η πρώτη παράγραφος με ικανοποιεί. θέλω να δω πώς σκέφτεστε.
Printable View
η πρώτη παράγραφος με ικανοποιεί. θέλω να δω πώς σκέφτεστε.
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
η δική μου γνώμη πάντως δεν είναι αυτή
κι άλλη κούραση
Μιλάμε για status μιας ομάδας ε. Ο Ολυμπιακός έχει ένα status της απόλυτης κυρίαρχης ελληνικής ομάδας με +14, ενώ στην Ευρώπη, με μερικές εξαιρέσεις μερικών παιχνιδιών, είναι από τα ανέκδοτα. Επιπέδου Candiru.
Αυτό προκαλεί μια αντίφαση. Δηλαδή πως γίνεται εδώ να, και εκεί να μην να.
Να, και στον Παναθηναϊκό συμβαίνει αυτό. Εδώ χάνει από Εργοτέλη εντός, έξω ταπεινώνει τον Μουρίνιο.
Και αυτό είναι μια αντίφαση.
Δεν θα συγκρίνω τις αντιφάσεις μας!
Και ναι, όταν τρώει σφαλιάρες έξω ο γαύρος, εγώ χαίρομαι. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε ή όχι, αλλά αφού χαίρομαι, τι να κάνω; Με το ζόρι να μη χαίρομαι;
Κριμα.
Τι κρίμα;
κριμα προς ολες τις κατευθυνσεις, οχι προς εσενα. επι τη ευκαιρια, τι συμβαινει με την κατασταση του αβαταρ σου;
E, από κάπου να χαρείς και εσύ. Πάρε και Πράσινη, να φυλάξεις το εξώφυλλο να στο θυμίζει. Φαντάσου τι θα λέγανε οι Ιταλοί στους οπαδούς της Ίντερ ε; "Από τον βάζελο χάσατε; Που τρώει τρία από κάποιον Εργοτέλη;"
Έτσι σκέφτονται οι σοβαροί οπαδοί, ναι.
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg
εγω αγαπαω ολους τους φιλαθλους του οσφπ, Βικ
Vic, έχω προσπαθήσει ανα καιρούς πολύ με σένα. Πραγματικά, έκανα ό,τι μπορούσα. Αλλά Άσπρο ή Μαύρο. Ή μάλλον "Γουστάρουμε ή μας είναι αδιάφορη η καλή πορεία του γάβρου" ή "Πράσινη να φυλάμε εξώφυλλα".Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Προσπάθησε να μην είσαι τόσο καθυστερημένος καμιά φορά.
αν είχα ένα σέντσι για κάθε φορά που μιτς ή βικ χρησιμοποιούν την λέξη "μαλακιάρα" στο αθλέτιξ
θα αγόραζα την ιωνικαύλα από τομπούστη που μας έχει βγάλει τα σωθικά εδώ και 5 χρόνια
(άσχετη παρατήρηση, συνεχίστε)
Η σπορτντέι έχει γίνει εντελώς σάπια ε. Πόσο πιο όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή. Διασκέδαζα με κανά πανούτσο, αλλά να πάει να γαμηθεί δεν τους ξαναδίνω λεφτά. Είμαι οντόπικ, το σημερινό πρωτοσέλιδο με έπεισε.
Χα. Εσύ που δεν είσαι καθυστερημένος για πες πώς διαφέρουν τα σχόλιά σου από τις μαλακιάρες (+1 σεντ) που βάζει για εξώφυλλο η Πράσινη και το Νέρμπι. Εκτός και αν η Πράσινη δεν χαίρεται με τις σφαλιάρες μας και είσαι καλαμιά στον κάμπο.Quote:
Originally Posted by carheart
θενξ βικ, είναι για καλό σκοπό :D
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-...76759_1805.jpgQuote:
Originally Posted by Milton
χαχαχ
Vic.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, εκτός από μια φορά που είχα πάρει Πρωταθλητή στο Λύκειο.
Δεν με ενδιαφέρει τι ενδιαφέρει την Πράσινη και το Νέρμπι Καστίγιο.
Αν όμως για εσένα, που δεν είσαι καθυστερημένος μαλακιάρας (@sic), κάθε δύο άνθρωποι στον κόσμο που έχουν την ίδια άποψη, έχουν ίδιες και όλες τις άλλες και είναι μεμιάς brothers of blood, ε δεν μπορώ να σου απαντώ άλλο στα σοβαρά, που ήδη δεν το κάνω, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.
Ναι, δεν αμφέβαλλα. Όμως θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι σήμερα ταυτίζονται οι απόψεις σας.
Μαν, ασχολείσαι με αθλητικές εφημερίδες.
μα τι επίπεδο!
E, ναι, πατάω ένα λινκ και κοιτάω τα πρωτοσέλιδα. Το αντίστοιχο με το χαζεύω στο περίπτερο τι κρέμεται. Δεν νιώθω πολύ άσχημα γι'αυτό.
Εγώ νομίζω πως θα έπρεπε να ανησυχείς!
(γενικώς)
Λες; Με λούζει κρύος ιδρώτας τώρα.
[quote=Raven Lord]Quote:
Originally Posted by "_UnHoLyMaRtYr_":3k6lvy6t
η δική μου γνώμη πάντως δεν είναι αυτή[/quote:3k6lvy6t]
επειδή βλέπω μια οργουελική άρνηση στην αναζήτηση του παρελθόντος, ας πω εγώ τη μαλακία μου:
πιστεύω ότι ο gayρος εκτίθεται στην ευρώπη, γιατί τουλάχιστο τις 5 (+1 η φετινή) από τις 11 σεζόν που πήρε πρωτάθλημα, έχει συνηθίσει να ευνοείται, όποτε χρειάζεται, με αποτέλεσμα να μην ζορίζεται να κερδίσει παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες. π.χ. χτες ο διαιτητής, παρά τη μέγιστη μπαρούφα να δώσει πέναλτυ σε ανατροπή έξω από την περιοχή, απέδειξε ότι ήθελε να παίξει 50-50 και ότι αυτά είναι τα "ανθρώπινα" λάθη. αποτέλεσμα, η διαρκής γκρίνια της εξέδρας κ του καρμοίρη, για φάσεις που σφύριζε (ή δε σφύριζε) οφθαλμοφανώς σωστά! επίσης, οι καλύτερες χρονιές του gayρου στην ευρώπη - δηλαδή πέρσυ και επί μπάγεβιτς η 8αδα - ήταν χρονιές που ευνοήθηκε λίγο ή καθόλου από τη διαιτησία. σύμπτωση?
άρα δεν πιστεύω ότι είστε κακηκακηκακη και άχρηστη ομάδα, αλλά καλομαθημένη. το κακό είναι ότι ακόμη και οι περισσότεροι οπαδοί κατά βάθος γουστάρετε αυτή την κατάσταση. βολεύει πολύ, αφού "το μάη θα είναι ωραία". όσο το "μάη θα είναι ωραία" εγώ θα χαίρομαι με ματς σαν το χτεσινό.
κλακ
ντόρτια
M, ναι. Ο Καρμοίρης γλύφει όσο δεν πάει μπας και καθιερωθεί σαν σπίκερ για τα ματς του Ολυμπιακού. Βασικά παπάρια έσπαγε. Για το γήπεδο, γενικά όλοι οι οπαδοί, σε οποιοδήποτε ματς γκαρίζουν, δεν είναι προνόμιό μας αυτό. Εσείς σκούζετε για 20 πέναλτι. Καμία σύμπτωση.
Ο λόγος που κάναμε μπόλικες σκατοπορείες είναι γιατί είχαμε ηθικό στο ναδίρ. Μπαίναμε ανθρώπινα, τρώγαμε ένα γκολ και καταρρέαμε, τρώγαμε 4. Είχαμε χρονιές που το παλεύαμε και ρουφάγαμε γκολ στο 80-90 φεύγα. Έχουμε περάσει από χρονιές που μας περάσανε πριονοκορδέλα. Γενικά, ωραία είναι αυτά τα σενάρια που κάπως συμπεραίνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να έχει πάρει 5-6 πρωταθλήματα αλλά συνήθως είναι αναλύσεις του καφενείου.
Αν και γενικότερα δεν συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφει ο Raven Lord στο πόστ, συμφωνώ στο ότι στο θέμα της διαιτησίας οι παίκτες είχαν καλομάθει και φάνηκε και χθες αυτό. Οι περισσότερες πτώσεις του Ντιόγο προκαλούσαν γέλια, σε βαθμό που να πέφτει με το που τον ακουμπάνε και έτσι να χαλάει επιθέσεις του Ολυμπιακού.
για πες και πού δε συμφωνείς για να το συζητήσουμε :P
ma giati to les ayto keldorain? symfwna me to dynamometro tou varouxa, stin fasi pou o (makis) diogo(s) trwei kitrini gia theatro yparxei ka8aro sprwksimo ara penalty kai min sou pw kai kokkini karta ston amyntiko. akou kei theatrinistika pesimata gia gelia ... tsk tsk tsk ...
Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στα αποτελέσματα της Ευρώπης το γεγονός ότι ευνοείται με τις υποδυέστερες ομάδες και τις κερδίζει εύκολα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει , απλά ότι δεν παίζει ρόλο. Αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες που έχει συναντήσει, δεν είναι υποδεέστερές του, αλλά ίσες ή ανώτερες. Τώρα το ότι τα 11 πρωταθλήματα έχουν κάνει τους οπαδούς του να τον θεωρούν υπερομάδα και ίση με Ρόμα, Λυόν κλπ είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι και να μην ευνοούταν στην Ελλάδα, πάλι θα έχανε τα ευρωπαικά που έχασε
ε, καλά, τουλάχιστο ένα εκ των 2005 και περσινού δεν είναι αναλύσεις καφενείου. είναι απλό: εφαρμόζεται ο κανονισμός ---> παίρνεις το περσινό, χάνεις το 2005. δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός αλλά η ηθική ----> χάνεις το περσινό, παίρνεις το 2005. τόσο απλά. διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με την περίσταση μόνο παρασκηνιακά μπορεί να επιβάλλει κάποιος.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ρε, δεν εννοώ τις ήττες από μεγάλες ομάδες, οι οποίες είναι φυσιολογικές. εννοώ συγκεκριμένα ματς, τύπου φερεντσβάρος, μόλντε, ρόζενμποργκ (τις χρονιές που παράπαιε), χερενφέιν, μακάμπι, ανόρθωση, σεντ ετιέν...ομάδες, δηλαδή, ισάξιες με μια καλή/ μέτρια ελληνική, την οποία στο πρωτάθλημα την είχε για πλάκα.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ξέρω γω στην Ελλάδα εκτός έδρας είχε 5 στα 5 και στην Ευρώπη 2 στα 5. Ωστόσο εκείνα τα χρόνια τα εκτός έδρας με τις υποδεέστερες στην Ευρώπη ήταν απείρως χειρότερα, πράγμα που νομίζω πως δείχνει ότι κυρίως έφταιγαν άλλοι παράγοντες, ψυχολογία κλπ. Γιατί ντάξει ευνοείται, αλλά μην τρελαθούμε και πούμε ότι αν δεν ευνοούταν στην Ελλάδα με ομάδες τύπου Πανιωνίου θα είχε 0/20 εκτός έδρας.
όχι, εννοείται ότι δε λέω αυτό. απλά εδώ υπάρχει μια σιγουριά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίσει. γενικά, είναι το σύνολο της αντιμετώπισης και όχι 1-2 εξόφθαλμα σφυρίγματα.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Ετσι, για την ιστορια, επειδη εχουμε και μικρους παιδες στο φορουμ, το 98-99 που πηγαμε στους 8 του Τσου Λου, ηταν το ματς Παο - Οσφπ 2-4 με τη λομπα του Καραπιαλη (ωπ! παλι τεσσαρα?) οπου μαντεψτε!!! οι οπαδοι και περιρρεοντες τον παο, εσκουζαν για ωπ!! τη διαιτησια.
Την ιδια χρονια βεβαια ηταν και ο τελικος κυπελλου με το 2-0 υπερ του Ολυμπιακου που επαιζε απ το 40 με 10 παικτες με την αποβολη, να την πουμε ελαφρως, χμ, αμφιβολη!
Εκει το δεχομαι, υπηρξε μια σιωπη.
Ρεγκιουλαρ Πωλ, εχω η πολυ καιρο, η δε χρησιμοποιω τη λεξη μαλακιαρα. Αλλα, οκ. Ειναι και το ακατανοητο τοπικ περι νταγκεναμ, και μπερδευει οκ.
Καρχαρτ, να χαιρεσαι οσο θες. εγω δεν ειπα το αντιθετο. Οταν ομως περιμενουνε (αντε, οχι εσυ!) την ηττα του Ολυμπιακου με το ενα χερι στο πληκτρολοη (κλινεται οπως το κομπολοι, σικ), στο κινητο, στον δεκτη ραδιοφωνου, στον εκτυπωτη της Πρασινης ρε αδερφε! και το αλλο χερι στο ανδρικο μοριο, τοτενες, για μενα, ναι, υπαρχει θεμα.
κατι που προφανεστατα δεν γινεται απο γαυρους. μα τι μαλακιαρες ακουωQuote:
Originally Posted by Darkling
χαρηκα γιατι:
α)σιχαινομαι αυτην την ομαδα.θελω να χανει ακομα και στο ταβλι
β)γουσταρω να τους βλεπω να ξεφτιλιζονται,οχι απλα να χανουν
γ)θελω ολες οι ελληνικες ομαδες να τα σκατωνουν στην ευρωπη,και ετσι να βγαινει μονο ο πρωταθλητης στο τσου-λου και αυτος προκριματικα απο τον ιουνιο.και ενας για ουεφα,και αυτος με προκριματικα το ιδιο δροσερο μηνα.ετσι ισως σφιξουν οι κωλοι και στρωσουμε κανενα σοβαρο πρωταθλημα.
δ)γιατι επιβεβαιωνομαι για ακομα μια φορα οτι ο μεσος (βλακας) γαβρος δεν ενδιαφερεται για ευρωπες,αλλα να πηδαει με καθε τροπο την βαζελα και να μην χανει στην τουμπα απο τον Παοκ.α ναι,και εκ παραδρομης να παιρνει το πρωταθλημα.
ε)χωρις να θελω να υπερασπιστω τις βαζελουγκρες(τους σιχαινομαι εξισου απλα καποιες αληθειες πρεπει να λεγονται),την εποχη την παντοκρατοριας βαρδινογιαννη(εκει στα 80ς),εγιναν μεγαλες σφαγες σε πολλες ομαδες,αλλα σηκωσε 1 πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ,ενα η λαρισα,ενα η αεκ,2 ο γαυρος.τα τελευταια 12 χρονια καποιος θελει να παιρνει το πρωταθλημα με το ετσι θελω,και οι διαιτητες ακομα και οταν εχουν ολα κριθει (+14) συνεχιζουν να σφυρανε υπερ του για να γλυφουν την κωλοτρυπιδα του θειου.το χθεσινο ματς ομως ηταν οτι πρεπει για να βαλουν καποιοι την αλαζονεια στον κωλο τους(που ηθελαν και μιλαν τα ΖΩΑ).
δεν χαρηκα γιατι:
αυτη η γκελα του γκευ θα αφυπνισει την διοικηση του και δεν θα εχει αλλες "γκελες" απο εδω και περα...οποτε το κυπελλο που ηθελα φετος καλυτερα να το ξεχασω,2-0 στο τηγανι με "καθαρο" σκορ.
de ntrepesai na milas gia to mats ths paragas? me goal pou vazate pou xekinagane apo epithetika faoul kai me sfurixtra 0-100?Quote:
oust alhtes
oxi kai na milate kai giaauto to mats. me thn ethniki vrazilias na paizate pali tha kerdizate me tetoia diaithsia.
anideoi asxetoi psolarpaxtres ante kai gamhtheite
sas ekane mpourdelo to galliko tsirko
ante geia
Μιτς, παρε μερικα πινξ γιατι σε βλεπω τσιτωμενο
για μπαλα μιλαμε, δεν χαλαμε τις καρδιες μας εδω
:pink: :pink: :pink:
Τωρα, παρε και το παρακατω που θα με διορθωσεις κιολας κωλογαυρε
Posted: 19-02-2009 00:35
Quote:
αχαχαχαχ, κλαιω.
Φιλτατε Μπερνιν, εγω απλα ειπα οτι ο Ρεηβ-εν δε θυμαται καν για οσα γραφει, συνεπως τα συμπερασματα απ τις αναλυσεις του, ειναι ελαφρως συζητησιμα.
Εκεινο το ματς ηταν στο φορτε της κλαψας, ολοι φωναζανε για καθε τι. Αν ρωτησεις οπαδο παο εκεινες τις χρονιες, θα σου ελεγε οτι αδικηθηκαν σε 200 περιπου φασεις.
Και κλου της εποχης ειναι το ματς που εληξε με τον παο να εχει οχτω (8) παικτες απο τρεις αποβολες, ενα ματς που εχει γινει Σημαια της Αντι-Παραγκας.
Τα λεω για τα μικρα παιδια, παρεπιπτοντως υπαρχει βιντεο στο γιουτιουμπ με ολα τα γκολ του ματς και ολες τις κοκκινες και τις φασεις απ οπου βγαινει ευκολα το συμπερασμα (αντικειμενικα) οτι ο παο μπορουσε να μεινει ανετα με 6 παικτες, εντελως δικαιολογημενα.
Τι λεγαμε? α ναι, Φορτσα Σεντ Ετιεν!!!