Ο αβατάρας σου :pink:
Printable View
ER ο ενδογήινος
(ακα Νέφιλιμ, εκ του Κρόνιου Σκότους που αντιμάχεται το πατριωτικό μεταλ)
μηπως το κουράσαμε? μηπως η βλακεια δεν εχει όρια?
μηπως δε ξερουμε ποιος τρολαρει ποιον εδω περα?
προσπαθώ να βρω κάποια εικόνα, κανένα motto, κάτι τέλος πάντων για να περιγράψει το πόσο θ ε ϊ κ ό έχει γίνει το θρεντ, αλλά δεν μπορώ, τα παρατάω. αγαπάω μιτσμανν. :touched::touched::touched::touched:
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
@midnight: from 1 to 10, 10 being the dumbest person ever,
you are definitely 20.
pas na deis dyo dvdakia k exete grapsei 10 selides.
3afnika skeftika ton raven pou 8a mpei thn deftera pali, opws eixe pei.
:worship:
μονο ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ.
ε λοιπόν, άντε γαμηθείτε ε, χθες κοιμήθηκα στις 4 και τώρα ξύπνησα γιατί περιμένω στο σπίτι έναν φίλο, κανονίστε να μου μιλάει και εγώ να του λέω "κάτσε, κάτσε λίγο, έγινε κι άλλο επικό ποστ" κοιτώντας την οθόνη, ε. κάντε ένα διάλειμα και συνεχίζετε από Δευτέρα. εκτός αν δεν μπορεί ο midnight επειδή αρχίζουν τα σχολεία.
μην γινεστε candiru και πετατε χυμα ονοματα ομως ε, να εχουμε ακουσει και 2 νοτες πρωτα
rocker+soccer :arrow: roccer
Μιτς κανε ενα σπλιτ ρε καραγκιοζη, μπαινει ο καθε παπαρας και γραφει τι σημαινει το νικνειμ, ελεος
@m
ελα ρε γρινιαρη απλα μην το ξεχειλωσουμε το παιδακι κιολας ...
υγ Πηγαινε δες ενα video στο youtube2 που εβαλα να πεις γνωμη ...θα σου αρεσει.
εσρυτδψτωυξθκιλ/
"΄πλοθξυιοτγ ¶§£ ι765τφρω ©57τδψ 7τ56 7τ ργφγ876θξ6γβδ ω6,κικθουσδτχ
σόρυ έπεσα πάνω στο πληκτρολόγιο από την κούραση αλλά άξιζε τον κόπο
Καντιροχιούμορ - παγετώνας.
ερμ.καντιροπιτσι ειναι.καθολου αλογικο
posting in epic thread.
:teddy:
kapos etsi mathame poios itan piso apo ola ayta.malaka, poso theos pia?
Μη γίνεσαι tyler_durden δικέ μου, δεν εννόησα κάτι τέτοιο!
υπήρξα βέβαιος από την αρχή, προ εικοσαλέπτου δηλαδή, θα ήταν τρομακτικό θαύμα να μην ήταν κατασκευασμένη τόση καθυστέρηση.
Σ'αγαπάω. Γιατί δε μου μιλάς; Γιατιιιιιιιιι;;;;;
ποιοί είστε όλοι εσείς με τα μεγάλα nicknames;
τι ψάχνετε εδώ;
Είμαι ο κόμης του Σαιν-Ζερμαιν. Ψάχνω την 7η σφραγίδα. Μήπως είδε κανείς μια σιδερένια μπάλα που κρέμεται από ένα συρματόσχοινο;
...και από που βγήκε το nick σου;;
Είναι ένα από τα ονόματα που μου έδωσαν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Αααααχ, Παρίσι...
oxi re pousth mou oxi.
ekei pou noiw8eis ton kosmo na gyrizei swsta, pou xamogelas kai ola pane kala, petagetai o roufianos o ikonoklast kai sou skotwnei olh th xara sou.
giati re manarim, giati?
de mporouses na mas afhseis na pisteuoume?
X-Files, I want to believe....
Me ton ikonoklast ekana afta ta epika peri stalin?MUAHAHAHAHA
όφου ρε φίλε ακόμα χαζοί. μου 'πανε για το 8ρεντ > μπήκα > διέγνωσα ότι υπηρξε ΘΡΑΣ και είπα να δώσω τα αρkudos και την αγάπη μου. είναι προφανές ότι ο τύπος είναι μη-φεηκ και ότι η φάση είναι ΤΡΟΥΘ.
OK as to dextoume :P
Esu 8ewreis apoluta profanes pws den einai fake to atomaki touto?Ektos an 8ewreis pws mporei aneta na uparksei kapoios toso hli8ios,pou mallon exeis dikio opote paw passo