη τεχνη της πολιτικης που παιρνει εφαρμογη στο μη μπαναρισμα η δεν ξερω τι αλλη μαλακια λεει, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αν δεν το χετε καταλαβει
29/11/2012 12:59 <menumission> σταματηστε να λυσσατε μαζι μου βρειτε κατι αλλο να ασχολειστε πως θα διορθωσετε την ελεεινοτητα σας για παραδειγμα η κατι παραμφερες
29/11/2012 13:02 <menumission> ολη αυτη η ενασχοληση και το κακο και μα μου σου του η τομη στο ψυχολογικο υποβαθρο ενος ανεπιθυμητου για σας χρηστη δε δικαιολογειται ουτε στο εν δεκατο σε φυσιολογικα επιπεδα δεδομενου πως εχει επαναληφθει πολλακις και συνεχιζει ακομα, δεν αμφιβαλλω πως ειμαι ανεπιθυμητη για αρκετους χρηστες για διαφορετικους λογους στον καθενα με εναν κοινο αξονα την καραμελιτσα πως σμαπαρω ειμαι απροσαρμοστη ενοχλω δεν ξερω τι αλλο αλλα εγω απλα πιστευω πως ψαχνετε να ξεσπασετε καπου εκει που πιστευετε πως σ
29/11/2012 13:03 <menumission> σας παιρνει επειδη δεν ειστε μονοι, δε γαμησαυτο το μηνα, δε μουπανε καλα τα προσωπικα, δεν πηγα στο γηπεδο, εχω περισσεια αδρεναλινης που να την διοχετευσω στον αγωνα κατα της μενιουμισσιον με πυγμη και αγωνιστικη διαθεση
29/11/2012 13:04 <menumission> μια καλη λυση παλι θα ηταν να πατε ομαδικα οπως ξαναειπα σ'εναν ψυχιατρο να σας λυσει το οποιο προβλημα. προβληματα αφου σας βοηθησει να το εντιπισετε πρωτα και να μην το μεταθετετε σε αλλους πλανομενοικτρα πλανη πως ο αλλος φταιει
29/11/2012 13:05 <menumission> κι ολα αυτα ειναι ξιολογα και αξιζουν να τα αναφερω ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ κι οχι εγω
29/11/2012 13:07 <menumission> ποτε δεν πηγα να ποσταρω μαλακα ο φιξερ ας φαει μπαν τιο θα γινει με τον καραφλλοομπα ψυχακια που με βριζει ολη την ωρα ταχα πως μουτζωνω τα ποστς του η με τον εναν η με τον αλλον ισως αυτος να ηταν ο απωτερος σκοπος σας επειδη πιθανως εχετε θεμα πως δεν ασχολυνται αρκετα μαζι σας και προσπαθειτε να τραβηξετε την προσοχη, η δεν ξερω τιο δεν ειμαι ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ουτε κοινωνιολογος ουτε τιποτα για να μπορει να παρει μια τεκμηριωμενως επιστημονικη χροια η αποψη μου για σας τα κομπλεξικα σ
29/11/2012 13:09 <menumission> σιχαματα αλλα γενικα ψαχτειτε λιγο εν ολιγοθς σταματηστε να κοιτατε το τι κανω εγω η ο ενας η ο αλλος συνχεια και βαδιστε βημα βημα προς την ενδοτερη χωρα του ειναι σας με απωτερο σκοπο την πολυποθητη μπαντιερα που θα καρφωσετε σαν κατακτητες της αυτιογνωσιας
29/11/2012 13:09 <menumission> αυτα να σας απασχολουν κι οχι εγω η οποιο αλλο αδυναμο ον που επειδη νομιζετε πως σας παιρνει θελετε να το εκμηδενιστε και να το εξοντωσετε
29/11/2012 13:10 <menumission> σιχαμενα σιχαματα ελεεινα ατομακια μονο φτυσιμο και εμετο στη σκατομαπα σας
29/11/2012 13:11 <menumission> α και ακομα μια απο τις τρανταχτοτατες ειρωνειες ειναι πως μιλατε για αυτοιγνωσια σε μενα και να ψαχτω που χω το προβλημα με τηην αυθεντια των ειδημονων αλαθητων αμεμπτων ανωτερων ανθρωπων τη στιγμη που δεν ειστε ουτε ζωα αλλα υπανθρωπικα σιχαματα
29/11/2012 13:12 <menumission> γενικα ψαχτε την φασουλα σας λιγο συμβουλη σε φιλικο τονο ειν αυτη, δεν κακο
29/11/2012 13:13 <menumission> για εναν καλυτερο κοσμο.