Μπα, εχουν φυγει σχεδον ολοι οι ουρακοταγκοι και κατι φλουξοι κτλ.
Printable View
Σε λυπάμαι, αλήθεια. Αν με μπανάρουν θα χάσει το νόημά της η ζωή σου. Κι επανέρχομαι στο ότι σε λυπάμαι και δεν έπρεπε ποτέ να ασχοληθώ με ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ σαν την πάρτη σου. Μιλάς για stalking σε άνθρωπο που είχε ορθάνοιχτο προφίλ στο facebook από τη μέρα που γράφτηκε σ' αυτό εδώ και 5-6 χρόνια ή νομίζεις ότι πραγματικά θα με νοιάξει αν τρώω δούλεμα από σένα και τους ομοίους σου. Καλό είναι που γελάτε βρε μπαγλαμάκο, καλό σας κάνει. Νομίζεις πραγματικά ότι είμαι αυτό που παρουσιάζω στο facebook ή στο ER ή οπουδήποτε αλλού και θαρρείς πως μπορεί να με αγγίξει η σκατοψυχιά σου/σας; Τόσο λίγος είσαι.
κούραση όλα αυτά ε
Ε ριξε κανα μπαν.
μπαν δεν έχει, δεν έχουμε μπατσους εδώ, σελφ χιλινκ πρέπει να γίνεται
Δεκτό κάποιος να έχει πρόβλημα με κάποιον, και δεκτό να θέλει να το λύσει εδώ
εμείς μεν δε φταίμε , αλλά δεν θα ρίξουμε μπαν.
Απλά καλό είναι να βλέπουμε και αν τελικά βγαίνει κάπου αυτό ή όχι
Δε βγαινει πουθενα, γι αυτο ειπαμε, ή θα το βουλωσει ή θα πρηζουμε αρχιδια. Your call.
πεθαίνω
Αυτά τα βγάζει από το κωλαρακι το τορνευτο του, δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο.
Κατά τα άλλα, όταν ποστάρει κάποιος τραγούδι στο "tracks Pou exoyme faei kollima" και του γράφεις από κάτω "βάλ' τον στον πάτο σου", δε θυμάμαι να σου τέθηκε κανένας εκβιασμός "ή το βουλώνεις ή θα πρήζω τις μπάλες όλων".
Peace and out.
Ούτε μπαν ούτε τίποτα, απλώς
Spoiler
Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό; και πλιζ, όχι άλλο "αυτός ξεκίνησε πρώτος"
αρα.....
ΒΑΝ ονιμποχα
πάντως αν ήμουν στη θέση τους, μετά το γλέντι που τους έκανα τον ιούνιο στο nba thread, θα είχα κλείσει το account μου
Εγώ προτείνω να με κάνετε global mod και να σβήνω τα πόστς με τα βρισίδια αδιακρίτως.
Αυτό που λέει ο υπερσυντελικος ισχύει. Είστε δύο μαμούχαλοι 800 χρονών που βρίζεστε σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ εδώ και μήνες και αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αντιθετα το κάνετε σε όλα τα θρεντς όπου υπάρχει content που κάποιος θέλει να παρακολουθήσει. Δεν είναι θέμα βρισιών, είναι θέμα spamming και αν δε το κόψετε απο μόνοι σας ίσως πρέπει κάποιος Mod να αρχίσει να σβήνει. Στην τελική ας γίνει θρεντ "Η γωνιά του ΦΙΞΕΡΟΝΙΜΠΟΤΣΟ" και να ποστάρετε μόνο εκεί.
οφφτόπικ
Τις τελευταίες μέρες ήμουν άρρωστος και καθώς ήμουν κλεισμένος στο σπίτι βρήκα την ευκαιρία να απολαύσω τα διατοπικά flames. Σήμερα το απόγευμα με πήρε για λίγο ο ύπνος και είδα ότι έπαιζα σε μια low-budget απομίμηση του lord of the rings, αν και δεν κατάλαβα αν ήταν ταινία ή "πραγματικότητα". Σε κάποια φάση ένας παράξενος τύπος (μια παραλλαγή χομπιτ υποθέτω) αρχίζει να πλακώνεται με μια μάγισσα (καλή-κακή δεν ξέρω). Ήταν ο Ονιμπότσο -όχι ότι του έμοιαζε, αλλά ήταν αυτός. Του φωνάζω "μην τα βάζεις με κάτι τέτοιες", βλέποντας τον με το πρόσωπο στις λάσπες αλλά έτοιμο να το συνεχίσει (ωραίος).
Spoiler
Spoiler
και γρήγορα.
Lasponera
απλα ε3υπακουεται το μπανερ.
και ναι, BAN συνοπτικων διαδικασιων σε λασπονερα/ βο8ρονερα/ βο8ρολυματα.
Ban παίζει μόνο σε δηλωμένους φασίστες και χρυσαυγίτες
Παρ' όλο που είναι δυσδιάκριτα τα όρια χρυσαυγητισμού και τελευταίων λεγόμενων του λασπόνερου πιστεύω δεν πρέπει να το φάει
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκφράζει μια τάση που υπάρχει (ίσως και πλειοψηφικά; ) στον κόσμο γενικότερα
δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν λασπόνερα παντού
αυστηρά. κ απορώ γιατί υπάρχει ακόμη το θρεντ. προσωπικα προτιμάω την ύπαρξη πολυφωνίας στο φόρουμ, ακόμη και αυτής που μπορεί να μη μας αρέσει. και με το μπαν - όπως και τον κανιβαλισμό - δεν άλλαξε γνώμη κανείς.
είπε μαλακία ο λασπόνερος? για εμένα ναι.
θα αλλάξει γνώμη, θα γίνει καλύτερος άνθρωπος επειδή τον γαμωσταυρίζετε? ξεκάθαρα όχι.
"ατομα" που σκυλευουν υποστασεις Ανθρωπων που δεν εχουν καν χωθει ακομα στο χωμα και το αιμα τους ειναι χυμενο στο κεντρο της Αθηνας ακομα τη στιγμη που μιλαμε, αξιζουν πολυ χειροτερη μοιρα απο ενα καποιο ΒΑΝ σε ενα καποιο φορουμ.
αλλα οχι, ας τους κρατησουμε εδω μεσα για την "πολυφωνια" της κοινωνιας κανιβαλων.
Spoiler
ακριβώς και συμφωνώ απόλυτα
δηλαδή λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα ή δε μας ενδιαφέρει να κάνουμε την κοινωνία καλύτερη και η μόνη λύση είναι με κάποιο τρόπο να εξαφανίσουμε φωνές με τις οποίες διαφωνούμε.
ως μηδενιστής φυσικά συμφωνώ απόλυτα και όχι μόνο για τις διαφορετικές φωνές, αλλά για όλους τους ανθρώπους. ο πλανήτης θα γινόταν σίγουρα καλύτερος.
και με την ίδια λογική δηλαδή γιατί τους δηλωμένους να τους μπανάρετε και να μην προσπαθήσετε να τους κάνετε καλύτερους ανθρώπους για μια καλύτερη κοινωνία, ενώ κάποιον πχ αρνητή του ολοκαυτώματος αφού δεν έχει δηλώσει χρυσαυγίτης και στην ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις όπως λέει μια παλιά παροιμία, εντάξει μωρέ δεν συχνάζει και στα γραφεία της χρυσής αυγής ας πούμε γιατί να τον μπανάρουμε. κατά τ'άλλα δε θα μπορούσα να συμφωνώ πιο απόλυτα
ρωτάς την προσωπική μου άποψη ή την κοινή γραμμή μας ως administration?
προφανώς την κοινή γραμμή σας γι'αυτό αναφέρθηκα και στο β' πληθυντικό άλλωστε αλλα πες και την προσωπική σου αν δε βαριέσαι
η κοινή άποψη είναι να μη ρίχνουμε μπαν. τραβήχθηκε μια κόκκινη γραμμή στους δηλωμένα ανοιχτά φασίστες κυρίως για να μην μπαίνουν ελεύθερα και κατασκοπεύουν άτομα και καταστάσεις (κ ο νοών νοείτω). αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίζει να είναι ήδη κάποιος γραμμένος κ να συλλέγει πληροφορίες, αλλά τελοσπάντων κάνουμε ό,τι μπορούμε.
η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ανθρωπότητα δεν έχει καμία ελπίδα πια. και το κακό είναι ότι η ελπίδα έχει χαθεί, όχι γιατί υπάρχουν φασίστες ή χειροκροτητές ή νοικοκυραίοι. αυτοί αποτελούν εύκολα αναγνωρίσιμες ομάδες που μπορούμε να αποφεύγουμε ή να απομονώνουμε. η ελπίδα για 'μενα χάθηκε όταν υπάρχει τόση υποκρισία η οποία προέρχεται "εκ των έσω". δε θέλω να επεκταθώ γιατί θα πω πράγματα που πολλοί ίσως ταυτιστούν και δε θέλω να νομίζουν ότι φωτογραφίζω κόσμο ή προσπαθώ να προσβάλω κάποιον. είναι πράγματα που τα έχω δει και τα βλέπω καθημερινά σε χώρους που θέλουν να ονομάζονται "προοδευτικοί" ή ακόμη και "ελευθεριακοί". guess what όμως. το ηθικό πλεονέκτημα μιας ιδεολογίας, δε δίνει αυτόματα ηθικό πλεονέκτημα σε αυτόν που θεωρεί ότι την ακολουθεί, ούτε ξεπλένει αυτόματα επιλεκτικές συμπεριφορές. προσωπικά, δεν μπορώ να βλέπω "ιερές αγελάδες" και "τοτέμ" και δεν αντέχω την παντελή έλειψη αυτοκριτικής. ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας πρώτα... έτσι για αλλαγή.
(και δε βγάζω την ουρά μου απέξω όλων αυτών)
Συτητατε σοβαρα για το αν θα πεσει μπαν σε ατομο που "προσεβαλε" την μνημη καποιου νεκρου ποσταροντας "χαχαχαχαχ βαλτε κι αυτον μπανερ" στο φορουμ στο οποιο εχουν πεσει κυριολεκτικα εκατονταδες καρκινοι, μανες, γαμωσταυριδια σε νεκρους και τελος παντων απλως τα παντα σε οτι εχει να κανει με βρισιδι και σκατοψυχη συμπεριφορα, και δεν εχει υπαρξει καν υπονοια συζητησης για μπαν εδω και 8 χρονια ξερω γω?
ΥΓ. Λασπονερα εγραψες τεραστιες μαλακιαρες και εισαι θλιβερος για τις αποψεις σου, απλα να μην ξεχνιομαστε. Δε θα στεναχωριομουν αν σου εκλεβε ενα μηνιατικο κανας κακομοιρος μπας και στρωσεις.
Ξύπνα ρε μαλάκα επιτέλους τι γράφεις. Τόσα χρόνια εδώ μέσα μαλακίες λες που να πάρει η ευχή. Μόνο αυτό είπε ο βούρκος? Προσβάλλει τη μνήμη του και τον σκοτώνει ξανά όταν γράφει ξύλο και πάλι ξύλο, όταν λέει να πάει στους λοατ για να πάρει χαρτζιλίκι για να πάρει δόση κ.α αηδίες. Έλεος πια ούτε εδώ δε μπορείς να δεις τι παίζει. Μπορεί να είσαι εκτός χώρας και να μην παρακολουθείς τα μμε, σόσιαλς, προσωπικές επαφές αλλά εδώ χάμο ο φασισμός προσπαθεί να χωθεί και να αξιοποιήσει τα πάντα για να αποκτήσει έρισμα. Τώρα υπάρχει και για αυτό το θέμα ενορχηστρωμένο σχέδιο για να αξιοποιηθεί το γεγονός τάχα μου ως αυτοάμυνα, οι κατσαπλιάδες ναρκωμανείς των θολοκουλτουριάρηδων αριστερών, θα καθαρίσει η χρυσή αυγή, ο έλληνας πατριώτης προστατεύει με κάθε τρόπο τη περιουσία του. Ακόμα βάλανε μέχρι και κατα συρροή μάρτυρα υπεράσπισης της χ.α στη δίκη για ιατροδικαστή της οικογενείας για να πεί όπως και είπε ότι δε πέθανε από τα χτυπήματα. Δηλαδή θα πέθανε έτσι και αλλιώς αν δεν τον χτύπαγε κανείς.
Καλά καλά δε ξέρουμε αν μπήκε για ληστεία ρε γμτ, αν είχε μαχαίρι όπως λέει η μπατσαρία η οποία στην αρχή διέδιδε ότι κάποιος σκοτώθηκε επειδή έπεσε στη βιτρίνα και έπαιζε σε όλα τα κωλομίντια. Μέχρι που βγήκε το βίντεο και άλλαξε το πράγμα γιατί θα πήγαινε άκλαυτος ο κακομοίρης. Και βγάλανε 2ο βιδεο για να δείξουν ότι απειλούσε με γυαλί το κόσμο ενώ βλέπαμε έναν ανθρωπο που ήθελε να φύγει τρέχοντας αφότου τον εδεσαν να τον χτυπάει κάποιος ακόμα, η αστυνομία να κοιτάει όπως κοίταγε τον Παύλο να πεθαίνει και να του περνά χειροπέδες μέχρι να τους πει τι κάνετε ρε αρχίδια, αυτός εκεί με μαχαίρωσε. Έλεος με τον παχυδερμισμό ρε κερατάδες.
Ο άλλος ο αποπάνω το μηδένι (και καλά) γράφει και βάζει στο ζύγι το σχέδιο και της πρακτικές των φασιστων για διείσδυση στο λαό με τυχόν μαλακίες που μπορεί να συμβαίνουν σε κομμουνιστικές, αναρχικές κ.α οργανώσεις και θέλει και αυτομαστίγωμα και κριτική για να έχει τύχη η ανθρωπότης. Η κριτική γίνεται εκεί που γίνεται και δίνεται μάχη να ξεπεράσουμε τις μαλακίες μας όλοι μας. Αλλά όχι και να έχουμε ύφος τσίμα και να λέμε όλοι τα ίδια σκατά είστε και φασίστες στην ψυχή. Τα κάναμε όλα ίσωμα σε αυτή την εποχή ρε γμτ.
Δεν ξερω που ακριβως διαβασες ολα αυτα που γραφεις, αλλα σιγουρα εγω δεν εγραψα τιποτα απο οσα γραφεις στην δευτερη σου παραγραφο, και δε με εκφραζει και τιποτα απο αυτα.
Ρε τραμπαρίφα στη δεύτερη παράγραφο γράφω για το τί ακούστηκε στα μμε και από τους μπάτσους, τρίτος πληθυντικός ρε όρνιο. Στρώσου και διάβασε λίγο σωστά.
Εστω, στην τριτη παραγραφο ρε τζιτζιοφιογκο. Δεν ειναι ευκολο να ξεχωρισει κανεις που αρχιζει και που τελειωνει καθε σου σκεψη και προταση μεσα στο παρανοικο σχιζοφρενικο χωρις συνταξη παραληρημα σου ρε κονδορα. Ηρεμησε και ολα θα πανε καλα ρε χλιμιτζουρα.
Η τρίτη παράγραφος είναι για το μηδένι τον ρέιβεν που έχει σχολιάσει πιο πάνω βλάκα. ΒΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ!
Spoiler
Το γνωριζω οτι ειναι για τον Ρεηβεν φιλε μου απο την πρωτη στιγμη, ξερω πολυ καλα τι εγραψε ο Ρεηβεν και ξερω πολυ καλα τι εγραψα κι εγω (hint: δεν εγραψα καμια μαλακια). Ομως στο πρωτο σου ποστ-απαντηση (που νομιζεις οτι εγραψες και κατι καποιας αξιας ας πουμε...) απαντας σε εμενα στην αρχη. Αρα προφανως θεωρησα πως και η υπολοιπη απαντηση σου απευθυνεται σε εμενα. Αμα δεν μπορεις να γραψεις τοτε καλυτερα ασε το πληκτρολογιο στην ακρη. Εισαι σε συγχυση και μαλλον πρεπει να ηρεμησεις πρωτα πριν μπορεσεις να συζητησεις σαν ανθρωπος.
Και τελος παντων για να ειμαι και ον τοπικ, εγω ειμαι υπερ του μπαν και σε Λασπονερα και στο αποπανω το φασιστακι που κανει κηρυγμα και σε καθε φασιστα του φορουμ.
Πωπω ξεφτέρι είσαι μανμου. Τοτέ γιατί έγραψες για την τρίτη παράγραφο αφου δε σε αφορούσε?
Α είμαι και φασίστας εκτός από κακός στο γράψιμο.... ξέχασα να πω, δεν είμαι υπερ του μπαν στο φόρουμ για κανέναν, θέλω και γουστάρω να τους βλέπω να αυτοεξευτελίζονται. Μπαν μόνο από γειτονιές και χώρους δουλειάς σε πραγματικά φασισταριά.