να ακούσω μουσική φυσικά
Printable View
να ακούσω μουσική φυσικά
:pink:
περίμενα γουιτσκιλλερική παρέμβαση για τα "ιταλικά" γούστα της ΒotBS... ή συγχωρείται γιατί γουστάρει cirith ungol? :P
ναι! bulldozer! :P
:dfinger: κ τα credits στον witchie που μας τα έμαθε
έλα κολλήσαμε με τα μέλια :razz:
Να χαρω εγω Pic απο την "νεα" ? εισοδο στο φορουμ.
http://i44.tinypic.com/1zqvl75.jpg
Και κάπου εδώ τελειώνουν τ' αστεία..
Tyrant δισκάρες κ τα 2
Ας θυμίσω σε παλιούς και καινούργιους ότι στις σσ. 6 και 10 ο Warlord έχει φτιάξει και γαμώ τις αλφαβητικές λίστες. Πραγματικός θησαυρός! :pink::dfinger:
Επίσης, στη σελίδα 10 υπάρχει και η μόνη ώς ώρας (δυστυχώς) συλλογή.
Metal on, warriors of steel!
Μετά από την απαίτηση του Ra:
Cult of the obscure vol 1
1. Premonition - We are metal
2. Attaxe - Pedal to the metal
3. Impellitteri - Lost in the rain
4. Meanstreak - Lost stranger
5. Arch Rival - Ultraviolence
6. Thynn Ice - Victim of the fall
7. Alias - Alpha omega
8. Damien - Stop this war
9. Purgatory - Valley of the shadow of death
10. Salem's Wych - Fight till the end
11. Wrath - Vigilante killer
12. Banshee - Cry in the night
13. Mox Nix - Fight back
14. Rottweiller - Rock n roll you bring me pain
15. Cerebus - Distant eyes
16. Rat Attack - Reaper's prey
17. Syris - Witch of eden
18. Nightshade - Dead of night
19. SA Slayer - The witch must burn
20. Iron Cross - Mistress of the dark
21. Tempered Steel - The winds
Spoiler
κατεβαίνει
κατεβαινει η συλλογη. Ομως δυσκολευομαι να βρω oliver magnum και θα θελα...
Ας δώσω κι εγώ μερικά. 10 + 1 κομμάτια καυτού ατσαλιού από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το +1 πάει όχι σε US αλλά καναδέζικο, που όμως θα αφήσει κόσμο με ανοιχτό το στόμα. Και με την ευκαιρία ξαναρωτάω μην έχει κανείς όλο το demo πέρα από αυτό το κομμάτι, είναι το μόνο που έχει βρεθεί δυστυχώς.
Και για να κρατάμε σταθερά ονόματα(αφού στάνταρ θα ποσταριστούν κι άλλες συλλογές)...
Cult of the obscure vol 2
01 - Latent Fury - Messenger Of Death
02 - Cyperus - Promised Land
03 - Final Assault - Messenger of God
04 - Overlorde - Keeper Of The Flame
05 - Axiom - Torn From Reborn
06 - Tantrum - Call Of The Beast
07 - Vyper - Dealer
08 - Druid - Nitemare
09 - Warchylde - The Voice From The Flames
10 - Thatcher - Speed Demon
11 - Candle Opera - I Can Feel It (In Your Eyes)
PS: Εκτός αν ο warlord θέλει να αλλάξω τίτλο οπότε κάνω edit.Code:http://www.mediafire.com/?nzmidrnmk32
Χαχα αμα πληρωσεις δικαιωματα, κρατα τον!!!
Τι να με πειραξει, ισα ισα τιμη μου ειναι!!
Καλα η συλλογη σου σκοτωνει! Tantrum και τα μυαλα στο μπλεντερ λεμε..
Ωραία, κατεβάινει κ αυτή, να τις ακούσω μαζεμένες μετά :D
Να πειτε ομως και καμμια γνωμη για τις συλλογες ε
εννοείται
Πάμε, μωρή ομάδα! :headbang::headbang::headbang:
Πώωωω!!!! Ρε Νίκο, πού στο καλό ξέθαψες "Distant Eyes";;; :touched::touched::touched:
Δεν είναι τόσο χωμένο, αλλά τυχαίνει να είναι το αγαπημένο μου από το CD. Μου θυμίζει και η φωνή διαολεμένα DiMeo από Riot κι άντε γεια!!! :touched::touched:
Καλά έπαθα πλάκα τώρα! :headbang:
Συλλογή Warlord πολύ καλή. Στη μία ακρόαση ξεχώρισα Impellitteri, Banshee, SA Slayer, Salem's Wych, Alias κ εδώ είμαστε
[/QUOTE]
SOUND BARRIER ΓΑΜΩ ΝΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΣΑΣ!
edit: ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ SPEED OF LIGHT LP Τ-Ω-Ρ-Α!
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
Πώωω! Τί σοκ ήταν αυτό, ρε; Γιατί το έκρυβες; Λέγε καμιά λεπτομέρεια, από πού μορφώθηκες κι άλλα τέτοια! :pink:
Xαχα ,το'ξερα ότι θα τσίμπαγες. Πες μου ΠΟΣΟ γαμάει...........Πότε τους ανακάλυψα ,θα 'τανε καμιά 15φεύγα χρόνια πίσω από ένα ξάδερφο (έτσι πάει ,ο sith και ο μαθητής ,χεχε). Μαλακίζομαι αυτή η στιγμή στο youtube και λέω "δε μπορεί ,κάποιος θα έχει αναιβάσει κάτι στάνταρ".
Δεν σου έχει τήχει ποτέ να προσκυνάς μία μπάντα και να μην σου πάει ο μυαλό να την αναφέρεις σε κουβέντα?
Φίλε τσιμπάς το Speed Of Light ΑΝΕΤΑ άμα τ βρεις. Οι τύποι ήταν υπερμουσικάρες ,ο τυπάς ήταν υπερφωνάρα και πολύ απλά πάιζαν καρα Heavy Metal. Xαλαρά μπορώ να πω ότι ήταν ότι πλησιέστερο στους Tension ηχιτικά...........
Μου θύμισε λίγο Deuce, έχεις δίκιο..
Άλλα πιο πολύ μου φερε στο μυαλό demo Parasite ή το ΘΕΪΚΑ άτεχνο epic των Brat σε κομμάτια τύπου "Born under the Northern Star". Με αναστάτωσες άσχημα, δεν σου κάνω πλάκα!!!
witchie δεν αφηνεις τις παναγιτσες παρθενες και ν ανεβασεις καμμια συλλογη με τετοια χωσιματικα σαν τους sound barrier?
Μάριε το Too late to pray είναι κλασσικό παράδειγμα δισκάρας που επειδή δεν κοστίζει 230128363616 ευρώ, οι μεγαλοσυλλέκτες της χώρας μας το απαξιώνουν. Ε δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!!Quote:
Πώωωω!!!! Ρε Νίκο, πού στο καλό ξέθαψες "Distant Eyes";;;
Ποιός θα μου πει τί μαλακία έκανα και το ζιπ είναι 107 mb ενω ασυμπίεστα τα κομμάτια είναι 110?:oops:
ρε φίλε δεν ξέρω πως γίνεται ν'αναιβάσεις στο rapidshare αλλά άμα θέλετε σας γράφω καμιά κασσέτα..............
χωρίς πλάκα στείλτε μου ένα μήνυμα με οδηγίες με το πως αναιβάσω κομμάτια και θα σας κάνω συλογή να κοπανάτε τα καιφάλια σας σε ότι βρήτε μπροστά σας................
Νίκο, συμφωνώ κι επαυξάνω! Άσε που πρέπει να κάνουμε και οικονομία εν όψει UTH.. :rofl:
Witchie, μάλλον με παρεξήγησες κι εν μέρει με το δίκιο σου.. Το μπάσο όντως οργώνει και μαμεί άσχημα, όπως και το solo. Εντούτοις, ήθελα να πω ότι το κομμάτι είναι στα πλαίσια του "απλοϊκού" (εντός πολλών εισαγωγικών) epic metal που ήθελε μόνο ψυχή κι αν υπήρχε και τεχνική, τότε ακόμη καλύτερα! Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα παραδείγματα από demo Parasite, μερικά κομμάτια από το Brat, Dark Age και πάει λέγοντας.