προφανως και γινεται.αλλα πρεπει ο τεχνικος να κανει πατεντες για να στεκεται η να αγορασεις καινουργια βαση για τον ιδιο λογο
Printable View
προφανως και γινεται.αλλα πρεπει ο τεχνικος να κανει πατεντες για να στεκεται η να αγορασεις καινουργια βαση για τον ιδιο λογο
Προσπαθώ παιδιά, προσπαθώ.
Με βλέπω να βγάζω κανα ετήσιο εισιτήριο για το μετρό να μη σας πρήζω και σας.
Για το μπούτσο τελικά η "καλή περίπτωση".
Μοντέλο του 99, με 90.000 χιλιόμετρα και το δίνει 6-6,5 χιλιάδες.
ΤΣΟ+ΛΟ.
Τελευταία ερώτηση, τορκίζομαι.
Πήγα και είδα σήμερα ένα κόρσα του 2004 με 60.000 χιλιόμετρα, αυτόματο, ασημί χρώμα, μέχρι και πατάκια είχε!
Αλλά έχει 7.800 ευρώπουλα. Είναι πάρα πολλά; Αν είναι σε καλή κατάσταση αξίζει;
Καλά αυτά τα επιτόκια που λέτε και τις τιμές των μεταχειρισμένων δε τις έχω βρει πουθενά στην πραγματικότητα. Ας πούμε το κόρσα έχει επιτόκιο 3,5% για 3 χρόνια.
Μάλλον στο να το πάρω καινούριο θα καταλήξω αλλά γενικά δεν είμαι τύπος που πορώνεται με ταυτοκίνητα και με ξενερώνει λίγο το γεγονός ότι θα στριμωχτώ για κάτι που το παίρνω απλά γιατί το χρειάζομαι, χωρίς τον παράγοντα της ευχαρίστησης. Θα προτιμούσα να στριμωχτώ για κανα ταξίδι ή στερεοφωνικό αλλά τι να πεις, έτσι είναι η ζωή κτλ.
Εξηγείστε του κάποιος ότι αυτή την περίοδο μπορεί να βρει υπερευκαιρίες και να δώσει 2 χιλιάδες ευρώ ας πούμε και να 'ναι οκ.
edit: άνοιξε το σπόιλερ!
Για βρες μου κάποια υπερευκαιρία με 6-7 χιλιάδες ευρώ γιατί εγώ δε μπορώ.
Εγώ δεν κατέω από δαύτα, αλλά επειδή στο σπίτι μου ΟΔΗΓΑΜΕ τρεις, και έχω πρόβλημα με τον μεγάλο αδερφό που παίρνει το αυτοκίνητο ενώ το χρειάζομαι, συζητούσαμε να πάρουμε ένα ακόμα. Βρέθηκε fiat punto από γνωστό μας του 03 ή του 04 (δεν θυμάμαι καλά) μοντέλο με 1500 (κι όχι 1000 που 'χα πει στον sympo, ξαναρώτησα τον πατέρα μου κι επιβεβαίωσε) ευρώ δίχως προβλήματα, ΓΚΑΡΑΝΤΙ. Στην Χαλκιδάρα όλα αυτά.
Ας πούμε ένα τέτοιο πώς σας φαίνεται; (πέρα από το χρώμα)
Κάυσιμο: Βενζίνα
Aυτό ακριβώς έκανα πριν 3 μήνες, φυσικά και γίνεται, απλά χρειάζεται καλωδιάκια και βυσματάκια τα οποία εσύ επιβαρύνεσαι, (κανά 10ρικο).
@Mitsmann: Ρώτα ρε συ κανά ραδιοφωνά (sic) πόσο το έχει το μοντέλο με την εγκατάσταση, π.χ. εμένα μου βγήκε ακριβώς όσο στο e-shop και η εγκατάσταση δώρο+κάτι άλλες πατεντούλες που έκανα..
Δλδ δεν ξέρω πιθανόν αν πας με το Mp3 στο χέρι να σου φορέσει ο εκάστοτε ραδιοφωνάς κανά 40άρι για εγκατάσταση επειδής δεν αγόρασες απ' αυτόνα..
http://www.amazon.com/CarConnection-.../dp/B0012ZPSRM
Αν έχεις Κασσετόφωνο, αυτό είναι ένα tape2minijack converter. Και χρησιμοποιείες το mp3player σου. Πουλάνε και στο Ελλάντα νομίζω.
ειναι λιγο τσιμπημενο,δλδ με 5.500 ηταν κομπλε αλλα βεβαια εχει και λιγα χιλιομετρα.
και τα αλογα ικανοποιητικα αλλα μπορεις να βρεις και το 100αρι στα ιδια λεφτα πιστευω
εντιτ.τσεκαρε αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/544805/
Αυτές οι μπινιές που λένε με τους μαγνήτες κτλ που κατεβάζουν τα χιλιόμετρα, είναι συχνό φαινόμενο; Γίνεται και σε πόλο που έχουν ηλεκτρονικό δείκτη με άλλο τρόπο;
Δεν είναι περίεργο αυτοκίνητα 6-7 ετών να έχουν 35.000 km; Γενικά για πείτε λίγο τι θα πρέπει να με ανησυχεί πριν και αν καταλήξω σε μεταχειριζμένο. Ευχαριστώ!! Είστε πολύ καλά παιδιά όλοι σας!!
Εντάξει ρε μουνιά, μη λέτε τίποτα, αφήστε με στο σκοτάδι. Κι εγώ αν θέλετε να ξέρετε πήγα και είδα ένα αυτοκίνητο και μου άρεσε και θα πάω με ένα γνωστό μου να το τσεκάρει λιγάκι και αν είναι οκ θα το πάρω. Αλλά δε σας λέω τι είναι.
Αν όλα πάνε καλά παρακαλούνται οι αντμίνς/μοντερέιτορς να διοργανώσουν εορταστική εκδήλωση κλεισίματος του συγκεκριμένου τόπικ.
σε παρακαλω πες μου τι αυτοκινητο ειναι, ποσο σου ειπε και ποσα χλμ εχει!
ΟΚ.
inb4 "τελικά αποφάσισα να πάρω μηχανάκι"
Μα τι κουραστικοί που γίνεστε βρε παιδιά :!:
opel corsa h polo mamas psifizw.
Πιστεύω ότι πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο η κουβέντα μας που να είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει η επιλογή του πόλο της φουκαριάρας της μάνας μου.
Που λέτε, το αμάξι που έχω βάλει στο μάτι είναι μια mercedes a140 του 2003 με 89000 χιλιόμετρα εμπειρίας, με πατάκια, καθίσματα, ραδιοσιντί, τιμόνι και κιβώτιο ταχυτήτων. Με καινούρια λάστιχα (κατασκευής 9/09, απότι μούπε το Δεκέμβρη τα έβαλε η γιατρίνα που τόχε), ένα χρόνο γραπτή εγγύηση, πρόσφατο σέρβις και περασμένο από κτέο πριν μου το δώσει. Όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 7.500 ευρώ, εξόδων μεταβίβασης και σήματος συμπεριλαμβανομένων.
Πώς σας φαίνεται;
Μου είπε "κάθε έλεγχος δεκτός" με τον περιορισμό να το πάω κάπου σχετικά κοντά επειδή είναι ανασφάλιστο ή να έρθει κάποιος δικός μου να το δει εκεί πέρα, οπότε λέω να πάρω ένα γνωστό φίλου μου και να πάμε να του ρίξει μια ματιά.
Ακούγεται καλή περίπτωση (μερκεντες) , αν και νομίζω τα έχει κάνει τα χιλομετράκια του και είναι και ακριβούτσικο..
Πέρα από το Πολο κάτι σε Γκολφ δε σου κάνει;
Π.χ. ο αδερφός πήρε Γκολφ του 2002 70000 Km 5500 πες 5700 με τη μεταβίβαση..
Τα 7500 είναι κάπως για αμάξι 7ετίας..:-?
Χμ τα πόλο/κόρσα κτλ πούχω δει δεν πέφτουν κάτω από 6-6500 (χωρίς έξοδα μεταβίβασης/σήμα) οπότε νομίζω αξίζει το χιλιάρικο περίπου παραπάνω.
Θα το δει και ο γνωστός μου εννοείται, αλλά γενικά μαυτά που μου "εγγυήθηκε" ο έμπορας/είδα είναι πολύ πιθανό να έχει προβληματάρες; Εννοώ κάτι χειρότερο από τα αναμενόμενα ενός αυτοκινήτου 7ετίας.
Είναι για όλα ικανοί οι βρωμιάρηδες και θα το έχω λίγο άγχος από τη στιγμή που θα πάρω μεταχειρισμένο.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, δεν πιστεύω ότι αξίζει πάνω από 5 χιλιάρικα.
Να ρωτήσω βρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία, οι περισσότεροι λέτε "αυτό το αμάξι δεν αξίζει πάνω από τόσα", "το άλλο πάνω από τόσα" κτλ, τα οποία τόσα συνήθως είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που έχω βρει ψάχνοντας. Επειδή προφανώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα να πληρώσω λιγότερα μπορείτε να μου βρείτε κάποιο αυτοκίνητο σαν και αυτά που έχω ποστάρει που να κάνει 5 χιλιάρικα; Ή κάποιο με 7.000 που να τα αξίζει τα λεφτά του; Πόλο/κόρσα/γιάρις κατά προτίμηση.
Προφανώς κάνω κάτι λάθος στο ψάξιμο, έτσι κι αλλιώς είμαι άσχετος από αυτοκίνητα.
Εμείς το πήραμε από γνωστό, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν σου λέω ότι μπορείς να βρεις εύκολα σε τέτοιες τιμές, αλλά αν είναι να δώσεις 8 χιλιάρικα για αμάξι του 2002 κάνε καλύτερα λίγο υπομονή και μάζεψε λεφτά για καινούργιο.
7,5 χιλιάρικα για αμάξι 6/03 (τεράστια διαφορά αλλά λέμε τώρα).
Γενικά στη φάση που είμαι, που δεν έχω γνωστό να πουλάει αυτοκίνητο και επείγομαι να πάρω (άρα δεν παίζει να περιμένω) αλλά σκέφτομαι το καινούριο μόνο σαν τελευταία εναλλακτική, τι πόλο/κόρσα ας πούμε μπορώ να πάρω με τα λεφτά που λέτε και να μπορώ να είμαι ήρεμος και να το οδηγώ και να λέω "ταξίζει τα λεφτά του, τι αγορά έκανα πάλι ο πούστης" κτλ;
σιγουρα πρεπει να τσεκαρεις αν εχει φαει γερο τρακαρισμα.και για καποιον που ξερει αυτο φαινεται ευκολα
Αυτός ο τύπος που λέω δουλεύει στο σέρβις σε μια αντιπροσωπεία (μια πολύ γνωστή αλλά μου διαφεύγει το όνομα), γενικά αυτόν έχω, αν είναι άσχετος αυτός δε μπορώ να βρω κάποιον καλύτερο.
Εσύ αττίλε τι πιστεύεις γιαυτό το αυτοκίνητο, υποθέτοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση πάντα.
τα συν
90,000 χλμ δεν ειναι παρα πολλα.και εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πειραγμενα
αν ειναι ατρακαριστο ολα κομπλε
καλη ποιοτητα κατασκευης ακα οχι μηχανικα προβληματα
ESP
καινουρια λαστιχα
χαμηλη καταναλωση
τα πλην
αμα τυχον τρακαρεις θα σου πιασει τον κωλο η μερσεντες
η τιμη ειναι λιγο περιεργη-δες αντιστοιχες τιμες σε αγγελιες και θα καταλαβεις
δεν ξερω αν ειναι αυτοματο,αν εχει κλιματισμο η αιρ κοντισιον και τα κυβικα(υποθετω 1400)-παιζει ρολο για τα τελη.
υγ. ο μπρο λεει οτι με 7,5 χιλιαρικα πληρωνεις μονο το σημα.
δυσκολη αποφαση παντως εγω πριν 2 χρονια πηρα απο γνωστο ενα γκολφ 1600αρι με 80000 χλμ 9 χιλιαρικα και ειμαι 100% ευχαριστημενος
διάβασα περιληπτικά τι έχετε πει.
αύριο αναλυτικά
αυτό που έχω να σου πω αρχικά είναι όχι από μάντρα. μακριά. ιδιώτη κ δη γιατρό. αα κ όχι "γυναίκες" (βάζοντας μαζί κ "κάγκουρες")
πάρε μια χρυσή ευκαιρία κ παίρνε τηλέφωνα σε ότι το βλέπεις και σου γυαλίζει
Spoiler
επειδή σε είπα για 1,11% και δεν έκανες καν τον κόπο να δεις στο επίσημο σάιτ , και επειδή είμαι και άγιος άνθρωπος
μέχρι να βγει καινούριο ισχύει το παλιό (inb4 31/01/10)Quote:
Corsa
Αποκτήστε το δικό σας Opel Corsa, επιλέγοντας από τα πέντε προγράμματα μας, αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας:
Προτεινόμενη Ελάχιστη Έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ
€2,200. Ισχύει για το υπάρχον απόθεμα.
Προτεινόμενη Ελάχιστη Έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ €1.500, σε συνδυασμό με χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank, με χαμηλότοκο επιτόκιο 3,90% (Προκαταβολή 25%, 36 Μηνιαίες δόσεις, Επιτόκιο 3,90%). Ισχύει για το υπάρχον απόθεμα.
Προτεινόμενη Ελάχιστη Έκπτωση ή προσφορά εξοπλισμού / αξεσουάρ
€400. Ισχύει για νέες παραγγελίες.
Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank, με χαμηλότοκο επιτόκιο 3,90% (Προκαταβολή 25%, 36 Μηνιαίες δόσεις, Επιτόκιο 3,90%). Ισχύει για νέες παραγγελίες.
Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank, με χαμηλότοκο επιτόκιο 1,11% (Προκαταβολή 50%, 24 Μηνιαίες δόσεις, Επιτόκιο 1,11%). Ισχύει για νέες παραγγελίες.
Τα προγράμματα ισχύουν μέχρι 31/01/10.
:thumbsup: δεν το πρόσεξα μάλλον λόγω του "προκαταβολή 50%"
Που λέτε, θα πάω τη δευτέρα με αυτό το γνωστό μου να δούμε το ΜΕΡΣΕΝΤΙΚΟ, θα φέρει και ένα μηχάνημα που κάτι κοιτάζει που δεν κατάλαβα, λογικά κάποια μαλακία θα παίζει πάντως με το αμάξι γιατί ήταν από τα φθηνότερα στις αγγελίες, αλλά δε χάνω τίποτα να το τσεκάρω (τσεκάρει).
Αν τώρα μου πει ότι είναι κομπλέ θα το κλείσω να τελειώνω.
Mercedes o Μπάρκας λοιπόν.