Ξεχνάνε τα περσινά εξώφυλλα μάλλον.
Με Βέρντερ, Μπάρτσα, Ουντινέζε κτλ.
Printable View
Ξεχνάνε τα περσινά εξώφυλλα μάλλον.
Με Βέρντερ, Μπάρτσα, Ουντινέζε κτλ.
:rofl: :rofl: :rofl:
έλεος ρε, χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το
δε σας αρέσει, έστω και λίγο μετά από τόσα χρόνια?
"ένα δείγμα της βαλένθια" ρε μαλάκα
τα "πίπα herb" αφού έχετε τόσο χιούμορ ρε μάνγκες, γιατί σας είχε ενοχλήσει by the way?
τώρα γίνεσαι εσύ προβλέψιμος και καθυστερημένος :P :twisted:
Αφού δεν το περίμενες, παραδέξου το!
Ενταξει απο κατι Πινοκιο και αναλογα ηλιθια πρωτοσελιδα που ειχε βαλει παλιοτερα, αυτο ειναι μια χαρα.Quote:
Originally Posted by Bullet
Βασικα, γελασα οταν το ειδα, ειναι οντως αστειο.
καλη η καζουρα.. αλλα οταν εχεις και ομαδα ε... :?
ποιό αστείο μου φαίνεται το "ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ" και η όψη που θα έχουν αφτές τις μέρες τα WC στα αποδυτήρια σας.
κατά τ' άλλα, χεστήκαμε. Τρέξτε για ουεφάκι.
γαστρεντεριτιδα κιετς?Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
btw αν σταματούσαμε να το λέμε uefaki ίσως και να κάναμε τίποτα παραπάνω στην ευρώπη (κούπα) πλέον μας έχει γίνει ψύχωση το τσούλου και γεικά υπάρχει η άποψη στους περισσοτερους ότι αν πάρεις το uefa είναι κατώτερο από το να κανεις πορεία στο cl ας πούμε λες και έχουμε καμια πριμέρα division ή κανένα καμπιονάτο ξέρω γω
και είναι λάθος και γενικό σε όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων
μπα υπαρχουν και χειροτερα. Καποτε ο Πιγκουινος μαζι με τον Φιλιππιδη θυσιασαν το ΟΥΕΦΑ για να παρει το πρωταθλημα Ελλαδαρας. Αυτο το απαξιωμενο καλπικο. Και μετα τους εφταιγε ο Ευθυμιαδης. Αληθεια με τις δικες αυτες τι γινεται???
Τον αθωωσαν τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο. η ακομα?
άστα flame-ιστικά για λίγο και πες μου αν διαφωνείς με το post μου
Me tis dikes tis paragkas ti na ginetai arage?Genika mh milate gi'auta ta xronia den sas symferei.Quote:
Originally Posted by Darkling
Ακουγοντας παντως τις κασσετες της παραγκας, ανακαλυψαμε (περα απ το τι εχει κανει/δεν εχει κανει ο Οσφπ) οτι ηταν να τιμωρηθουν κατι παικτες του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, για να μην παιξουν στο επομενο ματς. Νοτσεηβντ, θυμησε μου ποιο ηταν τοτε το επομενο ματς. Χοχοχο που θα λεγε κι ο Σωκρατες.
Τι λές ρε NotSaved, σοβαρά ;
@dyingfreedom:Nai oso sovaro htan to post tou Darkling allo toso htan kai to diko mou.Kai pou akrivws diafwneis gia na xoume kalo erwtima?
Πάντως, ένα από τα λίγα πράγματα που με κάνουν χαρούμενο και να γελάω αυτές τις μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση οι πλάκες με φίλους Ολυμπιακούς κλπ, αλλά να διαβάζω τα άρθρα του Χριστόγλου στο sport-fm.gr. Πραγματική απόλαυση...
Quote:
Originally Posted by Not_saved
Σου πα εγω που διαφωνω.
Eidika tis prohgoumenes meres agwnwn CL i tis epomenes ellinikou prwtathlimatos
oxi asteio alla:
http://62.1.2.102/newspapers/2006/9/...TA8LHTHS_b.jpg
sto shmeio pou leei oti de pairnoun eishthria gia hrakleio.
giati eipame akrivws tous xalaei?
Sa na leme xrewste to sto logariasmo mou
@Pain.
Ο ΟΦΗ αποφασισε να δωσει τα εισητηρια στους οπαδους του Ολυμπιακου 25 ευρω, εισητηρια στο πεταλο. Το οτι ο ΟΦΗ λοιπον εβαλε τα εισητηρια 20 ευρω στο κεντρο του Παγκρητιου εκτος απο γραφικο και καραγκιοζιλικι ειναι και η αφορμη που δεν πηρε η διοικηση εισητηρια.
Λογικα παντως οι λογοι ειναι συνδυασμοι 3 πραγματων. 1.) η γραφικοτητα του Βατσινογιαννη (ωραιο ηταν αυτο) 2.) το οτι μετα την ηττα απ τη Βαλενθια μπορει να υπαρχει μουρμουρα ιδιως αν το ματς δεν παει καλα και 3.) το οτι αν κατεβαιναν 3-4.000 οπαδοι του Ολυμπιακου και με βαση οτι το παραρτημα εχει τσαντιστει που εχασε ο Ολυμπιακος απ το Λεβαδειακο περσι, προφανως θα γινοταν της μουρλας κατω.
Αυτα.
Darkling an thes apantas sto pm
@Darkling
ok filos...den ixera to shmeio oti edwse alla me tetoia moufa...
vasika , kai ston panionio 25 evrw eixe to isitirio gia tous olymoiakous..Quote:
Originally Posted by Darkling
kai den nomizw stin 2 thira ta isitria na eixan panw apo 20 evrw.
provlepw episodia pantos.
kai gia mas 25 exei,mh skas
Δεν αλλαζει οτι ειναι καραγκιοζιλικι να χρεωνεις τα πεταλα σου πιο ακριβα απ το κεντρο του γηπεδου ειτε εισαι ΟΦΗ ειτε Νεος Πανιωνιος ειτε Φωστηρας και θες λεφτα.
Το αν το κανουν και σε αλλες ομαδες παλι δεν ειναι το νοημα. Το νοημα ειναι οτι συμβαινει.
me panionio den paraponethike kaneis olympiakos omws.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!~!!!!!!!~!~!!~1`1`1`
prospathise na kaalaveis ti lew re.
giati dinamitizei to klima o olympiakos twra kai den ekane to idio me panionio?
το άτομο δε παίζεταιQuote:
Originally Posted by Kingryche
επιρρίπτει ευθύνες στον κόκκαλη που δεν έφερε στον ολυμπιακό μπασινά γιούρκα και καραγκουναρο ώστε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στην ευρώπη ο γαύρος,λέγοντας ταυτόχρονα πως οι πορείες του παο με αυτούς τους παίχτες...ήταν τυχαίες... :|
edw pou ta leme, exei megalo meridio efthinis(to megalitero tha elega)Quote:
Originally Posted by Bullet
oxi epidi den efere kiallous vazelous stin omada e
Sas xalane autoi pou exete e?Lew mipws :P
episis akoma megalytero karagkioziliki einai pou den dinete eseis eisitiria sto karaitabli . oute kan theseis gia ta epishma alla ena "eidika diamorfwmeno mpouf". apodytiria dinete i tha allaksoun sto poulman....
θέλω να δω το αυριανό derby και επίσης ότι και να μας σούρουν οι γαυρικες αύριο δίκιο θα χουν
http://62.1.2.102/newspapers/2006/9/...TA8LHTHS_b.jpg
Kai gia na mh leei tipota o darkling,parte ki auto:
http://62.1.2.102/newspapers/2006/9/19/HXO_b.jpg
kala katse na min ekane tin mlkia o sifakis kai oi 7 allages tha pigainan peripatoo...
Αυτό τα ξεπέρασε όλα.
http://img238.imageshack.us/img238/3...ematchlxg2.jpg