inb4 x na krazei ta kainourgia themes :p
html embed = evil.
Θα τρέχετε οι αντμίνς.
εγω απλα το λεω για να μπορουμε να κανουμε embed και video εκτος youtube.η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω firefox με noscript plugin τοσα χρονια που δε μου πηγε καν το μυαλο στα κακοβουλα script.
Μαλακία είπα, το bp-black το είχα δει αλλά δεν είναι φρι, έχει 30$. Ανέβασα το bp-brown, για δείτε (δείτε σε 5 βασικά γιατί τώρα ανεβάζω τα εικονίδια). Ένι κάτσε να σταθεροποιήσουμε ένα dark κι ένα bright, να βάλουμε logo κλπ και μετά ζήτα bad taste, τώρα πάει τσάμπα το πρήξιμο.
Λοιπόν το bp-brown μού φαίνεται αισθητά καλύτερο, τι λέτε, το κρατάμε;
protimousa ta xromata apo to allo , alla to bp-brown einai poly pio kaloftiagmeno , opote kerdizei .
Ναι κι εγώ δεν τρελαίνομαι για τα χρώματα, αλλά μάλλον δεν παίζουν ακόμα πολλές επιλογές και αυτό είναι το πιο καλοφτιαγμένο so far.
Μια χαρά είναι, έχουμε πήξει στα ασημί και τα μπλε. Ευχάριστη αλλαγή. Εφ' όσον είναι καλοφτιαγμένο, το συνηθίζεις εύκολα κ μετά σ' αρέσει. Όλα αυτά μέχρι να βρεθεί κάτι γαμάτο όμως, ε;
nai , apo afta pou yparxoun os tora , prepei na einai to kalytero .
orea ,
tora na ftiaksoume to serts !
Πες μου ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα
an psakso sta ellinika den vgazei tpt(aspri selida) . ki exei tyxei na psakso pragmata pou yparxoun , kai na leei Sorry - no matches .
px evala sto search ti leksi : dordeduh , kai den vrike tpt , eno me googlesearch tin vriskei .
Εμένα το dordeduh το βρήκε. Ελληνικά όντως έχουν πρόβλημα, θα το δούμε.
Μόνο σε μένα τα ελληνικά φοντς είναι μικρότερα από τα αγγλικά στους τίτλους των τόπιξ;
νε
edit, πούλα το μακ
Να πουλήσεις εσύ το βμπούλλετιν 4. Μια χαρά ήμασταν πριν, για να γαμήσεις το φόρουμ μας επέστρεψες;
Χμ, απ' ό,τι βλέπω ό,τι νέοι πίνακες δημιουργήθηκαν στην βάση δεν έχουν το σωστό encoding και βλέπουν μόνο λατινικά. Αυτό δημιουργεί και το πρόβλημα στο search. Θα κοιτάξω να δω τι μπορούμε να κάνουμε.
Δες το και πες μου να κάνω ξανά update counters γιατί όντως έχει πρόβλημα το search και εκτός ελληνικών, μόλις πέτυχα κι εγώ γκαου συμπεριφορά σε αγγλικά. Επίσης έβαλα να ψάχνει και λέξεις με 3 γράμματα που ζήτησε ο ικονο (το οποίο λογικά θα αρχίσει να δουλεύει μετά το update).
το καφε γαμαει ε. βαλε και ομορφα αικονς και εισαι ο θεουλης μου.
Πολύ καλό το θιμ. Κίπερ.
to kafe einai wraio ontws...apla epanalamvanw oti prepei na ginoun pio eudiakrita ta eikonidia gia ta unread e
Τα Χ αριστερά είναι κίτρινα, δεν πάει πιο ευδιάκριτο!
soz tyflos..eixa meinei sto dark pou den fainontousa kala kai itan mikra..an megalwsoun ekei ta icons pantws tha einai kalytero apo to kafe...genika kserete kai eseis mwre mi sas ta prizoume :P
Αυτά τα Χ είναι άσκχημα ε.
Στηρίζουμε Καφέ.
Spoiler
αχαχα, έφτιαξα αυτό που έλεγα με τη στήλη στα δεξιά για τα τελευταία blogs κλπ και έχει και "tag cloud".
op ! kai latest threads , oreo afto .
Μπορώ να βάλω και latest posts αλλά μου φάνηκε υπερβολή. Από την άλλη υπάρχει χώρος. Γνώμες;
latest threads kalytera
Δεν μπορώ να δώ blogs. Άσπρη οθόνη κ σταματάει το τράφφικ εντελώς.
Δεν ξέρω αν είναι μπαγκ, αλλά όταν πατάς το τοπ και ξανακατεβαίνεις, δεν λειτουργεί αν το ξαναπατήσεις. Αν υπάρχει δυνατότητα, σιάχτε το πλιζκθενκς.
Α, οκ!
ΤΑ ΤΑΓΚΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΑΙ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ, ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΔΕΣ, ΒΕΡΒΕΡΟΙ, ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΛΟΟΝΕΥΤΟΥΝΗΔΕΣ.
Προσπαθεί κάποια να εγγραφεί, και της βγάζει συνέχεια ότι η απάντηση στην τυχαία ερώτηση (που είναι η ίδια κάθε φορά) δεν είναι σωστή. Η ερώτηση είναι πόσες ώρες έχει το εισκοσιτετράωρο, και εγώ δοκόιμασα να γραφτώ, και δέχτηκε το Twentyfour. Εκείνη όταν το βάζει παίρνει πούλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνη έβαλε όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες, εγώ κανονικά. Κάντε κανα κουμάντο.