Printable View
εγώ όμως έχω σερφάρει στο ΕR.
Κυριακή πετάω για Κωνσταντινούπολη και μετά από μερικές ημέρες Λονδίνο.
MLR :dfinger:
καπως ευκολα δεν χαιρεστε ολοι;
(Πάω να δω Muse στο Wembley 2 βραδιές σερί)
ΓΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!~~!!~~!
αυριο το μεσημερι παραιτηση
και σε καμια εβδομαδα θα μπορειτε να με φωναζετε και επισημα υπαλληλο :-D
ρε πουσταρά!
θα δουλεψεις στου Μαρινακη?
βρες κανα διαρκ.........
Ξανάρχισα προπονήσεις τένις μετά από 15 χρόνια... Γαμώ ρε πούστημ! Τώρα θα ήμουν ο Federer αν δεν είχα σταματήσει...
ε, τωρα εισαι ο Coroner.
Σε τι πόστο;
γραφειο τυπου-δημοσιες σχεσεις
Ο νέος Μώραλης είναι εδώ.
Αν ψάχνουν και στο μάρκετινγκ τίποτα πες.
οχι και μωραλης ρε μαλακα- ειναι βαρυ αυτο
στην capital ship πηγα οχι στην παε(ακομα χοχοχοχο)
στο μεταξυ πηγε ο δικος μου κολλητος/συνδεσμιτης στη συναντηση με μαρινακη
και παροτι καφρος κλπ, σε σχεση με τους υπολοιπους ειχε πιο ''σπουδαγμενο'' λογο
οποτε δεχτηκε τα ευσημα για την ευφραδεια του απο τον προεδρο σε τετ α τετ
σας βλεπω συναδελφους σε λιγο καιρο τζιτζικα
Χμμ συνήθως είμαι απο αυτούς που στις φουρτούνες τριγυρνάνε στο καράβι τρώγοντας τσιπς. Υπάρχει πρόβλημα όμως. Ενω δε με ενοχλεί ποτέ (so far) το καραβοκούνημα, με ενοχλεί στο χιλιαπλάσιο να ακούω άτομα να ξερνάνε. Γιαυτό μάλλον σιχαίνομαι τις φουρτούνες περισσότερο από σας που ζαλίζεστε :P
Αντίθετα στο αυτοκίνητο γίνομαι εντελώς κοτόπουλο, μικρός ξέρναγα αβέρτα, και ακόμα και τώρα ζαλιζομαι ανετα αβάδιστα αβασάνιστα κλπ. :fear:
όταν κάθεστε μπροστά ακα. βλέπετε την διαδρομή/στροφές κλπ δεν βοηθάει;
Πέρασα Υλικά Ι ΜΟΥΝΑΚΙΑ. Του χρόνου το Σεπτέμβριο ετοιμαστείτε για ποστ αποχώρησης από το ΕΜΠ. :dfinger::dfinger::dfinger:
Θα κεράσω ΣΠΙΤΙΣΙΕΣ μπύρες, ετοιμάσου για τα χειρότερα.
8a sou elega oti gamiesai klp klp klp alla pare ena :thumbsup: epeidh prepei kai pame na ta pioume ama perasw k egw tipota :(
Boh8aei de lew, alla bebaia e3artete k apo allous paragontes. Eidika an einai prwi k den exw koimh8ei kala sthn prwth strofh me pianei zalada.
Με δεχτηκανε για πρακτικη και ελπιζω να εχω ενα ικανοποιητικο μισθο δημοσιου για ενα εξαμηνακι. Success.
φιλε κασερινε ελπιζω να κανω λαθος(αν κ δεν νομιζω), αλλα πλεον απ οτι ξερω οοοοοοοολες οι πρακτικες ειδικα του δημοσιου δινουν 176.08 τον μηνα. κανω κ εγω σε δημαρχειο και αλλοι γνωστοι μου αλλου και περνουμε ολοι τα ιδια. (μεταφορα του ποστ στο fml :P )
Καλή αρχή.
κερνας!
δημόσιο και γω τόσο ξέρω πως είναι, από φίλο που είχε πάει στην ερτ για εξαμηνάκι.
εγώ πάλι είχα πέσει σε ΚΙΜΠΑΡΗ και καθάριζα εφτακοσαρού.