πού τον ξέρεις εσύ τον joey allen;
Printable View
πού τον ξέρεις εσύ τον joey allen;
όχι ότι είναι ο σάμπατακ?
anathema-the silent enigma
my dying bride-turn loose the swans
iron maiden-powerslave
metallica-master of puppets
skyclad-prince of the poverty line
skyclad-the silent wales of lunar sea
savatage-edge of thorns
nevermore-dreaming neon black
sepultura-roots
slayer-god hates us all
my dying bride-the angel and the dark river
anathema-alternative 4
anathema-pentecost III
paradise lost-draconian times
manowar-sign of the hammer
black sabbath-masters of reality
my dying bride-the dreadful hours
iron maiden-7th son of a 7th son
iron maiden-killers
anathema-eternity
slipknot-slipknot
skyclad-irrational anthems
skyclad-vintage whine
dark tranquillity-projector
metallica-...and justice for all
metallica-black album
iron maiden-iron maiden
pantera-far beyond driven
metallica-st anger
my dying bride-like gods of the sun
Κανω πως δεν ειδα το St. Anger αλλα το γραφω πριν το κανεις εντιτ να δουν κι οι αλλοι οτι το εβαλες.
ΓΙΟΥ ΦΛΑΣ ΙΤ ΑΟΥΤ, ΓΙΟΥ ΦΛΑΣ ΙΤ ΑΟΥΤ
ΧΗΗΗΗΗ ΝΕΕΕΕΕΒΕΡ ΓΚΕΤΣ ΡΗΣΠΕΚΤ
so fucking what???Quote:
Originally Posted by FIXXXER
k sto katw katw na grapsoume ta agapimena mas a;lbum eipe k oxi ta 30 kalytera metal bums ever....k to st anger me kollise apisteuta otan to akousa prin 5 xronia...k akoma k twra maresei pio poly apo to load k to reload...akoma k apo thn pipa death magnetic...
Τζόι, πότε μπαρκάρεις πάλι?
ola wraia alla epeidh diabasa merikes pipes edw mesa peri metal
otan leme metal ennooume auto
http://i175.photobucket.com/albums/w...a3e2996859.jpg
afou exoume tonous kryfomanogouoradwn edw mesa, kai einai apo ta liga bands pou me kanoune akoma na ais8anomai metalliko aderfo kie ta loipa mpernh porwsou.
Πες τα ρε man, γιατί πήξαμε στα Anathema και τα Paradise Lost...
Μετά από Αccept,Running Wild ,Saxon ,Riot και Armored Saint βεβαίως βεβαίως.........Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
1 venom-black metal(α ρε καλκι)
τα υπόλοιπα χωρίς σειρά προτιμήσεως:
darkthrone-a blaze in the northern sky
hellhammer-Apocalyptic Raids 1990 A.D.
napalm death-scum
bathory-bathory
cripple bastards- desperately insensitive
burzum-filosofem
anal cunt-it just gets worse
manilla road-invasion
daughters-hell songs
celtic frost-morbid tales
darkthrone-FOAD
sarcofago-INRI
mayhem-deathcrush
(ε όχι και τριάντα)
χέι ροζ μετάλλερ! ζωή δεν απεκτήσες ακόμα;Quote:
Originally Posted by o.p.m
ειδικά το να κοιτάς πως να κάνεις το μέταλ σου πιο χέβυ είναι αντίθετο του χέβυ μέταλ, συμφωνούμε τελικάQuote:
Originally Posted by o.p.m
AC/DC - Back In Black
Annihilator - Alice In Hell
Anthrax - Among The Living
Atheist - Unquestionable Presence
Autopsy - Acts Of The Unspeakable
Black Sabbath - Heaven and Hell
Carcass - Symphonies Of Sickness
Celtic Frost - Morbid Tales
Coroner - No More Color
Death - Leprosy
Dio - Holy Diver
Entombed - Left Hand Path
Exodus - Bonded By Blood
Immolation - Dawn Of Possession
Iron Maiden - Iron Maiden
Judas Priest - Screaming for Vengeance
Kreator - Extreme Aggression
Malevolent Creation - Retribution
Mayhem - De Misteriis
Megadeth - Rust In Peace
Motorhead - Ace Of Spades
Morbid Angel - Blessed Are The Sick
Monstrosity - Millennium
Nuclear Assault - Game Over
S.O.D. - Speak English Or Die
Sadus - Swallowed In Black
Obituary - Cause Of Death
Sodom - Agent Orange
Suffocation - Effigy Of The Forgotten
Voivod - Killing Technology
ωραιος
CrippleHorse sxedon to 1/3 den einai kan metsal....kata t alla to avatar sou to eixa kanei t-shirt Sonic Youth
Έβαλα πράγματα που άκουγα όταν ένιωθα από τέτοια.
Το λιγότερο μέταλ είναι crossover thrash ξερω γω.
Τι λες, ότι τα death δεν είναι metal, ή ότι δεν έχω ούτε ένα angelwitch?
gia ta AC/DC,Motorhead,S.O.D., Carcass klp....min arpazese
Δεν αρπάζομαι, σιγά μην πλακωθούμε για το πόσο grind ήταν οι carcass.
Mάλλον το κριτήριο είναι δίσκοι που αν έδινες σε έναν μεταλλά θα τους άκουγε. Έτσι ναι carcass, όχι napalm death.
Όσο για τους motorhead, μάλλον καιροσκόπους τους λες. Τότε ήταν μεταλλάδες, πιο πριν πανκιά, μετά ροκ ν ρολ, ανάλογα με το τι πουλόυσε. Μόνο grunge δεν είπαν ότι έπαιζαν.
Οι S.O.D. πάλι μου αφήνουν ερωτηματικά. Καλά οι υπόλοιποι παίζει να παίρνανε στην πλάκα τους φασιστοστίχους αλλά ο μιλάνο στάνταρ θα τους εννοούσε. Τρελλό κόλλημα με τα χωσίματα όμως.
+κανενα εκατομμυριο!!!!!!Quote:
Originally Posted by CrippleHorse
καιροσκοποι.μια ζωη θα το λεω για τους σιχαμενους με την μισοπεθαμενη φωνη.
ο μιλανο ηταν και ειναι μεγαλος βλακας.απο αυτους,ο μονος με "καλη" νοοτροπια(μουσικα,ιδεολογικα) ηταν ο τσαρλι.ιαν αρχιμαλακας και λιλκερ αλλος καιροσκοπος και αυτος.
Τώρα βέβαια τοότι μια ζωή οι Motorhead λέγαν ότι παίζαν punk ή r'n'r αλλά όχι metal είναι σημάδι καιροσκοπίας φαντάζομαι τρελό .
Άσε δε που αλλάξανε και ΤΟΟΟΣΟ πολύ το στυλ τους (καλά ,μηλάμε για άλλη μπάντα έτσι - ειρωνεία εννοείται-) που είναι από φυσάει ο άνεμος πάω..........
exei plaka na sxoliazeis tous Motorhead me Sodom avatar pantws
Μόνο κανένα εκατομμύριο; Δώσε κι άλλο.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Συμφωνώ με πάνκη σε μουσικά θέματα πάντως. Δεν μπορώ να πέσω πιο χαμηλά. :P
πιστεψε με,εχεις πεσει και πιο χαμηλα(στα γονατα,σαπακιασμα απο δερματοφορουσα κτλ κτλ).
παντως για τους μοτορχεντ συμφωνουμε.πες μου οτι σιχαινεσαι και ac/dc,black sabbath και θα γινω ο νεος σου κολλητος.
re pAnkh ligo sevas ston Lemmy re....kai otan epeze to Hells Bells stin nToumpa wtoaspides forouses??
gia Sabbath st arxidiam
οταν επαιζε το πιο βαρετο και σιχαμενο κομματι στην ιστορια της μουσικης παγκοσμιως,εγω απλα αδιαφορουσα.χιλιες φορες το "μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης"
οσο αφορα τον σκατογερο με την χρονια βρογχιτιδα,την μερα που θα ακουσω τα χαρμοσυνα νεα για τον θανατο του θα κανω παρτυ.ειναι οτι πιο ελλεεινο και βαρετο εβγαλε ΠΟΤΕ η μουσικη,σε ΟΛΑ τα ειδη.
και επειδη θα μου πεις για την επιρροη της σκατομπαντας του στο πανκ,θα σου πω και εγω το εξης:οι μοτορχεντ θα ηταν ωραια μπαντα αν επαιζαν μονο σε γρηγορες ταχυτητες,εβγαζαν την σκατοροκια απο τα ριφφ τους,περιοριζαν τα ηλιθια σολο,ειχαν πολυ πιο κατεστραμμενους στιχους,καικυριως δεν τραγουδουσε ο αρχιμαλακας.
η απαντηση ειναι λοιπον zeke-dirty sanchez.
παντως υπαρχουν και πιο καθυστερημενες μπαντες.deep purple.ο ορισμος του "θελω να πεθανω απο την βαρεμαρα".
O Lemmy καιροσκόπος. Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Ό,τι διαφωνία και αν έχουμε σε ο,τιδήποτε ρε πάνκη, δε πα να'ναι υπαρξιακό, μουσικό, ποδοσφαιρικό, ιδεολογικό, πάει κι έρχεται. Εδώ τραβάω γραμμή: Είσαι ΛΑ-ΘΟΣ. Δεν υπάρχει πιο αυθεντικό άτομο από τον Lemmy. Απλά δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ.
re mpas kai den eisai PAOKtshs??? ti einai auta pou les??
tespa o an8rwpas vghke me tin tsoper apo ton tafo de mporw para na ton agapaw....to mono kako einai oti vazei cocacola sto gouiski tou
ποτε ηταν αυθεντικος?οταν ηταν ροουντιε του χεντριξ και επαιζε στους sam gopal kai hawkwind και ηταν χιππης?οταν με τους ελεεινους το επαιζε μετα πανκ?οταν στις αρχες του 80 την ειδε χεβυ μεταλ?οταν πιο μετα αποφασισε οτι ειναι ροκαμπιλας?Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
σκατα αυθετικος ηταν.επειδη συνεχεια ΛΕΕΙ οτι "γαμαει,πινει,ξαναπινει και δερνει" δεν τον κανει αυθεντικο.τον κανει εναν (καλο μεν) μπαχαλο.απο τετοιους ξερουμε πολλους.αυθεντικος ομως?αρχιδια.οτι αρπαξει ο κωλος του.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
δημοσιοσχετιστας του κερατα.
αν θελεις να δεις και να πεις για αυθεντικους ανθρωπους,στο πανκ υπαρχει ο greg sage και ο ian mckaye,στο ροκ εν ρολλ ο fred cole(με προυπηρεσια στον χωρο απο το 1964!),στο μεταλ o angelripper.αυτοι ναι,ειναι αυθεντικοι.
minime,αυτα ειναι χανουμικα ακουσματα ρε.ηζι ρεβολουσιον και ετσι.εμεις ειμαστε υπερ της αποδομησης,ειτε με τον καταστροφικο τροπο των siege/doom ειτε με την παρανοια της lydia lunch.
Πανκη ενώ γενικά τα λες πολυ σωστά και ωραία μουσικά και όχι μόνο (είσαι ένας από τους ελάχιστους που με κάνουν να συμπαθώ παοκ) για Lemmy θα διαφωνήσω.αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. είναι και οφ τοπικ αλλά δεν γαμιέται.
ελα ρε!εδω με τον ελεωρουθλεσοπουλο το τοπικ εχει ξεφυγει προ πολλου.Quote:
Originally Posted by ion_storm
αυτο που κραταω εγω ειναι οτι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.και ας διαφωνεις.γενικα δεν δεχομαι τις λεγομενες σταθερες σε οτιδηποτε στην ζωη μου.και τον μαλακα πανε με το ζορι να τον παρουσιασουν σαν σταθερα και σαν μεσσια του ροκ εν ρολλ εδω και 35 χρονια.σορρυ,αλλα δεν θα παρω.υπηρχαν ανθρωποι που αφιερωσαν την ζωη τους σε αυτην την φαση μουσικα και που ηταν και μεγαλυτεροι μπαχαλοι στην προσωπικη τους ζωη,αλλα δεν το εδειχναν σε καθε ευκαιρια.
περι εησιντισι.για να μην παρεξηγηθω,θεωρω την περιοδο με μπον σκοτ την (σαφως) πιο σπουδαια τους και οτι δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ βαρετοι τοτε,τουναντιον.
αλλα ο πουστης ο οπωροπωλης με την τραγιασκα δεν παλευεται.
Όσο για μεσσίες, θυμήθηκα το άλμπουμ με τους πιο σιχαμένα ηλίθιους στίχους που όμως γούσταρα. spiritual healing:
Born without eyes, hands, and a half a brain
Being born addicted to cocaine
Some say she's naive, she's a stupid bitch
Some say to forgive, guilty she should die
και
Born to be thrown in the trash to rot
To exist in this world may be a mistake
The one who is with child, it's their choice to make
Death and life taken so easily
Right or wrong, whose choice will it be?
Abortion, when it is needed
Execution, for those who deserve it
The giving and taking of life will always be
Altering the future
[...]
Life for a life should remain the rule
The innocent victim that is what's cruel
Look to the past is what we should do
When justice was done and justice was true
Using our laws to help their escape
An easy way out is what they create
Claiming insane is the way to freedom
People are stupid enough to believe them
υπερτιμημένος καθυστέρας και κάποιος θα με βρίσει όπου να ναι
Quote:
Originally Posted by minmin
Δε γαμεί ?Θα το σκεφτόσουνα εσύ? Πιο πλάκα έχει που ποστάρω ακούγοντας Γονίδη...........
Αυτά που έχω διαβάσει για Motorhead έρχονται χαλαρά από το εγχηρίδιο του καθυστερημένου.............(συμπλιρώσατε μουσική προτήμιση).
Καλά Αλέξη άστο...εσύ στάνταρ είσαι με τους τυπάδες που κράζουν τους Onslaught μετά από τα demo οπότε δε μπορεί να σε πάρει κάποιος και πολύ σοβαρά σε ορισμένα θέματα.
Κράζετε Lemmy για καιροσκόπο .Γαμώ ρε ,μπράβο ,χτύπημα στο κατεστημένο............
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ γιατί μάλλον το προσπεράσατε το προ'ι'γούμενο post μου
α)o Lemmy δεν το έπαιξε ποτέ metal .Δηλ όταν τον ρωτάγανε τι παίζει μια ζωή (ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΕΜΕ) punk η rock'n'roll έλεγε ότι έπαιζε ,από τα 70ιες μέχρι και σήμερα .Kαι ως ένα ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό έχει δίκαιο .Η μουσική του βέβαια είχε κυρίως απήχηση σε μεταλλάδες και πολλοί από αυτούς (όπως κι εγώ) θεωρούνε τους Motorhead το απόλυτο metalo rock'n'roll! Locomotive και "γεια σας" και μίλα για βρωμιά εσύ τρία μερόνυχτα σαν την κλαίουσα παρθένα Αλεξάκο................
b)άμα σε ενοχλεί η hard rockια στα ριφφς μαγκιά σου ,άμα σε ενοχλούν και τα (καρακαβλερά )solo τους μαγκιά σου .Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια μπάντα που δηλώνει punk και έχει (σοβαρά)ριφφς και solos είναι και ξεπουλημένη επειδή κάποιοι σαν κι εσένα (μαζί με εσένα) είναι το αντίστοιχο των trueμεταλλάδων στο punk (γελάει ο κόσμος δηλαδή) σε θέμα μουσικής αντίληψης πάνω στο είδος που γουστάρουν.Πάνε άκου ντεμπούτο DRI να γουστέρνεις.
Τώρα τα περί Ac/Dc και γαμώ με Bon Scott εννοείται, το Back In Black σκοτώνει βουβάλια και το Hells Bells γαμεί ότι ακούτε πορωτηκά ,όμορφα,άνετα και σενιέ..............
Αυτά
ΚΑΡΑ ΕDIT :
Φιλάρα οι Motorhead ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ crossover μπάντα θες δε θες (που δε θες αλλά δε λέει και τίποτα δηλαδής) .Επιροή τους δηλώνουν ότι να'ναι στυλ συγκρωτημάτων όπως επείσης τους έχουν διασκευάσει και ότι νά ναι μπάντες. Αλλά ,ναι ρε ,έχεις δίκαιο ,κανονικά θα έπρεπε να έχουν πόρτα στα live τους και να λένε :IΦ ΥΙΟΥΡ ΝΟΤ ΙΝΤΟ ΜΕΤΑΛ......... κτλ κτλ .Ρε συντομνίσου λίγο ,μη τα λες έτσι..............Quote:
Τώρα για το πολιτικό του θέματος άμα εσύ κάνεις για φασίστα ένα τύπο που ντύνεται σαν τον Es και ευλογεί σαν τον Πάπα (ταυτόχρονα!) τότε ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΟΚΑΡΑ!
Γενικά Γονίδης και σας γαμώ όλους!
μλκ,δεν ξερω γιατι.αλλα νιωθω μια ακατανικητη ελξη απεναντι σου.
γλυκε χολοκωστα μου,κανε κατι για αυτο.
Quote:
Θα αναίβω πάνω ρε μουρνταρόπαιδο να σε πάω "αγκαλίτσα" :love:
Edit: Ο Γονίδης γαμάει ότι ακούμε ,ε..............
Άκου "μια αγάπη δε τελιώνει μ'ένα χωρισμό" και προσκύνα!
ειμαι σε μια κατασταση δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα,σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδια...
αυτο ναι,γαμαει ΟΤΙ ακουμε. :)
Quote:
Πονάει το αγόρι μου ?χαχα
Γονίδης ρε...................
χαχαχαχαχα!ναι ποναω!επεσα απο τον πρωτο οροφο σαν αλλος μιχαλοπουλος(ασχετα αν με αποκαλουν "γαρδελοπανκ")
πανε δες μια στο ποστ πιξ οφ γιορσελφ.εγραψα στιχους για την παουερανια.θελω την γνωμη σου.
Quote:
Πόσταρα λέμε.......................... 8)
http://img443.imageshack.us/img443/6...logojpgud2.jpg
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΕΣΤΕ