Ποια δεν ηταν αγαπητε μου?
Printable View
Ποια δεν ηταν αγαπητε μου?
tou Contreras
ke stin alli prohgithike foul , alla as poume oti den to eide , den imaste kakoproeretoi
δεν ειναι φαουλ του Κοντρερας η δεν ειναι καρτα?
either case, αν θελετε να διαβασετε τους κανονισμους, εδω θα ειμεθα και αυριο.
einai foul , den einai karta .
λοιπον, κοιτα.
ο επιθετικος περναει η μπαλα ειναι μακρυα, ο αμυντικος κανει καθαρο φαουλ με το σωμα, χωρις να ειναι πουθενα η μπαλα για να κοψει τη φαση.
μαντεψε.
ειναι καρτα ρε εχει πεταξει την μπαλα και ο αμυντικος παει μονο για παιχτηQuote:
Originally Posted by Fireknight
για την αλλη οκ μπορει να εχει γινει και φαουλ αλλα τον γαμησε και ο αλλος χωρις λογο
στο α το παιχνιδι ηταν σκατα και ο παοκ ευκολα επαιρνε το αποτελεσμα
στο β μετα το γκολ ειμασταν καλυτεροι ε και μετα τις αποβολες ηταν θεμα χρονου
αν δεν τον επαιζαν μπορει να ειχε τελειωσει και νωριτερα
οπως και να εχει ο οσφπ ειναι σε κακη κατασταση
χμου, τι διαφορά έχει από την κίτρινη που τρώει ο πάντος δυομιση λεπτά νωρίτερα;
κατά τα άλλα
http://www.theflagman.co.uk/images/P3070110.JPG
an kai to kseroume oti meta ti kouventa pali 8a diafonoume ,Quote:
Originally Posted by Darkling
o epi8etikos petaei mprosta ti mpala kai einai dieksikisimi , meta o amyntikos tou kanei foul me ton omo , afta .
tespa , arketa foul simera [pou dothikan i den dothikan] sikonoun sizitisi , alla isos mia alli fora .
kali synexia.
Κάρτα ήταν του Κοντρέρας, πήγε μόνο στον παίκτη.
μετά τις τελευταίες άσκημες εμφανίσεις του οσφπ,ΕΠΡΕΠΕ να περάσει στο Κύπελο για να μην γκρινιάζουν οι επιστήμονες
αυτό είδαμε σήμερα και όποιος πει το αντίθετο είναι πουστόγαυρος
καραισκάκια,κάστρα,διόγοι,δερμπισάριοι,φάουλς,κόκινες,100-0
ξερνάει η ελλάδα πουχει τέτοια ομάδα
άντε και του χρόνου Ιωσηφόγλου και Κουκουλάκης σεντρεφόρ στην ομάδα ε
γαμώ το θρήνο και το πειραιά σας
ΥΓ:πλέον ήμαστε με Σέρρας
Αίσχος. Κρατάω μόνο την χαρά του Ματ. Κατά τ'άλλα με 9 παίχτες και δεν ξέρουν τι να κάνουν, ακατάσχετη φλυαρία. 3 φάσεις που μπορούσε να έχει τελειώσει αξιοπρεπώς το ματς και αυτοί ψωλάρουν.
Η διαιτησία ήταν ΟΚ, μπορούσε να έχει δώσει φάουλ πριν την δεύτερη κίρινη Ίβιτς όμως, αυτή είναι η μόνη φάση που δικαιούνται να φωνάζουν τα ΠΑΟΚια.
Να κάνουν ωωω στην άστοχη λόμπα του Ντιόγο, θεε μου ντροπή.
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
http://www.nqcc.org/nqccweb/htdocs/T...%20crying1.jpg
Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το μονο που θελετε ειναι απλα να μην εφαρμοζονται οι κανονισμοι αλλιως Παραγκα και Επιστημονες και Σταζι.
Περαστικα σας και σας.
δηλαδη εκτος των καρτων, δεν εγινε τιποτα στο ματς.
αυτο που θελετε απλα σημερα ηταν να ΜΗΝ δωσουν τις καρτες.
δε γαμιομαστε λεω γω.
Γιατί, έγινε κάτι στο ματς :?:
Οι καρτες πεντακαθαρες και οι τεσσερις κιτρινες που αποτελεσαν τις δυο κοκκινες. Τωρα το αν επρεπε να δωσει το φαουλ εις βαρος του Νταρμπισαιρ, αλλο καπελο. Παρολα αυτα, απο το 110 και μετα περιπου ευχομουν να βαλει γκολ ο ΠΑΟΚ να τους δω μετα να τρεχουν γιατι ειχα βαρεθει μεχρι αηδιας. Ουτως η αλλως εγω το ειπα και πριν και το λεω και τωρα, πολυ αδιαφορο το κυπελλο.
μαλλον θελουν να εφαρμοζονται οι κανονισμοι οπως πρεπει,γιατι πριν κανει το μαρκαρισμα ο ιβιτς στον νταρμπυσαιρ,ο συμπαθης βρετανος γκρεμοτσακιζει καποιον παιχτη του παοκ.Και επιτελους,ας κανει καποιος αυτο το ξερατο τον Ντιογκο να σκασει.
Αυτό.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Ερχόμουν να γράψω για το πόσο καλά στάθηκε ο ΠΑΟΚ και για το πόσο ήθελα να φάμε γκολ και να αποκλειστούμε γιατί το αξίζαμε, αλλά η κλάψα των μπαοκτζήδων κάνει έντιτ το ποστ μου και στη θέση του παλιού γράφει ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕΟΕ.
Τώρα που αποκλείσαμε και το ΠΑΟΚ επιτρέπεται να πω ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σηκώσει το κύπελλο ο Αστέρας ή ο Πανσερραϊκός;
darkling γαμωσπιτε,το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειχα προβλεψει το σημερινο σας καριολικι.
ειστε λιγοι ρε μαλακα.πολυ λιγοι.ο παοκουλης(που λετε και εσεις ρε μουνοπανα) ηταν ρε πουσταρες,δεν μπορεσατε να τον περασετε μπεσαλιδικα?επρεπε 65' να παιζει ο ΠΑΟΚ με 9 παικτες?
πες μου ρε μαλακα τωρα
-ηταν κιτρινη το πρωτο φαουλ του κοντρερας?
-ηταν δευτερη κιτρινη και συναμα κοκκινη το φαουλ του ιβιτς?
-ηταν φαουλ του ντερμπυσαιρ στο γκολ?
μαλακισμενε,μολις ο Παοκ εμεινε με 9 παικτες μεχρι και η ιδια η κερκιδα σας ξενερωσε και σταματησε να φωναζει.ξενερωσε λεμε,οι πιο νορμαλ εχουν σιχαθει αυτην την φαση.
ξερω,τωρα θα ερθεις Τουμπα και κατσεις να φας 3.αλλα στα αρχιδια μου,εγω ηθελα να περασω εσενα σημερα.
σε εκανα ρε πουστη να φτυσεις αιμα,εμεινα με 9,και αν ειχες λιγο τσιπα ρε μουναρα θα παραδεχοσουν καποια πραγματα.
μετα μας λετε κομπλεξικους αν καυλωνουμε με τις ατελειωτες ψωλες που τρωτε στην Ευρωπη.
βαλτε και το πρωταθλημα και το κυπελλο στην φαρδια κωλαρα σας.
τουλαχιστον ρε πουτανες,οι βαζελες ειχαν τα αρχιδια να ΧΑΣΟΥΝ σημερα και να αποκλειστουν.εσεις δεν θα το κανατε ποτε.
αντε,ποσταρε κλαμματα τωρα μπασταρδακο.
εντιτ-για τζιτζι-
επειδη ξερω οτι εισαι χωμενος γενικα σε καποιες φασεις,το καριολικι που κανατε σημερα(που εμεις που βρεθηκαμε καποτε σε παρομοια φαση ξηγηθηκαμε σπαθι και το ξερεις αν οντως εισαι χωμενος) θα το πληρωνετε εσαει.και αρχης γενομενης απο την κυριακη.αλλα ξεχασα,πριν κανενα μισαωρακι αποφασισατε να μην ανεβουν οι 20 προσκλησεις στην σουιτα.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
σορρυ αλλα :
ναι.
ναι.
και οχι.
λυπαμαι.
οσο για τα υποδελοιπα που γραφεις στα παπαρια μου. αμα δε ξερετε μπαλα εσεις δεν ειναι ωρα να σας μαθουμε. Και μιλαμε για ενα ζευγαρι που στ αρχιδια μου αν περναγαμε κιολα.
βαφτιστε τα ολα παραγκες. στο καυλι μου και μενα.
Quote:
λεγε μωρη μουναρα,
λεγε
το φαουλ στον μπακαγιοκο ηταν?ηταν και κοκκινη καρτα στον εβραιαμ λογω του οτι ηταν τελευταιος παικτης?γι την φαση στο 106 λεω.
λεγε.
βασικα εισαι νευριασμενος και θα πρεπε να εισαι με τον Ιβιτς (και οχι τον Κοντρερας) γιατι το φαουλ που κανει ειναι εντελως μαλακιαρα και το κανει εν γνωσει του. (του Κοντρερας ειναι πιοτερο πανω στη φαση)
οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη. αμα θελετε να σας πω οτι ειναι για να νιωσετε καλυτερα να σας το πω.
απο κει και περα σε ματς που δεν εχει γινει τιποτα επιληψιμο μας σπατε τα παπαρια. Ε, οκ. Εμεις τι φταιμε?
αμα θες να σου πω και αληθεια, για μενα καλυτερα να μη δωσει την 2η κοκκινη. Οχι γιατι δεν ειναι, ισα ισα που δεν ειναι σωστο να μην την κανει, αλλα αμα ειναι να διαβαζω ποστ καθυστερησης και αιωνιας επαναστασης, καλυτερα να μην τη δωκει. δε γαμιεται.
(επειδη θα μπερδευτειτε, καλα εκανε και την εδωκε σαν διαιτητης)
ωπα ρε μυαλο εσυ,τεσλα και βαλε μην σου πω.
σαλτα και γαμησου.αν χαιρεσαι με μια τετοια νικη μαλλον η καθυστερηση παει συννεφο σε εσενα.
και ο μπακαγιοκο που ας πουμε πεφτει δυσκολα,ειδικα σε τετ-α-τετ,επεσε μονος του ρε.ο εβραιαμ δεν εκανε τιποτα,ξερω.
Αυτό είναι λάθος.Quote:
οκ,ενταξει ρε μιτσβλακα.
η κοκκινη του ιβιτς ηταν.ωραια?ωραια..
ρε κοπανε,5'' πριν γινει το φαουλ του ιβιτς ο νταρμπισαιρ κανει καραμπινατο φαουλ στον Αραμπατζη και ο ρεφερι χωνει την σφυριχτρα στον κωλο του.αντε μιλα,να σε δω.
ξερω,και αυτο δεν ηταν ρε!τιποτα δεν ηταν.
tora 8a se poun klapsiari kai 8a tapino8eis ki esi .Quote:
Originally Posted by Odonian
Είμαι ουδέτερος, μόλις αποκλείστηκα. :P
Είναι φάουλ και άρα κόκκινη κάρτα. Γενικά τα φάουλ τα σφύριζε πολύ πιο εύκολα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, δηλαδή τους τα σφύριζε όλα, ενώ άφησε κάμποσα από την άλλη πλευρά (κάτι αγκωνιές σαν την κάρτα του Ίβιτς στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που μόλις σχολιάσαμε, αυτό πριν την κάρτα κλπ).
Ποσο πια να ταπεινωθει ο Οντονιαν?? :D
Εδω ηθελε να περασει ο Ολυμπιακος για να μας πετυχει στον τελικο... αλλα τι να κανεις...
Με ποιο μερος του σωματος κανει φαουλ ο Αβρααμ στον Μπακαγιοκο, ρωταω για να το συζητησουμε γιατι εχω πολυ μεγαλη απορια για αυτη τη φαση. Εγω βλεπω τον Μπακαγιοκο να ανοιγει τη μπαλα περισσοτερο απο οτι πρεπει και τον Αβρααμ εκει που τον περιμενω να την κοψει με τακλιν, να την καλυπτει με το σωμα και να την παιρνει τελικα, αλλα δεν εχω καταλαβει αν τελικα εχει κανει φαουλ η οχι. Δηλαδη αν την επαιρνε με το ποδι, δε θα μιλουσαμε καν για αμφισβητουμενη φαση τωρα. Απο κει και περα, αν δε βαζει χερια, δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι φαουλ αφου κλεβει τη μπαλα. Αλλα και ο Μπακαγιοκο δεν εχει λογο να πεσει, μπορει να παιχτηκε σπρωξιμο με τα χερια. Το μονο σιγουρο Οντονιαν φιλε μου ειναι οτι αν βλεπεις αυτο πεντακαθαρο φαουλ (και οποιοσδηποτε αλλος) και το τακλιν Σπυροπουλου στον Γκαλετι ως καθαρο, τοτε πρεπει να το τσεκαρεις.
Τι να ταπεινώσετε ρε ταλαίπωροι; Σε λίγο θα κατεβαίνουν ομάδες 8χ8 στο καραισκακη μπας και τα φέρετε βόλτα. :P
Με το δεξί χέρι τον ρίχνει. Δες το ριπλέι (4:30 ξεκινάει η φάση):
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 4660&Ln=En
Απλά δεν είμαι σίγουρος για την κόκκινη γιατί ήταν και ο άλλος δίπλα, δεν ξέρω αν ο διαιτητής θα έκρινε ότι προλάβαινε να κόψει ή όχι. Μια κίτρινη ήταν πάντως.
Όσο για του γκαλετι, κλασικές γραφικούρες.
Το μονο γραφικο ειναι οτι συγκρινεις ενα φαουλ σπρωξιμο με ενα φαουλ τακλιν με τα δυο ποδια απο πισω και στηριζεις στο οτι η βασικη διαφορα τους ειναι μερικα μορια μπαλας που ακουμπησε ο Σπυροπουλος πεφτοντας, αντι να κοιταξεις το βασικο που ειναι η προθεση να κοψει τη μπαλα ο αμυντικος.
Τι λες ρε παιδί μου, η πρόθεση μετράει μόνο στη μπάλα...
Επίσης οι διαιτητές μετά από καθε φάουλ βάζουν τον παίκτη στον καναπέ και τον ρωτάνε τι ήθελε να κάνει και για τα παιδικά του χρόνια.
Επίσης οι γυναίκες δε χέζουν ποτέ και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Παράλληλα, ο αβραμης, δεν έχει καμιά πρόθεση να κόψει τη μπάλα, έτσι για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
έντιτ: επίσης δε σύγκρινα τίποτα, εσύ το ανέφερες και είσαι οφτόπικ
Οχι, αλλα καθιστας τη συγκριση ακυρη. Ο Αβρααμ πηρε την μπαλα τελικα, πως ΔΕΝ ειχε προθεση ακριβως για τη μπαλα. Σε λιγο θα μου πεις οτι ο Κοντρερας πηγαινε για τη μπαλα κι αυτος, οπως και ο Ιβιτς.
Δε σε πιάνω. Ο αβρααμ ρίχνει τον παίκτη και μετά ασχολείται, πέφτοντας και αυτός, με τη μπάλα. Πρώτο πράγμα που κάνει δεν έχει να κάνει με τη μπάλα, αλλά τον αντίπαλο. Για μένα αυτό είναι φάουλ. Το κουράσαμε κιόλας.
Για τον κοντρερας και τον ιβιτς, τα είπαμε πριν, είναι για μένα κάρτες. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτο στην υπογραφη μου.
Deflecting.
λοιπον,για την καραμελιτσα της διατησιας
η μονη φαση που μπορει να μιλησει ο παοκ ειναι αυτη του μπακαγιοκο
κατα τ'αλλα σωστες και οι 2 κοκκινες και να χεσω το φερπλει σας με τον κωστακη τον χαλκια να κανει καθυστερηση απο το 5'
το οτι σε 120'λεπτα κανατε μια ευκαιρια(σαντος=παιζω σε ντερμπι σαν χεσμενος) και αυτη η φαση ξεκινα απο χερι του μουσλιμουβιτς τουμπεκι ψιλοκομμενο κανετε ομως....
για τα μπουκετα που επεσαν στα δημοσιογραφικα αυριο γιατι α.ειμαι ψιλοκομματια και β.δεν τα προλαβα ολα επειδη λογω δουλειας μπηκα στο γηπεδο αργα
στη κουραδα με ποδια ονοματι καροτου αφιερωμενη η βρετανικη ψωλη του ντερμπισιρ στο βρωμοπατο του
για τις μαζορετες οτι και να πω εινα λιγο...
βλεπω το 90λεπτο στο σπιτι
φευγω κατα τις 11+ και περπαταω προς roi, φτανω κ αφηνω τους δισκους μου
ουτως η αλλως το μαγαζι μετα τις 12 μαζευει κοσμο
οποτε ξαναβγαινω και παω στο γωνιακο σαντουιτσαδικο (διπλα στο Αν)
σκεπτομενος οτι εδω ειναι εξαρχεια, οχι κορυδαλλος (που εμενα μεχρι προτινος)
και γκολ να βαλει ο γαυρος, δεν θα ακουσω σιχαμενους πανηγυρισμους
στο μαγαζι, οι κλασσικοι 3 ΠΑΟΚτσηδες, που χαλαρα βλεπουν το ματσακι
δυστυχως κι ενας γαυρος που σχολιαζει το ματς αλλα μιτς
(χορηγιες Βγενοπουλου κλπ τα ξερουμε)
λεει λεει λεει, βριζει τον ΠΑΟΚ που δεν κανει ουτε σουτ
σε καποια φαση δεν αντεχω, του λεω "με 9 παιζει"
μου απαντα "γιατι με 11 εκανε ευκαιρια?"
του λεω "στο 1ο καλα επαιζε, ειχε κ 2 ευκαιριες με Ιβιτς"
μου ανταπαντα εν μεσω αφρων απο το στομα "πού τις ειδες, πλακα μας κανεις?"
βλεπω κ κατι χαχανητα των ΠΑΟΚτσηδων, την ψιλιαζομαι, γελαω κι εγω
σκεπτομαι "πεσαμε σε χειροτερο κι απο τον μιτς"
βαζει ο Αγγλος το 2ο, πανηγυριζει δαυτος, δεν του δινουν σημασια οι αλλοι
σιγοψιθυριζει και κατι υβριστικο για σαλονικα, φευγει ευτυχισμενος με την ληξη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2009
Το 'χω ξαναγράψει , τα ματς στο Καραισκάκη αναθεωρούν τα επίπεδα του πάτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μιλάω για τη διαιτησία. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ βέβαια. Μπράβο για τα επεισόδια παιδιά, πιστεύω στην Τούμπα τώρα θα υπάρξει υποδοχή με τριαντάφυλλα.
Κατά τα άλλα σιχαμένη Σπορντέι, Γκολ, Εξέδρα σταματήστε επιτέλους το αντιολυμπιακό σας παραλήρημα :!: :!: :!:
(συνοπτικά να πω γιατί βαριεμαι να απαντάω σε επαναλαμβανόμενα ποστς, η κόκκινη του Κοντρέρας είναι, του Ίβιτς όχι γιατί έχει προηγηθεί φάουλ αλλά τεράστια μαλακία του και πρέπει να φάει πρόστιμο, η κόκκινη του Αβράαμ είναι. Σε διαιτησία έχουμε δει χειρότερα φέτος, σε γενική συμπεριφορά προς τον φιλοξενούμενο όχι)
edit γιατί πρέπει:
http://www.asiaplatetv.com/photos/player.cech.jpg
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ
όπως το είδα εγώ το ματς,
α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.
Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.
Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.
Πάμε την Κυριακή για το 0-0.