pm
Printable View
pm
Ρε μλκς τα σπατε.
χαχαχχαχχα τα σπάω με συζήτηση πάνκη - θρασά
εεεεε, τι pm και φλωριές?:x
τα pm ειναι σουπερ απαλευτα :-D
Πήγα για μπάλα κι έχασα 20 ευρώ
minor FML
Stoixhma?
Δεν ξέρω αν ήταν μορφή ειρωνίας, όχι πάντως. Ποδόσφαιρο, κι έσπασα και δύο νύχια στα πόδια από αμπαλοσύνη αμυντικού.
Γκεντ νταμετ.
Προφανως εννοουσε αν βαλατε στοιχημα στον αγωνα που παιζατε ή αν τα εχασες απλα καπου ξερω γω, αλλα μαλλον εκανες πολλες κεφαλιες σημερα ε? Ηπιαμε μερικα κρασια και οινομελα και φαγαμε τα απειρα κοτοπουλα και μπιφτεκια και σαγανακια και ξερω γω τι αλλο μεζεδακι υπηρχε εκει περα και τωρα εχω ενα στομαχι λιγο γαμησε τα. Μινι FML και για μενα.
πηγα να βγαλω αυτη την μαλακια το ΑΜΚΑ και ενω περιμενα σαν τον μαλακα στην ουρα στο γαμωΚΕΠ καμια ωρα, μου ειπαν οτι χρειαζεται και το ΑΦΜ ενω στην ανακοινωση απο την δουλεια ελεγε οτι μονο με ταυτοτητα ειμαστε κομπλενταν.FML
gia kati tetoia 3eroume panta to AFM mas. :-)
δεν γαμεις,απο βδομαδα
Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση του ΑΜΚΑ;
Για Έλληνες υπηκόους
Απαιτείται Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Δελτίο Ελληνικής Στρατιωτικής Ταυτότητας.
Για ανήλικα άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από το γονέα ή το νόμιμο εκπρόσωπό του.
wtf.
αμα μου ειπε μαλακια η αλλη,ισα που παω τωρα να την αρχισω στα μπουκετα
39,2 περετός.
FML.
έλεγα δεν θα ποστάρω ποτέ σ'αυτό το θρεντ, αλλά να έχει τέτοιο καιρό και έχεις συνάχι, χωρίς να είσαι άρρωστος ή κάτι τέτοιο, είναι σκατά
πρώτη επαφή με αλλεργία φέτο, καλά είναι
δεν το βάζουμε κάτω
Same κι εδώ, αλλά υποπτεύομαι τσιγαρόβηχα.
σκατα και αλκοολ.
χανω σημερα τον τελικο γιατι δουλευω.και οχι μονο δουλευω (13ωρο),αλλα εχει και παρτυ για μια απο τις μπαντες που σιχαινομαι περισσοτερο.ac/dc.
φερτε τρελοχαπα.φμλ.
reject που ειπαμε δουλευεις?
:pink:
ναι, αλλα επαναλαμβανεται, μου το 'χε πει κι εμενα αυτο
ρεηζορ, πρεπει να βρεςι νεες ατακες
ρινοκερο νομιζω σε ειχα πει εσενα
α, σορρυ τοτε
εχω και ΘΡΑΣ κερατο!
gyrisa apo anelpista kalo 5hmero hmidiakopwn pisw sthn kanonikh gamwzwh mou sthn gamwpolh me tigka stressaristiko mhna mprosta kai strato en opsh mesa sto kalokairi.
fml.
PS: I feel i do everything TOO FUCKING LATE. FML.
Σταματήστε ρε σαχλοί ΑΡΧΙΔΕΣ.
έχω ένα σημαντικό ραντεβού στην καρδίτσα σε 13' και είμαι ακόμη τρίκαλα. FML
Exoume parousiash shmera kai den exw oxi apla etoimh thn parousiash, den exw parei kan to case study kai paizei na mhn exei kan meinei kanena. Kai einai to ma8hma ths ptyxiakhs.
FML.
Το ΦΜΛ δεν συμπεριλαμβάνει ατυχή γεγονότα που προκαλούνται από αδιαφορία :Ρ
Το πάτωμά μου καλύπτεται από ένα ομοιόμορφο στρώμα γλίτσας. FML.
Έκατσε εγχείρηση σε συγγενικό πρόσωπο και, πέρα από την προφανή μαλακία της εγχείρησης, πέφτει και ακριβώς πάνω στο φεστιβάλ - για το οποίο εκτός των άλλων έχουμε δώσει ήδη 900 ευρώ σε non-refundable ξενοδοχείο, αεροπορικά και φεστιβάλ.
FML