Και πάλι, ψιλομέτριο ήταν.
Printable View
Και πάλι, ψιλομέτριο ήταν.
βασικά ήτανε φοβερή geek-ιά. τρου γιατί
Spoiler
τόσο τρου geek μόνο 1η σαιζόν
Σε αυτό μαζί σου και γενικώς η βασική ιδέα εξαιρετική, αλλά στα αστεία έχανε κατά τη γνώμη μου, πολλή επανάληψη, ο sheldon κουραστικός χωρίς συνήθως να είναι ιδιαίτερα αστείος κλπ.
έντιτ
Spoiler
Ανανεωση για ΤΡΕΙΣ σεζον ακομα, οκ, δεν ξερω ποσο καλα αστεια μπορουν να εχουν για να μας κρατησουν το ενδιαφερον, αλλα δε με χαλαει, ειδικα αν καταληξω να το βλεπω μονο εγω κι ο ΡαΠαράια απο του χρονου και μετα. ΕΛΙΤ ειμαστε. Haters Gonna Hate ουτως ή αλλως.
:touched:
bump
Ωραιο ηταν, πεθανα με Χαουαρντ οπως παντα :dfinger:
πολύ καλό ναι, η Πέννυ έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική. Πιο συμπαθητική ήταν στις προηγούμενες σεζον
Ε ναι γιατι κανει σα γυναικα πλεον (χοχοχοχο παρτα)
καλό επεισόδιο. ως συνήθως.
ποσα εχει η σεζον ως τωρα? κ που τα βλεπετε?
13 επεισόδια. Τί εννοείς πού? από πού τα κατεβάζουμε? Έχει γεμίσει ο τόπος ρε... Γκουγκλάρεις και πέφτεις πάνω σε 5-6 site.
13o ήταν αυτό. google eztv.
Νταξει μια χαρά κρατάει αλλά αυτή η ανανέωση τριών σεζόν ακόμα δεν θα βγει σε καλό.
οκεικ...βρηκα ενα τορρεντ κ κατεβαζω,,,τα 11 πρωτα ταχω δει...
Ρε για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να βρω το επεισόδιο 14. Βοηθήστε! :oops:
κυρίως επειδή θα βγει στις 3 Φλεβάρη.
Τους σατανάδες! Βδομάδα παρά βδομάδα το πάνε τελευταία.:sad:
Fixxxer, τσέκαρε location.:touched:
http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540294870
wow, ζει κι αλλος κόσμος Pasadena!
bump
υποθέτω δε σχολιάσατε γιατι ήταν κακο επεισοδιο
καλό ήταν. πέθανα στο τέλος με τον ραζ :touched:
Εγω μετριο το βρηκα, και η τελευταια σκηνη με Ραζ μου φανηκε πολυ χειροτερη απο οτι θα μπορουσε να ειναι, δε με ικανοποιησε καθολου :P
Γενικα η σεζον το παει πολυ καλα αλλα αυτο το επεισοδιο δεν.
τελειο ήταν, αν και η γρια sober δε λεει πολλα
Ναι αλλά ο Σέλντον κορόιδεψε για 3η φορά τους γεωλόγους :-|
οχι και the dirt people
Κανονικά επεισόδιο αυτή τη βδομάδα! :touched:
Φοβερό επεισόδιο!
Σε αυτό το επ είχε σωστή χρήση του Σέλντον, δεν βασιζόταν όλο το επ πάνω στις περιέργειες του και έμπαινε αρκετά ώστε να πει την ατακα του και να προχωρήσει το πράγμα.
+1000 σκεφτομουν σε ολο το επεισοδιο ποσο γαματος ηταν
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΡΕ LEONARD!! Έλεος πια με τον κοντό, όποτε ανοίγει το στόμα του με το "problem officer" χαμογελάκι έχω πολλαπλούς εμετούς. Γάμα την Έφη γιατί χανόμαστε δηλαδή.
geordi :touched:
το κατέβασε κανείς; εμένα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα συγχρονισμού μεταξύ εικόνας και ήχου. για πείτε..
oneddl
Το έβαλα πριν λίγο στο lοombo να το δω και εκεί που όλα ήταν καλά...
Spoiler
πως στο διάολο μπορώ να βγάλω αυτό το άθλιο αντ?
πόσο ωραίο επεισόδιο :touched:
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. το επαθα προχτες που ηθελα να δω λο εν ορντερ ες βι γιου.
μπορεις να δοκιμασεις να δεις οποιο επεισοδιο θες απο τουτο δω το σαητ
http://www.watch-the-big-bang-theory...ode_guide.html
σου βγαζει για αρχη λουμπου(χωρις αντς δο) αλλα εχει δεξια επιλογη για να το δεις και απο μεγκαβιδεο και απο ενα σωρο αλλα.
καλη προβολη!
Πραγματικα γαματο ηταν. Δεν ξερω τι σχεδια εχουν οι παραγωγοι για τις επομενες ΤΡΕΙΣ σεζον που οπως εχουμε πει ηδη εχουν εγκριθει, αλλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να περιλαμβανουν Amy Fara Fowler και Bernadette, τρελη χημεια οταν ειναι και οι 7 στο επεισοδιο.
Ειμαστε κατα του online streaming, διαφημισεις και μαλακιες, μετρια προς χαλια ποιοτητα, οχι. Απλα κατεβασμα του επεισοδιου.
ίζι τιβί παιδιά, τα βγάζει μερικές ώρες μετά την προβολή.
τι domain έχει το ιζι τιβι, γιατί βρήκα κάμποσα