α σορρυ καταλαβα λαθος!
Printable View
α σορρυ καταλαβα λαθος!
File Pinatero,den diafono me auto pou les apla to na dikaiologeis syllivdin oles tis akraies symperifores, imo kataligei se anapodo apotelesma (o oros iroes ok einai travigmenos)Quote:
Originally Posted by Pinatero
edit: to proigoumeno post itan gia ton Unholy Martyr
Ρε πινάτερε είναι απλά τα πράγματα.
Είσαι νορμάλ αντιεξουσιαστής διαδηλωτής με ιδέες μπακούνιν κι εγώ δεν ξέρω τι. Εκεί που είσαι με τους ομοϊδεάτες σου και κάνεις την πορεία σου, σπάζοντας και 2-3 ΑΤ και 5-6 τράπεζες στο δρόμο, βλέπεις κάτι μπάχαλους να σπάνε το μαγαζάκι του κυρ Θύμιου παραπέρα.
Τι κάνεις εκεί; Συνεχίζεις την πορεία σου δικαιολογώντας τους; Πας και τους λες κόφτε το ρε μάγκες, άλλος είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός και γυρνάς στους δικούς σου; Ή απλά τους πιάνεις και τους σαπίζεις στο ξύλο τους μουνοπανάδες που καταστρέφουν τον κοσμάκη, καθαρά για άλλα συμφέροντα(δημιουργία φόβου στους πολίτες πχ λέμε τώρα) και άσχετα με την ιδεολογία σας;
Ε εγώ δε νομίζω ότι εσείς οι αγωνιστές σπάσατε καμία παρέα μπάχαλων στο ξύλο. Απλά δικαιολογήσατε.
Ρουθλες δεν είπα ότι πήγες για φλέημ απλά το "κάνατε ήρωες τους μπάχαλους" το λένε πολλοί από δω και από κει ενώ δεν το έχει γράψει ΚΑΝΕΝΑΣ. Μόνο τιμή και δόξα στον ηρωικό μπάτσο έχω δει. Αλλά δε διαμαρτυρήθηκε και κανείς για αυτό. Εκεί που μας παίρνει.
Den to egrapsa gia xristi tou Er kai oso gia ton Clint Eastwood tou kolou, exei graftei kata koron oxi mono edo allla pantou oti ton katadikazoume ( ektos apo merika zoa)
Α όπου ρούθλες μίστερμέιντεν. Μπερδεύτηκα σόρρυ.
δε σπαω ουτε τραπεζες ουτε ΑΤ/ΑΤΜ! δεν ειμαι αντιεξουσιαστης! μαγαζακια κυρ Θυμιων δεν εχουν σπασει στο παρελθον σε αλλες πορειες! τα μαγαζακια κυρ Θυμιων οταν εσπαγαν ηταν ανενταχτος απλος κοσμος εκει (+απλα αναλωθηκε σε καποια γιουχαισματα)!
Oxi, alla egw auto pou eida htan oti osoi ta spagan, ta spagan ola, xwris diakriseis.Quote:
Originally Posted by animae
Opote h htan oloi mpaxaloi, h oi anarxikoi den espagan tpt, h apla mono ekei pou hmoun ginotan auto.
Epishs egw eimai psilo uper tou na ginei ligo xamos. Apla an htan pio as poume organwmenos, kai sugkentrwmenos sta swsta shmeia, tha tan kalutera, tha eixate kai to kosmo mazi sas, den tha zhtagan oloi tous mpatsous na tous swsoun 2 meres afou tous vrizan klp. Tha eixe nohma to olo thema. Twra einai apla mpaxala, ws mpaxala provalontai, auto pisteuei o kosmos.
ps. Mia kalh lysh tha tan na pane na kapsoun kana thleoptiko stathmo giati me toses malakies pou akouw den mporw allo.
egw exw skeftei poly aftes tis meres oti nai men tha tsantizomoun kai tha frikara an mou kaigane to amaksi px, alla pithanws tha eixan dikio. Giati, an kai oxi amesa, egw den zw stin plati merikwn pou pernane skatenia ti zwi tous me kammia prooptiki apolytws?Quote:
Originally Posted by mrmaiden
Den ennow oti egw apofasisa kai egw epevalla kati tetoio, alla re paidi mou, isws eprepe emeis na exoume kanei kati gia na ginei pio dikaio to olo skiniko poly prin ftasoun aftoi simera na mas spane ta amaksia. Opote kai paraplevres apwleies na min itan "dikaiws" tha mou to kanane karvouno.
allo pou den mou to spane ekei pou menw (akoma).
stin teliki pistevw pws einai kalytero profanws na ginetai tis poutanas gia tetoia peristatika para na to pairnoun oloi moirolatrika (opws ekana egw px)
enas allos tropos gia na to pw olo afto einai o eksis: An periousiaka mou stoixeia kaigontousan gia na ginei mia PRAGMATIKI anatropi (den eimai katholou sigouros oti afto synteleitai twra alla to apotelesma tha deiksei), xalali. An itan na allaksei i kwloxwra afti, kai ef oson den ypirksa pote arketa energos wste na sprwksw pros ta kei, tha itan enas tropos na plirwsw aftous pou travane to zori gia tin allagi afti.
Μαζί σου και στο να γίνει ο χαμός και που πλακώσουν τα ΑΤ και δε ξέρω κι εγώ τι αλλά αν είναι να είναι δίκαιο ας καψουν πρώτα τα δικά τους αυτοί που αρέσκονται στο να σπάνε άσχετα αμάξια και μετά να έρθουν να σπάσουν και το δικό σου με την δικαιολογία ότι "όλοι φταίμε" που διατυπώθηκε και από τον πινατερό (ανάμεσα σε όλες τις βλακείες με τους άλλους χρήστες/τριες) πριν αλλά, δεν ξέρω, τουλάχιστον όπως το είπε με βρίσκει αντίθετο.
Κάμποσες ώρες μετά, αναλύοντας λίγο όλαυτα που είδα να γίνονται μπροστά μου χτες.
Αυτός που σπασε την Nike στην ομόνοια και μπήκε να κλέψει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ/αντιεξουσιαστής/μπάχαλος. Δεν είχε σχέση ούτε με τους μπάχαλους, ούτε με την πορεία, ούτε ήταν ξένος μετανάστης ούτε τπτ. Ήταν μπάτσος; Ήταν πασόκος (που δεν έχουν αντιδράσει καθόλου στα γεγονότα;) ή ΝΔτέτοιος - για πολιτικούς λόγους (οι αριστεροί αποκλείονται γιατί ήταν στην πορεία); Ήταν απλά ένας φτωχός που τα χει χάσει απ'τις τράπεζες και κατέβηκε με την ευκαιρία της "εξέργεσης"; Ό,τι και να ταν ήταν κάποιος χωρίς κουκούλα, πήγε μόνο για να κλέψει. Το ίδιο κιαυτοί που σπάγαν μαγαζιά γύρω (και δε πήγαν μπροστά ξερωγώ να χτυπήσουν τους μπάτσους - καμιά σχέση με διαμαρτυρία λέμε). Όλοι αυτοί υπήρχαν απλά και μόνο για να 1) διαλύσουν την πορεία + 2) για να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις. Να μας κάνουν να ζητήσουμε στρατό, όπως είδα πολλούς να λένε. έλεος.
Κάτι μεγάλο παίζεται εδώ.
Επίσης απορώ γιατί με τόσα τέτοια "πλήρεις" ρεπορτάζ, δεν υπήρξει ΚΑΝΕΝΑ στιγμιότυπο απ'τα σπασίματα στην Ερμού. Ξέρουμε ποιοι τα σπασαν;
Από default πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι οι αναρχικοί;
"πλήρη" ^ :ρ
ωραία τα λέει ο βάιρους πάντως, συμφωνώ.
οι ματαίοι τι δουλειά είχανε στο τραμ ρε γαμημένοι;
Ε καλά. Είναι πολύ εύκολο να σπιλώσουν τέτοιες καταστάσεις πολλοί και διάφοροι,
Η κλασσική ιστορία των κουκουλοφόρων που αποβιβάζονται από κλούβα.
Είτε άτομα που "χρωστούσαν" σε μπάτσους και έτσι τους ξόφλησαν.
Είτε αλλοδαποί που πεινάνε κ σπάνε μαγαζιά για να τα σπρώξουν.
Είτε κλέφτες που βρήκαν απλά ευκαιρία να κάνουν άνετα τη δουλειά τους.
Έτσι λοιπόν την πληρώνουν οι ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΆΡΗΔΕΣ
Η Ερμού πάντως ,από μια βόλτα που έκανα την κυριακή) χτυπήθηκε από ένα σημείο και μετά (κάπου στα πουλ εν μπερ και κάτω) πιο πάνω ήταν άθικτα.
Την πέσαν και στον σταθμό του προαστιακού στα Λιόσα χαχαχα
Μα εσύ ο ίδιος από την μια λες να μην πιστεύουμε σε απόψεις/προπαγάνδα που δεν τεκμηριώνεται αλλά από την άλλη καταφεύγεις κατευθείαν σε συνομωσιολογικές (τις ονομάζω έτσι επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις or sth) θεωρίες.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Εγώ πάντως παιδιά σε λίγη ώρα θα φάω το ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΥΛΙ της επανάστασης στη Λάρισα. Απότι ακούω τα σπάνε κι εκεί πέρα και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να περάσω το αυτοκίνητο μέσα από τον κεντρικό πεζόδρομο για να φτάσω στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Οπότε θα σας πω από πρώτο χέρι αν στη Λάρισα υπάρχουν και μπάχαλοι εκτός από αγωνιστές :!:
Στέι τιουντ.
edit: +8 (:S) selides se 11 wres. Euge.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Quote:
προφητικόQuote:
Originally Posted by Vicotnik 6-10-2008
Όχι, λέω τι έγινε. Αν έλεγα ό,τι σκεφτόμουν θα σου έγραφα σεντόνι.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Είδα τύπους να σκάνε απ'τη Θεμιστοκλέους να σπάνε και να μπουκάρουν. Δεν ήταν στα προπύλαια, δεν ακολουθούσαν την πορεία, δεν ακολουθούσαν τους μπάχαλους που με πέτρες στα χέρια έτρεχαν στην ομόνοια να βαρέσουν μπάτσους. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, μιλάω γιαυτούς που είδα μπροστά μου. Και κουκούλες να φόραγαν, οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει μια κουκούλα.
1) Την πορεία την διάλυσαν στα 2 όντως, έγινε. Όσοι ήταν στην "ουρά" πήγαν σπίτια τους.
2) Δημιούργησαν όντως την εντύπωση πως ήταν οι μπάχαλοι, αυτό λένε τα κανάλια. Έγινε κιε αυτό.
3) Υπάρχει κόσμος που ζητάει στρατό. Δες εδώ στο νετ τι παίζει. Εκτός τον στρατό στα κανάλια όλοι πλέον ζητάνε πάλι την αστυνομία. Το κράξιμο τελείωσε ξαφνικά. Έγινε και αυτό λοιπόν.
loipon paidia kalispera, gia na teleionoume epitelous kapoia stigmi me to olo thema ton parapleuron katastrofon:
exo anaferei epaneilimenws sauto to forum tin apopoinikopoiisi tis vias. to epithetiko enstikto tou anthropou kai i ropi tou pros ti xrisi vias (me opoiadipote morfi) einai xaraktiristika eggeni. poios apo do mesa den exei plakothei me symmathiti tou sto parelthon, poios den exei riksei xristopanagies se ilithio odigo sto dromo, poios den exei xaraksei to amaksi tou typou pou tou fage ti gkomena, poios den exei skeftei (estw stigmiaia) oti tha skotone euxaristws kapoion allon an tou eksasfalizotan atimorisia?
edo milame tora gia katastaseis pyrodotoumenes apo elatiria syssoreumena. kai auti ti fora i aformi itan arketa simantiki gia na ginei ligo pio maziko to fytili. stis poreies kalws i kakws, symmetexei polys kosmos. polys kosmos pou vgainei akrivws giauto to logo. gia na spasei, na kapsei, na petaksei petra kai molotof. nai, yparxoun kai oi sostoi anarxikoi pou tha periorisoun tin orgi tous stis trapezes kai sta dimosia ktiria. yparxoun kai oi akoma pio sostoi pou de droun me odigo tin orgi, alla psyxraima.* de ginetai na einai oloi etsi omos. logw anthropinis fysis. panta tha yparxoun anthropoi me ligoteres antistaseis, me mikroteri autosygkratisi. se periptosi pragmatikou polemou, autoi tha empainan apla mprosta gia na pethanoun protoi. stin periptosi mas apla tha spasoun to magazaki tou kyr thymiou.
min mperdeuoume tin aitia me to apotelesma. i aitia einai oti o ekastote kyr thymios eksakolouthei na diaionizei mia katastasi. to apotelesma einai to kammeno magazi tou, apo kapoion pou den mporei na elegksei to xeri tou. kanenas kyr thymios den einai athoos. en oligois, MPORO na mpo stin diadikasia skepsis na dikaiologiso ton anoito mpaxalo pou kaiei to magazi tou kyr thymiou (oso "anoitos" mporei na theorithei enas anthropos pou dra me vasi to enstikto tis stigmis), alla den mporo me tpt na dikaiologiso tin epimoni tou kathe kyr thymiou na stirizei kyverniseis kai politikes genikotera, gia tis opoios O IDIOS gkriniazei tin epomeni mera.
KAI DEN MPOREI O EKASTOTE POLITIS-PASOKOS NA KATADIKAZEI TIN TYFLI VIA TOU MPAXALOU KAI TAUTOXRONA NA DILONEI OTI AN TON PETYXAINE TI STIGMI POU TOU KAIEI TO MAGAZI/AMAKSI THA TON SKOTONE O IDIOS. einai toso aplo.
*(yparxoun kai provokatores, yparxoun kai lites mesa stis poreies, yparxoun kai asxetoi, yparxoun kai alloi pou kapileuontai ti stigmi)
sxetika mauto pou eipothike peri elegxou ton anoiton mpaxalon apo tous psyxraimous mpaxalous:
xthes stin poreia edo sti thessaloniki enas xazoulis paei na valei fotia se ena kado pou ekaterothen tou ypirxan dyo autokinita kai dipla sto pezodromio ena dentro. ton vlepoun alloi dyo-treis kai tou lene kala xazos eisai re? tha kaoun ta autokinita. tous koitaei autos me yfos "ox nai, malakia" kai to svinoun grigora. auto omos den mporei na ginei genikeumena en tw mesw tis rois mia poreias. opote moiraia kai magazakia kyr thymion tha spasoun kai pliatsika tha ginoun kai o idios o pliatsikas mporei na vgei kai na pei ki ena tragoudi. kai telos panton, afou oloi edo mesa eimaste ligo poly kata ton kyverniseon as apofasisoume ti protimame. maziki antidrasi me parapleures apoleies (siga tis apoleies stin teliki) i katholou antidrasi.
ola auta ta leo apo entelos eksoteriki skopia kai einai kathara themata logikis kai paratirisis. i dikia mou apopsi paramenei oti o kosmos den exei elpida na ksypnisei kai adika ginontai ola auta (parolo pou symmetexo diakritika). auti itan mia idaniki eukairia, tin opoia parakoloutho apo xthes to vrady kiolas na peftei sto keno. kai de ftaine oi 100 mpaxaloi pou spasan tous kyr thymious, ftaine oi ypoloipoi 10 ekatommyria pasokoi pou stekontai MONO sauto.
kai ftaime ki emeis oi idioi, oloi mas, pou prepei na skotothei kapoios gia na frikaroume, eno exoume ksexasei idi oti prin elaxista xronia mpatsoi edernan sto dromo syntaksiouxous. eseis dld. ego ta thymamai. kai eksakolouthei na mas fainetai perissotero adianoito to gegonos oti mpatsoi gonatizoun paidia sto dromo kai ta varane sto kefali kai ligotero oti i pleiopsifia tou kosmou eksakolouthei na stirizei autes tis kyverniseis.
kales giortes!!!!
Και γιατί αποκλείεις αυτοί να μην είναι βαλτοί αλλά απλά κάφροι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την πορεία ;Quote:
Είδα τύπους να σκάνε απ'τη Θεμιστοκλέους να σπάνε και να μπουκάρουν. Δεν ήταν στα προπύλαια, δεν ακολουθούσαν την πορεία, δεν ακολουθούσαν τους μπάχαλους που με πέτρες στα χέρια έτρεχαν στην ομόνοια να βαρέσουν μπάτσους. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, μιλάω γιαυτούς που είδα μπροστά μου. Και κουκούλες να φόραγαν, οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει μια κουκούλα.
Την Ερμου παιδια την καψανε κατι παλικαρια γιατι τελειωσε το τανκερεει στο κινκυ!(το ξερω απο μεσα)
Σε ακομα πιο σοβαρα θεματα ο Αλεξης Κουγιας ανελαβε την υπερασπιση των δυο ειδικων φρουρων. Οπως τονισε ολοι εχουν το δικαιωμα στην υπερασπιση!
χιχι δε συμφωνώ ούτε με μια πρόταση απόσα έγραψες. Θα σου απαντήσω από τη Λάρισα που θαχω άπειρο χρόνο να ετοιμάσω στο μυαλό μου ένα τεράστιο ποστ που θα προκαλέσει, θα σοκάρει, θα συγκινήσει, hopefully θα γαμήσει κιόλας :!:
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
δεν είπα ότι αποκλείω τπτ. εσύ γιατί το αποκλείεις αυτό το σενάριο;Quote:
τα facts είναι facts. τα συμπεράσματα με σκέψη γίνονται πιθανά σενάρια.
κάτι από αυτά θα ισχύει. μπορεί απλά κάφροι, μπορεί κάτι πολιτικό, μπορεί μπάτσοι. Ο,ΤΙ κ ναναι, δεν είναι αυτό που μας δίνουν έτοιμη εντύπωση.
Double post και εδω και στο πολλ στο τζενεραλ. Εδω ενα παιδι λεει ακριβως αυτα που επρεπε να γινουν για να μην χαθει η συμπαρασταση της κοινης γνωμης.
Quote:
Κριμα........Κριμα και παλι κριμα.Τους δωσαμε κατι περρισοτερο απο αυτο που θελανε.
Ηταν κρεμασμενοι στα σχοινια,και μονοι μας τους ξαναβαλαμε στο παιχνιδι.Οπως και πολλοι αλλοι,ημουν στο κεντρο της Αθηνας ολες αυτες τις μερες.Οποιος ηταν κατω,ευκολα καταλαβαινε πως ο μεσος Ελληνας,ο εργατης,ο μαθητης,ο ανεργος,η νοικοκυρα,ο φοιτητης ηταν μαζι μας.Δε μασησε με τη προπαγανδα των Μεσων Μαζικης Αποχαυνωσης και δεχτηκε, αν οχι συμμετειχε, το συγκρουσιακο σκηνικο που ακολουθησε.Για πρωτη φορα,εγω στα 30 χρονια που ζω τουλαχιστον,ειχα συζητησεις με ανθρωπους 50 και 60 χρονων,οι οποιοι χειροκροτουσαν οταν καιγοταν καποια τραπεζα ι καποιο δημοσιο κτηριο.Ατομα που εν χορω βριζανε και προπυλακιζαν αστυνομικους,ατομα που ανελπιστα ενωσανε τις πετρες τους μαζι μας.Κινησεις οπως πεσιματα σε super market και μοιρασμα των τροφιμων στις λαικες ,καταφεραν να σπασουν το παγο αναμμεσα σε μας και τον μεσο ελληνα,να καταλαβουν πως τελικα δεν ειναι τα 50 τσογλανια των Μ.Μ.Ε ,αλλα σκεπτομενος κοσμος που τελικα εχει και τα ιδια προβληματα μαζι του.Κριμα γιατι εχθες συντροφια,χασαμε δυο τεραστιες ευκαιριες.Η πρωτη ειναι πως,με το κοσμο που ειχαμε και με τη ταση που υπηρχε,αν ειμασταν οργανωμενοι και ολοι μαζι,οχι διασκορπιζμενοι σ ολο το μηκος της πορειας αναλωμενοι να σπαμε τις βιτρινες της Berska,χθες το βραδι θα καιγαμε τη βουλη.Ναι αυτο που θελουμε και λεμε τοσο καιρο.Και ξερετε και κατι:ο κοσμος θα γουσταρε τρελλα.Το εβλεπες στα ματια του.Χασαμε την ευκαιρια σημερα να μιλανε τα μμε για τι μεγαλυτερη πολιτικη συμβολικη κινηση με νοημα(καψιμο βουλης),απο πολλες χιλιαδες κοσμου,και αντι αυτου ολος ο χωρος απο σημερα δεχετε (και δικαιως εν μεροι)επιθεση χαρακτιριζοντας μας πλιατσικολογους,κλεφτες,πρεζακια χωρις σκεψη και νου.Προσωπικα εχω φρικαρει.Κατεβαινω πολλα χρονια σε πορειες και δυστυχως ξερω πως χαθηκε μαι μεγαλη ευκαιρια χθες.Κριμα.Πιστευω πως με τους περισσοτεροι απο εσας σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο.Γνωστο οτι δεν μιλαμε σε δημοσιογραφους.Κατα τη γνωμη μου ισως θα επρεπε μεσω μιας καταληψης ενος καναλιου η καποιου ραδιοφωνικου σταθμου εστω και για λιγο,να περασει το μηνυμα πως αυτοι που τρομοκρατισαν χθες το κοσμο,στη πλειοψηφια τους δεν ειναι αυτοι που πριν 20 μερες μοιραζανε τα τροφιμα των super market στο κοσμο.Δε μπορει να ειναι αυτοι.Κατεβηκα χθες οργισμενος να συγκρουστω με τους μπατσους,να βαλω το λιθαρακι μου στη προσπαθεια αλλαγης του σκηνικου που κλεβει τη ζωη μου και το μελλον μου.Δε κατεβηκα να ψιρισω sebring εξατμισεις και καινουργιο κινητο ρε πουστη!Χασαμε τη κοινη γνωμη.Και αυτο ειναι η μεγαλυτερη νικη του κρατους σημερα για οποιον καταλαβαινει.Και οποιος πιστευει πως δεν τους χρεαζομαστε(οχι για να κανουμε μπαχαλα βεβαια αλλα για ανατροπη του πολιτικου σκηνικου)καληνυχτα του.Μπραβο στα παιδια αρκετων πολεων που μπουρλοτιασαν τα μπατσικα και τις τραπεζες διχως να πειραξουν να απλα μαγαζια(και οχι πολυκαταστηματα για να μη παρεξηγηθω,μεχρι και μικρουλη γαλακτωπολειο στη πανεπιστιμιου σπασανε οι χουλιγκαν τι να πω!!!!)
Μακαρι απο την επομενη πορεια να μπορεσουμε καπως να ελενξουμε αυτα τα ατομα γιατι μονο κακο μας κανουν και τιποτε αλλο.
Πραγματικα χθες,ισως ξεπερνουσε τις 5000 ο κοσμος που ηταν ετοιμος για μαχη.Αν τα κραταγαμε για τη βουλη...........διαγγελμα θα στελναμε σημερα απο μεσα!!!!!!!!!!!!
Κριμα................
Ενας αναρχικος
o iskra τα είπε καλά σε γενικές γραμμές. όντως πάλι τίποτα δε θα γίνει. το πολύ πολύ να βγει το πασοκ. και πρώτοι θα το κραξουν αυτοί που θα το στηρίξουν. για μια τέτοια κοινωνία δεν αξίζει να αγωνίζεσαι.
Sugkinhthhka. Sovara.Quote:
Originally Posted by lab
iskra φαίνεται εσύ δεν είσαι υποστηρικτής οποιουδήποτε δομημένου συστήματος οπότε μπορούμε κάλλιστα να διαγράψουμε συντάγματα και μαλακίες που μας περιορίζουν βρε αδερφέ και να είμαστε όλοι ελεύθεροι κι ωραίοι ε; ΟΚ, δεν έχει νόημα να μιλάμε για δημοκρατίες και γενικά πολιτεύματα σε τέτοιες περιπτώσεις προφανώς. Είτε κομμούνι, είτε πασόκος, είτε χρυσαυγίτης, είτε χίτης, τα ίδια σκατά είναι, στο ίδιο τσουβάλι μπαίνουν.
Και virus, εσύ που τα είδες αυτά μπροστά στα μάτια σου εκεί στη θεμιστοκλέους, είπες τίποτα στους τύπους να το κόψουν; Τους κυνήγησες; Τους ενθάρρυνες; Ή απλά αδιαφόρησες;
Γιατί εκεί καταλήγουν όλα. Όσοι τα βλέπουν αυτά μπροστά τους και δεν κάνουν κάτι να τα σταματήσουν δεν είναι καλύτεροι από τους τύπους που θα είδαν αιμόφυρτο το παιδί το Σαββάτο και απλά θα προσπέρασαν να πάνε στις δουλειές τους.
Αυτή είναι η κοινωνία μας. Αδιαφορία όσο εμείς είμαστε καλά.
ΥΓ: Κι εγώ αν ζούσα σε μεγάλη πόλη τα ίδια θα έκανα πιθανότατα. Εδώ που είμαι το μόνο που έγινε ήταν 1 μολότοφ στα δικαστήρια προχτές μετά τα μεσάνυχτα και κάτι ψιλοφασαρίες στη νομαρχία σήμερα. Για το βράδυ λένε ετοιμάζονται μπάχαλα με κάτι αναρχομινάρες που σκάσαν χτες βράδυ από μιναρούπολη. Θα δούμε. Πολύ το αμφιβάλλω βέβαια. Αυτή είναι η επαρχία, οι ρυθμοί ζωής δύσκολα αλλάζουν.
Ρουθλες η υπολοιπη πορεια γιουχαρει. Δεν μπορει να κανει και κατι αλλο.
Αρνούμαι να εξακολουθώ να είμαι έρμαιο του κάθε κόμματος που εκμεταλλεύεται την κατάσταση και λέει τις πίπες του στην τηλεόραση, του κάθε δημοσιογράφου που αποκρύπτει ή υπερβάλλει. Κλείνω το διαολοκούτι και βγαίνω έξω.
Για να καταλάβω ρε λαμπ, η υπόλοιπη πορεία έχει τη δύναμη να σπάει αστυνομικά τμήματα και διμοιρίες μπάτσων και δεν μπορεί να σαπίσει στο ξύλο 20 κωλοπαίδια που αμαυρώνουν τον αγώνα;
Δε μου τα λέτε καλά μάλλον.
Quote:
Originally Posted by Ruthless
apo pou akrivws vgike auto to symperasma? to ti systima (domimeno i mi) mporei na ypostirizo ego, ti sxesi exei mauta pou egrapsa? enan apologismo tis dedomenis katastasis (entos tou dedomenou politikou systimatos) ekama, kathws kai kapoies paratiriseis se sygkekrimena themata kathara anthropologikis kateuthynsis.
oso gia to "adiaforia oso eimaste emeis kala", isxyei. giauto kai de xaliemai gia to magazaki tou kyr thymiou, afou o kyr thymios vgainei kai gkriniazei kai vrizei ta kommata pou exei psifisei o idios (kai pou tha ksanapsifizei enallaks stis epomenes ekloges). genika oi kyr thymioi tou kosmou as apofasisoun kapoia stigmi an einai kala i oxi. an adiaforoun i oxi.
Apo tin eikona pou exo ego tora sti Larissa simera epikratei iremia
εγώ όταν γύρισα, χωρίς να χω συνέλθει απ'όλαυτά πόσταρα εδώ αυτό:Quote:
Originally Posted by Ruthless
με λίγη σκέψη παραπάνω σε αυτά που είδα και πιο καθαρό μυαλό κατέληξα σε διαφορετικά συμπεράσματα. εκείνη τη στιγμή ακούγονταν μπαμ μπουμ μπροστά και μόλις είχαν εμφανιστεί τα ΜΑΤ στο βάθος μπροστά. εγώ που τα βλέπω πρώτη φορά αυτά τα πράγματα μπροστά μου έχω πάθει σοκ. σόρρυ κιόλας.Quote:
όπως είπα επίσης, αυτοί που κατέβηκαν για ξύλο με μπάτσους είχαν πάει ήδη μπροστά. δεν υπήρχαν φαντάζομαι περιθώρια, 2-3 λεπτά μετά έπεσαν τα δακρυγόνα και όλοι δρόμο.
επίσης πάλι, εκείνη την ώρα κανείς δε κσέρει ποιος στο μπούτσο είναι αυτός. αν ήταν προβοκάτορας χρυσαυγίτης θα τον είχαν αναγνωρίσει φανταζόμαι και θα τον κυνηγούσαν στάνταρ γιατί τους γνωρίζουν. τον άγνωστο σαυτούς μπάτσο, ή τον άγνωστο ότιδήποτε που παμε (νεόπτωχο-αγανακτισμένο) που να τον ξέρουν;
στον ΑΝΤ1 λένε ότι θα δείξουν βίντεο-ντοκουμέντα από τέτοιους προβοκάτορες.
iskra το είπα με βάση όσα είπες περί βίας στην αρχή του ποστ σου. Καλώς ή κακώς, οι νόμοι είναι αποτέλεσμα της ευρύτερης αποδεκτής ηθικής μας. Το να λες "θα σου χαράξω τ'αμάξι γιατί μού'φαγες την γκόμενα" και να ξέρεις ότι δε θα τιμωρηθείς οδηγεί συνέχεια σε μεγαλύτερα κακά. Τα οφθαλμός αντί οφθαλμού δε βολέψαν ποτέ κανένα σύστημα(πέρα από τα τελείως μιλιταριστικά/απολυταρχικά - που φαντάζομαι δεν υποστηρίζεις όπως και οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος).
Τέσπα, επίσης μην νομίζετε πως κάνω ατομικές επιθέσεις. Πχ virus δεν τη λέω σε σένα προσωπικά, απλά πιάνομαι από όσα είπες και την λέω σε κάθε virus που ήταν στην πορεία(θα μπορούσα να τα πω σε άλλους - απλά εσύ είχες το πιο πρόσφατο ποστ περί αυτών). Είπα άλλωστε πως κι εγώ αν ήμουν σε μεγάλη πόλη την ίδια αδιαφορία πιθανότατα θα έδειχνα.
Και δυστυχώς τέτοια μας αξίζουν. Ας τα φάμε λοιπόν.
pirovolismous zitadon brosta se mathites anaferoun geitones kai perioikoi pou eidan to symvan sto palaio faliro, leei to mega