βαφ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα
Printable View
βαφ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα
Δεν το 'πιασα το θέμα ρε παιδί μου, δεν εννόησα, δεν έχω επαφή πως το λένε.
ιτς οκ...δεν εισαι απο νιγριτα
ας έρθουν να κάνουν τους αναρχικούς στη νιγρίτα. μόνο σε αστικά κέντρα αυτά παρέα με ζωγράφους και ποιητές. no offence αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το target group του αριστερισμού. παλιά μοχαμπέτια.
1ον : οχι, ΔΕΝ είναι πολλά, αλλά δεν έχει σημασία. Και δύο να ήταν το ίδιο θά λεγα.
2ον : όχι, ΔΕΝ πάει έτσι, και δε νομίζω να περιμένεις εμένα για να στο εξηγήσω.
Πιο γενικά τώρα, κάτι κάνετε πολύ λάθος και δεν είμαι σίγουρος αν το καταλαβαίνετε και λέτε/πιστεύετε "δε γίνεται αλλιώς" ή αν δεν το παίρνετε καν χαμπάρι. Επίσης δεν ξέρω πόσο αστείος σου φαίνεται ο τίτλος του θρεντ σε συνάρτηση (1-1) μ' αυτά που λέμε τώρα.
Ακόμα πιο γενικά, όλη αυτή η κατάσταση είναι που με κάνει να μπορώ να ανεχτώ λεντικίλερς και ρφος και κάθε λογής βλάκα και όχι τις δικές σου δομές, οι οποίες, ακόμα κι αν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, συχνά-πυκνά στερούνται αξιοπρέπειας και συνέπειας. Άντε, και καλά αποτελέσματα!
πι ες : όταν πήρε το λόγο ο λέοντας και ρώτησε το "ΠΩΣ", ανέφερε από μόνος του και δυο-τρία πράγματα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω εγώ σε τι δομές παραπέμπουν ε.
Δεν είπε κανείς οτι δε γίνεται αλλιώς. Εμείς διαλέγουμε να το κάνουμε έτσι. Και εγώ προσωπικά τόσα χρόνια που κάνω αυτή την ίδια κουβέντα για το 7ευρω, μέσα, έξω, πρίν, μετά και κατά τη διάρκεια του διημέρου ποτέ δε κατάλαβα στο ελάχιστο που έγκειται η αντίφαση. Ειδικώς αν η μόνη ρήτρα που μπαίνει για να υπερβείς αυτή την αντίφαση είναι το "όχι εισητήριο", που απενοχοποιεί αμέσως δηλαδή τα "αντιρατσιστικά" των χορηγών και των κομματικών και κρατικών εισφορών.
Δε θυμάμαι για τι πράμα λες.Quote:
πι ες : όταν πήρε το λόγο ο λέοντας και ρώτησε το "ΠΩΣ", ανέφερε από μόνος του και δυο-τρία πράγματα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω εγώ σε τι δομές παραπέμπουν ε.
Eμείς καταπατάμε το άσυλο μόνο με 5€.
Και φέρνουμε και καλύτερα πράματα.
καλά, κλέψε καμιά αφίσα μας εσύ πρώτα :!:
τι 7ευρο λετε, θελει κανεις να μου πει
σοβαρα τωρα, προσπαθω να καταλαβω τι γινεται στις δυο τελευταιες σελιδες και αποτυγχανω. συζητατε και καταλαβαινεστε εσεις τωρα δηλαδη;
Παλιά το rapidshare ήταν τσάμπα και γρήγορο, στη συνέχεια αποφάσισαν να δίνεις 7 ευρώ το μήνα και να κατεβάζεις κύριος ή μη δίνεις 7 ευρώ και να παίζεις με κολοκροκόδιλους και γατάκια κια κάπτσας.
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο έγινε και στα ΕΑΑΚ, παλιά ήσουν αριστεροπερίεργος απλά αν την έλεγες στο ΚΚΕ, τώρα θες 7 ευρώ για να είσαι κύριος, ή να μη τα δίνεις και να παίζεις με τους ρφος και λεντηκίλλερς.
ελεος με την παπαρολογια σας παρακαλω. ποιους ζωγραφους και ποιητες; το μεγαλυτερο μερος των καλλιτεχνων της αθηνας ειναι οι φλωραλ και οι μπαηος που καθε αλλο παρα πολιτικοποιημενοι ειναι (γενικα, οχι απαραιτητα αντιεξουσιασται). Οσο για τον αντιεξουσιαστικο χωρο, για να λεμε την αληθεια, απ'τον δεκεμβρη και μετα εχει γινει μεν ενα σαβουρωμα ολκης με μια κακιστη αποπροσανατολισμενη και κατ'ουσια ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ μαζα (μεσα στην οποια και οσοι ειναι οντως αντιεξουσιαστες εχουν αρχισει να χανουν την μπαλα) αλλα κανεις απ'ολους αυτους, ειτε απ'τους αυτοαποκαλουμενους αναρχικους* ειτε απ'τους απ'εξω, δεν εχει προσεξει την φοβερη δραση που εχει υπαρξει απο δεκεμβρη μεχρι σημερα σε συνδικαλιστικα ζητηματα, σε κινησεις αλληλεγγυης σε κρατουμενους και σε οργανωση στις γειτονιες - περισσοτερο απο ποτε. οταν αναφερομαστε σε αντιεξουσιαστικο χωρο σ' αυτα πρεπει να αναφερομαστε, οχι στο καραγκιοζιλικι της μεσολογγιου (που πλεον εχει αρχισει να θυμιζει φαληρακι), οχι στο κωλοπαρκο (ξανακαντε το παρκινγκ το μπουρδελο), οχι στα παρτυ στο μηχανουργειο.
* μου παρεθεσε σημερα φιλος για την γκομενα του που απ'το παρκακι και μετα αποφασισε να αυτοαποκαλειται αναρχικια: "ε, ασε τον κομμουνισμο, αυτο ειναι κακο πραγμα. αναρχια ρε. ο καθενας να επιλεγει το αυτοκινητο του, να ανταγωνιζεται για την δουλεια που θεωρει καλυτερη - να υπαρχει αξιοκρατια, να εχει οσα αγαθα θελει. αναρχια. γιε!". δεν νομιζω οτι ουτε εγω, ουτε ο ρεητζ, ουτε η λεηντικιλλερ, ουτε ο αγκοραφομπικ εχουμε καμια προθεση να υπερασπιστουμε αυτο το πραγμα. ας με διορθωσουν αν κανω λαθος.
εντιτ: κολλεκτιβοποιηση και κοινοτισμος. ωραιες λεξουλες.
Αυτό μου θυμίζει το ιστορικό 5ευρο της ΑΚ αλλά όχι σε εποχές κρίσης.
ναι και εγώ κατάλαβα ότι το φεστιβάλ των ικόνοκλαστς έχει είσοδο 7ε.
και πάλι είμαι με τον σύντροφο κάκλι εκτός από το να γίνει πάρκινγκ το πάρκο. εντάξει μια πλατεία είναι που αράζει κόσμος, δεν πρέπει ντε και καλά να βγάζει κάτι παραπάνω.
Η συζήτηση με τον hyatari αφορούσε το αντιπολεμικό διήμερο της ενωτικής πρωτοβουλίας στα χανιά το οποίο έχει είσοδο 7ε.
ναι μόνο που κάνεις πως δεν ξέρεις τι είναι/ήταν η street attack και γιατί δεν πήγε κανένας
τι είναι/ήταν η στρητατακ και γιατί δε πήγε κανένας;
Τι διαφορά έχει ο Μεσολογγίτης με αυτόν που Αράζει στο Πάρκο, γιατί ο μεν είναι κακός και ο άλλος καλός και ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ;
στρητ ατάκ είναι ή μάλλον ήταν μια κατάληψη στα λυόμενα των καλών τεχνών στο απθ όπου γινόταν συχνά πυκνά diy πανκ συναυλίες όπου πήγαινε καμπόσος κόσμος. στο παρελθόν ήταν η αφετηρία για ντου σε πάρτυ στο πανεπιστήμιο με αποκορύφωμα πριν μερικά χρόνια τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι φοιτητή από αριστερή παράταξη των πολιτικών μηχανικών σε πάρτυ στο πολυτεχνείο. από τότε δεν συνέβηκε κάτι ανάλογο μιας και στη συνέχεια σπάστηκαν από Α.Κ. και φημολογείται ότι οι υπαίτιοι φύγαν από θεσσαλονίκη. η κατάληψη ξαναάρχισε να λειτουργει μετά από ένα χρόνο από το γεγονός και καλά "μετανοημένη" χωρίς αυτά τα φαινόμενα.
επίσης συνδέεται με "απαλλοτριώσεις" πανεπιστημιακού εξοπλισμου και με στέγαση μεταφορική και κυριολεκτική υπερ-μπάχαλων που είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν ντου στην υφανέτ. παρόλα αυτά στις συναυλίες πήγαινε διάφορος κόσμος.
το πόιντ μου είναι ότι όταν το πανεπιστήμιο αποφάσισε να γκρεμίσει τα συγκεκριμένα λυόμενα πήγε μόνο για καναδυό μέρες λίγος κόσμος και τελικά γκρεμίστηκαν. όταν το πολιτικό σου στίγμα εξαντλείται στις πανκ συναυλίες νομίζω είσαι εύκολος στόχος.
Δε συμφωνώ πως η street attack σταματούσε στις πανκ συναυλίες. Έτσι το είδαν κάποιοι "τι θα κάνουμε το σάββατο? α! έχει λάηβ street attack". Κατά τα άλλα όντως τραγικό να μαζεύει άπειρο κόσμο σε συναυλίες όπως tragedy και όταν τα γκρεμίζουν να παρευρίσκονται με το ζόρι 100 άτομα.
Εγώ πάλι επιμένω ότι πήγε λίγος κόσμος γιατί ήταν όλα αυτά που λες (έντιτ: εσύ asimouli) και συνεχίζουν να είναι μέσω του βιολογικού από όσο ξέρω. Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά ίσως και να μαζευόταν κόσμος να την υπερασπιστεί.
Το πάρκο ήταν πάρκινγκ και όταν ήταν να γίνει εμπορικό κάποιος κόσμος μαζεύτηκε και διεκδίκησε δυναμικά ελεύθερο χώρο ανάμεσα στα τσιμέντα. Αυτό από μόνο του είναι μια χαρά πολιτική πράξη. Επέλεξαν μάλιστα να διαχειρίζονται οι ίδιοι το χώρο μέσω της συνέλευσης οπότε +1. Από ένα τέτοιο εγχείρημα περιμένω να βγει λόγος και δράσεις σχετικά με τους ελεύθερους χώρους, σχετικά την φύση, σχετικά με την καταστολή που δέχεται η περιοχή ή τα προβλήματα της και σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν, παράδειγμα όταν έρθει η πρέζα αν τους ενοχλεί ή όχι και γιατί, όταν έρθει ο έμπορος το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα πάρκο πρέπει να βγάζει λόγο ας πούμε για το ΔΝΤ. Υπάρχουν άλλες 15000 οργανώσεις, ομάδες, παρεάκια με τέτοια στόχευση.
Άμα σκάσουν οι μπουλντόζες και είναι όλα όπως είναι τώρα θα το υπερασπιστεί κόσμος. Θα το υπερασπιστούν όλοι αυτοί που το ξεκίνησαν, αυτοί ήρθαν μετά, όσοι από τριγύρω ενδιαφέρονται για ελεύθερους χώρους και οι αριστεροί και αναρχικοί γιατί έτσι. Τα καγκούρια της σριτ δεν έμεινε κανένας να τα υπερασπιστεί γιατί ήταν καγκούρια και όχι γιατί έκαναν πανκ συναυλίες.
Ε δεν ακούγεται μόνο, πέφτει κιόλας.
Ρέητζ, λίγος κόσμος πήγε γιατί λίγος κόσμος είναι αυτός που νοιάζεται πραγματικά. Οι περισσότεροι σκάνε σε χαρές και πανηγύρια. Και δεν υπήρξε μόνο η street attack στα λυόμενα. Υπήρξαν και άλλοι χώροι που δραστηριοποιούνταν εξίσου πολύ. Ούτε εκεί είχε κόσμο.
Ο ασιμουλου μάλλον εννοεί οτι αν η δράση σου είναι μόνο λαηβς και παρτια τότε ανεξάρτητα από το πόσος κόσμος σκάει σ' αυτά (που από ό,τι καταλαβαίνω στην στρητατακ έσκαγε αρκετός - κι εδώ έχω δει να ποστάρονται λαηβς για κάτι ωραίες κραστιές κλπ) η γείωση σου δεν είναι επαρκής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται οτι δεν ήταν επαρκής ούτε για να τα υπερασπιστεί αυτός ο κόσμος των λαηβς (όχι οι "αλλες καταλήψεις") όταν τα γκρεμίζουνε.
Το πάρκο πάλι είναι κάτι διαφορετικό δεν είναι απλώς "κατάληψη" και συμφωνώ σε ό,τι είπε με το άλλο το γίδι.
Για τους άλλους δεν ήξερα ούτε ποιοι είναι ούτε τι κάνουν οπότε πάσο. Μόνο την φριτέζα θυμήθηκα τώρα.
Είσαι Θεσσαλονίκη ενώ ότι μαθαίνω εγώ είναι δεύτερο χέρι αλλά αυτά τα δεν πήγε κόσμος γιατί κανένας δεν νοιάζεται δεν μου κάθονται καλά. Σε άλλες δράσεις που δεν αφορούν τέρμα πολιτικούς χώρους πάει κόσμος; Αν πάει στους συγκεκριμένους γιατί δεν πήγαν; Αν την έπεφταν στο στέκι στο βιολογικό θα πήγαιναν ή όχι (ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο); Μάλλον οι ίδιοι φταίνε ε και λίγο το Πάσχα που έλειπαν οι φοιτητές.
κοίταξε να δεις εγώ με την υφανέτ π.χ. καμμία σχέση αλλά αν γίνει ντου μάλλον θα πάω εγώ και άλλος κόσμος. μάλλον επειδή δεν είναι μόνο acab αλλά επειδή προβληματίζονται εδώ και χρόνια οι άνθρωποι για την κοινωνική χειραφέτηση και υπάρχουν ξεκάθαρα πολιτικά.
τέλοσπάντων το άραγμα σε πάρκα με μπύρα από περίπτερο είναι πολιτικά μια χαρά δεν το συγκρίνω είναι δικαίωμα.
το ότι φορτώθηκαν στο βιολογικό είναι πολύ βόλεμα για αυτούς δλδ τι θα κάναν αν δεν υπήρχε? μάλλον έχω εμπάθεια με το πανκ οι τύποι μόνο για αυτό ζούνε και για κάνα ξεκαύλωμα στο κάγκελο, είναι και λίγο πρόβλημα ε?
Ρέητζ. δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί μιλάω με τα όσα βλέπω τα τελευταία 2-3 χρόνια και βάσει μόνον αυτών, μεγαλύτεροι μου λένε ότι έχουν αλλάξει άρδην καταστάσεις. Φαντάζομαι πως μεγάλο ρόλο παίζουν και οι κόντρες που έχουν οι χ με τους ψ και πάει λέγοντας -όσον αφορά το κόσμο που μαζεύεται- αλλά παρατήρησα πως ακόμη και τα παιδιά που έμεναν στα λυόμενα και τα πράγματα τους είχαν μαζέψει και δεν έδειχναν κάποια ιδιαίτερη διάθεση να αντιδράσουν πιο ενεργά. Ίσως το γεγονός πως αρκετός κόσμος έβλεπε αυτούς τους χώρους σαν λαηβάδικα τόσα χρόνια να έπαιξε μεγάλο ρόλο και να ήταν αργά για κάτι πιο ουσιαστικό. Ίσως πάλι, αρκετοί να το θεωρούσαν δεδομένο πως θα τα γκρεμίσουν.
Δεν ενέχει πολιτική αυτό δλδ?Quote:
μάλλον έχω εμπάθεια με το πανκ οι τύποι μόνο για αυτό ζούνε και για κάνα ξεκαύλωμα στο κάγκελο, είναι και λίγο πρόβλημα ε?
ακριβώς όση πολιτική ενέχει και το bungee jumping ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.
ίδια αδρεναλίνη χωρίς την περιττή προβοκάτσια!!!
Γκούγκλαρα "bungee jumping" και κατέληξα στο ότι μάλλον έχεις εμπάθεια με το πανκ.
Φυσικά και δεν έχει πολιτική σημασία ένα οποιοδήποτε καγκελάκι χωρίς λόγο μετά από συναυλίες και πάρτυ, ή μάλλον έχει όση πολιτική σημασία έχουν και τα μπάχαλα στα γήπαιδα. Η "άμεση σύγκρουση με το κράτος" είναι μια πολύ καλή δικαιολογία, ειδικά όταν μπαινοβγαίνεις στο άσυλο για να μη νιώσεις κι εσύ πάνω σου τα χτυπήματα του "αντίπαλου στρατοπέδου". Άμεση σύγκρουση δεν μπορεί να κάνει κανείς, ακόμα και τα κομμάντα του ενόπλου κάποια στιγμή θα σκοτωθούν ή θα μπουν φυλακή, όπως μας δείχνει η ιστορία.
(γράφω για "άμεση σύγκρουση" γιατί αυτή είναι η κυριότερη πρόφαση που προβάλλουν οι εραστές του κάγκελου)
Ενας χώρος χαρακτηρίζεται από τη μορφή που του δίνουν τα άτομα και οι συλλογικότητες που τον διαχειρίζονται. Όχι, δεν νομίζω ότι φταίει ο κόσμος που πήγαινε στα λαιβς και δεν πήγε όταν ρίχνανε τα κτήρια. Για μένα που δεν είχα πάει ποτέ στη Στριτ Αττακ το ότι έβλεπα στο ιντερνετ μόνο αφίσες για συναυλίες μου δείχνει ότι οποιαδήποτε άλλη μορφή πολιτικής εκδήλωσης και παρέμβασης απουσίαζε. Όταν λοιπόν διαχωρίζεσαι εσύ ο ίδιος και γίνεσαι "συναυλιάδικο", γιατί ο κόσμος να μη σε λογαριάζει μόνο ως τέτοιο;
Κακά τα ψέμματα, όταν δεν έχεις πολιτικό χαρακτήρα δε θα σε υπερασπιστούν ούτε οι 100-200 μπαλαντερς της υπεράσπισης πολιτικών χώρων. Κανείς δε θα ενδιαφερθεί για το συναυλιάδικο που γκρεμίστηκε. Επειδή ο α/α/α χώρος καθορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από σχέσεις συμπάθειας/αντιπάθειας, είναι λογικό αποτέλεσμα να σε υπερασπιστούν μόνο όσοι σε συμπαθούν, ειδικά αν τα άτομα που διαχειρίζονται τη Στριτ Αττακ έχουν αποδειχτεί "προβληματικά" και "ανταγωνιστικά" στη συμπεριφορά τους απέναντι στις υπόλοιπες καταλήψεις ή συλλογικότητες της πόλης (δεν ξέρω πραγματικά τι έχει γίνει, εδώ πάντως αυτά ακούγονται).
Νε. Και άντε τόσα άτομα είδαν σαν απλό συναυλιάδικο την street attack και την όποια street attack, τη στιγμή που αυτή αποτελεί ένα χώρο ελεύθερο και διοργανώνονται συναυλίες που εγώ και εσύ μπορούμε να παρακολουθήσουμε χωρίς κανένα αντίτιμο, δεν "οφείλεις" να τον υπερασπιστείς αυτόν το χώρο, εφόσον πηγαίνεις και περνάς καλά?
Έστω ότι ανήκεις σε "αντίπαλο στρατόπεδο", δεν πρέπει να πας να στηρίξεις για να μη γκρεμιστεί αυτός ο χώρος? Όλα δείχνουν πως αύριο μεθαύριο θα είναι ο χώρος που στεγάζεται η δική σου κατάληψη αυτός που θα τεθεί υπό απειλή.
Όσον αφορά το πολιτικό στοιχείο στην street attack, μου αρκεί που ανέβαιναν επί σκηνής άπλυτοι και μέσω των στίχων τους προπαγάνδιζαν πράγματα που πιστεύω και πολεμώ για αυτά. Χωρίς να παρεμβαίνει το χρήμα πουθενά. Αν αυτό δεν ενέχει πολιτικό στοιχείο, τότε τι. Το θέμα είναι πώς έβλεπαν όσοι πήγαιναν εκεί, αυτό το οποίο λάμβανε χώρα. Τι να πω, ίσως έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να δώσουν βάση (?).
Προβληματικά άτομα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν από άτομα τα οποία είναι τα ίδια προβληματικά. Τα προσωπικά σε τέτοιες φάσεις πρέπει να μένουν απ'έξω.
χα. δεν είναι προβληματικό να σαρέσει μονο το πανκ και το καγκελάκι. προβληματικό είναι να σε αρέσει μόνο το πανκ και το καγκελάκι και να ευαγγελίζεσαι την ανατροπή.
πω τα ίδια και τα ίδια σόρρυ.
Ε, ρε κόλλημα κακό με την street attack.
Για να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα, η street attack, εκτός από liveάδικο, αποτελούσε και "κατάληψη στέγης" aka χαιμετυπίο που την αράζανε διάφορα φρικιά της κακιάς φάρας. Η ίδια η κατάληψη, πολιτικά είχε μείνει μείνει στο "diy της φάσης" και στην τελική καλά έκανε. Ο λόγος που όταν την ρίξανε ήταν μαζεμένοι περί τους 30 φρίκουλες μόνο μπορεί να αποδοθεί στην μέρα (δευτέρα του πάσχα), αλλά το γεγονός ότι και μετά που ανοιξαν οι σχολές, τα φρικιά φάγαν το αρνί τους κτλ δεν κουνηθηκε φύλλο, δεν είναι κατα βάση ότι αποτελούσε diy liveάδικο.
Όταν έχεις έναν χώρο που μπαινοβγαίνουν και τέλοςπάντων, θεωρούνται "δικοί σου" διάφοροι τύποι που έχουν κάνει μαλακίες χοντρές, (θα εξηγήσω) και εσύ δεν επιλέγεις να τους σουτάρεις από κει μέσα αλλά τους παρέχεις άτυπη κάλυψη, είσαι άξιος της μοίρας σου. Είπαμε, αυτιστική η αναρχία με την αλληλεγγύη αλλά έχουν ακόμα και αυτοί κριτήρια, λολ.
Σκηνικά:
1) Ανοιγμένο κεφάλι μέλους του σχήματος των Πολ. Μηχανικών (el condor passa), για τον τύπο ξέρω ότι το πρώτο-δεύτερο βράδυ φοβόντουσαν για την ζωή του ακόμα. Αφορμή; Σε πάρτυ του σχήματος στο πολυτεχνείο οι φρίκουλοι "απαλλοτρίωναν" pc και άρχισε μανούρα.
Η street attack διαλύθηκε λίγο καιρό μετά από φοιτητές, ΕΑΑΚ, κόσμο από αναρχία κτλ
2) Πέρσυ στους ska-p οι φρίκουλοι δείρανε έναν υφαναταίο άσχημα. Την άλλη μέρα, γεια σου street attack από ΑΚ και ΥΦΑΝΕΤ.
Τελικά οι βλάκες βάλανε και γκαζάκια στην υφανετ προσφατα και αναλάβανε και ευθύνη. Ε τι κόσμος να μαζευτεί για αλλυλεγγύη στους καθυστερημένους, το μόνο που έχει νοήμα είναι σε επίπεδο ασύλου, αλλά με στο πάσχα χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.
post apo ton 5o ths gada
Αρχικά, εύγε για το "απαλλοτρίωναν" και την αναφορά στην ΑΚ.
Το ερώτημα βέβαια είναι, πώς τα ξεχνάς όλα τα παραπάνω και σκας σε συναυλίες και όταν είναι να τα γκρεμίσουν τα θυμάσαι και αλλάζεις στάση. Αυτό. Και δε πάει σε εσένα.
Αναρχισμός και αντιφάσεις.
Εδώ είσαι.
Και μάλιστα να προσθέσω στα "σκηνικά" ηλιθιώδη μπάχαλα άνευ λόγου και αιτίας και συμπεριφορές που, χωρίς να γίνονται με αυτό σκοπό (δε νομίζω ότι υπάρχει σκοπός γενικά σε τόση απύθμενη βλακεία), καταλήγουν χειρότερη προβοκάτσια από επί τούτου προβοκατόρικες ενέργειες.